• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 32 / 120 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 120

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 6:47

(Shanil Argus)

Elmosolyog,ahogy Salina sokkal kisebb számú ruhákat vesz magának mint kellene. :lol:
Visszafelé láthatóan sokkal jobb kedve van már.

-Nem gondoltál még rá soha,hogy le kellene szoknod a drogokról?tönkre teszik az embert....Egy bulit lehet nélkülük is élvezni.Nem beszélve arról,hogy tegnap este bármit megtehetünk volna veled,amikor bejöttél az ajtón...
egy pillanatra egy gonosz villantást lehet látni a szemében,ahogy egy gondolat átfut az agyán,de rögtön ki is alszik.
-És igen drága szerek...Az ember minden vagyonát rájuk költi...De a lopás nem éppen a megfellelõ módszer...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 9:27

(Kyra)

- Csak hazafelé kipróbáltam, hogy milyen minõségû. Amúgy meg bennetek megbízom. Különben nem lennék a szobátokban. Kedvellek titeket nagyon és irigyellek is egy kicsit, hogy ilyen barátaid vannak. Nekem sosem voltak igaz barátaim. A lányok mindig féltékenyek voltak a szépségemre és féltették tõlem a pasijaikat. A pasik pedig rászolgáltak, hogy féltsék õket, mert mindegyik megakart húzni. Szóval vagy gyûlölnek, vagy kívánnak. Én ilyen szélsõséges érzelmeket váltok ki az emberekbõl. A tanulóéveim alatt a mesterem is rendszeresen rámjárt. Ilyen tapasztalatok után szerinted mit várjak el az emberektõl? Te is csak meg akarsz dugni. Nem kell szabadkozni. Nem szemrehányásból mondom. Csak te is mész a f*rk*d után, mint az összes jómadár pasi. Már megszoktam ezt. A nagyját észre sem veszem, a jobbakkal eljátszadozom, és akik tetszenek, azokat beengedem a málnásba. Ilyen egyszerû. Élvezem az életet. És még némely egyének akikkel nem vagyok hajlandó lefeküdni, a szememre vetik, hogy mekkora ribanc vagyok, mert sok pasim volt. Bezzeg a férfiakra nincsen hasonlóan kedves jelzõ. Pedig köztük van a legtöbb "ribanc". De nekik szabad. Na jó nem untatlak életem igazságaival, mert még a szívedre veszed. Eszem ágában sincs leszokni a drogokról. Rajtam valahogy nem jelentkeznek a káros hatásai. Csomó embert ismerek, akik szétszívták az agyukat, pedig kevesebbet toltak, mint én. Rajtam meg meg sem látszik. Nem vagyok kemény drogos. Megmaradt élvezeti cikknek és nem az életem értelme. De amennyi kell, annyit használok. Ja és nem szokásom pénzt adni érte. Hogyne. Méghogy aranyakat pár adagért. De szerintem ne pont egy arelpap tartson kiselõadást arról, hogy nem szabad lopni :lol: . Azzal a jó nagy adag porral elleszek vagy másfél évig, ha nem adok senkinek belõle. Legalább azzal nem kell törõdnöm addig.
*Mikor visszarnek a fogadóba, Kyra felmegy a szobába és elrakja a vásárfiát a táskájába. Elfekszik az ágyon és a plafont bámulva gondolkozik.*
<... Shanil és Trisha már nem jelentenek gondot, ha baj van. Legalábbis remélem. Joeval még lesznek gondok. Ha kiderül, akkor szerintem nagy esély van rá, hogy bántani akar majd. Flammon nem igazodom ki. De szerintem megy a többiek után. A csuklyás rémünkkel nem lesz baj, amíg a meló nincs elvégezve. Dzsanával nem tudom, hogy mi a helyzet. A dzsadok babonásak. Nem bánnám, ha meghempergetne. Szóval eddig jól alakul a helyzet. Ma viszont vadásznom kell, hogy ne legyen baj. A kis szolgálólány pont jó lesz. Majd a mai meló után becserkészem. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 9:37

(Shanil Argus)

-Barátok...

izlelgeti a szót.

-Az csak a látszat,amit látsz...A felszin alatt korántsem annyira békés a dolog mint hiszed.De ez egy hosszú történet...
...
Ez nem teljesen igaz.nem csak a férfiasságom után megyek.Nagyon fontosak számmra az érzelmek is akár hiszed akár nem.De ezt már elmondtam neked egyszer.

