Húsvéti game részleg szükséges infókkal feltöltve. Ezek után ha még mindig van kérdés, az jöhet ide. (érdemes elolvasni a karácsonyi próbálkozásunkat, vmi hasonló színvonalat várok... )
Te jó isten. Könnyûléptû. Valamit nagyon félreolvastál.
"Csakhogy szerencsétlen obszidiánelfek a harc oltárán feláldozták a tudásukat, és a ahtalmuk nem terjed ki a titkosnyelvre, viszont talán egész Ynev legkítûnõbb harcosai, és legfõképp vadászai."
- Nem azért nem tud a sötételf titkos nyelven beszélni, mert a harcra fecsérelte drága idejét (természetes úton halhatatlanok). Az bonyolultabb aquír dialektusokat a kisebb fajok azért nem tudják beszélni, mert nem tudják megtanulni. Ha csak ez lenne a probléma, akkor biztosan lett volna pár eszeseb shi-kriss, aki eltanulta volna a magasabb dialektust is. A különbözõ aquír fajoknak más erõsségû a vérük. Végülis be lehetne tudni hasonlónak mint a vampire the masqueradeben a generációk a vámpírok között. Csak itt nem a családfával csökken a fogékonyság, hanem vannak gyengébb vérû fajok és vannak erõsebbek. na mostmár ha egy shi-kriss hozzájutna egy olyan irodalomhoz, ami a titkos nyelvet taglalja, és megpróbálna beszélni azon a dialektuson, akkor ugyanúgy fenn állna az esélye, hogy belebolondul, mint ha egy ember akar megtanulni korcs nyelven. Szóval az obszidiánelfek vérvonala sem vezet olyan távolra, mint az õsaquírokéi.
"Nomármost az ellenhatalomszó azt jelenti, hogy amikor egy aquir rátámad a másikra egy titkos nyelvû, mondjuk 24 OD-erõsítésû csontombolással, akkor az a másik egy síma 4 OD-s titkos nylevû ellenhatalomszóval visszaveri."
- Nem tudom, hogy ezt honnan szedted. Ha az egyik aquír a másik aquírra mond egy 24 OD-os csontrombolást, és a másik mond egy 4 OD-os ellenhatalomszót, akkor a csontrombolás szépen betalál. Szóval a 24 OD-os csontrombolást csak egy minimum 24 OD-os ellenhatalomszóval lehet semlegesíteni. És ha egy 120 OD-os valóvérû szembeáll egy 90 OD-os sötételffel, és a sötételf nem tud felmutatni valamit a 90 Od-ján kívül, akkor sz*pott egy nagyot.
- Látom ez a 4 OD-os ellenhatalomszó is a vesszõparipád. Az, hogy egy hatalomszó mennyi OD-ba kerül, az elõször is a dialektustól függ. Az, hogy titkos nyelven a legkisebb hatalomszó a legkisebb erõsítésen 4 OD, az azért van, mert a dialektus annyira erõteljes, hogy az aquír szervezetében tárolt varázserõbõl is többre van szükség hozzá. Ez meg is látszik a hatásán
- Csak ezt ne. Légyszi ne próbáld az aquír mágiát ráhúzni az ETK-s mágiaformákra. Ráadásul a pszít is belekevered. Ezt inkább nem részletezem, mert semmi értelme sem lenne. Az egész hasonlítgatást el lehet felejteni. Szörnyû.
"Anat akhan kiált: - Forduljon ki a beled (Korcs) Valóvérû ellenhatalomszó: - De nem fordul! (ez is csak korcs, de minek pazaroljon) Valóvérû kiált: - Ó hogy Sogron síkjának tüzes pokla eméssze tested és lelked az örökkévalóságon túl is! (Titkos) Anat akhan ellenhatalomszó: Õõõõõ! Ugyanis az õ nyelvtudása ehhez kutyafasza, olyan, mint a az elsõ féléves történelemszakos Latin nyelvtudással nekiülni eredetiben olvasni Senekát. nem valószínû, hogy megértjük."
