• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 53 / 72 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.01. 12:28

(Bedal Alen)

* Ismét a lángzivatar. A hatalmas platóról kel fel... bíborszín vértjén csak úgy táncolnak a lángnyelvek. Most valahogyan érez magában annyi erõt, hogy körül tudjon nézni... kietlen fortyongó lángtenger... amerre csak a szem ellát. A távolban órási lángoszlop. Mintha Erion árosának területén hírtelen egy giganikus kolosszus nõt volna ki... tetején tûzbõl szõtt építmény... méretei lenyûgözõek, ablakaiból és nyílásaiból sûrû füst gomolyog elõ. Az oszlop alsó szintjein mintha hangyák mozgolódnának... Bedal hiába hunyorog, nem képes meglátni, mikt is azok... hatalmas hullám csap ki a lángcsóva tetejébõl... Bedal nyakát is behúzza, úgy kuporodik le a dübörgõ lángörvény láttán. A sok fkete pontocska a lávaóceánba zuhan... Bedalt az örvény ekkor találja mellbe. Mintha kiütötték volna, úgy zuhan hátra a tûzplató padlózatára. Érzi, hogy az Ynev nevû világon visszatér belé az élet... újra kinyitja szemeit. Testi energiáit fájdalomközpontjának lüktetõ tiltakozásának kizárására összpontosítja... látása pár pillanat múlva kiélesedik... kavarog vele a világ, nem is tudja hol lehet. Még gyenge, hogy megmozdítsa tagjait... közben végig összpontosít, hogy fokozatosan szüntesse meg a fájdalmat.
//... Fájdalomcsillapítás diszciplina: 21 Yp-bõl, 21 Fp fel. Összvissz 21 kör lesz...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.01. 13:34

(Nichen de Azadyr)

*Látva, hogy a papnõ Syil ölébe ül, sikerül legyõznie a benne tomboló vágyat, így kiveszi kezét a panõ formás kacsóiból, mjad egy kicsit eltávolodik a párostól, látszolg azért, hogy kényelmesebben üljön, és tudja pihentetni sebesült karját. Azonban csak Carolinának akarja bizonyítani, hogy neki köze sincs Syilék érdekes mozzanataihoz, amit persze mindenki tökéletesn látott. Hirtelen észreveszi asárga fényt Bedal felõl, ekkor gyorsan feláll, és odamegy hozz, hogy megnnézze, tulajdonképpen mi történik a sogornitával. Látja, hogy a seb összemegy, így egy halvány, erõtlen mosoly jelenik meg az arcán. Csak úgy félhangosan megjegyzi:

-Most már nem lesz baj. Ha minden igaz, most ugyanazt csinálta, mint tegnap //vagy tegnapelõtt :oops: // a másik fogadóban, amikor meggyógyította magát. De ehhez ön jobban ért, hölgyem. Megnézné?

*Fordul a papnõ felé.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.05.01. 13:56

(Sielle, a Villámkezû)

- Köszönöm, de nincs szükségem a segítségedre. Megvoltam eddig is magam és megleszek ezek után is. Nem hozol zavarba, de ne kezelj úgy, mint egy ostoba kölyköt. Már húsz is elmúltam...

*Valahol itt mozdul meg Bedal és fog rá a szent szimbólumára. Sielle nem sok varázslatot látott életében, de a fehér - sárga fény felkelti a figyelmét. A mozdulatra rögtön oda is lép a fekvõ férfihoz.

Mikor Bedal újra elájul, Sielle vizet és rongyot valamint egy kupát hoz. A férfi láthatóan lázas vagy valamiféle furcsa álmai vannak, viszont azt nem érti hogy ezzel, miért nem törõdik senki? Megpróbálja valahogy megitatni a férfit, utánna pedig a ronggyal valamiféle hideg borogatást eszkábálni a homlokára.

A papnõ és a többiek ténykedése csak haloványan jut el hozzá, amire meglehetõsen szúrós szemekkel néz.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.01. 22:55

(Carolina con Ragucci)

