Aki a kalandomban részt vesz, és majd szólok neki, hogy készítettem számára képet, az a következõ címen nézheti meg azt a késõbbiekben: http://privi.hu/onlinemagus
Tyss, te pl holnap vagy ma este már láthatod a lókupec épületének rajzait...
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Teljesen egyéntõl függ, hogy ki milyen érzékeny az illatokra. Én annak ellenére, hogy sokszor vagyok náthás, és ezért nem tartom magamat ilyen téren érzékenynek, mindig felismertem a barátnõim illatát. Yvettenek igaza van nagyon. Minden nõ más illattal rendelkezik és ha figyel rá az ember akkor könnyen felismerhetõ és megkülönböztethetõ. És egy olyan aktus, amit a wier karakterem végigélt Joeval, az eléggé emlékezetes volt, hogy Joenak feltûnhessen. Ráadásul, aki sok évig élt az orkok között, és jobban koncentrált az érzékszerveire, az azután is érzékenyebb lesz ezekre a dolgokra, ha kikerül abból a közegbõl.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Nagyon thx Dianne a képeket. A lovas biztos hogy sokat fog segíteni Azonban holnaptól vasárnapig nem leszek, úgyhogy nagy valószínûséggel hétfõn fogok csak tudni feljnni, és írni ide-oda... ifinben megígérem, hogy még ma teremtek olyan heyzetet, hogy lehessen gamelni nélkülem is egy kicsit. De a kalandban idõ szerint délig ne jussunk ám, különben...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tysson...az nehéz lesz, de lehet...szerintem én se nagyon leszek a hétvégén, de a kalndk akkor nem nagyon fognak haladni.
Illat témához:
A gyerekek sokkal közelebb állnaka természethez, mint az idõsebbek. + évs korig pl van egy 3. szeme a gyereknek, amivle aurát lát...szal...innetnõl kezdve...
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Azért a gyerek aurát lát dolog nem hinném,hogy nagyon bizonyitott tény lenne mint inkább egy olyan dolog,amit ha elhisz az ember,akkor elhiszi,de ha nem akkor nem...
Egyébként is punny szokott lenni a hétvéégn ugy hogy sztem ez sem lesz most kivétel...
Minden embernek megvan a saját szaga...LEgfeljebb elfedheti azokat kül. illatszerekkel,de sztem ez még annyira nem volt divat Yneven bár ez is egy jó kérdés Ha az ember nem is ismeri fel úgy ahogy a kutyák,de 1-1 jellegzetesebb szagot azonosithat..Pl egy adott ember szaga egy másik ember kellemetlennek érzi és lehet,hogy amikor újra összefut akár egy másik emberrel,akinek szintén kellemetlennek érzi a szágat eszébe jut az elõzõ...
Én? Muteromtól...ugyanis õ tanul homeopátiát éls bioenergetikát, meg számmisztikát, meg ilyeneket, amik alapból kicsit misztikusdolgok...nem tudom pontosan, hol olvasta, de mekkérdem.
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
hát ehhez anniy hozzáfüzni valóm van,hogy azért nem teljesen elismert dolog a bioenegetika pontosabban tudtommal annyira gyerek cipõben jár még a dolog....
Én az auralátással kapcsolatban annyit mondanék, hogy én elhiszem a dolgot... mondjuk én olvastam Stephen King: Nem jön sememre álom c. könyvét, s abban annyira tetszett ez a dolog, hogy végülis elhittem Jó, persze fantasztiks könyv, de egy csomó mitológiai és valósági alapja van annak... érdemes elolvasni mindenkinek, melegen ajánlom
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Auralátás, harmadik szem, hatodik érzék, stb... Misztikusnak tûnõ képességek. Vannak akik hiszik, hogy léteznek és vannak akik nem. Vannak akik tudják, hogy léteznek - mert õk átélik ezeket a dolgokat.
Záporozhatnak rám a különbözõ jelzõk, de én mindegyikben hiszek. Sõt! Nincsennek véletlen dolgok az életben. Minden tettünket, gondolatunkat valami elõidézte, de nem a véletlen.
