• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új kaland... [Archívált]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 3 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.04.09. 17:29

Heló!

Hát az a helyzet, hogy tudok Magusozni, sokat játszom, de interneten még sose tettem. Csatlakozmék egy kalandhoz bármien karakterrel.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.10. 23:57

Noss, Mandragóra, azt hiszem itt az ideje, hogy hivatalosan is jelentkezzem a kalandodra.
A karakterlapomat azonnal küldöm, mihyelt találkozunk MSN.
Addig minden jót barátom.

Ui.: Van veled kis beszélnivalóm, mert van egy csomó királyos ötletem :wink: .
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.11. 0:02

Jah, egyébként Con, ha majd olvasod az oldalt. Én is zseretnék majd résztvenni a Húsvéti játékban. A karakteremet majd MSN megbeszéljük, meg azt, hogy mlyenek tervezitek, mag az ilyesmiket.
Köszönöm, minden jót kívánok :)
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.11. 8:58

Húsvéti játékhoz: én is szeretnék rajtarészt venni, szívesen várom majd, hogy mikor is lenne, meg hasonlók... én már várom :wink:
Ez csak az egyik dolog, amiért ide írtam. Most indítom az új kalandomat, Ifin néven. A régi, Tiadlani kaland folytatása, ugyanaz a Jk gárda, csakmost kiegészül még két fõvel: Meridian, és Yvette karakterével. Mindenkinek csak ennyit tudok mondani: enjoy! :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.12. 18:04

Szívesen csatlakoznék a húsvéti játékhoz, de szeretnék róla érdeklõdni. Csupán pár sort, vagy msn-en, vagy pediglen egy privát üzenetben. Azon keresztül válaszolgatok is.

Más: kérném az én kalandomra jelentkezett jk-kat, toljanak már az orrom elé egy átkozott karlapot, vagy mit, mert mások már kezdenének, és még mindig van pár ember, aki nem volt képes ezt megtenni. Péntekig van idejük.
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wictorius » 2006.04.12. 19:36

szevasztok!

kalandra jelentkeznék Bármire bárhol bármijen karival csak játszani szeretnék már végre :cry: .Szal aki indit kalandt vagy csak simán bevenne egybe kérem irjon!

Az Istenek vigyázzák lépteitek!
Wictorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.04.13. 20:40

Üdvözletem mindenkinek!

Jómagam is csatlakoznék a húsvéti játékhoz, amennyiben megoldható. Ha az nem megy, bárhová máshová is nagyon szívesen. :)

Köszönettel:
Fény
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.15. 11:46

Mivel az egyik jk-m(Hakea) eléggé hosszú ideje nem jelentkezet igy keresnék a helyére 1 db aktiv jkt(ált 2-3hsz/nap)...
Akit érdekel az vegye fel velem a kapcsolatot....

ja igen és csak azt tekintem végleges jelentkezõnek,aki karival és elõsztoryval is készen áll...-mert nem szeretek várni 3 hetet vkire,hogy szülje meg a kariját és az elsõtoryját miközben foglalja a helyet...

ui.:Ha meg megjönne az elveszett jk-m,akkor sincs para hiszen sok jó meber kis helyen is elfér 8)

Úgy néz ki,hogy betelt a hely sõt túl jelentkezés is lett ugy hogy akik lekéstéket nagyon sajnálom :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hideg Ryss » 2006.04.16. 18:30

Üdv!

Készen állok kalandra egy káosz jellemû, a nekromancia és a vérmágia iránt heves érdeklõdést mutató varázslóval. Úgyis lesz még itt egyeztetés, de egyelõre dorani lennék.
Hideg Ryss

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.16. 22:39

Fény írta:Üdvözletem mindenkinek!

Jómagam is csatlakoznék a húsvéti játékhoz, amennyiben megoldható. Ha az nem megy, bárhová máshová is nagyon szívesen. :)

Köszönettel:
Fény

Semmilyen kérvény nem kell a ahhoz hogy beszállj a húsvéti játékba, csupán 2 követelmény van.
1. A rangod legyen Játékos Karakter
2. Mielõtt beszállsz a játékba írj egy karileirást a Karakterek részlegbe.

Gyertek minél többen. Ilyenkor van lehetõség, hogy KM nélkül, kötetlenül lehesse marhulni ;)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.04.17. 20:56

Nem akar valaki indítani egy kalandot kezdõ játékosoknak? igény lenne rá.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.04.17. 21:01

Mint egyseri emberéknél a rasszizmusra :D
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.18. 18:13

Lithas Kalandozótársak!!!

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy sajnálatos módon Liemenel, és Schinter társaitok, elõzetes megbeszélések után kilépett a Dél Ynev topicban kezdett Új-Pyarron-ban játszódó kalandomból. Távozásukat sajnálom, mert jó játékosokról van szó, de a kalandot nem szeretném megszakítani emiatt. utólagos megbeszélésekkel most felajánlom 2 személy számára, hogy csatlakozhat a kalandhoz.

A jelentkezést Pm-ben kérem, valamint a kapcsolatfelvételt MSN-en, és elõzetes megbeszélések után egy karaktert. Karakterlapot én adok hozzá.
A kalandhoz 1-6. szintû karakterek készítését engedélyezem.

Köszönöm a figyelmet, aztán remélem majd tolongtok :wink: Minden jót mindenkinek.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.04.27. 11:07

Most szólok, hogy a régi kalandomba hirdetet megüresedett helyek elfogyni látszanak. hamarosan kiírom, hogy kiket vettem fel a kalandba. Több jelentkezõ már ne jöjjön, mert nincs több hely.
Köszönöm a nagyarányú érdeklõdést. meg fogom jegyezni a neveiteket. :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: elfmage » 2006.04.29. 9:14

Megpróbálkozom egy meséléssel :wink:

Jelentkezõket és karakterelképzeléseket várok egyenlõre szint nélkül.
még a helyszín sem tiszta, de valószínû északot fogom favorizálni.

Megtalálható vagyok msn-en: mailto:elfmage@vipmail.hu vagy jöhet jelentkezés pm-ben is.
elfmage

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 3 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11

Vissza: Archívált Fórumok