hát 10 mb-ig enged cstolt fájlt küldeni a yahoo...
G mailem is van és hasonló paraméterekkel rendelkezik mint Yahoo,bár nem jöttem rá,hogy hogyan lehet mappát létrehozni ugy hogy sztem a yahoo jobb..ja és gmailt csak meghivóval lehet csinálni asszem
Szerintem ide írok ebben a témában... szeretném átadni valaki másnak a Manifesztációs háború története nevû kalandot Dél-Yneven. Úgy vélem realizáció terén történtek torzulások, és már volt panasz is erre-arra. Szóval úgy érzem, hogy így fölöslegessé válik a személyem a kaland tekintetében... aki szeretne mesélni, várom msn-n, és megbeszéljük vele a dolgokat, mit és hogyan... persze a JK-k érdekében, szóval az õ szempontjukból mondva kérem, hogy olyan jelentkezzen, aki jól ért a II. Manifesztációs háborúhoz, legalábbis jobban mint én...
Elõre is elnézést mindenkitõl, thx a megértést és további jó játékot mindenkinek
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Figyelj, Tysson...igazából Te meséled ezt a kalandot, akkor te is meséld végig. Ha nem akarod, akkor nem...akkor ezennel abból a kalandból kiléptem. Lywellion kimegy a kastély parkjába, és elragadja egy égi szekér, ami az északi rehynnekhez repíti. És kész...
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Figyelj Tysson. Az, hogy a részletekkel kapcsolatban elmondom a véleményemet és vitatkozunk fél órát, az nem azt jelenti, hogy szar KMnek tartunk. Sokkal jobb KM vagy mint mondjuk én. Amiket mondtam, azok az én észrevételeim. Csak azért mondtam, hogy több szemszögbõl tudjál mérlegelni. Ha pedig kicsit indulatos voltam, az azért van, mert az elmúlt napokban felb*szt*k az agyamat, te meg keményfejû vagy, meg kicsit ki vagyok akadva más miatt is. Szóval ha a vitánk miatt akarod abbahagyni a kalandot, akkor ne tedd. Eszem ágába sem volt téged megsérteni. Kérlek ezt vedd figyelembe. Jó a kaland és mindenki jól érzi magát benne. Az, hogy én kukacoskodó vagyok, az az én egyéni szocproblémám. Csak ennyit akartam mondani.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
egy vélemény nyilvánitás miatt azért ne vágjátok be a durcit Hallgasd meg mások véleményét ha tetszik elfogadod ha nem akkor nemveszed figyelembe,de elgondolkodni érdemes rajta mellesleg Limit meg néha nem lehet komolyan venni...biztosan ciklusa van és azért ilyen
A kaland leadása csak részben a vita.. eredménye. Szóval nem hiszem, hogy olyan szinten el tudnám vezetni, vagy el tudnék lavírozni az Ibarában, ahogyan azt a JK-k megérdemelnék. Nem tudom, de én nem érzem úgy, hogy ebbõl a tárgyalásos mizériából olyan jó kalandot tudnék kihozni... szóval nem tudom, hogy mindezek ismeretében lenne-e még igény rám Egybként rákérdeztem Kornya úrtól Ordan kérdésében Dióhéjban annyit mondott, hogy nem lehet összehasonlítani Ynev mágiahasználóit, mert Doran és Lar-Dor elbújhatna Krán mögött, csakhát az igazi Kráni "nagyágyúk" nem nyomják párezer éve a dolgot... csak tanítják. Meghát igazából szakrális hatalmakat is figyelembe kell venni, szóval a Domvikiták hatalma vagy Tharr papságának szakrális hatalma, vagy Niare császárának félelmetes hatalma... szóval ha ezeket mind összeadjuk, akkor nem feltétlen állna fel egy sorrend... a válasza végén egyébbként elmondta, hogy szíve szerint Ordant õ valahogyan a szakrális mágia nagy központjai és a varázslók központjai közé tenné.. és mivel félig meddig ez, félig meddig az, ezért kilóg a sorból, ergo nem lehet besorolni Meghát egen... Hatalmasok, Óelfek, Aqirok... szóval azt írta, nagyon bonyolult kérdéskör, nem lehet úgy leegyszerüsíteni, hogy feltegyük a kiérdést, hogy ki a legerõsebb. Egyszóval politikusi fogással tette rendbe a dolgokat és fogalmazott meg egy kevés bölcsességet. Ami azt illeti... néha az rpg.h-n érdemes beleolvasni miket is termelt... volt már kitüntetett vendég is, szal onnan a pm
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nem én szoktam elviccelõdni a dolgokat. És nincs ciklusom, csak rossz passzban vagyok. Az élet nem mindig fenékig tejfel. Fõleg egyesek számára. Szóval a jelenlegi példából tanulva most inkább nem szólok senkihez, mert csak sértõdés lesz belõle.