Maradjunk a kisgyerekeknél. Már nem emlékszem melyikõtök írta, hogy õk mennyire fogékonyak ezekre a dolgokra. És teljesen egyetértek vele! Igen is, hogy nekik vannak olyan tulajdonságuk, amelyeket mi felnõttek már nem vagyunk képesek felfogni, és a nagy álltalánosság azt mondja rá: "Fiam/Lányom, te már megint fantáziálsz!" Csak egy saját példát mondanék erre, remélem nem bánjátok (és remélem nem nagyon vagyok ezzel off ). A kisfiam még tavaly õsszel felmászott az ablakba. Veszekedtem vele, hogy jöjjön le onnan. Csak annyit felelt, hogy még megvárja míg elmennek a pacik a ház elõtt, hogy láthassa õket. Hallgatóztam, de lódobogást nem hallottam, még ki is mentem az udvarra, hátha, de nem. Visszamentem a szobába és mondtam neki, hogy gyere le mert nem jön semmilyen paci. Õ csak állította a magáét és makacsul nem fogadott szót. Megelégedtem a dolgot odamentem hozzá kiszedtem erõvel az ablakból - és akkor hallottam meg a lovak patáinak hangját. Na ott leesett az állam, nem is kicsit. És ez csak egy volt. Szinte heti rendszerességgel produkál ilyet a gyerek - és hiszem, hogy ezek nem véletlen egybeesések és nem a fantáziája...hanem más, olyan dolgok amelyeket mi már nem foghatunk fel. Vagy csak kevesen. Mint ahogyan Könnyûléptûnek jó a szaglása, nekem olyan jó a "jóslási" képességem (vagy átkozási képességem), de csak ha dühös vagyok.
És ahogyan a valós világban, úgy Yneven is elõfordulhatnak ezek a dolgok. Persze a mindenkori KM-mel egyeztetni kell, hogy mit is jelent ez tulajdonképpen (mint a kháloknál az ösztönös hatodik érzék, vagy az elfeknél a jobb látás és hallás). Embereknél és egyéb fajoknál is lehetnek ilyenek - csak mértékkel és a megfelelõ kontrolálással úgy a jk-októl, mint a km-tõl.
És még valami: a wieres dolog és a szaglás. Egy testi kapcsolat, hiába hogy csak egyszeri volt és "félájult" az illetõ tudata. Az érzékeink ilyenkor jobban "figyelnek" és egy hasonló illat, szag érzetekor (amit talán más körülmények között észre sem venne) igenis hogy jelez az agy...és a veszély érzése egybõl jelentkezik, és a karakter egybõl gyanút foghat.
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Én mindigis szkeptikus voltam mindenféle misztiks dologra. Fõleg a paranormális jelenségeket illetõen... de az auralátás dolog valami olyasminek tünt ezek közül is, amire tudományos magyarázat is van. Én nem értek hozzá, és nem is olvastam róla tanulmányt, de mégis elhiszem a dolgot.. azonban mélyen megértem Schinter szkeptikusságát. Yvette amit mondtál, azok én is ledöbbentem, és ha nem tõled hallanám, el se hinném.. mivel azonban te mondod minden más fényben világítódik meg... erre még sem tudok semmitse mondani Nekem is vannak különleges képességeim... például az átlagnál roszabbul látok, és hála a zenekarnak roszabbul is hallok Azonban a magasabb frekvenciákra ultraérzékeny vagyok az biztos Van egy kerti állatriasztónk, ami oposszumtól denevéren kereszül macskákig mindent riaszt. Nekünk spec macskák miatt kell, és ezért is üzemeltük be. Namármost nagyon magas frekvenciájú hangot bocsát ki, amik távol tartják az adott állatot. Én meg egyszerûen annyira érzékeny vagyok rá, hogy szétreped a dobhártyám ha 10m-es körzetébe kerülök.... vater meg alááll, és csak néz hogy én mit hallok, mert õ semmit. Öcsém is hallja, de õ inkább csak nagyon alapon... szóval lehet az ilyen dolgokban valami...
A természet feletti mint olyan nagyon érdekes dolog hiszen olyan keveset ismerünk csak a saját világunkból...1-1 dolgo addig lesz természet feletti mig meg nem találja vki a tudományos hátterét,mert onnantól fogva már nem lesz az Ugyan akkor maga az emberi test is sok csodát rejteget még,ami feltárásra vár...
A misztikumról meg annyit,hogy valóban megvan irva a sorsunk pl a tenyerünkbe vagy a kártylapokban?A szerencse mint olyan vajon létezõ dolog?A sors mint olyna létezik?Képesek vagyunk-e vajon a saját sorsainkat befolyásolni?Csupa érdekes filozofia kérdés