( Erlon Arts )
*Reggelijét befejezve felhörpint egy kupa bort, majd megpillantja a belépő elfet . Üdvözlésképp biccent felé, majd Berni megjegyzésén kaján mosoly ül ki arcára.*
- Hát barátom ilyen az élet! Ezek azt hiszik magukról, hogy felsőbbrendűek nálunk! Pedig ők is ugyan olyan büdöset sza…rnak, mint mi! Bár ez a , hogy is hívják. Ja igen Lywelion úgy tűnik tegnap haverkodni jött oda hozzánk, de nem vette észre, hogy bántó, mit mond. Mondjuk arra sem nagyon reagált, mikor én élcelődtem vele. Lehet, hogy nem akart vitába keveredni, vagy csupán csak nem fogta fel mit beszélek. Na mindegy, ma ha minden igaz mellénk szegődik út közben. Még az is lehet, kiderül róla, hogy normálisabb, mint gőgös társai. Na majd látjuk. Szerintem nyergeljük fel a lovakat, lassan indul ez a kis kompánia tovább. * Bernivel együtt kimennek az istállóba. Mikor az elf asztala mellett haladnak el üdvözli a harcost:*
- Szép napot! Remélem akkor megtisztelsz ma azzal, hogy mellettünk lovagolsz az út során. * Mondandója idejére megáll, majd miután az elf válaszolt indul tovább.Kiérve az istállóba lova elé vet egy kis szénát, majd megitatja ezután felnyergeli, nyeregtáskáját ráköti, majd kivezeti lovát az udvarra. Közben figyeli, hát ha megpillantja a pyaroni macsót.* < Hmmm… Jó kis kráni bögyös maca! Nem tudom mit tudhat, hogy országa ősi ellenségének egyik tagja összebújik vele? Szép kis párosítás! Én félnék attól, hogy a szerelem hevében átvágja torkom a kicsike! >