Közben amig a piacon vannak nézegeti az ékszereket és azon gondolkodik,hogy Trishának kellene vmit vinnie...Egy fülbevalót vagy egy hajtût keres,amin/amiken virág minta található.Aztán egy kis dobozba rakatja.
//ha van fülbe valója,akkor azt ha nincs,akkor hajtût.//

Amint elhaladnak egy viráárus mellet vesz 1 száll virágot és odaadja Salinának.

-Bocsánat kérésem jeléül. :)

Aztán visszasétál Salinával a fogadóba és felmegy vele a szobájukba.Egy szket huzz az ágy mellé ajd leül rá és beszélgetnek tovább.Ha Salina piheni akar,akkor természetesen lemegy az ivóba a többiekhez.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 10:16

(Kyra)

*Átveszi a virágot és látszik rajta, hogy nagyon jól esett neki a gesztus. Kap Shanil érte egy puszit.
Fent a szobában felül az ágyon, amikor a férfi odaül mellé székkel és rátámaszkodik a széke támlájára. Belenéz mélyen Shanil szemeibe és csak bámulja szobatársát egy percig.*

- Mesélj magadról. Mit csináltál, mielõtt pap lett belõled? Elõttem lehetsz õszinte. Én aztán senkinek nem fecsegem el.
<... Az biztos, hogy valami sunyiság van a múltadban, mert eddig nagyon nem emlegette senki a társaságból, és Joeval sem vagy a legjobb viszonyban. Mondjuk az lehet, hogy a kis elf ribanc miatt van. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 10:19

(Shanil Argus)

Megrántja a vállait
-Az én multam? :shock: ugyan...nincs abban semmi érdekes :wink: Mindig a jelennek élek :lol:
...
Egyébként mit szólnál ha.... :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 10:49

(Kyra)

<... Ahaaa. Szóval kedves kanos kis barátunknak is vannak titkolnivalói. Ez még jól jöhet nekem késõbb. Ó ne. Ez mindig csak dugni akar. A etgnapi után nem sokra lennék ma képes. Legalábbis asszisztálni semmiképp. ...>
- Jól van. Ha nem akarsz róla beszélni, akkor nem faggatlak. Majd ha úgy érzed, hogy megbízhatsz bennem, akkor elmondod. Mihez mit szólnék? Mit szeretnél?
*Néz Shanilra kérdõ szemekkel, mintha nem értené a célzást.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 14:14

(Shanil Argus)

-Ne értsd félre...Nem arról va szó,hogy nem bizok meg benned..Akiben nem bizzok meg,azt nem türöm meg magam mellet ezt még atyám tanitott meg erre.Akit megtürök abban viszont feltétel nélkül megbizzok.Csupán arról van szó,hogy nem kelletlen emlékek kötnek a dologhoz... :( :?
...
Na de lássuk csak...Mit szólnál hozzá ha...Hogy ha megbeszélnénk a többiekkel,hogy pontosan mikor induljunk és mire készüljünk fel illetve ki mihez ért esetleg :lol: Fogadjunk,hogy másra gondoltál :lol: Igaz legszivesebben én is mást csinálnék,de sajnos nem mindig lehet azt csinálni,amihez kedvünk van :(
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.02. 18:12

(Kildar Cossagor)

*Visszaül a székre. Visszateszi a csuklyát a fejére. Elsõként a nagyarcú bárdlánynak címezi mondandóját.

-Hallod-e kislány! Ez nem járja azért így...a szánalmas nem én vagyok kettõnk közül...ne üsd bele azt az ilanori orrodat olyanba, amirõl semmit nem tudsz...tudok én egypár olyan dolgot, amit nem szeretnél, ha kitudódna... hiszen munkaközvetítõ is voltam valaha...és õket rendesn ellátják infóval... <na, ezt remélem bevette...csa annyit tudok, hogy bárd...de azért hátha... :lol: >ha ismernél, amit valószínûleg sosem fogsz, tudnád, hogy nem véletlen ez a csuklya...és ha én nem veszem le, akkor kéretik nem is levenni. Ennyi a lényege. Ha pedig én nem akarom, hogy tudják, ki vagyok, akkor nem mondom el.

*Szeme közben szikrákat szór. Hangja csikorog, akár a kard a páncélon. Jéghideg düh és utálat cseng a hangjában. Közben Trishához fordul.

-Nem várom el, hogy magasabb rendûként kezeljenek. Az se baj, ha utálnak, mint egy hitvány kutyát, nem érdekelnek az érzelmeik. De van, amit nem engedhetek. Tudod, kislány, ha valakit fél Dél-Ynev üldöz egy másik ember miatt, nem az a nyugodt típus...a vásárlásba meg nem szólok bele...hiszen vannak itt olyan ügyes, okos személyek, mint magácska...