- Újabb félreértés. De nézzük az általad felvázolt szituációt és elemezzük ki. Ha mondjuk egy hipertáp anat-akhan mortel aki rendelkezik mondjuk 5 OD-al, találkozik a 100 OD-os valóvérûvel. Mondjuk a mortel tápnak hiszi magát és mond a valóvérûre egy fullasztást 1 OD erõsséggel korcs nyelven. Ugyebár korcs nyelven a minimális erõsítés 1OD. Mert nem ismerte fel, hogy valóvérûvel áll szemben. Namost a valóvérû természetesen röhögve kivédi egy 1 OD-os ellenhatalomszóval. Ezután a mortelünk rájön a tévedésére és elkezd menekülni. A valóvérû ránéz az emberfajzatra és nem nézi ki belõle, hogy van több OD-ja. Mivel nem süllyed le a korcs nyelv szintjére, ezért megenged magának egy vakítást titkos nyelven (perverz és élvezkedni akar. Végig akarja nézni, ahogy a muksa szemei izzó lávarögökké alakulnak és felcsúsznak az agyába (ez a kedvencem)). Szóval a hatalomszó elhangzik és alap erõsítésû, tehát 4 OD. A valóvérû várja a hatást, de az nem következik be. Ugyanis a mortelnek még tárolt a teste 4 OD-ot, ami autómatikusan megvédte a mortelt.
A tanulság az egészbõl, hogy tök mindegy hogy a korcs nyelven beszélõ nem tud titkos nyelven. Nem kell értenie a rá irányuló hatalomszót, ahhoz, hogy azt ki tudja védeni. Csak a felhasznált OD mennyisége a döntõ. És mivel ebben a mortel nem tud versenyezni a valóvérûvel, ezért a következõ hatalomszó már átmegy és darabokra robbantja a csontjait. Ja és a legtermészetesebb, ha egy õsaquír sogron nevével szitkozódik.
Azt hiszem, hogy csak ennyit akartam hozzáfûzni. Ha valamit kifelejtettem akkor bocsánat.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Bocsánat gyerekek, csak kicsit gyerekes ma a hangulatom.
Hé Lim, nem fontos ezt olyan komolyan venni, csak egy jól álcázott és burkolt ötlet volt. Bár én továbbra is logikátlannak látom, hogy mi értelme az ellenhatalomszónak, ha csak annyiért lehet vele semlegeíteni az adott támadó hatalomszót, amennyibe az maga került.
Egyszerûen így nem látom értelmét. Ez így nem máguspárbaj, hanem skander. nem illik a rafinált, agyafurt, gonosz és végtelenül kiszámított, elõretervezett aquir gondolkodáshoz.
Elõre szólok azoknak akik a kalandomban résztvesznek, sajnos a szünetben nem lesz módom mesélni, egyéb programom van, talán hétfõ este kerülök legközelebb kép elé, vagy ha minden klappol majd, akkor talán vasárnap este is, elõbb sajnos nem hinném. Mindenkitõl elnézést ezért, sorry!
...és persze addig is jó játékot, kellemes ünnemepet mindenkinek, sok locsolót ill miegymás, kezeket meg a paplan... ...szal ahova akarjátok, éljenek a csajok!
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Én a többiekkel ellentétben majd késõbb kívánok minden jót "hiszen hun van még karácsony" . Viszont mindenkinek figyekmébe ajánlom a nagypénteki lelkiismeretvizsgálatot.
Tekintve hogy én sem leszek pár napig, szeretnék csatlakozni az elõttem szólókhoz, és kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek. A lányok képzeljenek mellé egy locsolást is
Én ugyan több mint valószínû, hogy az ünnepek alatt is végig leszek, de attól függetlenül csatlakozom az elõttem szólókhoz, s kellemes ünnepeket kívánok mindenkinet!
Akkor csatlakoznék én is. Boldog húsvétot, sok tojást. Kinek ilyet kinek olyat . Én leszek valószínüleg az ünnepek alatt is.
Mégegyszer boldog ünnepet a moderátor team nevében is.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Kellemes idõtöltést kívánok mindenkinek az ünnepek alatt! A fiúk vigyázzanak az evés-ivás következményeivel, a lányok meg a locsolás következményeivel.
Evés-ivás? Már most hányingerem van a sok sonkától... mi lesz itt hétfõn? Nade én is szeretnék boldog húsvéti ünnepeket kívánni mindenkinek, az oldal nõi tagjait majd msn-n keresem fel hétfõn Elõre is rettegjenek Én végig tudok lenni, így nagy valószínûséggel a húsvéti játékot is végig fogom tudni nyomni... mindnekinek aki jön majd játszani, csak egy szót üzenek: enjoy!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr