- Jólvan. Értem. Nem zaklatlak vele. Majd tisztázzuk. A lényeg, hogy túléljem ezt a napot.
És ezután hogyan lesz? Most hogy Trisha tudja. Aludhatok a szobátokban, vagy jöjjek vissza a bérházba? Fõleg, ha netán úgy alakul, hogy a munka idejére a csapattal maradok.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
-Nem gond.Csak számomra is kicsit furcsa ez a helyzet....Miért ne élnéd túl a mai napot?MEgvédelek ha kell ne félj
Meglepõdik mikor meghallja tõle,hogy Trisha tud a dologról.
-Hogy..Honann..hogyan tudsz errõl?
Félpec kinos csend telepszik közéjük.Aztán átkarolja Salinát a csipõjénél fogva.
-Ne aggodj.Gyere vissza a fogadóba és aludhatsz a szobába.Meg mondtam tegnap,hogy nem kell visszamenned abba a bérházba és amit mgmondtam azt be is tartom
*Hozzásimul Shanilhoz és õ is átkarolja a férfit.* - Tudod elég jó füleim vannak. Máskor ügyesebben sugdolózzatok.
Még mindig nem tudom, hogy mivel hálálhatnám meg azt a sok jót, amit értem tettél. Lelkiismeretfurdalásom van a sikátorban történtek miatt. Te megmentesz, megetetsz, befogadsz a csapatodba, sétálsz velem, én meg nevetség tárgyává teszlek. És ezek után még megi is ajándékozol egy örjítõ éjszakával. Kérlek bocsáss meg. Ha van valami, amivel kiengesztelhetlek, akkor mondd bátran és megteszem.
<... Te jó ég. Ezt most komolyan én mondtam? Au. Mi van velem? Teljesen megbolondított ez a pasi. Valami nem jó itt. De fogalmam sincs, hogy mi. Viszont ilyet még nem éreztem és tetszik. Csak ez az érzés védtelenné tesz. És mindig ez ellen harcoltam. De csak nem fogja kihasználni a gyengeségemet és nem fog bántani. Olyan jólelkû. ...>
*Odaérve Kyra bérházához, a lány behúzza Shanilt egy kapualjba.* - Most jól figyelj. Szorosan kövess. Hátul beosonunk, én összeszedem a cuccomat, és kiosonunk. Maradj csöndes.
*Rákacsint Shanilra, elmosolyodik, aztán átfut a bérház melletti sikátorba, utána az épület oldalán elhelyezkedõ létrához siet és felmászik rajta. Ez egy padlástérbe vezet, ahol Kyra lábujjhegyen oson végig, majd a padlóra térdel és hallgatózik pár másodpercet. Utána félrecsústatja a padló pár deszkáját és lenéz. Üresen találva a szobáját leugrik, és egybõl a cuccai pakolásához fog. Mikor összekészítette a holmit, gyorsan levetkõzik és tiszta inget vesz, meg feszes posztónadrágot. Ugyanúgy elrendezgeti az ingét, aztán Int shanilnak, hogy indulhatnak vissza, de még elõtte magához húzza, cinkos mosolyt küld neki és hálás tekintettel az arcán megcsókolja a férfit.*
-Hát már nekem is mondták,hogy milyen jó füleim vannak,de azért Flam fülei überel mindenkit
Látván,hogy a lány nem nagyon érti hozzáfüzi még.
-Tudod a félelf... ... ugyan már ne legyen Szivesen tettem,amit tettem és nem vártam és nem is várok el cserébe semmilyen viszonzást.
<Francokat nem...Csinálj még ilyen csinyt legalább okot adsz a bosszúmra és az Úrnõmnek sem lesz annyira ellenére ja igen hogy ne lenne már olyan,amit ne tehetnél meg...Hol is az a sikátor? >
-Most miért kell osonunk?Ha tartozol nekik van anniy pénzem,hogy kifizessem.Nem lehet olyan drága hely...
Aztán választ várva követi Salinát az útvonalon...
<Huha...hogy milyen utakon kell egyeseknek közlekedni egy tetõ miatt >
Meglepõdik mikor a szobában.Kezeivel belemarkol a popsijába és viszonozza a csókot.Kis idõ mulva egy kicsit eltolja magától.
- Tartozom neki másfél heti lakbérrel. Csak azért nem rakott még ki, mert azt hiszi, hogy meghúzhat. De erre már nem lesz alkalma.