*Ölbe teszi a kezét, és csendben ül aszéken. Csuklyáját továbbra sem veti le.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 18:18

(Kyra)

- Tudod nem mindenkinek jár mindig a szexen az esze. Amúgy tényleg jó lenne egyeztetni mindenkivel. Legalább tudjuk, hogy kitõl mire kell számítani. Na gyerünk. Menjünk le a többiekhez.
*Felpattan az ágyról és elindul lefelé. Ha jön Shanil, akkor bevárja, ha nem, akkor lesiet és beül a lent ülõk közé.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.02. 18:19

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend,reggel
Résztvevõk: mindenki

* Az idõ igencsak dél felé fordul... a Réz sellõ alsó szintjén beszélgetõ csapattagok a szót a közelgõ találkozóra terelik... nem mondható feszültségmentes társalgásnak. Mi van, ha ez is egy keepce? Mi van ha csak tudatlan bábnak használják a társaságot, hogy az akciót legyen kire fogni? Agasztóak a kilátások mindenképp... az is aggazstó, hogy SHanil és Salina párosa még nem ért vissza. Trisha erre is rákérdez, ám ekkor toppan be a páros. *
- Pont jó hogy itt vagytok... indulnunk kellene. Az a kék kagyló állítólag egy elõkelõbb hely... legalábbis a mi jó fogadósunk ezt mondta. Az imént kérdeztem meg... el is mondta merre keressünk, úgyhogy ha nincs akadálya, indulhatnánk is... húsz perc múlva itt lenn, jó?
* Azzal õ is felrohan a szobájába. Felölti fegyverövét, combjára köti lábtáskáját, és tõrt fûz belé. Magára kanyarítja köpenyét, e fölé teszi a válára az íját. Finom tegez kerül átvetve a hátára... Megjelenése elegáns, kecses, és szolíd... fegyverei díszítése és kinézete a viselõjének adottságaihoz hasonlóan karcsúak és kecsesek... amint végez mindezel, lesétál a fogadó aljába, és egy asztal mellé leül. Amint megérkeztek a többiek, kacsintva kifelé fordul.*
- Mehetünk? Jól van...
* Azzal kilép a térre, és az úton felfelé, az elõkelõbb negyedek felé veszi az irányt. Egy sor üzlet és bár elõtt haladnak el, mikor a nagyobb rezidenciák között találják magukat. Több utcán mennek végig, Trisha ezirányú ismereteinek köszönheõen nem téved el, céltudatosan irányítja a csapatot a cél felé... a kék kagyló épülete maga eltörpül a mellette fekvõ két robosztus villa mellett. Azonban a kicsiny épület igencsak gazdagnak és felkapott helynek tûnik. Hangulatos teraszán jómódú polgárok teáznak, méregdrága italokat fogyasztanak. A felszolgálás is drágának tûnik... a rossz szájúak csak "kinyalt ficsúroknak" gúnyolnák az inasokat, mivel öltözékük és testtartásuk is igencsak úriasnak tûnhet, holott alsóbb társadalmi kasztok szülöttei. Trishának is szemet szúr a dolog, bár nem teszi szóvá. Az egyik férfi hajlongva lép elé, és mutat befelé...*
- Hölgyem... mivel szolgálhatunk?
* Trisha felét csóválja.*
- Had fáradjunk elõbb be... ami azt illeti, dolgunk lenne a hely tulajdonosával...
* A férfi észrevéve a fegyvereket, és a népes csapatot a lány mögött úgy véli, hogy nem érdemes tovább kérdezõsködni... ez az arcáról is lejön, így csupán tisztelettudóan félreáll. Trisha kinyitja az ajtót... benn kelemes teaillat köszönti. Finom mahagóni lakkal kezelt fagerendás, kellemes könyed légies tér hivogatja a társaságot... a tetõszerkezet fából van, mindent áthat az éles faszín, mely különös kontrasztja a fal zöldes színének. A fogadós vézna, sovány férfi... jobbkéz felé, egy üvegezett rendkívül jól kidoglozott faasztal mögött áll. Gyengéd, lágy dallam száll a levegõben... a fogadó másik felében kis asztalkák felett elõkelõ vendégek iszogatják a megrendelt italukat, és némi könynedebb reggelit fogyasztanak épen... a fogadós felvonja szemöldökét, ezzel is jelét adva, hogy furcsállja a kis kompániát itt... póri népeknek nem szokása ide jönni. Majdcsak valahogy kitessékeli õket...*
- Jó reggelt hölgyek és urak... miben segíthetek?
* Néz a férfi lekezelõ mosollyal a társaságra.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.02. 18:43

(Kyra)

*Amint látja, hogy a többiek már készen vannak, gyorsan felrohan és õ is felszerelkezikFelveszi az íjtartót, a tegzet, a fegyverövet. Betûzi a rövidkardját, aztán a csizmájába a dobótõreit és lesiet a többiekhez. Útközben Joe mellé csapódik és kérdezgeti kicsit.*
- Te honnan jöttél? Mivel foglalkoztál, mielõtt matróz lettél? Hogyan csapódott össze ez a kis banda?
*Amint odaértek, kíváncsian elõrelép és követi trishát a vendéglátó helyiségbe. Nem szól közben, csak figyeli a párbeszédet és lesi az alkalmat, hogy meglophasson valami gazdag vendéget észrevétlenül.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.02. 19:20

(Kildar Cossagor)

*Látva, hogy nem nagyon törõdnek vle, inább õ is felmegy a szobájába. Gyakorol egy-két mozdulatot, teljes arzenálját felölti, és úgy megy le a fogadó ivójába. Végig csöndes. MÁr nem a haragtól, inkábba bánattól. Mindenütt ugyanúgy kezelik. Õt, akit minden délvidéki klán üldöz, mint elpusztítási feladat, itt északon is csa egy nagyképû csuklyás koloncnak tekintik. Remek...Így aztán csak baktat a társaság mellett, nem szólva senkihez, két lépés távolságot tartva az utolsó mögött. Fejét lehajtja, és csa akkor emeli fel, amikor majdnem nekimegy a bandának, mikor azok megtorpannak a fogadó elõtt. Belépve egybõl körbepásztáz, hogy nincs-e itt valaki olyan, akineknem kellene. Látva, hogy sehol senki, aki rá vadászik, inkább a társaság többi tagjával együtt a fogadós felé fordul. Hallgatja a párbeszédet, de nem szól bele...hiszen nincs itt szükség rá...csak az életéért van itt...de tulajdonképpen mindek...felette is van hatalmuk...de már nem érdekli...csak ezek a kígyók hagyják békén, egyszer az összest kiirtja...
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 20:39

(Shanil Argus)

//bocsi elõre mindenkitõl,de meridián karija mondott néhány mondatot,amit nem hagyhat szó nélkül a karim...ha lehet ne siessünk anynira.Thx//

-Hallod-e kislány! Ez nem járja azért így...a szánalmas nem én vagyok kettõnk közül...ne üsd bele azt az ilanori orrodat olyanba, amirõl semmit nem tudsz...

Hirtelen megtorpan és a csuklyás felé fordul.
-Azonnal kérj bocsánatot...Ilyet senki se mondjon egy hölgynek! :evil:
...
Szikrázik a szemed?rossz utcába tévedtél haver...Ha most bocsánatot kérsz,akkor elfelejti mindenki,hogy mi történt itt és egyenragú feleknek tekintjük egymást vagy távozhatsz egy koporsóban is.Te döntesz :!:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.02. 21:04

(Kildar Cossagor)

-Figyelj, haver...nem csak nekem kell bocsánatot kérni, úgyhgy ezt csak akkor vagyok hajlandó megtenni, hogyha más is megteszi ezt. Azért mert hallgatag vagyok, nem kellmindjárt minden rámkiáltani. Ha kell, akkor koposróban távozok, de a becsületemet nem hagyom itt. Szóval? Ki is dönt akkor? :twisted: Nem tartoka ttól, hogy ti valaha is túlléptek az elsõ benyomáson...ha mégis, akkor tévedtem, de ne rohanjunk elõre. Kötve hiszem, hogy bárki figyelemmel lenne rám, és egyenrangú félnek tekintene, ha bocsánatot kérnék. Nem vagyok lovaias, sõt, néha még bunkó is vagyok. Ez van.

*Végig halál nyugodt hangon beszél. Nem adja meg Shanilnak azt az örömöt, hogy idegesnek lássa.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.02. 21:15

(Shanil Argus)

-Nézd tejöttél elõ a bunkó stilusoddal.Ha nekem mondod el engedem legtöbbször a füllem mellet mintha csak egy kutya ugatot volna.De egy nõnek nem illik.
...
Fogadj el egy jó tanácsot.Ha menekülsz fél Dél Ynev elõl,akkor nagyon rosszul csináldo.Azon is csodálkozom,hogy igy hogy élhetted túla az utat,hogy idáig jutottál.Egy fekete csuklyás alaknál nincs feltünõbb ember a tömegben.Hidd el tudom jól,hogy milyen az élet egy csuklya mögül. ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 32 / 120 • 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...