Moderátor: Admin
Tysson-lar írta:Kérlek elfmage ne próbálkozzMár van egy profilod, minek nyitsz egy újat? A profileben az elfmage-s msn- címed van meg innen dom
Khmm. Jogos...
//Ezert nem akarok ujabb HSZ-t irni... User hates postfarming.//
Edited by: Wharadak
Rolio del Corrada írta:Igazából azért szerettem volna és most is szeretnék több profilt létrehozni, mert szeretnék több karakterrel is játszani. Minegyikhez a saját képét beállítva, nevét névnek beírva, stb. Sõt tovább megyek ha odáig jutok hogy mesélek akkor bizonyos NJK-kat is külön profillal szeretnék ellátni...
Kérek egy admin visszajelzést a dologról, mert úgy gondolom nem teljesen hülye az ötletem
Con Larrodan írta:Rolio del Corrada írta:Igazából azért szerettem volna és most is szeretnék több profilt létrehozni, mert szeretnék több karakterrel is játszani. Minegyikhez a saját képét beállítva, nevét névnek beírva, stb. Sõt tovább megyek ha odáig jutok hogy mesélek akkor bizonyos NJK-kat is külön profillal szeretnék ellátni...
Kérek egy admin visszajelzést a dologról, mert úgy gondolom nem teljesen hülye az ötletem
1 user 1 acc. Nagyon jól meg lehet lenni vele, nem látom értelmét miért lenne szükség többször regelni. Wharadak csinált topicot a csevegõben, lehet használni. Kari leírás, képet belinkelni stb...
Az NJK-nak létrehozott acc-ot el lehet felejteni.
Admin visszajelzés megtörtént
Tysson-lar írta:Mi bele tudjuk magunkat élni így is.. én is bele tudom élni magam a dologba, és eddig szerintem mindenki képes volt rá... szerintem neked is menni fog
elfmage írta:Továbbra is az a kérdés hogy okoz-e gondot az adminnak, mert nehezen tudom elképzelni, amikor a regek ötöde van itt kb...
Yvett de Crei írta:
Nem tudom észre vetted-e, de már az admin kifejtette véleményét ez ügyben.
Yvett
Az admin ezt írta: nem látom értelmét miért lenne szükség többször regelni
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó