• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 6 / 95 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 95

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2005.10.20. 18:17

Sion írta:Ha valaki nagyon szeretne vmit, akkor nyugodtan szóljon, talán megoldható. Pl. már elfogadtunk egy Krad paplovagot is a PPL. -ből. Rendszert azért ne csináljunk belőle, de ha olyan a dolog, akkor egy NAGYON jó sztorival megoldható egy két dolog.

A Félelf Sogronitáról ne is beszéljünk :lol:
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.10.20. 21:29

Hmmm... No igen... :D

Más:

FIGYELEM EMBEREK! ÚJ SZABÁLY! ha valaki használni akar egy varázslatot, de nem akarja h. bárki tudja h ? volt, akkor szépen elküldi privátban az igricnek, ? majd leírja a dolgot úgy, ahogyan az valójában kinéz! pl. egy rövidke varázsige avatatlan szemlél?nek nem valószin? hogy felt?nne...

Szerintem ez így reálisabb, mint az h. beírjuk a fórumba

De ha van ellenvetés akkor egy pofa sör mellett várom a javaslatokat a tavernában! :D

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Madlaine~Mezkia Geinder~ » 2005.10.21. 10:34

Sziasztok!

A nevem Rosalind és lassan betöltöm a 20. évemet. Már van minimális tapasztalatom, mégis kezdőnek tekintem magam, viszont lelkes vagyok és gépfüggő!
Már majned minden kasztot kipróbáltam, mégis van egy igazi kedvencem, ehez egy örök karim, amivel még sose tudtam életutat játszani. Remélem, hogy itt végre sikerül(...Ha már témánál vagyunk,..hogyan illik egyik kalandba bejelentkezni? Csak írok egy üzenetet?)
Örülök, hogy idetaláltam és remélem nem megyek majd senki agyára^^ Ha bármi más érdekel valakit írjon nyugodtan :o Sziasztok!

Rosalind
Madlaine~Mezkia Geinder~

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.10.21. 16:11

Sionnak köszi a lehetőséget. Nemsokára küldöm az előtörténetet.
By Limenel
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.10.21. 20:36

Rosalind írta:Sziasztok!

A nevem Rosalind és lassan betöltöm a 20. évemet. Már van minimális tapasztalatom, mégis kezdőnek tekintem magam, viszont lelkes vagyok és gépfüggő!
Már majned minden kasztot kipróbáltam, mégis van egy igazi kedvencem, ehez egy örök karim, amivel még sose tudtam életutat játszani. Remélem, hogy itt végre sikerül(...Ha már témánál vagyunk,..hogyan illik egyik kalandba bejelentkezni? Csak írok egy üzenetet?)
Örülök, hogy idetaláltam és remélem nem megyek majd senki agyára^^ Ha bármi más érdekel valakit írjon nyugodtan :o Sziasztok!

Rosalind

Hali...! ^^
Küldesz a lenti email címekre egy karlapot, és egy hozzátartozó elősztorit, valamelyikünk visszaír, és onnantól figyelni kell az eseményeket, mert bemesélünk vmelyik kalandba... ^^
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: ZED » 2005.10.23. 10:18

hy megjöttem

magamról : 26 éves vagyok 6-7 éve játszom A JÁTÉKOT én vagyok az egyik admin és játékos
ZED

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.10.23. 22:22

üdv
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flameo » 2005.10.24. 16:37

üdv.
18 éves vagy, Pápáról. kb 12 éve játszok én is szerepjátékot, és a legelső ETK szerint, és szeretném kérdezni hogy ti melyiket választottátok. Ude nem mindegy hgoy a fejvadász 15, vagy 9 fegyverrel verekszik meg ilyenek. Na nem feleselek a nagyobbakkal. csak szeretném kérvényezni egy tűzvarázsló karakter bevezetését ide a játékba. Hol is ?
Flameo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.10.24. 17:38

Flameo írta:üdv.
18 éves vagy, Pápáról. kb 12 éve játszok én is szerepjátékot, és a legelső ETK szerint, és szeretném kérdezni hogy ti melyiket választottátok. Ude nem mindegy hgoy a fejvadász 15, vagy 9 fegyverrel verekszik meg ilyenek. Na nem feleselek a nagyobbakkal. csak szeretném kérvényezni egy tűzvarázsló karakter bevezetését ide a játékba. Hol is ?

Üdv itt nálunk! ^^

Nem, a legelső ET szerint játszunk... ;) de még hozzávettük a Titkos fóliánsokat is... ^^
A 4-es szintű karaktert, és az elősztorit az aláírásomban szereplő email címekre küldd el légyszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2005.10.26. 13:55-kor.
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.10.25. 8:57

Hay. Elküldtem az előtörténetet és a kariértékeket mindhárom címre. Várom a visszajelzéseket.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flameo » 2005.10.26. 11:00

én is elkdültem, pénzt is ilyeneket nem töltöttem ki, majd mondjátok...
Flameo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rashid ibn Fahlan » 2005.10.26. 15:53

Üdv mindenkinek!

21 éves vagyok. Játszottam már párszor, kipróbáltam magam játékosként, és mesélőként, a probléma annyi volt, hogy soha nem tudott összejönni egyetlen valamire való parti sem. Mindenki csak a tápolással volt elfoglalva, meg azzal, hogy a kalandban mindent elpusztítson maga körül, szóval ki vagyok már éhezve egy jó kalandra, normális partiban, kizárólag játékosként. Mindössze két könyvem van: az ET, és a Bestiárium.
Kedvenc kasztjaim a különböző papok, a tűzvarázsló, harcos, lovag.

Szóval kinek küldhetem a kar. lapot?
Rashid ibn Fahlan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.10.26. 17:46

Rashid ibn Fahlan írta:Üdv mindenkinek!

21 éves vagyok. Játszottam már párszor, kipróbáltam magam játékosként, és mesélőként, a probléma annyi volt, hogy soha nem tudott összejönni egyetlen valamire való parti sem. Mindenki csak a tápolással volt elfoglalva, meg azzal, hogy a kalandban mindent elpusztítson maga körül, szóval ki vagyok már éhezve egy jó kalandra, normális partiban, kizárólag játékosként. Mindössze két könyvem van: az ET, és a Bestiárium.
Kedvenc kasztjaim a különböző papok, a tűzvarázsló, harcos, lovag.

Szóval kinek küldhetem a kar. lapot?

Üdv! ^^
A 4es karit, és az elősztorit az aláírásomban lévő emailokra küldd ^^
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2005.10.27. 9:34

Flameo: Én nem kaptam tőled karaktert. Légyszi küldd el megint, sztem Connak is, az a biztos.

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.10.27. 10:31

Sion írta:Flameo: Én nem kaptam tőled karaktert. Légyszi küldd el megint, sztem Connak is, az a biztos.

Sion

Én sem kaptam e-mailt...
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése