• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 38 / 120 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 120

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.07. 11:56

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: mindenki

* Trisha homlokráncolva figyeli a többiek reakcióit.*
- Én is attól tartok, hogy le fogunk bukni... és szinte kivitelezhetetlennek tûnik ölés nélkül. Lehet, hogy csúnyán hangzik ez egy pap szájából, de néha elkerülhetetlen... azért muszály lesz a lehetõ legóvatosabbnak lennünk. Nekem sem tetszik az egész, de ahogyan átvizsgáltam a térképet... láttam már hasonló tervrajzokat és nem is kis tapasztalatom van e téren... a szürke taláros is érthette a dolgát, mert ezen az útvnalon a legkisebbb a ha... arra viszont ügyelni kell, hogy minden elkábított, leütött vagy megölt õrt olyan helyre el kell rejteni, ahol nem találják meg egykönynen... szerintem elég egy fél órát nyerni, és véghez is visszük a tervet... csak gyorsan kell cselekednünk. Nem lesz idõnk korrigálni, ezért is kell nyitott szemmel, ügyesen... Arel pedig egészen biztos, hogy megsegít :D
* A térképet vizsgálgatja tovább.. tényleg szeretne jobb megoldást találni, de szegényke ha nem tud...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.07. 16:06

(Shanil Argus)

-Na jó,most már tényleg mindent megbeszéltünk.Esetleg ki is pihenhetnénk magunkat estére nem? :)

Kissé türelmetlenül mondja,hiszen kb már 3x-ra veti fel a többieknek.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.07. 18:11

(Kildar Cossagor)

*Hallgatja a többieket, mindig arra az emberre néz, aki éppen hozzá beszél. Néha bólint, vagy hümment egyet, de csak a végén szólal meg.

-Nos, ha ennyit akarunk elõre megbeszélni, akkor mehetünk pihenni, Shanil...noha én speciel nem vagyok túl fáradt, de ez lehet, hogy egyéni mutáció...és jut eszembe a felszereléssel mi lesz? Meg hogy és mint? Ki viszi, satöbbi, satöbbi...
És nem furcsa hallani egy pap szájából azt, hogy ölni is kell, találkoztam én olyan pappal, akinek az volt a mániája, hogy az általa megölt emberek vérében fürdött meg esténként...innentõl kezdve én senki papon nem lepõdöm meg, akármit mond...na de vissza a kérdéshez... véleméyn?
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.07. 19:27

(Shanil Argus)

<Elég suta ez a Kildar,hogy még az Isteneket sem ismeri...de ha találkozott gonosz Istennel-legyen bármelyikük is az-akkor honnan jöhetett?És még orvgyilkos is... :? >

-Mindenki vigye azt,amihez ért.Más ugyis felesleges.A kötelet meg a hozzá hasonló felszereléseket egy erõsebb harcos vigye sztem.De te is viheted ha szeretnéd ;)Ezen nem veszünk össze :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.07. 20:12

KM esemény [Tysson-lar]

