*Mikor Siyl’Drun bemutatja a társaságot az újonnan érkezetnek és Con bemutatása van soron, a harcos felé fordul és õ is meghajol a másik felé. Szemeit azonban nem veszi le a másikról.*
- Üdvözöllek Namae wa Kraal Mornan. Enoszuke szülötte! *Hangján hallatszik egy kis váltás , mikor a férfi nemzetiségére tér rá. Miután a többiek bemutatása is megtörtént és látja, hogy Bedalék távoznak Ö is falank veti ismét hátát, és várja azok visszaérkezését *
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.04.20. 21:00-kor.
* Bedal még egyszerátfutja, mit is fog tenni.*
<... Ez így nem megy tovább. Egy idegen, pyarronita klán érdekében Shulurban kell szaglásznom. Konkrétum nincsen, a józan ész azt diktlná, hogy ne menjek oda... Sogron mégis hív! És én válaszolok a szavára! Irány Toron! Azonban ez felvet még egy kérdést... mi lesz a többiekkel? A törp életképtelen... a társa, a dartonita pap merõ szánalom. Conban meg van az intelligencia és az éleslátás, ám nem használja ki kellõen... egy kis ösztönzés kellene... neki is elmondom az igazságot. Rá kell döbbenteni, hogy semi értelme nincs a céltalanságnak... hm... újra ki kell kérnem Toronban a Tûzkobra bölcsességét. Nichen igaz társ lehet, csak kérdés, hogyan is reagálna ha a változs szele megérinti... Syl merõ misztikum. Idegen, és veszélyes. Nem megbízható... Caroina pedig túl közel keveredett hozzá... veszélyt jelent a párosuk mindannyiónkra nézve... az vértes harcos pedig egyszerûen nem idevaló... az õ szerepe mellõzhetõ. H Nchennek és Connak jbbot nyújtok, akkor egy csapásra megoldódik minden... Sogron szent küldetésében sikerrel járhatok, és egyben magam mögött tudhatom a többieket is. e kell egy vezetõ... igen, az utcalány, Sielle. Õ les a megfelelõ. NAív, irányítható ám... valahogy mégis józan és ésszerû. Biztosan mellém állna ha felfedném elõtte a részleteket. De ne rohanjunk elõre! Elöbb jöjjön Nichen...>
* Bedal igyekszik lépést tartani az utcakölyökkel. Megfordul, hogy nincs e a közelben valaki a csapatból, majdha nincs, belekezd.*
- Említettem, hogy vannak jó okaim titkokat tartogatni... van egy tervem. Azonban a tervemhez kell valaki aki ismeri Toront. Egyenrangú partnerként leszel kezelve, és bizalmat is szavazok neked, ha korrekten kezeled a dolgokat. Azonban ne próbálkozz semmivel, mert hidd el nem érdemes ellenem... nem rémisztgetés, hanem pusztán szeretném ha tiszta lapokkal indulnánk. Nos... van pár rész, amit nem ismersz: az egész történet a mérget nyelt apáról kitaláció. A küldetést adó hölgy egy déli fejvadászklán tagja, Toronban akadt valami dolga... nem tudni mi, és nem is érdekel. Midnenkit átvertek, és nagy a baj... láthattad, egy ilyen szerencsétlen bagázzsal nem lehet Toronba evickélni. Gondlom nem dobnád da az életed csak úgy. Mert az én életem Sogron szolgálatában áll, és vele szemben lenne bûn eldobnom. Ehelyett Toronban akarom szolálni õt. Óhaja szerint oda kell mennem...de elkél a segítés. Nichen és Con velem tartana egészen biztosan, ha elõadnám ezt nekik. Nichen már tud is róla. Mi négyen ha összefogunk Toronban, és segítetek nekem, akkor tisztább és nemesebb célt tûzûnk ki magunk elé. Ne aggódj, a pénzed meg is kapod, sõt ha jól végzed a dolgod a Tûzkobra áldásában is részesülni fogsz... azonban tudnom kell, hogy velem vagy-e.
