(Bedal Alen)
* Amint a lábára nehezkedik, a bele nyilaló fájdalomtól talán még könyne is eleredne, de túl büszke ahhoz, hogy kimuatassa z érzelmeit... Ordanban luxusnak számít. Hüledezve veszi észre a lábából kiálló tõrt... nem szedték még mindig ki? Mit keres ez a sok hülye egy kupacban? Sogronra...*
- Khm... van valakinek szakértelme a sebészet terén? Úgy vélem az illetõnek lenne egy kevéske dolga... elég csak kihúzni, a többirõl magam gondoskodok.
* Amint végrehajtották az orvosok a manõvert, Bedal igyekszik az épp lábával menni... fél karjával Nichenre támaszkodik. Nem bánja, ha Sielle is utánuk jön... a redházba azonban félõ, hogy egyikük se léphet be. Amint feltápászkodik, Nixhen fülébe súgja.*
- Segíts el az Erioni füstklastromig... ott talán lelünk majd válaszokat, kik támadtak ránk... a többieket vidd valami biztos helyre... amint tudok, jelenkezek. Az övemrõl akaszd le azt a szütyõt.. vegyél ki belõle két aranyat a biztonság kedvéért. Connak magyarázd el, amit neked is még a támadás elõtt... az én részemrõl nem érdekel mostmár a küldetés. Had tudja meg mindenki. Mondd el hát mindenkinek... az én feladatom most ennek a merényletnek a végérejárni. Felháboríó, hogy az én rangomon járót ilyen gyalázaos támadás éri...
* Végig dohog amikor kilép a fogadóból. Mindenkinek erõtlenül biccent, majd ha kérdõn nézve meg akarnák tudakolni, mihez is kezd most, csak Nichenre bök, hogy õ majd mindent elmagyaráz. Kiszakadt fekete köpenyével, és sérült vértjével elég feltûnõ jelenség lehet az utcákon... ez a jelen helyzetben nem zavrja különösebben, csak a cél lebeg a szemei elõtt. Igyekszik legjobb tudásával útbaigazítani Nichent...*