*Kyra odatol egy kisebb asztalt a plafonon tátomgó lyuk alá, felmászik rá és feldobja a hátizsákot. Felkapaszkodik, majd segít Shanilnak is feljutni. Hátára kapja a tömött hátizsákot és lemászik a létrán. Amint Shanil is leért, körbenéz a sikátorba és mikor kiérnek, gyorsan átfut az elõzõ kapualjba.* - Mi lenne, ha visszamennénk a fogadóba és egy gyors kaja után ágyba bújnánk? Trisháék nem hisuem, hogy hamarabb végeznek, mint mi itt. Aztán bepótolhatunk valamit az elmulasztott gyengédségbõl.
*Kézen fogja a férfit és már nem olyan furcsán lépkedve visszaindul vele a fogadóba.*
- Hát mindenestõl majdnem egy ezüst. Nekem meg van összesen tizenöt rezem. Hidd el, hogy jobb így. Kapzsi disznó a házmester. Ráadásul egy perverz pedofil állat. Az elsõ alkalommal amikor tudna elkapna.
<... Na mondjuk ezzel a férfiak kilencven százaléka így van, de az a vén kecske ne ugráljon nekem. ...>
*Odaadja Shanilnak a hátizsákot és egyre boldogabb arckifejezéssel sétál mellette. Mikor a fogadóba érnek, biccent a férfinak a lépcsõ felé, aztán már húzza is felfelé magával. A szobában miután visszakapja a hátizsákját összehajtogatja rendesen a beledobált cuccokat, a mosatlanokat meg félrerakja. Ellenõrzi, hogy mindene megvan e, aztán megnyugodva fordul Shanilhoz. Gyorsan leveti a ruháit és bemászik a hívogató ágyba. Kezével nyújtózkodik Shanil felé, hogy õ is siessen mellé.*
-Hm... majdnem 1 ezüst.Az valóban sok pénz...Elég soakt kér a házmestered
Miután beértek a fogadóba gyoran körbe tekint,hogy kik vannak lent majd felfelé indul Salinával.Látván,hogy milyen gyorsan levetkõzött a lány levetközik õ is aztán felhajtja a takarót és bebujik az ágyban.Elnyujtozkodik miközben a lábai teljesen összetekeredik Salináéval.Csókolgatja a lányt és viccesen megjegyzi...
-A fene.Nem raktam eléggé messzire a nadrágomat...De hát miért is félek?A saját szobámba vagyok egy fogadóba
KM esemény [Tysson-lar] Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötõnegyed Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, este Résztvevõk: Flamme'O Styg [Flamme'O Styg] _____________________________________________________________
* trisha bólint Shanilnak, és õ is nyom egy csókot az arcára. Szemével még elkíséri a távolodó párost... majd Flammhoz fordul.*
- Nos.. lépjünk a tettek mezejére. Legjobb lesz, ha végignézzük a dokkokat és a fõutcát. Okos dolog lenne feltérképezni a környéket, mert ha esetleg átvrés ez a ma esti valami... mindensetre jobb félni mint megijedni. Joet ma nem láttad? hagyjunk szerintem neki egy üzenetet... lehet hogy fejébe szált a pia és ezért ébred ilyen késõn. árj meg itt egy percre...
* Azzal a lány a fogadós elé lépked. A férfi szemei alat nagy karikák látszanak, nyílván a tegnap esti gürcölés... szegénynek sokat kellett takarítania a kis mulatozás után. A férfi felhúzott szemöldökkel mered Trishára, kérdve, miben segíthet.*
- Az egyik barátunk.. egy kemény kötésû matróz, Joenak hívják. Még nem ébredt fel, és mi körül szeretnénk nézni a városban. Megtenné, hogy ha lejön, átad neki egy üzenetet? Ha azt a dzsad lányt látja, neki is...
* A fogadós a pultra támaszkodik, majd fáradtan bólint egyet jelezve, hogy halgatja.*
- Monja meg nekik, hogy elmentünk a kikötõbe Flammal. Shanil és Salina elmentek valahová, Arel tudja hova... ha utánunk szeretnének jönni, nagy valószínûséggel a dokkok környékén találnak. Átadja?
* A fogadós fáradtan hümmög egyet.*
- Jól van, átadom nekik. Jó városnézést... vigyázzanak kérem. Ön Arel papnõje, heh?
