• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 24 / 120 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 120

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.23. 9:11

Az út legnagyobb részébe csak hallgat, gyüjti az információkat. Thrisa állandóan a csapdáról beszél. Shanil humorizál. A csatornába a szag idegesen csavargatja az orrát. Többször fel is tüsszent. Bizonyára az allergia. A végén a megbízó szavaira csak hümmögni tud.

~Igen? Szóval ennek az ürgének van a keze a dologban. Az poénos. Még nem látott fél-elfet menkülni egy városból :twisted: . Bahy de nem rontom el a kedvét, többet ér nekem az a faszi. Megasztán a többieknek úgy néz ki muszály belemnniük...~

-Rendben van, Megbízó úr. Azt hiszem engem meg fogott. Nem tudok mit tenni. Elvállalom a küldetést. Viszont, kérhetnék annyit, hogy annak a férfinak a kilétét a kezemre adja? A feladat után persze. Maguknak nem nagy információ, nekem viszont annál értékesebbb...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.23. 13:36

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötõnegyed
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, este
Résztvevõk: mindneki

* A csuklyás alak rekedtes gúnyos nevetést hallat Shanil félhangos hozzászólására.*
- Nagyon vices fiú... de csak addig amíg a mérgezett pengém nem érinti a kis nyakát... elég egy csepp és... Heh Dartonnál? Pyarroni söpredék. Itt neki nincs hatalma. Imádkozz csak a szenny istenedhez... itt úgyse segít meg téged. Ifinben Tharr és Antoh az úr. Ezt jól jegyezd meg Shanil Argus. :twisted:
* Trisha teljsesen kikelve magából.*
- Ne merészelje sértegetni az ISteneket! Nagyobb hatalom áll mögöttünk, semhogy azt felfoghatná...
* A férfi egy kézmozdulattal félbeszakítja.*
- Elegem van ebbõl a semmi kis teológiai vitából. Fogják fel, hogy megfogtam magukat. Tessék... el is lehet menni. Akinek nem tetszik a helyzet, és érez magában annyi kurázsit, most tünjön el innen. Értve vagyok? Maga a szürke kobra jelölt ki erre a feladatra, akármit megtehetek ha szükséges... AKÁRMIT...
* Azzal kisebb mozgolódás halatszik a bútorok mögött.. apróbb neszezés, egy kisebb kacaj... valakik a sötétben nagyon élvezhetik a kis lõadást... a titkos ajtón érkezõ csuklyás alak ekkor él a megbízó mellé. A férfi vállára teszi a kezét, majd így szól.*
- Munkád fölösleges volt de szükségszerû... egy jó pont neked. Ha kell megtaláltuk volna mi is magunknak csakhát... ha már kéznél voltál...
* A csuklyás magából kikelve.*
- Örüljenek hogy segítettem. Nem kell lekezelni, úgyis tudom hogy a szavai mögött csakis az lapul, hogy túlságosan is kevesen maradtak... ha megkapom amiért itt vagyok... akkor segítek. De addig...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.23. 13:49

(Dzsana Khadde)

*A fogadótól a kikötõig csendben lépked társai mellett. Kicsit furcsának találja, hogy be kell menni a raktárba - bár követi a többieket. A raktárajtó záródása után furcsa érzések keringenek fejében. *
<Nem lesz ennek jó vége...valami nem stimmel itt, de már mindegy. Az ajtó bezárva és ahogyan elnézem muszáj végigmenni. Bár igaz, hogy vagyunk 6-an, õk meg 5-en, de még ki tudja kik és mennyien bújnak meg a dobozok között, vagy esetleg a tetõszerkezeten. >
* Feszülten tekinget körbe, hátha valakit felfedez ebben a sötétben, de nem... A csapóajtóra nézvén igen csak elfintorog, hát még akkor amikor a csatornában végig kell gyalogolnia *
<Még jó, hogy nem cseréltem ruhát, ezek után már akár egy hónapos is lehetett volna rajtam - úgy sem tûnne fel senkinek.>
* A teremben végighallgatva a férfit nem szól semmit - az esélyeit latolgatja - < már azt hittem engem kihagy a felsorolásból... ha elvágja a lehetõséget elõttem nem biztos, hogy a fogadalmamat be tudom teljesíteni - ez állt az elsõ helyen az Ifini aréna....és ha törik ha szakad megcsinálom! De ha nem? Csak én veszíthetek. Se fogadalom betartása, se a bosszúm beteljesedése, ráadásul ha ennyi mindent tudnak itt mindenkirõl még engem is kinyírhatnak és akkor mindennek vége.....bár nem adom könnyen a bõröm senkinek ... pathelyzet... muszály belemenni, meg kell tennem mindenért és mindenkiért, de fõleg Afuzért és a többiekért kik már nem lehetnek itt velem !....>
* Arca gondolkoldása alatt mogorvá válik, lerí arcáról, hogy mélyen elgondolkodik - és nem a legjobbak járhatnak fejében.... Továbbra is csendben hallgatja a megbízót és esetlegesen a többieket.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.23. 13:50

(Shanil Argus)

Egyre szélesebb vigyor huzodik a száján majd elérakja kezét,hgoy ne törjön ki belõle a hangos nevetés.Trisha felé fordul és félhangosan megjegyzi neki,de úgy,hogy a megbizó sejtsen néhány hangfoszlányt.

