• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 56 / 72 • 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.04. 14:49

(Bedal Alen)

* A pihenõházba belépve azonnal elfoglalja a egyik szobát. Nyomban a tázhely elé lép. Leemeli a gyertyákkal ékített koszorút, mely ordan szent jelképével van ékítve. Sebtében meggyújtja a lángocskákat, majd a különleges, aromával kevert gyertyák füstjét orra alá legyezi. Bódult állapotban borul térdre a kígyófejû szobor elõtt hogy hálát rebegjen a Tûzkobrához. *
<... Köszönöm tûz szelidítóje, minden tudás birtokosa, életünk, létünk megteremtõje... és elvevõje. Köszönöm a hatalmat, melyet kezembe adtál, és köszönöm a....>
* Majdhogynem egy teljes órán át fohászkodik istenéhez, eközben elméje feltöltõdik mágikus energiákkal... véres vértjét maga elõtt tartva kéri Sogron segítségét, hogy a támadóit segítsen elõkeríteni, kéri, hogy a rend segítse kivizsgálni az ügyet... miután végez a szükséges szertartásokkal, mélyebb transzba süllyed.. igyekszik pszi eneriáit feltölteni a betanult módon. A folyosóra lép, majd egy lángõr elé áll. Komor, szigorú hangvételen kezd neki.*
- Kérem ezt vigye el megcsinálatni a rend kovácsához... Bedal ALen kéri, és abba a szobába hozza fel, amint kész van... csupán kisebb igazításra van szüksége, az egyik pikkyely kifordult a helyérõl...
* Azzal levetett mellvértét a harcosnak adja, miközben szobájára mutat, hogy oda hozza vissza... visszamegy a szobájába, majd elhatározza, hogy ellazítja magát a gõzfürdõben... ekkor érkezik vissza a szolga, hogy Nichent nem találta.*
- Mi az, hogy nem volt ott? Ott kellett lennie... kérem próbálkozzon meg azon a helyen...
* És elmondja, hogy hová vitték õt, a támadás után, ahol az orvosok is volak... amint a szolga megfordul, visszaadja neki a levelet. Bedal a gõzfürdõk felé veszi az irányt. Illatosított medencében megfürdik, majd egy órát tölt a gõzfürdõkben... más papokkal beszélget, Erionban töltött élményeirõl számol be... élesen ostorozza az itteni nemtörõdömséget és lustaságot, ami jellemzi az ittenieket. megosztja klönös élményét a fogadóban történtekrõl, majd elmeséli a támadást is. Látva, hogy a társalgópartnere is meg van lepõdve a támadás okán, Bedal elmeséli, mit is szándékszik tenni... a bizottság felállíttatásáról is beszél, és hogy mi lenne z elsõ feladat. Miután végez, tisztelettudóan elköszön a paptársától, és a szobájábam egy vissza.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.05.04. 14:57

(Sielle, a Villámkezû)

*Sielle, hosszasan vár Bedalra, egy rövid idõ után nekidõl a falnak, majd késõbb leguggol a fal tövébe, a hátát továbbra is a falnak vetve. Csak akkor siet vissza a fogadó istállójába, ha már beesteledett. Azért õ sem szeret az utcán aludni, ha nem muszály.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.04. 17:16

(Nichen de Azadyr)

*Látja, hogy esteledik, és Siele is indulna már vissazfelé.

-Na, akkor menjünk. Biztos mond majd valamit Bedal...vagy nem. de ezt nem lehet nála tudni. Majd meglátjuk.

*Azzal csendben lépkednek a fogadó felé, Nichen sem szól a lányhoz, inkább elmélkedik a közeljövõn. Hogy vajon hogy is mondja el a többieknek Bedal tervét. Nincs ötlete, rosszkedvûen csóválja a fejét. A fogadóba érve megkeresi Cont, és odaül mellé. Nem szólal meg, kér egy korsó seritalt a fogadóstól...látszik rajta, hogy valamit akarna mondani, csak nem viszi rá a lélek...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.05.04. 17:38

(Sielle, a Villámkezû)

*Csendben felzárkózik Nichen mellé és kissé közelebb is húzódik hozzá.*

- Rendbe fog jönni, ugye?