*Még Sielle válaszára.*
- Megértettem. Ha ezt szeretnéd, akkor tiszteletben tartom. Nem áll szándékomban senkit sem megbántani.
*Egy darabig nézi a papnõ kis játékát és egy kicsit fel is megy benne a pumpa, amikor Syilt környékezi meg. A férfi azon igyekezetére, hogy bebizonyítsa neki ártatlanságát, elmosolyodik és megenyhül. Mivel már itt a szakértõ segítség, nem törõdik annyira Bedallal. Mikor a papnõ végre rászánja magát, hogy megnézze Bedalt is, odamegy Syilhez és magáhozöleli. Fejét a keblei közé öleli és suttogva szól hozzá.*
- Nyugodj meg kedvesem. Bízom benned. Tudom, hogy nincs okom féltékenykedni. De valami nem tetszik nekem. Te meghültél. Kiveszünk egy szobát és ápolgatlak kicsit. Ilyen állapotban úgyis maradunk még itt ebben a városban. Nincs ellenkezés. Féltelek.
*Bejelenti a többieknek, hogy õ és Syil elmegy egy közeli fogadóba. ha úgy gondolják õk is jöjjenek oda. Azután felsegíti Syilt és áttámogatja a fogadóba. Kivesznek valami olcsó szobát két napra, majd felmegy Syillel. Bezárja az ajtót és levetkõzteti a férfit. Befekteti az ágyba és jól betakargatja. Ha ellenkezik, akkor nem hagyja magát és akár "testi kényszer"-t is alkalmaz :D . Lemegy és rendel egy dézsa forró vizet. Amíg felhozzák, addig odaül Syil fejéhez és dédelgeti a kedvesét. Mikor felhozták a vizet és el is tûntek a szobából, akkor kisegíti a férfit az ágyból és beülteti a kádba. Jó alaposan megmossa a szerelme testét, aztán õ is nekivetkõzik és beszáll hozzá a dézsába. Hátulra telepszik be és az ölébe veszi kedvesét. Szépen befekteti a fejét a mellei közé és gyengéden cirógatja a mellkasát és dúdol neki valami nyugtató kis dalocskát. Nem tudja, hogy honnan ismeri, csak úgy beugrik neki a szövege. Addig dédelgeti a férfit, amíg az el nem alszik a karjai között, aztán jól magáhozöleli és vigyáz az álmára. Mikor kezd kihülni a víz, felébreszti és segít neki kimászni. Leülteti az ágyra és alaposan megtörölgeti. Kiéli minden gondoskodó ösztönét. Megint befekteti az ágyba és õ is melléfekszik egy alapos törölközés után. Jól betakarja magukat és úgy fekszik, hogy õ legyen alul és a férfi feje megint mellmagasságban legyen neki. Syil hason ráfekszik és Car hagyja hogy átölelje õt. Õ meg a férfi fejét öleli magához és elalszik kedvesével.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.02. 0:11

(Bedal Alen)

* Bedal elméje sikeresen veri a rázúduló akadályokat... miután a fájdalom megszûnik, igyekszik felmérni, hol is lehet... kinyitja szemét, majd döbbenten veszi észre a felé hajoló nõi alakot... annak is méretes idomain akad meg a szeme. Jobbra majd balra néz, elsõnek a tûzbe... hálát rebeg Istenének, amiért most is megsegítette... a lány szemébe néz... majd ekkor pillantja meg Szent szimbólumát... felsimeri benne Ellana szent jelképét, mire vonásai megkeményednek... elutasítóan felemeli kezét erõtlenül, jelezve, hogy már jól van, nem kér a gyógyításból... lába továbbra is bénán csüng alá... haloványan kezd derengeni, mi is történt.*
<... Pfah fényes nappal a fõtértõl alig pár méterre! Ez egyszerûen nonszensz... Ordanban sohase eshet meg ilyen. Okvetlen jelentenem kell... amúgyis ideje lenne... felkeresem a Fõnixek kertjét, az Erioni nagy Füstklastromot, és beszámolok az eflammornak az eseményekrõl... remélem amondó lesz, és kivizsgáltatja az ügyet. Csak adjanak két fõnixet, és felgöngyölítem ezt az ügyet. Botor dolog lenne ilyen dolog mellett elsiklani...>
* Kezét hátraveti, úgy próbálja felnyomni magát. Körülnéz... észreveszi a lángkardját, amint mellette hever... elsõ dolga lesz visszacsúsztatni a hüvelyébe. Oldalra fordulva feltápászkodik... ügyet se vet a többiekre, akik õt nézik... most csak a cél lebeg szemei elõtt. A lábába nyilaló fájdalomtól kis híján a földre esik, így Nichent kéri meg.*
- Nichen... segíts fel. Van egy utam Sogron házáig...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.02. 7:49

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk Tere közelében levõ ivó
Idõpont: Õsszel, Dél
Résztvevõk: Mindenki

Mikor végre feláll a papnõ és kivácsiskodóan odasétál Bedalhoz Syil'drun végre vesz egy mély lélegzetet.Rögtön ott terem Carolina és a keblei közé nyomja a férfi fejét,igy a férfi a levegõ kifujásával kénytelen várni még :? carolina kézen fogja Syilt és elindulnak kifelé a fogadóból,de Syil'Drun még hátra szól a többieknek.
-Gyertek ti is a szomszéd fogadóba.ilyen állapotban nem árt pihenünk 1-2 napot.
És ekkor Carolina már el is huzta a féfit.

A szomszéd fogadó az Arany kupa nevet viseli.Neve ellenére nem túl csicsás a fogadó,ám az egész épület úgy van felépitve mintha egy nagy kupa lenne ha vki kivülrõl megnézi.Különlegességnek számit és a lehetõlegjobban reklámozza magát ezzel az épület formával.3 szintes a fogadó.A földszinten van az ivó illetve az étkezõrész egy szimpad szerûsséggel a sarokban mig a felsõ két szinten vannak a szobák.Az elsõ emleten vannak levõ szobákban kétszemélyes ágyak vannak kifejezeten a pároknak mig a felsõ emeleten vannak 1 ágyas illetve 2db 1 ágyas szobák.Ami az árakat illeti egy kicsit drágább mint amilyet az átlagos ember megszokott,de ez vmilyen szinte érthetõ is,hiszen a hires Kapuk terén van.A fogadóba belépve kellemes füstölõ szagot érezni bár igen gyengén ugy hogy senkinek az orrát nem zavarja.Egy középkorú férfi fogadja a vendégeket a bár részlegen.Néhány fiatalabb leányzó furkározik még az ivóban és befejezik az utsolsó törölgetéseket az asztalon.A férfi látva a betérõ vendégeket mosolyogva üdvõzli õket majd rögtön odaadja az egyik szoba kulcsot Carolináéknak természetesen az elsõ emeleten látva az egymás közti viszonyt.Elmondja,hogy fizetni a végén kell.
A szobában egy igen diszes aprólékosan kifaragot 2 személyes ágy van vörös átlátszó függõnyökkel, 1 asztal, 3 szék, két ruhás szekrény és egy láda található.Az asztalon van 2 száll friss virág egy kisebb vázában.

Syil'Drun:
-Carolina,nyugodj le jól vagyok.Tudok vigyázni magamra :wink:
Ekkor tüszent 1 egyet.Ellenkezik azzal,hogy te intézz el mindent körülötte.Fel akar kelni az ágyból.
A dézsában mindkettõtök elszundikál egy kicsit mig a viz lehül majd egymáshoz bujtok.
-Mivel érdemeltem ki ezt a különleges tõrödést?Nem vagy dühös a szomszéd ivóba történtek után?
Közben a kebeliden fekszik és csókokkal halmozza el õket.

Többiek:
Csodálkoztok egy sort látván,hogy Carolina hogy elhuzta Syil'Drunt és mikor kettõt pillantottok már nincsenek is ott.A papnõ látván,hogy Bedal felébredt és a szent szimbolumát a nyakában nyugtázza magában,hogy itt már baj nem lehet.Odasétál Nichenhez egész közel,megfogja a vállát enyhe erõt fejt ki,hogy magához nyomja egy kicsit a harcost miközben várja,hogy most akkor mit is szeretnétek csinálni.A doktor még mindig ott van a kis segédjével,aki épp egy cukorkát vesz be a szájában miközben egy mosolyog Sielle felé egyet :P
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 8:55

(Carolina con Ragucci)

*A kislány nem hagyta magát rendezgetni :roll: , így most teljesen Syilen éli ki magát :twisted: . Élvezi, hogy törõdhet a kedvesével és maximális tempóval beleveti magát az ápolgatásába. Egyik kezével a hátát simogatja, a másikkal a fejét öleli magához. Szép lassú tempóban lélegzik, hogy Syil is átvegye az õ nyugalmát, bár ezzel nem volt gondja sohasem a férfinak. Élvezi kedvese csókjait és mosolyog a kérdésein.*
- Szerintem jól tudod, hogy mivel érdemelted ki. Ha eddig bajban voltam akkor kisegítettél belõle. Megmentetted az életemet. Vigyáztál rám amikor kiszolgáltatott voltam. Nõként kezeltél, amikor mások csak a gorvikit látták bennem. Gondomat viselted azóta, amióta egymásrataláltunk. Úriember voltál velem mindig és végtelenül gyengéd is. Szerinted ezek után nehezemre esik törõdni veled? Az, hogy a szívem a tied, az nem azt jelenti, hogy a többi részem nem. Ha ápolásra, vagy gyengédségre van szükséged, azt tõlem mindig meg fogod kapni. Ez a legkevesebb, amit megtehetek annak az embernek, akit szeretek.
Ami meg a papnõt illeti. Valóban felment bennem egy pillanatra a pumpa. De aztán végiggondoltam. Nézd. Egy pár vagyunk. Ha éljük az életünket, lépten nyomon bele fogunk ütközni olyan kis incidensekbe, mint például ami a papnõvel is megesett. Ha minden ilyennél összerúgnánk a port, annak egyrészrõl semmi értelme nem lenne, mert mindketten tudjuk, hogy feltétel nélkül szeretjük egymást, és csak egymás életét keserítenénk meg. Szóval nincs miért haragudnom, mert bár nem tudom, hogy mi történt, nincs semmi okom kétségbevonni a szavadat és feltétel nélkül megbízom benned. Szeretlek te buta.
*Kicsit feljebb ül, hogy közelebb kerüljön Syil arcához ránéz és kedvesen mosolyog a férfira. Lehelletfinoman megcsókolja, majd visszadõl a párnára és visszafekteti Syilt a kebelcsodák közé.*
- Neked most melegre van szükséged és alvásra, hogy elszálljon a náthád. Itt jó a fûtés, meleg paplan alatt vagyunk és a testmelegem is jót fog tenni. Én fogok vigyázni az álmodra, úgyhogy hunyd le a szemed és aludj.
*Megigazítja a paplant, hogy teljesen elfedje kedvesét, õ is bevackolja magát a párnák közé, aztán az ablakon kopogó esõ monoton hangjára õ is álomba merül.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.02. 9:44

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk Tere Arany kupa fogadó
idõpont: Õsszel, Dél
Résztvevõk: CArolina con Ragguci

Syil feljebb csuszik és Carolinát átkarolva magához öleli,hogy a ány háttal legyen neki.Átkarolja Carolinát a kebleinél fogva és a hasánál miközben férfiasságát a lány belsõ combjai közé rakja.

-Alig ismerjük egymást pár napja.Nem félsz,hogy félreismertél?
...
Mondd csak mi volt ott a kapú aljban?Mit csináltál?olyan hihetetlen gyorsan peregtek az események...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.05.02. 10:24-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 10:02

(Carolina con Ragucci)

*Kicsit morcos, hogy a férfi kiszabadult az ölelésébõl, pedig olyan jól bevackolta magukat. Nem ellenkezik, csak élvezi, ahogyan kedvese felülkerekedik és mögé fekszik. Megborzong, ahogy a combjai közé csúszik. Kezeit a férfi kezeire csúsztatja, miközben azok a testét simogatják.*
- Nekem egyenlõre az a pár nap az egész életem. Szóval egész életemben ismertelek.
Nem hiszem, hogy félreismertelek. Ha igen, akkor az az én bajom. Vállalom a kockázatot. Eddig nem bántam meg, hogy a tied lettem.
Ami meg a kapualjban történt, arról fogalmam sincs. Egyszerûen megtörtént. Ösztönösen cselekedtem. Szinte lelassult körülöttem az idõ és csak a célt láttam magam elõtt, mégpedig, hogy megvédjelek titeket.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.02. 10:12

KM esemény
Résztvevõk: Carolina con Ragguci

Syil'drun ad a nyakadra egy puszit.

-Bármi történjék is egy valami sosem fog megváltozni.A szerelem,amit irántad érzek! ;)
...
Igazad van aludjunk.

Jobb kezét csak lassan mozgatja a hasadon igy is elég nagy fájdalmakat érez át,de kényesztetni akar és szeretgetni.
Lassan állomba merültök.Furcsa álmot látsz.Fekete ruhákat viselõ férfiakat és nõket látsz homályos arcokkal.Lefognak téged és a szemd láttára kinozzák a "csapat" tagjait.Fõként Syilt láttod magadhoz legközelebb és a legtisztában.Aztán azok az emberek elkezdenek szépen lassan hátra húzni téged a nagy feketeségben...
Hirtelen hideg verejtéket vetve ébredsz fel és azt veszed észre,hogy egyik térdeddel Syil gyomorszáján térdelsz mig a másikkal a heréi közelében felkészülve,hogy egy kis mozdulattal szét rughasd õket.Egyik kezeddel a férfi torkát fogod mig a másikkal az épp kezét.Syil csak levegõ után kapkod nem túl nagy sikerrel.Lassan már kezd lilulni az ajkai jelezvén,hogy oxigén hiányban szenved.Mivel levegõhöz nem igazá jut,igy hang sem hagyja el a száját...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 10:38

(Carolina con Ragucci)

*Mikor feleszmél az álmából teljesen lemerevedik. Pillanatok alatt olyan lelkiismeretfurdalása lesz, hogy sírva fakad. Elengedi Syil nyakát és kiszáll a gyomorszájából is. Átöleli a hóna alatt, a mellkasára teszi a fejét és zokog. Szipogva szól a férfihoz.*
- Kérlek bocsáss meg. Nem akartam. Nem tudom, hogy mi történt velem. Ne haragudj rám.
*Azzal tovább zokog és szorosan öleli magához Syilt.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.02. 10:45

KM esemény

Néhány percig csak a levegõ után kapkod majd ráteszi a balkezét Carolina fejére.

-Nyugodj meg.Most már minden rendben van.Ne butáskodj.Hogy tudnék rád haragudni? :wink: Tudom,hogy nem direkt akartad...

Felhuzza a lányt,hogy és batakrja magukat.

-Gyere aludjunk még egy kicsit.Érezni akarom a testedet :wink:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 10:55

(Carolina con Ragucci)

*Szipog még pár percig, aztán kezd megnyugodni. Lejjebb csúszik a férfin és elkezdi csókolgatni azon a ponton, ahol pár perce még térdelt. Aztán mikor Syil felhúzza magához, a nyakát is puszilgatja gyengéden. Elnyujtózik hosszában a férfin, átkarolja a nyakát és az ép vállára téve a fejét elalszik megint.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.02. 14:26

KM esemény

Láttod,ahogy Syil még nézeget és érzed,ahogy lágyan csókolgat és lassan állomba merülsz.Az állom most pihentetõ és nyugodt.Végeláthatatlan mezõn vagy oldaladon a szeretett férfi.Egy szöveten ültök egy fa alatt egy kisebb dombon és piknikeztek éppen.Egymást felé közeledtek és csókoljátok egymást.Egyszer csak felébredsz és észreveszed,hogy háttal fekszel a férfin,aki a hasadat simogatva csókokkal ébreszt.Az ablakon már alig szürödik be fény,ebbõl arra következtetsz,hogy már koraeste lehet.Gyógyuló ágyékod és popsid az elmult napokban egyre jobabn viszkedt.Ez annak tudható be,hogy a sebek kezdenek lassan beforni és új hám réteg képzõdik.

//
többiek: irjátok le,hogy du. mit szeretnétek csinálni...ne punnyadjatok :lol:
a dokiról és a papnõrõl se feledkezzetek meg :wink:
//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.05.02. 15:43

(Sielle, a Villámkezû)

*Sielle, jelenleg nem igazán érti a helyzetet, azt viszont nagyon jól tudja, hogy nem véletlenül támadtak rájuk, ráadásul olyan jól õrzött helyen, mint a Kapuk Tere. Ide még õ is csak ritkán merészkedett be az õrök miatt, most mégis létezik, hogy itt támadtak rájuk. Sielle számára ez több, mint hihetetlen.

A helyzetet elnézve tökéletesen szerencsétlennek és feleslegesnek érzi magát, így visszamászik a kemencezugba, lévén ott legalább meleg van. Csak figyeli a többieket, de nem tesz semmit, az orvosra és a papnõre - bár errõl nincs teljesen meggyõzõdve, hogy Carolina tényleg papnõt hozott és nem csak valami utcai pillangót - ügyet sem vet.

Ha a többiek mennének valahová, úgy természetesen velük tart, hogy legalább látszatja legyen annak, hogy dolgozik, ha esetleg összefutna valakivel. Erre szépen rá lehet fogni, hogy kémkedik utánnuk, ha kérdeznék, bár lelke mélyén Sielle nagyon reméli, hogy nem kell beszámolnia majd róla.

Az orvosra tekintve azonban kissé elbizonytalanodik.*

<Mi a fenét keres ez még itt? Lehet, hogy nem tudnak neki fizetni? Ohh, ez kínos... Hülyék orvossal az ilyesmit nem lehet megcsinálni. Kíváncsi vagyok, Bedal, hogyan fog majd elrohanni elõle... Bah! A piacon ez elmegy még, de így? Komoly munka lesz életben tartani õket Shulurban...>

*Tovább nem nagyon tõrõdik velük, inkább csak bekapja a cukorkát és jóízûen elszopogatja, amíg arra vár, hogy történjen valami. Az biztos, hogy Bedalt vinni kell majd, de erre nem egészen õ a legjobb ember, így igyekszik kimaradni belõle.

Ha nagyon elmenne az idõ és kezdene estére járni, úgy Sielle Carolina tanácsát megfogadva zsákjával együtt átszállingózik a szomszéd fogadóba, ahol ha tud, besurran az istállóba és az egyik hátsó üres boxban befúrja magát a szalmába.*
Fény

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 53 / 72 • 1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...