* Bedal kérdõn pillant a lányra. Szavai õszinték, és hiába naív, ezt bztosra tudja venni a lány. Nyomós érveket hozott fel, már csak a döntését várja Bedal. Ekkor éri be a párost Nichen. Bedal megböki a lányt, hogy már társaság is van.*
<... Hm... beavassam most? Ideje lenne... ezen bukik minden... nem szabad buknia!...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
- Nem jó. Namae wa jelenti....*megáll, mintha a szavakat keresné* -Ezaz! Jelenti "az én nevem. És nem születtem Enoszuke. Születtem máshol. Engem neveltek Enoszuke.
*Elõrelép, megfordul, aztán hátradõl. A páncél nagyot koppan a falon, a hangra mind felkapjátok fejeteket: az a vért nem fémbõl van!*
- Ti ismeritek egymást régóta? - *kérdezi a mesterkardot viselõ északföldi férfit.*
//Pontosítom a leírást, mert tényleg nem volt egyértelmû: északi vonásai vannak, mint már említettem, arcéle jellegzetesen toroni. Csak nevelkedett Enoszukében. Ezért kissé furán is hat rajta a páncélzat.//
*Megnézi magának a furcsa öltözékben lévõ idegent. Mulattatja a beszédstílusa. Majdnem el is kuncogja magát, de aztán sikerül visszafognia a nevetést.* <... Feltûnõen jóképû pasi. A ferdeszemûek ruhájában van, de mégsem ferdeszemû. Szép szemei vannak. Nagyon jóképû. ...>
*Odasétál az idegenhez és a kacsóját nyújtja.* - Carolina vagyok.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Mivel már látta,hogy a kontinensen kívül hogyan üdvözlik egymást az emberek, nem éri meglepetésként a felé nyújtott kéz. Lágyan megfogja,és meghajolva csókot lehel rá.*
<... Hogy megbámult. Hehehe. Mint minden szoknyapecér pasi. Milyen gyengéd az érintése. ...>
- Én személy szerint szívesen venném, ha velünk tartana. Amúgy honnan is származik? Érdekes az öltözéke.
*Jól végigmustrálja a férfit és Kraal számára láthatóan nem csak a ruházat érdekli.*
<... Hmmm. Toroni. Meg Enoszuke. Az meg hol lehet. Hajótörés. Szegénykém. Legalább ismeri Toront. ...>
*A férfi kérdésére láthatóan zavarba jön. El is gondolozik, hogy mit mondjon, pedig semmit nem tud rá válaszolni igazából.* - Hát hogyan is mondjam. Nem emlékszem az eddigi életemre. A többiek szerint gorviki vagyok, tehát gondolom Gorvikból származom. De többet nem igazán tudok.
*Kicsit el is szontyolodik.* - És Ön végülis mi? Mert hallottam már valami kardmûvészekrõl, vagy mikrõl. Gondolom Ön is valami hasonló. Persze bocsánatot kérek, ha butaságot mondtam.
*Egy elnézést kérõ mosollyal zár.*
// 186 cm magas, avatott szem számára elég kidolgozott testû, de rendkívül nõies. Magassága miatt karcsúnak is lehet mondani. Hosszú sötétbarna hullámos haja és mogyoróbarna csillogó szemei vannak. Olykor tükrözõdik bennük a gorviki tûz. Nagyon szép arca van. Egész lénye vonzza a férfiszemeket. Rendkívül formás nõ, bár 19 évesnél nem mondható idõsebbnek. Elég méretes kebelcsodákkal áldották meg az istenek, és nem is rest kihangsúlyozni õket mély dekoltázsával. Egyszerû posztóruha van rajta és bokáig érõ szoknya. Mindegyik ruhadarab egyszerû, dísztelen sötét színû és pár mérettel kicsi rá. Fõleg mellben feszülõs. //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.04.21. 19:23-kor.
- Oh, sumimasen. *Kér bocsánatot a nem túl jó kérdésért a kardmûvész.*
- A hazámban mondjuk, samurai. Jelenti "szolgálni". Szolgálni az urunkat, a hazánkat, a szellemiséget. Azt hiszem, ti mondtok "kardmûvész". Igen.
* Kraalt mesterei mindig arra nevelték,hogy akaratát megacélozva kizárja elméjébõl azt, ami zavarja feladata teljesítésében. Azonban az, hogy a lány kebleire ne engedje tekintetét rátévedni, komoly erõfeszítést igényel.*
*Nagyon elszórakoztatja, hogy a férfi kerüli a melleinek stírölését.* <... Na Syil kedvesem megvan a jómadár párod. Mégegy etikettmániás és udvariassághajhász. Szeretem az udvarias figyelmes pasikat. ...>
- Akkor ön biztos nagy tiszteletben állt fogadott hazájában. Úgy hallottam, hogy a kardmûvészek mind nemes emberek, mint nálunk a lovagok. A karavánban, ami idáig hozott, volt egy keletmániás öregember, aztán sokat mesélt Tiadlanról, meg a bevallása szerint Niaréban is járt.
- Szívesen hallgatok történeteket távoli országokról. És a teát is elfogadom. Szerintem ha ezt az estét még itt töltjük, akkor összejöhetnénk beszélgetni. Legalább jobban megismerjük egymást.
*Közben észrevétlenül néha Syilre sandít, hogy amaz mit szól a kis flörtöléséhez. Féltékennyé akarja tenni kedvesét, hogy az mégjobban értékelje, hogy az övé a lány és ne kezelje annyira lányként, hanem igazi nõként.*
KM esemény Helyszín: Erion, Kapuk Tere Idõpont: Õsszel, Dél Résztvevõk: Mindenki _____________________________________________________________
Siele, Bedal:
Elindultok hát a félelf vezetõ rejtekhelye felé...Ahogy Siele mondta néhány percnyi séta után befordulto kegy szük sikátroba és egy romnak kinézõ,ám inkább szemét kupacból a lány kibányászik egy kis batyut,amit Bedal kezébe nyom.Aztán indultok is visszafelé a kapuk terére.
//sry,de nem állhat a kaland...//
Nichen:
Felkapod a hátizsákod majd a kapuk felé indulsz,ahol is az egyik ör megállit és megkérdezi,hogy merre akarsz menni.Elmondod neki,hogy Shulurba mennél mire az õr elmondja,hogy a Shulur felé vezetõ kapu déltõl vmilyen hiba okán nem kelhet át rajta senki és ha mindenkép Shulur felé akarsz tartani,akkor Elya-ba,Ifinbe vagy Davalonba tudsz menni...
És a kapu átkelés dija 1a/fõ ló ugyanennyi szekér szintén...
A kpuajban maradók(Carolina, Kraal Mornan, Con Bronta):
Szépen elbeszélgettek és látjátok,ahogy a kapuknál Nichen beszélget az egyik õrrel és nem lép át rajta pedig csak ki kell fizetnie a pénzt és mehetne is...Lassan Bedal és a vezetõtök visszatér közétek.Bedal kezében egy kis zsákocska van,ám elsõránézésre van egy súlya.nem hiába kért segitséget a lány és nem hiába,hogy miért nem hordja magánál ezeket...
Carolina:
Kellemesen elbeszélgetsz a jóképû idegennel ki most jött cska hozzátok.A vértjét látva elékeképek rohamoznak meg ismét,bár nem oly erõteljesen:
Egy magas fekete hajú férfit látsz,ahogy épp egy teremben mutogat neked minden féle mozdulatot,amik elsõ ránézésre képtelen elvégezni egy ember számára.A terem falainál hasonló vértek és fegyverek is fel voltak akasztva,mint amiket a veledszembe álló férfi visel.
Aztán arra leszel figyelmes,hogy Syilt nézed szinte lopva miközben Krral Mornan beszél hozzád.Láttod,hogy a Syil igen csak idegesnek néz ki,amikor a közös teázásról terelõdik a szó,de nem szól közbe..egyelõre...
*Meglepi az õr válasza, megköszöni, hogy segített, majd megfordul, és lassan visszasétál a társaihoz. Látja a furcsa vértet a fekete hajú fickóm, és észreveszi azt is, hogy Bedalék éppen most érnek vissza. Biccent az õrnek, és sietõs léptekkel visszamegy a bandához, majd fejét csóválva közli:
-Odamentem az õrökhöz, és az egyik elmondta, hogy Shulurba nem lehet közvetlenül menni, az oda vezetõ kapu déltõl nem mûködik...Elyaba vagy Ifinbe mehetünk, onnan pedig más eszközzel tovább....mit szóltok?
<A fene vigye el...ma az Istenek összeesküdtek ellenünk...egyszerûen semmi nem jön ki úgy, ahogyan kellene...remélem, nem sokáig tart, mert akkor esélyünk sincs toronban...>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."