• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tugovin városállama a Gályák Tengere déli partján

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
290 hozzászólás • Oldal: 8 / 20 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 13:10

(Lord Aldus Montargis )

-Ötletnek nem rossz.valóban nagy feltünést fogunk kelteni és ez talán még a hasznunkra vállhat.Talán hibázni fog,aki a viszályt szitotta.Szándékaim szerint du. megláttogatom a Motteo családot,de előbb majd a kapitánnyal és a pappal is beszélnem kell.Ők biztosan többet tudnak a helyi viszonyokról és tekintve arra,hogy szavamat adtam a kapitánynak,hogy kinyomozom a gyilkosságot ezért ez nem lesz feltünő.
...
És hogy kerül képbe Lorrain kisasszony?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 14:14

(Alevio con Grasso)

- Akkor én megkörnyékezem a másik családot.

- A kisasszonnyal azért kell beszélnem, hogy tisztázzam magam előtte. Bántott, hogy ilyen körülmények között ismerhettem csak meg. Meg bánom azt is, hogy egy kicsit goromba voltam vele. Tudja, néha már teljesen paranoiás vagyok és ilyenkor hajlamos vagyok megbántani az embereket. Valahogyan jóvá szeretném tenni. Csak ennyi.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 14:20

(Lord Aldus Montargis )

-rendben.Úgy tudom,hogy a másik család Pyaroni Istenek kegyeit keresik igy önnek könnyebben megy.
...
A kisasszony csak az édes apját várja és ha az apja megérkezik ma vagy holnap,akkor valószinűleg tovább is állnak.Azt hiszem megértem a paranoiásságát.
...
Önnek mondtak a felettesei információkat a városba uralkodó helyzetről?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 16:12

(Alevio con Grasso)

- Csak nagy általánosságban beszéltek az itteni helyzetről. Annyit tudok, hogy hullanak az emberek mindkét oldalról, és egymásra fújnak. Félek attól, hogy szülőhazámnak is benne van a keze. Bár nagyon nem örülnék neki.
*Mikor a lady lehetséges távozása kerül szóba, látszik rajta a meglepettségbe vegyített csalódottság.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 16:18

(Lord Aldus Montargis )

-Még nem tudhatjuk,hogy kinek a keze van benne.Ezért is vagyunk itt.
...
Miért van annyira meglepve?Azt gondolta esetleg,hogy a lady velem utazott?Nem ő vele csak találkoztam a fogadóban és megkért,hogy kisérjem el apja után érdeklődni.és akkor futottunk össze a sikátorba.Nem ártana ha oda is visszamennénk mi hamarabb.hátha lehet találni még vmi nyomott.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 17:01

(Alevio con Grasso)

- Jól van, de ne most. Rendbe kell hoznom magam. Rendes ételt magamhoz vennem, és aludnom. Amúgy milyen messze van még a fogadó?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 17:08

(Lord Aldus Montargis )

-csupán néhány percnyire.

Majd ha odaértek a fogadóhoz:
-Nos ez lenne az.Egyébként csodás szakácsot mondhatja magáénak ez a fogadó és egy néhány szobájuk is nagyon kényelmes. ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 17:18

(Alevio con Grasso)

- Bízom az ízlésében.
*Előre siet, kinyitja a fogadó ajtaját, és betessékeli a lovagot, majd mikor bemegy, egyből a pult felé veszi az irányt. Keresi a fogadóst.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.01.12. 17:48

(Lorrain Sil Celestius)

