*Kraal lassú, óvatos mozdulattal meglazítja kardját a hüvelyében. Most azonban, hogy ennyien vannak körülötte, kevésbé tart egy esetleges támadástól, mint korábban kint az erdõben. Ha meg idáig követték, úgyis megtudják azt is hamarosan, hova tart. Fölösleges tehát túl óvatosnak lenni.*
- Persze, hogy ismerem...Nem kell aggódni, az, mindenhol ugyan olyan...
*Biccent a lány vissza és igyekszik a mosolyért cserébe mosollyal fizetni. Syil közbeszólására pedig csak rázza a fejét.*
Bedalnak igaza van, sokkal egyszerûbb eggyesével eldugdosni dolgokat, mint egy nagy zsákba gyömöszölve... Odaát már találkozhatunk, de tényleg hatékonyabb Ifinbe is egyesével menni... ööö... ha már itt tartunk, hogy mondják asziszul, hogy "Üdvözletem, Toronba akarok menni, hol a térkapu?"... Ugye valaki beszéli közületek az asziszt? Kiinos lenne...
KM esemény Helyszín: Erion, Kapuk Tere Idõpont: Õsszel, Dél Résztvevõk: Mindenki _____________________________________________________________
Syil'Drun:
-Részben igazad van,de gondolod,hogy ha Ivoriát megtalálták minekt nem fognak?Nem kritizálni akarom az öltözékedet és nem is akarom magamra haragitani a Tüzkobrát,de nézz magadra...Bárki kiszurna 3km-rõl is...
Kraal Mornan, Sielle,a villámkezû:
Mindketten mocorgást láttok a tér másik felén.Egyikötök azért,mert éveken át élt és él az utcán,mig másikötök azért,mert már sejt vmit.Néhány sötétebb ruhás fickot láttok.Kész csoda,hogy észrevetéttek hiszen eléggé beleolvadnak a környezetben a ruhájuk és ráadásul esik az esõ is...Járásuk ruganyos és bár nem látszik rajtuk fegyver,de sejthetõen a köppenyek alatt nem egy darab lapul.Nem tartanak felétek inkább csak összevisszajárkálnak és hol egyikük hol a másikuk eltünik a szemetek elõl,de aztán ismét felbukkanak.Mintha direkt azért csinálnák,hogy összezavarodjanak az érzékeiktek...Be kell vallani,hgoy igen jól csinálják,mert lövésetek sincsen,hogy most hányan is vannak...Azonban az feltünik,hgoy mintha lépésrõl lépésre egyre közelebb kerülnének hozzátok és ez csak annak köszönhetõ,hogy a házakhoz tudjátok viszonyitani...Lehet,hogy az egy olyan terepen,ahol nem tudjátok semmihez sem kötni a dolgokat csak akkor vennétek észre mikor már a vállatokat kocogtatják...
(Sielle, a Villámkezû)
*Ahogy megpillantja az elsõ gyanus alakot, kissé feszélyezetten mocorogni kezd. Aztán feltûnik a másik is...*
- Ööö... Bedal? Gáz van... Ne fordulj meg, de asszem valaki nagyon hajt ránk... Szerintem baromi gyorsan le kellene lépnünk innen, amiig a saját lábunkon tehetjük meg...
*Beszéd közben továbbra is az érkezõket kémleli, már, amikor éppen látja, hol vannak. Minden esetre az biztos, hogy nagy gáz van...*
- Szerintem le kellene lépni... Méghozzá baromi gyorsan...
*Azzal megindul kifelé a kapualjból. Reméli, hogy hisznek neki és követik, hisz ismeri annyira a terepet, hogy le tudja rázni a kellemetlen látogatókat. Közben csuklójáról szépen le is tekeri a parittyát s az erszényébõl beletölt egy szép kerek kavicsot. most nem érdekli, hogy a pokrócot ott hagyja és megázik. Inkább a túlélésért aggódik most, elvégre a többiekkel ellentétben õ kicsi, gyenge és nagyon könnyen törik...*
*Csak hallgatja a párbeszédeket, és nem szól bele...se pro se contra...egészen addig a pontig amíg Sielle felugrik és odamegy Bedalhoz és gyorsan hadra neki valamit. Kraal viselkedésének megváltozása sem kerüli el figyelmét, de úgy tesz, mintha nem vett volna észre semmit. Õ is közelebb lép Bedalhoz meg a lányhoz.
-Mi a baj, Sielle? Mit láttál vagy mi tudtál meg?
*Várja a választ és a teret fürkészi, hátha észreveszi a lány riadlamának okát...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
*Nichen kérdésére megfordul, de a tekintete idegesen ugrál ide-oda a járókelõkön, ahogy próbálja kiszúrni a közeledõket. Látszik rajta, hogy fél, hisz nem egy harchoz szokott alkat.
Közelebb húzódik Bedalhoz és Nichenhez, hisz Bedal meghagyta neki, hogy õk ketten bíznak egymásban... Ráadásul õk tûnnek a legharcedzettebben, akik meg tudják védeni, ha nagyon nagy gond lenne.*
- Nem tudom, hányan vannak, de... A frász kerülget tõlük... Menni kéne...
*Aggodalmait hangja is alátámasztja. Tekintetét még most is idegesen kapkodja. Könnyed mozgás, fegyverek és látható profizmus... Mégha nem is rájuk vadásznak, most úgy érzi magát, mint egy sarokba szorított kis patkány. Egy városõr nem gond, sima ügy lerázni, de ez valahogy... Nem véletlenül tanulta meg az utcán, hogy kibe nem érdemes belekötni...*
//... ÕÕ srácok nem tudom honnan veszitek hogy Bedal nagyon feltûnõ lenne, mivel hát a fekete köpeny alat épphogycsak kilóg a vörös vért... már korábban is akartam szólni Loachlannak, mert õ azt írta hogy vörös vértet keres a tömegben A karakter leírásba direkt úgy írtam be, hogy bõ újjú fekete csuklyás köpeny, melyet lazán össze tud húi a viselõje... ha ez nem jött le tényleg sry, és megkövetek mindenkit!...//
* Bedal felhorkan Syl válaszán.*
- Nem tudom... ha Ifinben dzsadoktól kezdve mindnféle söpredék megfordul, nem hiszem, hogy az én öltözékem fogják elõszõr kiszúrni... egyébbként szerintem nem nagy baj, ha nem tudunk asziszul... úgy hallottam még az Ibarai tartózkodásom során, hogy annyi kereskedõ van a városban, hogy majdhogynem mindenki tud pyarroniul, mégpedig nem is akárhogy... szóval szerintem ezzel nem lesz gond...
* Amikor a furcsa beszédû harcos hozzá fordul, elsõnek nem tudja mihez kezdjen a helyzettel.*
- Nézze... elmagyaráztam már kétszer... nem áll módomban elvinni magát... különben is... mi történt?
* Néz furcsán a férfira. Elég nyílvánvaló, hogy valami zavarja... amikor Sielle is el kezd furcsán viselkedni úgy tesz ahogyan mondja.*
- Jól van... kik ezek? Nem tágítunk... itt maradsz. Ha akarnak valamit, együtt lépünk fel ellenünk. Rendben?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
//Hoppsz... Igazából nekem is vörös vértesként vagy meg, de akkor nem értem, honnan jön a dolog...
- Rendben, értem, maradok hallgatok...
<... de akkor ajánlom, hogy vigyázzatok rám, mert ha bajom esik, akkor a ti sejhajotokat is szétrúgom... A francba, én tényleg vonzzom a bajt... Jajj, anyám... Arel, segíts! >
*Kényszeredett mosolyt erõltet az arcára és Syil felé fordul, de hangja még mindig ideges. *
- Érted már, honnan jön a "te kis patkány" jelzõ? Tudod, sûlyedõ hajó...
*Aztán kis kezében továbbra is a parittyát szorítva visszafordul és igyekszik beljebb húzódni. Közben a Bedal által földre ejtett zsákját kicsit közelebb húzza magához és meglazítja a száját elzáró csomót. *
//Gondolom, Bedal nem tartogatja a kezben feleslegesen továbbra is...
<Nyugi kislány! Ez sem lesz vészesebb, mint az a két lassú, tagbaszakadt baromarcú kidobó a... te jó ég, mi is volt a neve annak a kocsmának? Ehh, mindegy... Nyugi legyen...>
*Aztán komolynak szánt arccal visszanéz Bedalra és Nichenre. Igazából eszébe sem jut, hoyg most úgy tûnhet, hogy közölte a többiekkel, hogy gyakorlatilag hajlandó õket hátba szúrni... Nem ennek szánta a mondatot, de nem esik le neki a dolog.*
- Még jó! Viccelsz, a saját zsákomat nem bírom el...
* Bedal fel is vonja szemöldökét Siellén.*
- süllyedõ hajó? Ordanban mi nem így szoktuk... ha valami nézeteltérésünk van, mihamarabb rendezzük.. ha kell vér árán... és igen utóbbi elég gyakori mifelénk. Szerintem így tisztább. Maradj... ilyen társasággal úgyse tudnak semitse kezdeni... fõleg nem lyen nyílvános helyen...
//... tényleg bocsánat a köpeny-vért dolg miatt, biztos az én hibám... még egyszer bocsesz... feltünõségi szint ugrott vagy 40%-al lefele Márcsak a kopasz feje vakít... ...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tysson-lar írta:(Bedal Alen) - Jól van... kik ezek? Nem tágítunk... itt maradsz. Ha akarnak valamit, együtt lépünk fel ellenünk. Rendben?
*Kraal csak megvonja a vállát, és ellép Bedaltól, hogy neki is jusson tere, ha tényleg csetepaté alakulna ki. Kezével még egyszer ellenõrzi katanaját, hogy kellõen gyorsan ki tudja majd rántani, de szeme közben folyamatosan a tömegre van függesztve. Ahogy koncentrál, homlokán apró ráncok jelennek meg: próbálja megszámolni ellenfeleiket.
Elsõ próbára körülbelül tucatnyian lehetnek, de a szamuráj gyanítja, a folyamatos mozgás miatt nagyobbnak tûnhet a létszámuk.*
"Jól van, ti szukák fattyai, ha harcot akartok, megkapjátok."
*Szeme sarkából alkalmi társaira pillant, hogy lássa, õk mire készülnek.*
KM esemény Helyszín: Erion, Kapuk Tere Idõpont: Õsszel, Dél Résztvevõk: Mindenki _____________________________________________________________
Éppen feszülten figyeltek és az idõ kezd nagyon lelassulni mikor egy tõr hangosan koppan melletettek és rezegve áll meg a fajtóban közvetlenül Sielle feje mellet.Megfordultok és láttjátok,hogy a ház belsejébõl 3 alak áll veletek szemben.Mindegyiköjük nagyon fürgének néznek ki és ruganyos a mozgásuk.Egyiköjük épp most dobta el az egyik tört a másik kettõnek 1-1 hosszú kard van a kezükben és elindulnak felétek nem túl gyorsan.Arcukat nem látjátok mindegyik fekete csuklyát visel.Gyorsan megfordultok,hogy megnézzétek a másik odlalon is,hogy mi van azokkal akiket láttatok és azt veszitek észre,hogy nincs senki a téren csak néhány õr a kapuknál.Viszont a másik odlalon az utcának,amerrõl Con is jött a kapukfelé 5 alak válik láthatóvá az esõ alkotta fügönnyön keresztül.Õk gyors tempóban jönnek felétek...FEgyvereket még nem tudjátok egyelõre kivenni....
- Az lehet, hogy ott, Ordanban te szemtõl szemben intézed az ügyeket, de, ha kicsit lenézel rám, akkor máris kiviláglik, hogy mi legfeljebb szemtõl köldökbe intézhetnénk... Tulajdonképp, abban sem vagyok biztos, hogyha tiszta erõmbõl hasba vágnálak, egyáltalán észre vennéd- e... Az én helyemben te is pucolnÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
*Éles sikoltással veti magát a nedves kövezetre, ahogy koppanva áll a tõr a feje mellett a kapuba. Már pucolni is innen, ha nem lenne olyan kiinos az adott szituáció. Vagy lelép és a tolvajbanda teszi hidegre, vagy marad és itt teszik hidegre. Egyik sem kecsegtetõ, de itt talán lesz, aki megvédi. Esélyek gyorsan kiszámolva, Sielle erõt vesz magán és marad.
Egy szempillantás alatt felpattan a kövezetrõl, de már közben is kezdi pörgetni a kezében tartott parittyát. Tisztában van vele, hogy bármennyire is jártas az ablakbetörésben, itt nem nagyon virgonckodhat vele, hisz egy nyiilvesszõhöz képest elenyészõ hatékonysággal mûködik. No persze, iigy jár az, akinek nem futja másra...*
- Óóóó, a francba!
//Mivel nálam kézben volt a fegyver, nem tudom, reagolhatok - e egy visszalövéssel a tõrösnek?
aki harcolni szeretne az nyugodtan irja meg,hogy elõkapja a fegyvert illetve akinek a kezében van az nyugodtan dobja a támadást és irja be,hogy mennyi a vége illetve ha úgy érzi,hgoy elég jó lett vag ychanszos,akkor a sebzést is nyugodtan odairhatja...