-Szted nincs vmi baja a megbizónak?Szted komolyan gondolta vagy csak viccelt,hogy Dartont szeretem? :shock: Elég ocska lehet a hirszerzésük :lol:
...
Nyugi ezek még arra sem méltóak,hogy vmelyik Isten rájuk emelje a tekintettét...ne alacsonyodj le hozzájuk ;)

Majd a megbizó felé fordul...

-Méreg?Mérget emlitettél? :shock:
...
Öööö megvizsgálhatom? :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.23. 14:10

KM esemény [Tysson-lar]
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, este

* A csuklyás fickó két lépést tesz elõre.*
- Láttom nagyon vicces fiú vagy...
* Kezét feljebb emeli, majd furcsa kicsavart mozdulatot tesz... valami mozdul az oszlopok közt... majd hangos süvítéssel tûhegy csapódik Shanil nyakába.*
- Még pár pillanat és megbénulsz... dobjátok a csatornákba...
* Azzal kifelé mutat. Két férfi jelenik meg onnan, ahonnan a neszezés érkezett. Egyikük arcán széles vigyor, öltözéke hátravetett csuklyás köpeny. Trisha kétségbeesve tartja a majdnem hátradõlõ Shanilt.*
- Jól van befogja a száját és beleegyezik mindenbe.. nem jött el még az õ ideje...
* Shanil ekkor hírtelen talpra áll, Trisha õszinte meglepettségére. Nem is tudja elképzelni, hogyan... elvileg most kellene bénulnia, nem? :roll: .*
- Kétszer mondtam el a játékszabályokat. Harmadszorra ha át mer hágni a csatornák legmélyén fog kikötni... patkányeleségül.
* Azzal hátráljt mutat jelbeszéddel a két férfinek. Egy levelet halászik elõ a köpene redõibõl.*
- Benne van egy cím. Egy nagyobb kereskedõház feje... benne vannak az utasítások. Bármilyen módszer adott a küldetés végrehajtásához, egy kikötésünk van: a célszemélynek életben kell maradnia. Most távozzanak... az embereim kikísérik magukat... Õ segíteni fog nektek. Vannak képesítései az üggyel kapcsolatban...
* Azzal a csuklyás válláról leveszi kezét, és a kijárat felé mutat. Átadja a levelet a mellette álónak, mire az megindul kifelé. A kis átjáró megelevenedik, és két csuklyás alak lép ki. Egyikük széttárt karral mutat maga elé. A társaság megindul. Trisha szíve a torkában dobog... akárcsak négy éve... de most úgy tûnik keményebbek a játékszabályok... ezek tényleg tudják éreztetni a dolgaikat... a fülét már meg is üti a szenyvízelvezetõ csordogálása... mikor kiérnek a csatornarendszerbe, a rács lecsapódik mögöttük. Majd tíz perces barangolás után, kusza város alatti ösvényeken keresztül zsákutcába jutnak. Nagyon rosz érzése támad a társaságnak... ekor pilantják meg a falba fájt fogódzkodókat, és a plafonon elhelyezkedõ csatornaajtót. Az egyik férfi érdes hangom megszólal.*
- Az anyagraktárak mögé vezet ki. Vigyázatok az õrökkel...
* Azzal hátat fordítanak és eltûnnek a csatorna sötétjében. trisha szólal meg elsõként. hangján áthalatszik az izgatottság... szíve még mindig torkban dobog. *
-Arelre most hogyan tovább? Azok a szörnyetegek... kik voltak ezek? Családot és klánt emlegettek... menjünk ki innen de gyorsan.. ettõl a szagtól felfordul a gyomrom...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.23. 14:31

/még bent/
-Kérem válaszoljon a kérésemre! Nekem sokat számít az az ember, maguknak meg fontos annyira a feladat, hogy ezt a kis semmiséget adják érte!

/csatornában/
-Igazad van, tûnjünk el innen!

Azzal Flamm kimászik a csatornából, elsõként! Odakint keres valami ülõ alkalmatosságot és rátelepszik. Szaggatottan veszi a levegõt, gondolkodik az ott hallottakon.