Uff Limenel voltam.
jól van azért ne nagyon búj el probáltam vmi jó kedvet vinni,de úgy néz ki,hogy nem sikerült... sztem feküdj le mára ha már rossz napod van és majd holnap talán jobb lesz...aludj rá egyet
Mint láthatod van rá igény. A kilóméteres reagjaidból meg arra következtetek, hogy neked meg van rá idõd és energiád. És el tudsz vezetni egy ilyen tárgyalást. Ezentúl akkor legfeljebb ne vedd figyelembe a puffogásomat, de ezen okból ne hagyd abba a kalandot. És úgy látszik, hogy Kornya Úr mondott egy nagy igazságot, amit mindketten elfelejtettünk. Nincs értelme Yneven rangsort felállítani, mert mindenki jó valamiben, de olyan sokminden befolyásolná a rangsort, hogy túl sok lenne a "ha". Meg az sem mindegy, hogy mikor nézzük azt a rangsorolást. Szóval a vitánk valamilyen szinten felesleges volt. Szóval bocsánatot kérek tõled és megkérlek, hogy folytasd a kalandot.
Schinternek:
Tudod valamit nem lehet egy alvással elintézni és nem lehet mindenhez jóképet vágni és viccet csinálni belõle. De hagyjuk ezt.
Nem... nekem kellett volna bocsánatot kérnem, csak igazság szerint valahogy túlságosan is büske vagyok hogy beismerjem: néha tévedek Ha mndenki szempontjából ok a dolog, akkor folytatom... egybként mindt midnig, most is figyelembe vettem amit mondtál, legfeljebb nem értettem vele egyet... ami azt ileti, majd megpróbálok abba az irányba haladni, hogy kivitelezhetõ legyen a kaland játszhatósága és a realizáció is... szóval majd egy Aurea Mediokritassal szépen elsimítom ha majd kell... szóval thx everybody a dolgokat, majdcsak el fog döcögni szegény manif... az oldal történelmében külön bejegyzést kell kapnia ennek a kalandnak, merrt télleg eléggé viharos története van...
a játszhatóság / realitás dolog mindig és minden játékban problémás. Olyan mint a harcjármûiparban a mozgékonyság / páncélozottság. Ha az egyiket növellni akarjuk, akkor a másikból el kell vennünk. Meg kell találni az egyensúlyt. Szerencsére a játék élvezetével nincs semmi gond, és amíg lesznek olyanok, akik szeretik ezt a világot és tudnak együtt játszani, addig nem lesz baj. Majd én is megpróbálok kevesebbet kukacoskodni.
El sem hiszem. Egy fórum-vita, ami megoldódott. Ilyet se láttam még. Talán velem van a baj?
Egyébként érdekes a harcjármû-példa, kíváncsi lennék, honnan jutott az eszedbe. Mindegy.
Kérdés: mi van elfmage-el? Kalandot akart indítani, de azóta semmi hír. Ijesztõ volt a karakterem, vagy baj van a gépével? Vagy õ normális ember és van élete is, és nem csak a gép elõtt ül, mint én?