• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 100 / 300 • 1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 300

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.01. 22:40

Tyss: nekem aztán ynolc, hogy ki jön, vagy sem. Majd megpróbálok akkor Sionnal beszélni, és ha megkapom a tanács részirül a zenge day-t, megkereálom a topicot hozzá, mondok egy időpontot, hoyg meddig lehet jelentkezni, valamint milyen feltételekkel, aztán ha legalább 2-3 ember összejön azalatt az idő alatt, indul a mesélés. Ha nem lesz akkor kedved, hát nem lesz, max te fogsz sírni után, mi nem - ez enm sértés, ha megsértődsz, kicsinállak niga' ;) -, majd legközelebb máshogy döntesz. Ennyi. Most tapasztalom, hogy Könnyűléptű kalandjában Dél Ynev, Új pyarronában van néhány jk, aki az istennek sem akar reagolni. Nálam ilyen fennakadások nem lesznek, mert aki egy aodtt időn belül enm cselekszik, azt véletlen konyhai baleset éri... Nem szeretném pár ember miatt, hogy mások várjanak. Minden megoldható, csak akarni kell.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.01. 22:40

Jár! Egy hajleégető seggberúgás,és utána egy kiadós megatposás :twisted: :wink:

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.01. 22:43

Tysson-lar írta:Nem problem akkor ha nem jövök? :D Mondjuk úgyse lenne már kapacitásom rá, mert más ígyis sokba vagyok...

CON! csak most veszem észre így utólag: én vagyok az első, aki a 100. oldalra lépett! Van valami díj vagy ilyesmi? Csoki, fagyi, bon-bon, egy üveg pezsgő, esetleg egy új sporttáska, egy ETK, egy plasma TV, egy új autó, egy luxusautó 130milliárd értékben.... avagy egy egyszerű sörnyitó? Jár érte valami? :D

Ólom testékszer? Tüdőgyulladásos halált előidéző hideg vas a vesébe? Ezek enm jók? ;)
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.01. 22:44

Heh.. de kedves Meridian... jól van na, beérem a Plasma TV-vel is, nem kell nekem a 130 milás luxusautó... Héh Con, kipostázzátok nekem? :lol: Vagy tdjátok mit? Elmegyek hozzátok, hogy átvegyem.. hozom az RTL klubbot is, mert az ilyen horderejű dolgoknak ám a Híradóban a helye.. de minimum a Fókuszban :wink: :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.02. 1:10

Egy vállveregetés mindenképp kijár... 8) :mrgreen: hmmm.... nemtom.... még gondolkodom az ügyön... :D

Mandragóra: ha megvan a sztori, és biztosra indítanád a játékot írj egy privit, felveszlek mesélőnek, és megkapod Az Igric jelszavát. ;)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.02. 12:19

Én írtam 3.szor a 100. oldalon!! Nekem nem jár valami? 8) Ennyi erővel... :wink:
Hmmm...nem is tudom...ennnyi erővel mindenért át lehetne adni valamit...hmmm...nem is lenne rossz...mit szóllasz hozzá, Con Larrodan?

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.02. 12:51

Szerintem a hasonló igényeket éptelenség lenne bírni anyagilag :D Lehetne legbonyolultabban megfogalmazott mondat, legpajzánabb kifejezés, legrövidebb szó, leglényegre törőbb fogalmazás, legdagályosabb mondatfelépítés, legprecízebb kifejezés díjat adni, és még sokfélét.. szerintem a lehetőségek végtelenek :wink: Jah, és 3 hz a 100. oldalon semmi... olvass vissza régebben Schinter és Limenel mennyit írtak ide :D Nah az már valami!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.02. 12:59

Aki végigolvassa a tavernát az 1-100 oldalig az garantáltan kap valamit... de csakis egyhuzamban számít 8) :twisted:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.02. 13:05

Nos, Con, ehhez annyit fűzök hozzá, hogy: HAJRÁÁ!! :D

Eygébként nem pénzbeli díjazásra gondoltam, kedves Tysson-lar, nem vagyok olyan pénzéhes, mint egyesek :lol: Csak vállveregetés, oldalon feltüntetés ilyesmi...leghoszabb KM-i reag, stb., stb.

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.02. 13:30

Con Larrodan írta:Mandragóra: ha megvan a sztori, és biztosra indítanád a játékot írj egy privit, felveszlek mesélőnek, és megkapod Az Igric jelszavát. ;)

A sztori már megvan, de ma még semmiképpen enm kezdek bele, majd valamikor jövőhéten szólni fogok.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.02. 13:33

Meridian írta:Nos, Con, ehhez annyit fűzök hozzá, hogy: HAJRÁÁ!! :D

Eygébként nem pénzbeli díjazásra gondoltam, kedves Tysson-lar, nem vagyok olyan pénzéhes, mint egyesek :lol: Csak vállveregetés, oldalon feltüntetés ilyesmi...leghoszabb KM-i reag, stb., stb.

Meridian

Gondolkoztam közben, és döntöttem. Egye fene, beindítom azt a karalndot. Erionban játszódik, és 5-8 szint között keresek JK-kat hozzá, kb 4-5főt, max, mert egy már mindenképpen lesz. Akit érdekel, küld privit, meg majd a karakterlapokat, azt talán a legegyszerűbb msn-en.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.02. 21:20

Na, ahogy látom, szaporodnak a kalndok és kalandmesterek. A végén még Jkhiány lesz :wink:
Najó azért attól nem félek :D

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.02. 22:10

Biztosíthatlak Meridian, az sohase történhet meg... itt mindig KM hiány van/ lesz :D De ez így van rendjén: nehogymár a Km futkorásszon JK után... a Jk futkorásszon inkább Km után. :) Szerintem így helyes...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.03. 14:38

persze persze...én is így gondoltam, bár az idők változnak...
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.03. 20:02

Nem akarok senkit bántani, vagy kritizálni,de ha ekkora a punny, akkor tökmind1, hogy KM vagy JK hiány van
reag úgy sincs...azért ha 4-ből 4 kaland áll, az...érdekes, no... :evil:

Meridian

ui.: ha valakit megsértettem, vagy személyeskedésnek veszi, ezer bocs, nem annak ment :oops:
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 100 / 300 • 1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok