• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 13 / 120 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 120

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.17. 22:08

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, este
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter]

* Trisha elmosolyodik.*
- Nõ vagyok, jók a megérzéseim...egyébbként csak blöff volt :D De éreztem valami nem volt rendjén...
* Azzal megfogja Shanil kezét.*
- Nézd szívem. Engem nem zavar... Arel férfinak és nõnek teremtett minket. A férfi testi igényeit kielégíti ha kell, pána ha egy ilyen gyönyörû nõrõl van szó mint Salina... csak arra kérlek, hogy légy velem õszinte. És kérlek, fogadd meg a tanácsaimat... legyél óvatos azal a lánnyal. Tegnap el tudott veled bánni, és bánomisén, ha az aktus büntetés akart lenni megértem... de ennek még lesz böjtje én úgy érzem. Ne veszítsd el a realitásod kérlek. Legyen valami játék... érzéki erotiks igen... de legyen egy határ, amit nem lépsz át. Ígérd meg kérlek. A hatalmunk nem arra való, hogy ilyenekre pazarold... és kérlek... tudom hogy nem tartanád be na :D Csak kiböktem... arra kérlek, hogy tartsd be a szabályokat, és különböztess meg eseményeket, mint Arel számára tetszõt, és nem tetszõt. Én ugyanúgy foglak szeretni mint eddig, nem kell bánkódnod.... rég túl léptük már azokat a féltõ és önzõ korlátokat... ha a lánnyal szeretnél lenni, ám legyen... csak vigyázz vele kérlek. Hm.. nagyon finom ez a hal. Kóstold meg te is. Alig pár réz az ára, de szerintem szenzációs...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.17. 22:14

(Shanil Argus)

Ad még egy puszit Trsha arcára.

-Megigérem,hogy meg fogom különbõztetni a dolgokat.

<Hm..Vajon mire gondolhatot? :roll: >

Teljesen hozzábujik Trishához immáron átkarolva õt.

-És köszönöm,hogy megértesz.Bármi történjék is a köztünk levõ kötelék nem fog meglazulni :wink:
...
Igen finom a hal?Lássuk

Azzal vesz egy kis falatot a halból és megkóstolja.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.17. 22:23

(Kyra)

*Mire a többiek leérnek, lassan Kyra is kezd ébredezni. Kinyújtózik, de mikor a lába kiér a takaró alól, gyorsan visszagubózik. Ágyéka még mindig lüktet egy kicsit, és furcsán kiszolgáltatottnak érzi magát. Erõt vesz magán és felül az ágyban és körülnéz. Látva, hogy mindenki lement már, lekászálódik az ágyról és álmosságtól dideregve felveszi a ruháját. Kicsit rendbeteszi az ábrázatát és elindul lefele a fogadórészbe. A szûk bõrnadrágban most kicsit kényelmetlenül mozog és ez meglátszik a járásán is. Lebotorkál és Shanilékhoz igyekszik. Mikor odaér lecsüccsen és arcát a karjai közé temeti.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.17. 22:27

(Dzsana Khadde)

*A lány felébred egy kínzó, gyötrelmes fejfájással - talán délben... :D Nem kel fel egyenlõre az ágyából, inkább azon gondolkodik hogy is kerülhetett fel a szobájába - erre a részére már nem nagyon emlékszik. Valahol a háremeknél vesztette el végképp a fonalát a tegnapi (vagy mai?) napnak. Elfordítja fejét az ablak felé, de nem lát semmit. Hirtelen eszébe jut a munka, meg az, hogy szürkületkor lesz a találka. Lehetõségeihez képest kiugrik az ágyból* <Na akkor meg kell fürdenem és tiszta ruhát kell felvenni. .. Ó nem, a ruhám , nem mostam ki tegnap ...> *és kissé bárgyún néz az ajtó mellé letett ruhakupacra. *< Ebben nem maradhatok, hisz egész éjjel ez volt rajtam. Még le is ittam, a szagról meg inkább nem beszélek :? >* Kedvtelenül nyalábolja fel ruháját a földrõl és elindul vele a fürdõhelyiségbe. * <Talán még megszáradnak, hisz csak megbeszélés lesz... ha meg rosszra gondolnak, az õ bajuk... az orrukat meg befogják> * azzal kilép a folyosóra, bezárja maga mögött az ajtót és elindul fürdeni. Nagy nehezen megtalálja az erre alkalmas helyiséget. Fürdés elõtt még kimossa ruháit. Mindennel végezvén komótosan visszaballag a szobájába, nem kívánja a társaságot. Talán még azt is elfelejtette menet közben, hogy hova sietett oly nagyon... :) *
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.17. 22:30

"Temetõben jár... Körötte megannyi különös lény... Sárkányok, Kígyók, és megannyi hüllõszerû lény szelleme... CSak köröznek... Nem bántják... Az út keskeny, arcába élesen belevág a szél... Mindenütt halál és szenvedés... A temetõ szélén fáklyák... Bennük fekete és vörös lángok villannak... Flamm elõrántja kardjait... Azokon a rúnák most még erõsebb narancsfénnyel izzanak fel, mint bármikor... Fordul egyet... Nem követik... Fordul még egyet, ott a szobor, a trófea, mit már többszázszor látott... A csuklyáját tartó kobra, Sogron szent állata... Életnagyságúan, szeme vörösen izzik... És igen! Ott vannak! Ott vannak a kristályok!
Flamm odaszalad és elkezdi feszegetni õket... Azok könnyedén elválnak onnan... Beleilleszti a kardjaiba és... <Mi történt? Mi ez a vörös fény? Miért? ÁÁÁ!>"

*Flamm izzadtan ébred az ágyában. Mint már jópár éve nagyonsokszor. Szinte már nem is érdekli... Nyúzott fejjel megy el a mosdóhelységbe, ahol megmossa szétizzadt haját. Különös nap lesz, érdekes módon most jól kifésülte a haját. Rá se lehet ismerni! Cókmókját összeszedi, hogy csak fel kelljen kapni induláskor. Fáradtan vonul le az ebédlõhelységbe, ahol már két barátja várja. Kér valami könnyedt reggelit és leül melléjük.*

-Jóreggel! Hogy aludtatok? Remélem nem gond hogy leültem...