-Mi a fene volt ez?! És mi áll azon a levelen?

Az igazság az, hogy Flamm-ot nem igazán rémítették meg. Ez is csak egy feladat, és a végén talán még jutalmat is kap. Tehát ez neki még jól is jöhet :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flamme O'Styg 2006.04.23. 16:40-kor.
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.23. 14:46

(Shanil Argus)

Meglepõdve kap a nyakához majd csak azt érzi,hgoy kezd elgyengülni.Hátra felé dõl miközben hátra pillant és meglátja Trishát illetve a feje fölött egy épp lelogó pókot.Hirtelen fény csillan az elméjébe és megköszöni Arelnak,hogy segitett neki.Felnyúl a pókfelé,amit a kezébe vesz és elkezd mormolni halkan egy idegen nyelven miközben a balkezével még hadonászik is egy kicsit.

//
méregátadás
2s 22 mana
Me:eg proba
//

Majd lábra áll integet egyet a kobrának miközben kissé értetlen arcot tetett,hogy mirõl pampog aztán szól a többieknek halkan:

-most pucoljunk innen minél hamrabb majd kint megbeszéljük... :?

A pókot végig a kezébe tartja hiszen ennek az állatnak sokkal jobb sorsot szán mint itt a csatornában a patkányok közt...Elviszi egy sikátorba,ahol nagyon sok szemét halmozodott fel és büdös van és ahol emiatt nagyon sok rovar található...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.04.23. 16:22

(Quorhel Maastar/Kildar Cossagor)

*Amikor a csapat beér a raktárba, Quorhel halkan sóajt egyet...innentõl már a szokásos a játszma...ezt az utat végigjárta õ is...aztán amikor egy pillanatra megáll a csapat a sötétben, egyet lép hátra és eltûnik a szemek elõl...a csapat eltûnése után a csapóajtóban még vár egy két percet, majd õ is elindul...ezt az egyetlen járatot mutatták neki, hát ezen indul el..gyorsan, ragadozószerûen halad, végre igazi énjében találja magát...aztán belép egy terembe, ahol csak egy alacsony alak áll. Int neki, mire az távozik, õ meg felölti a felszerelését...a szokásosat...fejébe húzza a csuklyát, majd kinyitja a titkos ajtót és elindul lefelé a megnyítl járaton...csendben, halkan, hogy ne lehessen lépteit hallani...elér egy kis lejtõhoz, ami véégn fal van...tudja, elérkezett a belépõ ideje...megnyomja a falon a megfelelõ gombot, a felrész felcsapódik, õ pedig egy vetõdéssel kiér a kis terembe...

...a fekete ruhás alak a gurulásból guggolásba érkezik, és mint a macska, úgy pattan fel állásba. Odasétál a megbízóhoz, majd amikor az flegmán megköszöni, egy lángoló szemû félelffle találja szembe magát...kiadja a dühét egy kis kiabálással, azon túl csendben marad...Shanil lökött magyarázásait mosolyogva hallgatja, tudja, mire megy ki a játék...aztán a levél átadása után õ is elindul a két fickó után...követi a csapatot, mindig leghátul...//tippetek sincs, hogy ki lehet...nem láttátok az arcát...//
utolsónak ér ki a felszínre, és csak figyeli a többieket a csatornafedél mellett állva. Amikor véget ér a kapkodás és a csapat kicsit megnyugszik, Shanil is mozgóképes lesz, megszólal, épp csak olyan hangosan, hogy a csapat hallja...

-Jó estét...hanem tudnák, ki vagyok, nem baj, majd egyszer...elég annyi, nem teszek maguk ellen semmit...nekem is érdekem a feladat sikeres végrehajtása...menjünk...

*Hangja kicsit ismerõs...csak hidegebb és keményebben cseng...hallottátok már valahol, csak nem tudjátok hol és mikor, de biztos nem olyan régen...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.04.23. 17:43

KM esemény [Tysson-lar]
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend,éjjel

