beírod a neved és a jelszavad, és belépsz.
Utána a felső menüsorban lesz egy olyan, hogy partnerek.
Lenyíló ablak ------> Partner felvétele ------> tovább ------> beírod a felvenni kívánt emberke MSN címét (Pl: mailto:gsmeyer@freemail.hu).
Innentől már menni fog.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Üdv srácok. Limenel, ha feljössz, vagy bárki más, aki tudja, írja már fel a Bajvívó képzettségeinek természetes fejlődését 4. szintig, meg persze lehet fölfelé is, mert rájöttem, hogy a kargen progi ezeket nem mutatja.
Megnézted a "megnéz" alatt?
Meg ha elvielg gyorsan összeraksz egy karit (mind1,hogy milyet) akkor egy dok fájlban lementi.és ha megnyitod,akkor annak a végén elvileg végig felsorolja...
Az a baj,hogy elég hosszú begépelni a bajvivót
Bocs az okvetetlenkedésért, de nem írja sehol. Tényleg, ennyire hülye biztos nem vagyok, már keresztül kasul végignéztem az egész proramot, meg az összes fájlát, amit meg tudtam nyitni. Egyszerűen nem írja. Csak annyit, hogy a szinteket hány Tp-vel éri el, de hogy a plusz szintekkel mi jár, főleg hogy milyen képzettségek, azt nem írja sehol.
Most olyan nagy gond volna felütni egy MTK-t és megnézni. Csak a "További szinteken kapott képzettségek" részét kéne beírni.
Nagyon sajnálom, hogy még nincs meg, dolgozom rajta, de ehhez főleg most vizsgaidőszak alatt, nem csak nekem kell idő, de annak is akitől kapnám. Ez pedig Con.
hupsz bocsi ezt nem tudtam Akkor megmaradok az "ezüst" névnél,mert az tartalmazza a hbg-t és az mtk-t is
Hát de elég csak mintha többre melékeztem volna...na mind1
Könnyűléptű:
Arra figyelj,hogy a bajvivó nem vehet fel újképzettségekt,amig azok a képzettségei nincsenek Mf-n...
és van neki olyan,hgy halálos szurás...alapbó 00-nál,de 4 kpként 1-l csökkethető...
Megjegyzem, a bajvivo 4. szintig nem tanulhat uj kepzettsegeket, csak a meglevoket tokeletesitheti.
Wharadak voltam.
UI: Mi lenne ha csinalnek egy "Vitassuk meg!" topicot, ahol mehetnenek az ilyen vitak, mint pl. a Krant erinto kerdesek. Ez a topic maradjon meg az offnak... Szal, mi van veled stb:)
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Schinter, ezt nem értem, hogyhogy nem vehet fel újakat amíg azok nincsenek Mf-n. Azok, miket fel akar venni, vagy az eredeti képzettségei.
De minek akarám én feljeszteni az úszást, vagy a Vallásismeretet, amikor az alapfokon, tehát a játékon belül felhasználói szinten ismert számomrra.
Ez olyan lenne, mintha addig mondjuk nem talúlhatnék meg még egy nyelven, vagy nem tanúlhatnék meg más fegyverrel is harcolni, amíg nem vagyok a Shuluri úszóválogatott tagja
Szerintem nagyon jól ellátja mindkét feladatot. A végén megint az lesz, hogy keverve ír be mindenki. Így legalább tudod, hogy itt a taverna, és ide kell jönnöd az ügyes-bajos dolgoddal. Jó ez így ahogy van.
Nem csak 4ik szintig nem vehet fel más képziket. Utána sem. Bár ez hülyeség, és felesleges szabályozás.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."