*Aggódó pillantással néz fel a férfira, aztán gyorsan szabadkozni is kezd és próbálja kizárni az összes szánalomra, aggódásra vagy érzelemre utaló élta hangjából.*

- Már úgy értem, hogy õ a vezetõtök, aki nélkül nem mehetünk tovább, és akkor az ezüstöm is úszik...

*A mai nap izgalmai és fejleményei hatására azonban Sielle hangja koránt sem olyan magabiztos, mint, ahogy néhány órával ezelõtt volt. Valami nem stimmel. Tiltakozása hazugságra vagy füllentésre utal. Megkedvelte volna Bedalt? Lehet...*

- Mit fogsz majd mondani a többieknek?
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.04. 21:21

(Bedal Alen)

* A szobájában várja, hogy a vértezete visszakerüljön hozzá. Sokat agyal azon, mit is fog mondani a tanácsnak.. magában már jóelõre megfogalmazza a mondanivalóit, hogy a lehetõ legmagabiztosabbnak tûnjön. Amikor esteledik, még egy utat tesz a fõnixek kertjébe. Élvezi a friss levegõt, és gyönyörködik annak szépségében... késõbb visszamegy a szobájába aludni.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.05.05. 5:08

*Kraal szintén lehúnyja szemét, ujjaival óvatosan tapintja ki a lány testének merevebb pontjait, és ellazítja azokat. Elõbb végig, a feszes hason, és két oldalt, aztán feláll, és a lány feje mögé ül az ágyon - a vállait veszi kezelésbe.

Óvatosan, néha egy-egy ponton erõsebb nyomást kifejtve dolgozza meg a vállakat, a kulcscsontot és a nyakat.*

- Ez jó? *kérdezi*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.05. 8:06

KM esemény
Helyszín: Erion, Sogron szentélye
idõpont: Õsszel, Mánap délben
Résztvevõk: Bedal Alen

A lángõr meghajolva átveszi a pikely vértedet és cska másnap reggel hozza vissza.Megjavitottak rajta minden károsodást igy csak néhány karcolás jelzi,hogy használt és ezek jelzik az idõk folyamán szerzet sérüléseidnek a helyét.
Pontosan délben megjelenik nálad a fõpap,hogy ideje beszélni a bizotsággal.A terembe beérve Rhon atya létrehozza a kapcsolatot Ordannal és lassan a tüz több ember alakot is kirajzol.Nem ismered õket hiszen életed kisrészét töltöted csak Ordanban,azonban a viseletükbõl egyértelmûen leolvashatja akár egy hétköznapi ember is,hogy magasrangú papok.Egyelõre nem szólnak csak 1-1 fejbiccentésel jelzik köszönésüket.

//
Bedallal kicsit elõrébb megyek,hogy lejátszuk ezt a részt,ne hogy itt is várni kelljen...nyugodtan beszélgessetek és vegyétek úgy,hogy nektek az idõ még du/este felé jár.
//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.05. 12:50

(Bedal Alen)