* trisha bólint.*
- felismertem a nyakában a jelvényt... a papok értékes emberek. Kár lenne magáért vigyázzon azzal a környékkel. Amúgy is bûnös negyed, de az árvíz és a gyér elenõrzések miat most még jobban az...
* trisha mosolyogva válaszol valami kedvességet, mire a fogadós is felderül. Flammhoz is visszalépked.*
- Jól van... ha felébrednek a többiek, majd utánunk jönnek. Hagytam üzenetet. Gyorsan menjünk fel, szedelõzködjünk össze, aztán öt perc múlva itt lent. Nah sietek fel...
* trisha a szobájában magára ölti fegyverövét. Rövid kard kerül az oldalára, finom bõrcipõjének szárába tõrt rejt el. Meggondolva amgát tõrét inkább combra csatolható kis táskájába teszi. feszes zöldes bõrnadrágját viseli, fakó fehéressárga ingje van ezen felül. Zöld selyemköpenyt kanyarít magára, hosszú barna haját e fölé hajtja. Szent szimbólumát kívül hordja. A tegez szíját magára ölti, de lecsatolja róla a tegezt... már csak szokásból is szereti, ha játszadozhat idegeségében a barna bõrdarabbal. Miután mindezzel végez, lesétál a fogadó aljába. Flammba karol, majd megindul.*
- Nos akkor... indulhatunk.
* A lány a kikötõbe vezetõ fõutca felé veszi az irányt. Megcsodálja az Antoh templomokat, a különös, quirron stílusú házakat. Gondosan elkerüli a pocsolyákat, habár a nehéz köd miatt mindez igen körülményesen zajlik. trisha nem fázik sõt.. különös, mert a sûrû köd sokkal inkább tartja a hõt. Egyszer útbaigazítást is kér egy útszéli árustól... mindenfée halétket kínálgat amaz, de Trishának nics gustusa kipróbálni...*
Flamm is felszalad a cuccaiért. Kényelmes utazócsizmát húz, majd egy lengébb fekete vászonnadrágot. A biztonság kedvéért magáracsatolja azt a kis aranyos börpáncélt, mely csupán a felsõtestét fedi. Erre ráhúz egy zöld inget, magára veszi a bõrkabátját és az X-alakú kardhüvelyt. Vastag, többfunkciós bõrövére két darab hajítótõrt aggat. Egy kis ujítás, hogy a kabátja vállára Sogron szent szimbóluma, a csuklyáját feszítõ kobra van varratva. Kiegészítésképpen még két karperecet is felvesz és egy vívókesztyût. Valószínûleg nincs olyan jó idõ. Mikor minden kész, Gondosan bezárja maga után az ajtót és csatlakozik Thrisához. Mikor karonfogva sétálgatnak kis mosoly jelenik meg az arcán. Szemével az informátorait keresi, hátha talál errefelé egyet-kettõt. A legtöbb a klántag keresésével van megbízva, de biztosan tudnak más információval is szolgálni. Az Anoth templomokat maga is megcsodálja, bár jóval nem olyan nagy ámulattal, mint nõi társa. Nem szól semmit, figyeli a környezete változásait...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
*Mikor bebújik mellé Shanil, hozzábújik. Átkarolja a férfit és fejét a vállára teszi. Felsõ combját felhúzza egészen Shanil hasáig próbálva minél nagyobb felületen érintkezni a férfi testével. A takarót nyakig magára húzza és csendesen szuszogva élvezi Shanil közelségét. A nadrágos megjegyzésre lesüti a szemét, és mélyen hallgat.* - Elmondok neked valamit magamról. Tudod ha egy férfival összejövök, és odáig jutok vele, hogy szeretkezzünk, utána többet nem szokott látni egyik sem. Általában míg alszanak le szoktam lépni. Gyáva vagyok és nem merem vállalni a következményeket. Mint például hogy komolyabbra is fordulhat a dolog. Az hogy most a karjaidban fekszem, az nem tudom, hogy miért van. Nem értem magamat és össze vagyok zavarodva. De most nem érdekel semmi. Ha te tartasz a karjaidban, akkor biztonságban érzem magam és ez jó érzés. Úgyhogy ne engedj el.
<... Basszus. Milyen nyálas lettem. Valami itt tényleg nincs rendben. Én ilyeneken nem szoktam gondolkozni. Pláne kimondani. Mi a franc van velem. Nem Shanil az elsõ jóképû pasi az életemben. Bár benne van az elsõ tízben. De akkor is. Még senki sem hozott ki ilyet belõlem. Semmi miatt nem éreztem még lelkiismeretfurdalást. Össze kell szednem magamat és kitörölni ezt a csomó nyálas maszlagot az összezavarodott agyamból. De elõbb kiélvezem a törõdést és a gyengédséget. ...>
*Az éjszaka a csapat dorbézolásának közepe felé egyszer csak felállt, és kiment a fogadóból...odakint magára húzta köpenyét, és méág egyszer visszapillantott a fogadóra...majd gonosz vigyorral az arcán megfordult, és beleveszett az ifini éjszakába...
*Egy szomszédos sikátorból figyeli a fogadót, immár reggel óta...nem sokadt aludt az éjszaka, de abszolút nem zavarja, aludt õ már kevesebet is...látja, ahogy az Arel-pap és a csinos nõ elmennek valamerre, nem tudja potosan, merre...annyira nem ismeri még a várost...azt is látja, amint a papnõ és az ordani is elindulnak, igaz, õk másik irányba...
<B*****meg...a kikötõnegyed felé tartanak...remélem nem lesz semmi bajuk, mert kitekerik a nyakamat...ha tudják nah de most ez az elsõ próba számukra...ha nem tudnak madukra vigyázni, akkor nem is lennének alkalmasak szerintem....bár ki tudja, milyen lehet az az átkozott fealdat...>
*Úgy dönt, nem megy a távozó Flammék után, hanem inkább egy rövid eszmefuttatás...vajon megvárja, amíg a dzsad meg a matróz felkelnek, vagy inkább bemenjen már most...végül úgy dönt, hogy elindul...mr éppen lépne ki rejtekébõl, amikor felbukkan az úton az elsõnek távozott páros...gyorsan, de egyetlen nesz nélkül visszalép, és megvárja, amíg ezek bemenek a fogadóba...
<Azistenit...ha ezek meglátnak...vége a ficsúr álcájának...vigyázz, Kildar!!>
*Azzal megnézi, hogy tiszta-e a levegõ, majd amikor ltja, hogy senki sem foglalkozna azzal, hogy kilép a sikátorból, megindul...villámgyors léptekkel ott terem a fogadóban, ahol senki sem iszogat a csapatból...tegnapival megegyezõ ruha van rajta, agy amikor valaki meglátja, valószínûleg azonnal megismeri...odalép a fogadóshoz,rendel egy könnyû reggelit meg valami finomab bort, és leül ahhoz az asztalhoz, amit tegnap is elfoglalt...várja az ételét, és hogy lejöjjenek a fent levõ csapattagok, és elmondják a döntésüket...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Egyik kezét rárakja Salina combjára és simogatja azt mig a másik kezét Salin nyaka alá furja be és vele a hátát simogatja a lánynak miközben magházo is szoritja.Egy kicsit mocorog,hogy még forróbb legyen a hangulat a takaró alatt.
-Mitõl félsz?Pedig azt mondják,hogy az igaz szerelemnél nincs szebb dolog a világon. ... Ne aggódj és nincs mitõl félned.Egy hamar nem is engedlek el
<Egészen addig mig lassan vissza nem térnek Trisháék...remélem sokáig ellesznek a nézegetéssel,ha csak nem akar csatlakozni õ is...Abban az esetben térjen vissza minél hamarabb >
*Megborzong, amikor Shanil a hátát kezdi simogatni. Mégjobban belefúrja az arcát a férfi mellkasába és lehunyja a szemeit. azzal a kezével, amelyikkel átkarolja a férfit, elkezdi cirógatni a nyakát, aztán a mellkasán kezd el játszani az ujjaival.* - Félek a szerelemtõl. Úgy érzem, hogy kiszolgáltatottá tesz. És mivel mindig egyedül voltam és nem számíthattam senkire, nem engedhettem meg magamnak a kiszolgáltatottságot. Mert ha egy ilyen gyenge pillanatomban kapnak el, mint amilyen a mostani is, akkor végem. De most, hogy itt vagyok, nem érzem azt, hogy akárki is bánthatna. De mégis kétségek gyötörnek.
*Szörnyû fejfájásra ébred és úgy érzi, hogy végtagjaiból elszállt minden erõ. Még a hányinger is rájön. Nagyot nyel ezzel visszatartva az öklendezést. Kinyitja szemeit és a körbe pillant. Látja, hogy már világos van. Sem kedve sem ereje nincs, hogy ágyából kikelljen. Behunyja szemeit és gondolataiba réved.* < Mi történt velem??? Ilyet még életemben nem éreztem egyetlen buli után sem! Sokat ittam, de annyit nem, hogy ennyire ki készítsen. Meg az a furcsa álom! Olyan valósnak tûnt. Istennõm! Olyan volt, mintha ismét Minu testét, közelségét, melleit éreztem volna… Még a végén teljesen becsavarodok! De annyira valósághûnek tûnt… Gyönyörû volt, de, de……annyira fájdalmas is.>* Kinyitja szemeit és csak most kezdi érezni, hogy nyaka lüktet, meg tompán fájdogál. Kezét nyakára tapasztja és úgy vizsgálgatja.* < Hmm.. Itt nincs valami rendben! Valami van a nyakammal. Érzem, hogy fel van sértve.> * Erõt vesz magán és kikel az ágyból. Enyhén megszédül és ismét rátör a hányinger. Az ablakhoz botorkál és kitárja az ablak szárnyait. Azonnal megcsapja a hideg párás levegõ arcát, valamint izzadt teste azonnal tiszta libabõr lesz. A hányingert ismét le tudja küzdeni. Ágyához botorkál leül egy pillanatra és várja, hát ha jobban észhez tér a friss levegõ csípõs hidegétõl. Körbe pillant és meglátja a lantot az asztalon, de most nem sokat törõdik vele. Felhúzza bakancsát és óvatos léptekkel elhagyja szobáját, hogy a fürdõt megkeresse. Miután megtalálja készíttet magának egy meleg fürdõt, közben kilögyböli az izzadtságtól átáztatott ingét. Miután a cseléd szól. Hogy a fürdõ kész, beleereszkedik a meleg vízbe és jól esõ érzés tölti el végtagjaiba kissé az erõ is visszatér. Kb. Fél órát tölt a dézsában, nem sokat mozogva, inkább áztatva gyengének tûnõ testét. Miután kiszállt és jó alaposan megtörülközött egy óntükröt kér. Amint megkapja azonnal nyakát kezdi el kémlelni a tükrön keresztül.* < Mi a fene lehet ez?? Ilyet még életemben nem láttam! Olyan, mintha két ….. Ezt még gondolni sem merem! Ki tudna segíteni? Ki? > *Töpreng egy jó percig a nyakát figyelve.* < Persze, megvan! Trisha biztos tudja mi lehet ez. > *Kicsavarja mosott ingét, majd mezítelen vállára dobva óvatos léptekkel visszamegy szobájába, becsukja az ablakot és kiteríti az inget a szék támlájára, majd zsákjából elõhalászik egy másikat. Magára ölti és lesétál az ivóba. Mikor leér látja, hogy a megbízójuk ismét ott van. Nem szól hozzá, csak bólint neki. A fogadóshoz lépve megtudja, hogy ki merre van, majd õ is beszélni kezd:* - Fogadós uram! Kissé gyengének érzem magam eme szép reggelen! *A kocsmáros meg is tud errõl gyõzõdni Joe sápadt ábrázatát látván* Megtenne nekem két szívességet? Az elsõ az lenne, hogy rántottát meg forró teát kérnék, de a szobámban fogyasztanám. Valamint kicsit késõbb egy jól erõsen fûszerezett tyúkhúslevest rendelnék! Remélem nem okoz gondot, hogy mindezt a szobába fogyasztanám! A második kérésem meg az lenne, hogy mikor visszaérkezik a hölgy ki eme üzenetet hagyta számomra. Mondja már meg neki, hogy arra kérném, keressen már fel a szobámban. Nagyon fontos lenne! Ja igen, még valami! Tegnap esti rendelésemet, meg a szállásomat rendezném! Pár napig biztos maradok még! Azt is számlja bele! *Miután a csapossal megbeszélt mindent, meg kifizette az ÁLTALA rendelt dolgokat, visszasétál a szobájába, egy szál ágyékkötõre vetkõzik, majd visszabújik ágyába. Mikor az étket meghozzák, a szobájában elfogyasztja és ez után visszafekszik pihenni. Félálomba merülve fekszik, de várja, hogy Trisha mikor érkezik meg.*