Arcán kis mosoly látszik, azonban még mindíg bárgyúan látszik rajta az álmosság...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.17. 22:34

(Shanil Argus)

-Reggelt Flam.Kösz jól aludtunk ;)

Kicsit elengedi Trishát,de az asztal alatt meg fogja a kezét :wink:

Aztán Salinát nézegeti,ahogy a tenyerébe temetkezik.Lábával megpöcköli,hogy felnézen.

-Mi a baj?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.17. 22:38

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadók negyede, A réz sellõ fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: mindenki

* Trisha kedélyesen, ám a tegnapinál jóval csendeseben köszönti a leülõket. Csendben eszeget... közben jól megfigyeli Salinát. Flamm miközben leül, befejezi a reggelijét. Elõ is áll egy kis tervvel.*
- Ma még délelõtt azt terveztem, hogy elmegyek megnézni a kikötõt. Csak hogy ma este ne érjen meglepetés. Azt mondták, eléggé gázos tud lenni az a környék, így nem árt az óvatosság... ki jön velem?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.17. 22:42

(Shanil Argus)

Ránéz Trishára és az asztal alatt kezével kicsit megvakrja a combját.

-Veled megyek csak elõtte még elmondom az úrnõ felé a reggeli imámat és utána mehetünk ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.17. 22:42

-Azt hiszem én veled tartok! Nincs sok tennivalóm... Útközben akár még pár informator-ral is találkozhatok, szal nekem ok. Tényleg, mostanában nem igazán csendes ott a környék, gyakorta hallok kizsbelésekrõl, gyilkosságokról. Jól jön neked ott majd két erõs kar ;)

Ekkor kapja meg a rántottáját, amit hevesen elkezd enni...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.17. 22:52

(Kyra)

*Felnéz a lábrugdosásra, és álmatag tekintetét Shanilra függeszti.*
- El kell mennem a bérházba a cuccaimért. Nem jössz el velem? Nem szeretnék egyedül menni. De ha Trishával mész az se gond. Majd megoldom egyedül. Mikor lesz valami reggeli féle?
*Azzal visszazuhan a feje a karjai közé.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.17. 22:59

(Shanil Argus)

Ránéz Trishára aztán Flamre majd Salinára....

-Hogy egyik gyönyõrû teremtés se menjne külön,akkor Flam,milve te elksiéresd Trishát én elkisérem Salinát.Igy egyiküknek sem fog baja esni....

Trishára pillant majd ad neki egy puszit és közben a fülébe súgja.

-Ne aggódj tudni fogom,hogy hol a határ.

Majd Salinára pillant.

-GYere majd útközben bekapunk vmit ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.17. 23:13

(Kyra)

*Feláll az asztaltól és nekidõl Shanilnak. Belekapaszkodik a karjába és kimegy vele a fogadóból. Megnézi magának a lovát és lemondóan tekint Shanilra.*
- Bocsi de lovagolni ilyen állapotban nem vagyok képes. Szóval marad a séta, de az is lassan fog menni.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.17. 23:23

(Shanil Argus)

Megfogja Salinát és támaszt nyujt neki.Az ajtóból még rápillant Trishára aztá elindul vele.

-Jajj ugye nem okoztam fájdalamt?

<Hát még jó hogy...LEgalább én jól éreztem magam :twisted: >

-Nem baj sétáljunk...remélem minél hamrabb kihevered... :(
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.04.17. 23:52

(Kyra)

*Elkezdenek sétálni az egyik külvárosi negyed felé. Közben Valamennyire felébred a lány is a hûvös idõtõl.*
- A fájdalom relatív. Nagyon élveztem, amit velem mûveltél. Belefér egy kis fájdalom is. Csak egy ilyen éjszaka után illik egész nap az ágyban dögleni, és egymást kényeztetni. De ez ma nekünk nem adatott meg.
*Rámosolyog Shanilra és menet közben hozzábújik.*
- Ugye csak megfektettél, és ennyi. Gondolom elégtétel volt a tegnapi kis viccemért. Nyugodtan mondd meg, ha így van. Nem fogok haragudni érte.
<... Frászt nem. ...>
- De tudnom kell, mert olyan dolog történt velem az este, ami még soha. Belédszerettem. Még soha sem voltam szerelmes és megrémít az érzés.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.18. 0:01

(Shanil Argus)

-Igen jó lett volna,de sajnos nem nem adatott meg...

<Még szerencse még a végén Trisha kirugott volna ágyastul :? >

-De hogy nem azért történt ami történt...Nagyon jól nézel ki és nem tudtam ellen mondani az érzéseimnek ;)

<Még jó hogy hisz a bosszú még hátra van... :twisted: >

-Igen mond csak mi történt?
...
Engem is megrémit...Hasonló okok miatt...

<Na persze...Legutóbb 2 éve is akkora pofára esésem volt,hogy 1 évig fájt a lelkem...és talán azóta sem hevertem ki...Most inkább nem bonyolodok ilyen kapcsolatokba...Különben is megtaláltam Trishát...>

Közben lassan sétálnak a tejszerû ködben....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 13 / 120 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...