* Amint felébred, napját a megszokottul kezdi: megmosik, a hely elõnyeibõl fakadóan most a hidegvizes medencében, majd a gõzfürdõben. Szobájába visszasiet, majd imát mormol Sogronhoz. Felölti fegyverzetét, majd könyebb ételt kér a pihenõház flambrisának szolágitól. Éppen a szobájába indulna vissza, amikor a flambris érkezik. A szükséges etikettet betartva ugyanoly mélyen meghajolnak. Bedal végighallgatja a pap hozzácímzett szavait, majd bólintva jelzi, hogy készen áll. A tûz mellé áll, majd mély szertartásos pózban leborul, ahogyan a tisztelet etikettje megköveteli. Szót kérve feljebb emelkedik, mélyen a lángokba néz.*
- Bedal Alen vagyok, a Tûz Táplálóinak papja, Erionból jelentkezem... fontos információim lennének itt zajló eseményekrõl.
* ha megkérik, fjtse ki mire is gondol, nyomban bele is kezd.*
- Utam során pyarronból egy nemeshölgyel akadtam össze... fokozatos puhítással kiderítettem, hogy a hölgy nem más, mint az Anath Akhan fejvadászklán küldötte. Különös események okán Toronba tartott... azonban érthetetle számomra, miért nem egy egységgel együtt indult útnak. Ehelyett közönséges kalandorokat kért fel utitársnak... talán renegát, vagy a rend üldözi, esetleg valami mélyebb dolog húzódik meg a háttérben. Az utcán a hölgyet az indulás napján támadás érte, így nem tudtunk útnak indulni, nem tudtam kideríteni a pontos okát és célját. Egybõl a Kapuk Tere felé vettük az irányt, ahol megtudtam, hogy a Shuluri térkaput ideiglenesen lezárták. Bizonyára tudnak az esetrõl, és még az is lehet, hogy a fejvadász céljának van valami köze a Shulurban zajló eseményekhez... azonban történt még valami furcsa. Képzett orgyilkosok támadtak ránk a Kapuk Terétõl alig pártíz méterre. A fejvadász által felbérelt kalandorcsapat elbánt velük, azonban többen megsebesültek... köztük jómagam is, lévén hogy egyikük sem képzett mágiahasználókkal való harcra, nincsenek a harcmodorhoz sem idomítva. Úgy sejtem, hogy a támadóknak van valami köze az Anat-Akhanhoz, hiszen nem lehet véletlen, hogy ugyanazon napon két támadás is éri a csapatot... fõként a támadás módja hasonló. Ezért is indítványozom egy bizottság felállítását, melynek feladata ezeknek az eseményeknek a kivizsgálása lenne. ha a hatalmasságok megengedik, én vállalnám a kivizsgálás felügyeletét, csupán megbízható embereket szeretnék, akik a kezem alá dolgozva segíthetnék a munkámat. Tanulva abból, hogy a kalandorcsapat nem képes együttmûködni javaslom ezt, ám lényegében úgy vélem, jó lenne azokkal az emberekkel is tartani a kapcsolatot, hátha tudnak valamit...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.05. 13:51

KM esemény

A vezetõk végighallgatják a beszámolót és nem szólnak közbe.A végén egymásra néznek és kb 2 percig nem szól egyikük sem.Végül bólintanak egymásfelé és az egyikük hozzád szól:

-Egy láttomást kaptunk tegnap éjjel és úgy véljük,hogy maga a Tüzkobra küldte.A láttomásban Sogron,oly hatalmas Istenünk,ki minden tudást birtokol, azt mutatta,hogy egy kivételesen tehetséges papot megtámadnak a démoni erõk és Õ a pap segitségére küld 6 segitõt,kik más és más hol éltek eddig a világban,hogy a papot megvédelmezzék és a pappal együtt aláássák a démoni hatalmat és megtegyék az elsõ lépést mellyel Ordan az egyetlen és igaz Tüzkobrát képviselve megtisztithatsa a Ynevet azoktól az emberektõl,kik félreértelmezik az Õ tanitattásait és bemocskolják a nevét.

Egy kis szünetet tart.

-Úgy gondoljuk,hogy a támadás,amit téged ért nem lehetett véletlen.segitõkrõl beszéltél és jó magad is kivételesen tehetséges vagy az Õ szemében hiszen idõ elõtt befogadott téged az Õ papjai közé.Feltételezük,hogy Õ azért küld külsõ segitõket,hogy az ellenséget megtévessze hiszen egy csapat fõnix igen feltünõ lenne az ellenség számára.