*Kicsit keson ebred, mivel tegnap sokaig kimaradt. Ennek ellenere jol erezte magat a lovag tarsasagaban. Hosszasan nyujtozik az agyban, majd lerugja magarol a takarot. Lassan felul, es korbenez a szobaban. Szeme konnyen hozzaszokik az elsotetitett szoba homalyahoz, igy hamar felmeri a szoba allapotat. Feltucat utazolada fogadja a szobaban szerteszet, bennuk a ruhaival. Kicsit kedvtelenul kaszalodik ki az agybol, belelep papucsaiba es az egyik ladahoz (remenyei szerint ez a fehernemus darab) lep. Szerencseje van, igy hosszan kotoraszik benne, majd kivalaszt egy dogosebb darabot es az agy szelere teszi. Egy nagyobb ladat vesz kezelesbe, amelyben a ruhak vannak. Kivalaszt maganak egy voros szinut es azt is az agyra helyezi. A falon talalhato zsinor segitsegevel hiv egy szolgalot. Amig megerkezik, leul az agy masik oldalara, es jokorat asit. Amikor megerkezik a szolgalo, akkor egy ujabb adag furdovizet, s majd annak vegeztevel a foldszinten egy gyumolcsokbol allo reggelit rendel, vegul utjara engedi. Mig a viz ideer, addig pakolaszik, egy helyre rendezi a szennyeset. Amikor ismet kopogtatnak, beengedi a szolgakat a vizzel, s jutalmul egy-egy rezet nyom a markukba. Mikor magara marad, az ejszakai ruhajat, mely nem mas mint egy egyszeru kaftan, megoldja, igy az a foldrecsuszik, s O anyaszult meztelenul lepked a gozolgo kad fele. Atlep annak peremen, majd belemeritkezik, immaron teljesen. Hosszu, fekete hajat mossa meg eloszor, majd az egesz testet tisztara dorzsoli a rendelkezesre allo szappanok es kefek segitsegevel. Kicsit megmosolyogja, hogy mennyi habot kavart fel furdesevel. Egy-ket buborekot jatekosan ki is pukkaszt. Kikaszalodik a kadbol, testen vegigcsurog a viz, lemosva rola az odatapadt buborekokat es a szappanhabot. Torulkozoert nyul, es megszaritkozik. Nedves hajat belecsavarja egy kisebb torulkozobe. Kicsit megnyitja szobaja ablakat, s hagyja, hogy a bearamlo napfeny apro sugarai lenyaldossak testerol a maradek vizcseppeket. Mikorra megszarad teljesen, akkor erzi, hogy igencsak ehes mar. Belemaszik a fehernemujebe, majd a voros ruhat is magara kapja, hajat egy voros panttal hatrafogja, s elindul a fogado lenti reszebe. Az ajtot kulcsrazarja.
Epp a reggelijenek all neki, amikor a ket ferfi megerkezik.
*

//Kinezet: hosszu, bo, egybereszes ruhat hord. Vakitoan voros szinu, az eleken hofeher berakasokkal. A vallresz szinte teljesen hofeher. A derekanal nagyon testhez allo darab. Anyaga kasmir lehet, nem tudod pontosan beazonositani, de finom anyag, annyi szent.//
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.01.12. 18:12

(Alevio con Grasso)

*nem igazán foglalkozik a fogadóban lévő emberekkel, de a lányt kiszúrja magának. Pár másodpercig megszűnik számára az idő, és csak Lorraint látja. Hevesen kezd verni a szíve, és izzadni a tenyere.*
<... Neeem. Ez nem lehet valóság. Csak halucinálok. Köszönet Ellanának, hogy megajándékozta a világot egy ilyen szépséggel. ...>
*Hirtelen meg is feledkezik a fogadósról, az ételről és a puha ágyról. Odasétál a reggelijét fogyasztó lányhoz, és megintcsak kifogástalan shadoni etikettel meghajolva köszönti.*
- Mérhetetlen örömömre szolgál, hogy újra láthatom kegyedet. Sajnálatos módon sokáig tartott, mire kihallgattak. Kétségek gyötörnek. Egy részről a koszos cellában ülve, sokat gondolkoztam, és rájöttem, hogy mennyire udvariatlan voltam önnel. Tehát jót tett a kényszerű magány. Más részről meg a rácsok meggátoltak, hogy önhöz siessek és bocsánatáért esedezzem. De most itt vagyok és megtehetem.
Meg tud nekem bocsájtani a tegnap este történt udvariatlanságomért?
*Szemeiben őszinte megbánás tükröződik. Meghallgatja a hölgy válaszát, majd folytatja:*
- Másodszor is elnézését kérem, de egy forró fürdőre lesz szükségem. A fogda nem egy tiszta hely. Remélem még látom a nap folyamán.
*Majd mégegyszer meghajol ,és most már tényleg a fogadós felé veszi az irányt.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 18:17