* A falba vájt kapaszkodók síkosak a víztõl... nem túl higiénikus az biztos... bizonyára néha elárasztják ezt a csatornát. A fedél igencsak rozsdás alulról... és mint kiderül felülrõl is. Amint elcsúsztatják a csatornafedelet, vékony sugárban szûrõdik be valami fényecske... a köd és az éjjel nem világítja úgy be a nyílást, de határozottan jobbak a viszonyok, mint alul a sötétben... a felszín egy sáros kis udvar... egy össze vissza toldozott kis házikó áll balkéz felõl.. valamiféle vászonnal van bevonva az ajtajának az ablaka, de az is be van szakadva... meglehetõsen siralmas látvány, ám bentrõl fény szûrõdik ki.. és hangos hahota. Jobbkéz felõl egy haalmas raktárépület... pontosan olyan, mint amibe beléptek, de e nyílvánavlóan nem az. A kis udvarocska elég picinyke, valamiféle árut tárolhattak itt is... fadeszkák és cölöpök vannak a végébe fektetve... az egész udvarocskát nagyobb hzak veszik körül... egyetlen kijárata szemben van, egy kisebb kertajtó, mely egy sikátorba vezet. A sikátor egyik oldala a raktár épülete, a másik egy kocsma odlalfala... maga a bevágás egyébbkét a mólókhoz vezet... nem messze van a hely, ahol a megbízóval volt a találka.*
* Mindenki óvatosan kikecmereg a szûk lyukból... a termetesebb férfiaknak nehezen bár, de sikerül. A kacajt hallva a felérkezõk elhallgatnak... Trisha szájához szorítja ujját, úgy mutatja, hogy csendben kell lenni... hamarosan léptek zaja üti meg a társaság fülét. Most mit lehet tenni? Honnan jönnek a léptek? Pár pillanat múlva tisztál hallatszik: az egyetlen kijárat felõl, a sikátor felõl. A kis házikóból beszéd zaja hallatszik ki továbbra is...*

* Még korábban a barlangban.*
//... Így Flamm utólagos kérdésére...//
* A megbízó nagyot legyint.*
- Majd ha én úgy tartom jónak... ha jól viselkedsz esetleg. Különben is... mi hasznom lenne abból, hogy elmondjam? A szolgálatodat úgyis megkapom... azt az életedrt cserébe adod. De mit kapnék az információért? Ezt majd késõbb. Most nincs azaz idõ...távozzatok...
* Azzal ellentmondást nem tûrõen hátrafordul, és elviharzik az oszlopok közé.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.23. 19:22

(Shanil Argus)

-Kösz Flam,de egyedül is kibirok menni.;)

Miután kiértek elveszi Trisha szájáról a kezét.

-Most fogtad meg azt a szutykos létrát ne tedd a szádhoz ;)

A kezébe tartja a magatehetlen pókot hiszen ez a része a városnak piszkosnak piszkos,de feljöhet a viz és elárazhatja igy nem biztonságos.
A csuhásnak:
-Ha igy állsz hozzá ne csodálkozz ha bajban nem nyúlfeléd egy segitõ kéz...

Aztán megvonja a vállát éselindul a kijárat felé...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.23. 19:30

-Igazat beszél Shanil barátunk. Ha nem fog jobban beilleszkedni, nem biztos, hogy kapni fog segítséget. Elvégre mi vagyunk többen, alkalmaszkodjon maga...
Ezt csak úgy félválról mondja, követi Shanil-t...
-Hogyhogy nem hatott rád a méreg?
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.23. 19:32

(Shanil Argus)

Flamnek:

-Milyen méreg? :?

Teljesen értehetetlen arcot vág és látszolag nem tetteti...Vagy csak nagoyn jól csinálja :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.23. 19:44

Amit lent vágtak beléd egy tûhegy képében...

Flamm nem érti miért értetlenkedik Shanil, kissé féloldalasan, de mögötte áll, látott mindent...
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.04.23. 19:52

(Shanil Argus)

-Azon méreg volt?Nem is éreztem semmi :? Lehet,hogy annyira elszegényedtek az elmult években,ahogy a csuklyás mondta,hogy már minden kisporolnak már a méregbõl is.

Megvonja a vállát.

-Vagy csak túlrégen a készitették és elvesztette a hatását...Ekkora...áá mind1 nem érdekes :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.23. 21:56

(Dzsana Khadde)

*Szótlanul siet végig a többiekkel a csatornában. Nehézkesen küzdi fel magát a szûk feljáraton - lévén, õ sem egy kistermetû ember nõ léttére. Felérkezvén elsõnként az ismeretlen szavait hallja meg.*
- Lehet, hogy magának jó, nekünk kevésbé .... és igenis baj, hogy nem tudjuk ki is maga, vagy záros határidõn belül elmond mindent, vagy felszabdalom. :morci: és nem érdekel semmi és senki...
*aztán Thirsának szól oda:*
- Már ne is haragudj, de én nem tudok csendben menni - a vértem és fegyvereim...ha akarom, ha nem csörögnek és a lopózás sem az erõsségem. Úgyhogy jöjjön aminek jönnie kell, de én megfelelõképpen fogadom.
*És szavaival egyidõben hosszúkardját hüvelyébõl kihúzván figyeli a kertajtó bejáratát. Izmait megfeszíti, érzékeit a közelgõ esetleges harcra hangolja, s várja, hogy történjen aminek történnie kell...*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 24 / 120 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 120