Aztán várják a reakciodat,ám beszédükbõl érezni lehet,hogy számukra már részben lezártnak tekitették a témát....
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.05. 14:42

(Carolina con Ragucci)

*Miután a fejéhez térdel Kraal, a szoknyáját becsatolja. A kérdésére felnéz a férfira.*
- Nagyon jól esik. De akkor már rendesen masszírozz meg. Persze ha benne vagy.
*Felkel az ágyról és a férfira néz.*
- Fordulj el.
*Amint elfordult a férfi, kigombolja az ingét és ledobja az ágyra. Kicsatolja a szoknyát ,de azt nem veti le. Rámászik az ágyra és elhasal. Odahúz magához egy párnát és a feje alá teszi.*
- Kész vagyok. Te jössz.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.05. 15:26

(Bedal Alen)

* Bedal hatalmas hitattal és mélységes tisztelettel hallgatja a Varázslótanács szavait... most igencsak fontosnak érzi magát a hatalmas gépezet fogaskerekei közt... amikor a 6 segítõrõl van szó, Bedal egybõl érti, kikrõl beszélnek. Elfogadva a döntésüket, belenyugvóan szól ismét.*
- Mélyésges alázattal fogadom, és köszönöm a tanács szavait. Mint ahogyan mindig, szavaik most is fény voltak a sötétségben... utasítást szeretnék azonban kérni. A tanács óhaja alá vetem magam, bármi is legyen a feladat számomra. Mi legyen hát a következõ lépés?

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.05. 19:33

KM esemény

A vezetés ismét összenéznek majd újabb 2-3 perc mulva ismét megszólal a vezetõ,aki eddig is hozzád beszélt.

-Tudomásunkra jutott,hogy Krániak jártak Toronban és valószinleg ez összefüggésben hozható a fejvadásszal és a támadásokkal.Lehet,hogy a toroni sogronitákkal is összefüggésbe hozható.indulj a lehetõ leggyorsabb uton Toronba és a Tzükobra vigyázzon rád.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.05. 20:00

(Nichen de Azadyr)

*Sielle kérdésére kicsit elgondolkodik.

-Hát...azt nem jelenteném ki, hogy õ a vezetõ, de jelentõs az összetartó szerepe, hogy ilyen szépen fogalmazzak. Szerintem rendbe fog jönni, a mágia sokra képes, Sielle...szerintem neked is volt már alkalmad megtapasztalni...hogy mit fogok mondani a többieknek, azt még magam sem tudom. De majd meglátjuk.

*Egy kis mossoly jelenik emg a szája szegletében.

-Miért aggódsz érte ennyire? :lol:
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.05. 21:08

(Bedal Alen)

*Bedal mélyen meghajol a tanács elõtt. Áhitatteljes ábrázattal emelkedik fel.*
- Minden úgy lesz, ahogyan azt a tanács óhajtja. Amint tudok, indulok Toronba. Tekintve a jelenlegi helyzetet, Ifinbõl fogom az utat megkezdeni. Ha Shulurba értem, jelentést fogok írni a kiderítettekrõl. Sogron szent tüze óvja ordant!
* Azzal amint a lángnyelvek lelohadnak, hátréb lép és kifújja amgát. Idegesen fordul a flambris felé.*
- Az utazás igen sokba fog kerülni... sajnos nem tudnánk Shulurig eljutni annyi pénzzel, ami nálam van... a rend tudna némi pénz a rendelkezésemre bocsáltani?

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.05. 22:23

KM esemény

Rhon atya megsimitja kopaszodó fejét.

-Ha jól vettem ki 7-n lesznek...10 a-t tudnék adni önöknek,de ezt még meg kell beszélnem a vezetéssel és mivel most már befejezték a társalgást holnap megérdeklõdöm,hogy mennyit adhatok oda.Ha megfellel küldök majd hirt a fogadóban,ahol megszállnak tekintve,hogy igen sürgõs ügyrõl lehet szó feltételezem,hogy elõkészül a társaival az útra.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 56 / 72 • 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...