(Lord Aldus Montargis )

belépve a fogadóban rögtön észreveszi a lányt.Majd látván,hogy "társa" rögtön hozzá siet igy először a fogadóshoz megy kér egy kis reggelit és ahhoz az asztalhoz megy,ahol a lány is ül.Meghajol:

-Jó reggelt kis asszony.Örömömre szolgálna,ha elfogyaszhatnám a reggelimet az ön társaságában.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.01.12. 18:48

(Lorrain Sil Celestius)

*Igencsak meglepodik a viharvert alak (Alevio) ilyennemu belepojen, megis bolint. Boktol is megilletodik, s kezet csokra nyujtja.*
- Sajnalom, de a korulmenyek sem a javara szolgaltak. Ne haragudjon, de nepenek hire megelozte. Bar szememben nem sokat valtozik az, akirol kiderul, hogy Gorvikot mondhatja hazajanak, de sokaknak donto ereju.

- Persze, megertem. Remelem, hogy a delelott folyaman meg lehetosegunk akad egy kiados beszelgetes lebonyolitasara. Esetleg meselhetne a hazajarol, es hogy miert hagyta el azt. Marmint akkor, ha apam meg nem erkezik addig. Mert abban az esetben nem maradhatok soka mar. - mondja es utjara engedi a bortonviselt alakot.

*A lovaghoz fordul, s szinten kezcsokra nyujtja a kacsojat. A kerdesre szaja ele kapja kezet, elmosolyodik, halkan kuncog is talan.*
- Lord Montargis, megtisztel! Kerem uljon csak le... - invitalja meg asztalahoz a lovagot - Amint latom sikerrel jart, mar amit a gorviki szarmazasu ferfit illeti. - mondja, s a tavozo alak utan nez.
<... Egesz jokepu ez a ficko... csak ne lenne gorviki... ...>
- Szivem ennek orul, de fogadok, hogy a maga keze van a dologban. - elmosolyodik - Ugye?
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 18:51

(Lord Aldus Montargis )

Egy finom csókot lehel Lorrain kezéjére majd leül az asztalhoz.

-Köszönöm.
...
Nem értem kisaaszony mire gondol?

Majd ő mosolyra huzza a száját.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.01.12. 19:11

(Lorrain Sil Celestius)

- Gondolom, hogy a maga kozbenjarasa kellett hozza, hogy elengedjek. Ahogy neztek ra a sikatorban, hat, csodalom, hogy meg el. - gondolkodo arcot vag - Ambator, megiscsak egesz normalis embernek latszik. A stilusa kifinomult, akar egy hazambelinek. Pedig ez nagy szo. Bizonyara shadoni mestere volt.
*Kicsit megilletodik azon, hogy maris mennyi gondolatat lefoglalta a gorviki.*
<... Hmm, fura. ...>
- Ugye, nem zavarja, ha eszem? Farkasehes vagyok. - mondja, es felretur az arcabol egy elszabadult tincset, majd megragad egy almat az elotte levo kis kosarkabol es a tanyerjara teszi. Felvesz egy kest es egy villat a tanyerja mellol, es piciny darabkat vag az gyumolcsbol. Villajara tuzi a szeletet, szajahoz emeli, majd aprokat harap belole. Lenyeli, majd folytatja a tarsalgast.
- A mai nap folyaman merre tart, Lord Montargis? Amig apam meg nem erkezik, igen-igen unatkoznek... - hagyja fuggoben a mondatot.
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.01.12. 19:18

(Lord Aldus Montargis )

-Nem zavar.Egyen nyugotan.Elvileg lassan én is megkapom a reggelimet.
...
Nem kellet a közbejárásom,mert kiderült,hogy ártatlan és akkor érkezet oda abba a sikátorba mikor mi.
...
Nos úgy terveztem,hogy körülnézek a városban,hogy mi merre található,ha már felajánlottam a segitségemet a kapitánynak,hogy segitek neki megtalálni a gyilkost.Meg akartam még nézni,hogy bálokat szerveznek-e a közeljövőben.Nagyon örülnék neki ha velem tartana.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
290 hozzászólás • Oldal: 8 / 20 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20

Vissza: Régi Kalandok...