* Amikor Dzsana a különleges ötletével áll elõ...*
- Itt sajnos nincs jelezve csatorna... ifin ezen szekciójában már eléggé modern a csatornázottság, úgyhogy kétlemm, hogy úgy bejuthatnánk...ami pedig a vérontást illeti.. egészen biztos, hogy csak elhárításképp mondták. Egyféle belsõ tisztakezûség megõrzésére kell nekik a dolog, hogy lebukáskor õk elmondhassák: nem mi voltunk, hiszen azok tették... és végülis igazuk is lesz. De pk se gondolták komolyan, hogy be lehet jutni, és ki lehet jönni úgy, hogy a fegyvert senki se rántotta elõ...
* Trisha homlokráncolva néz Kildarra.*
- Nem illik Istenekkel viccelõdni... lehet hogy valamelyik gonosz és romlott, de tisztelni mindenféleképp kell... habár ez egyes vallásokra nem mondható el...
* Sejtelmesen temetkezik ismét a térképbe... aztán felnéz.*
- Még korántsem lennénk készen... ha felértünk a lépsõn, csak a felén lennénk túl. Ott megintcsak szét kell vállnunk... Kildarnak egészen a tetõre kellene mennie... a csigalépcsõ egyenesen oda visz. Ott az íjjászokat ki kell iktatni, majd egyszerûen le kell szánkázni a tetõkön... a szerkezete úgyis olyan, hogy a terasz felé lejt... ha ügyesen csinálod, nem lesz bajod. Azt mondtad, értesz az ilyenekhez... én Shanil és Salina addig folytatjuk az utunk befelé... ha kilépünk a csigalépcsõbõl rögtön egy szinttel feljebb, mint ahol beléptünk, ott rögtön egy kis elõszobában találjuk magunkat... valami átjáróhelyiség lehet... az ajtó szemközt a konyha hátsó részébe fog vinni. Jobb oldalon húzódnak az inasok és a szakács szobái... bár én inkább lyukaknak nevezném õket tekintve a méretüket... naszóval végig kell glasszálni a konyhán, hogy az ebédlõterembe juthassunk. Három bejárata van amannak, a bal oldalit kell választanunk... az egy mellékfolyosóra vezet. Vigyázni kell, mert az ebédlõn keresztül érkezik a váltás, mert a csigalépcsõ azt hivatott megkönnyíteni... szóval ha a mellékfolyosóra értünk, jobbra fordulva kell továbbhaladni... alig pár méter, és a mellékfolyosó a fõfolyosóba torkollik. Ha a fõfolyosóra kiértünk, akkor balra fordulva kell továbbmenni. Talán húsz méter haladás után a folyosó kör alakúvá szélesedik. Jobbra ajtó van a kör alakú elõtéren.. az vezet a férfi szobájába. Mivel amarról infó nincsen, ezért majd helyben okoskodunk... ez lenne hát a feladat. A zártörõ készlet, a tükör meg a hallócsõ szerintem nekünk fog kelleni... sõt nem árt egy könnyebb ábbeli sem... a csizmák nagy hangot vernek.. mondjuk én nem panaszkodhatok, nekem finomabb bõrbõl van... ha senkinek sincs megostanivalója, akkor mehetnénk is...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.07. 21:00

(Shanil Argus)

Unalmassan hallgatja Trishát,ahogy folytatja a beszédét.Nem is beszédre koncentrál inkább bámulja Trishát és szemmel... :P
Br még igy is alig birja visszatartani,hogy ne ásitson.
<Miért emlékeztet ez annyira a papi órákra...pihenjük ki magunkat aztán menjünk és kész...ejjj nõk...papnõk... :? >

-Indulni?hova?Még csak most ebédeltünk :shock:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.07. 21:27

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha bosszúsan legyint a nyelvbotlásra.*
- Mármint úgy értem mehetünk a dolgunkra... hosszú az idõ még éjközépig, addig talán el tudjuk ütni az idõt... ki hogyan akarja... van valami ötleted, SHanil? :)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.07. 21:34

(Shanil Argus)

-Aha,tudtam én... :lol:

Sejtelmesen elmosolyodik.

-Hát lássuk csak...elég sok idõnk van még estig,de harcolni kell este igy nem árt ha mindenki a legjobb formát hozza.aha...akkor õõõ nem is tudom...sztem pihenjünk ki magunkat,amennyire csak lehet :?

Majd lassan és tapintatósan elkezdi kihesegetni a többieket.persze Salinát nem :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.07. 21:42

(Kildar Cossagor)

*Amikor Trisha mintegy végszóként kijelenti, hogy mostmár csak el kell ütni az idõt éjfélig, bólint egyet, majd így szól.

-Nos, nem hiszem, hogy bármire is kellenék, vagy a társaság bármely tagja kívánna beszélni velem, de ha mégis, akkor a szobámban leszek. A felszerelés maradhat itt ugye? *idõközben már elindult kifelé, utolsó kérdését csak az ajtóból, hártrafordulva teszi fel. Nem leges válasz esetén gyorsan felkapja a köteleket, és elindul a szobája felé.
Beérve a szobába Kildar eleinte gondolkodik egy kicsit, hogy mit is csináljon, majd inkább elõveszi fegyvereit, és a fenõkövét, majd szépen kiélezi a pengéket. Mikor ezzel végzett, kinyitja a fogadó ablakait, maj kiül a párkányra, és rágyújt egy pipára. Közben tekintetét az égre emeli, szemei elõtt a múlt képei, saját emlékei peregnek. A pipa a szájához emelkedik, beleszív...ösztönös mozdulat...sokminden jut eszébe...sok régi emlék...nem mind jó, de attólmég a magáénak mondhatja...mint kevés dolgot ezen a világon...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.05.07. 22:29

(Dzsana Khadde)

- Hogy vegyek fel csuklyát? - * és kérdõn tekint Shanilra. * - Nem az én mûfajom... és a harcban is csak akadályozna. Soha nem takartam el ilyen téren magam... igaz soha nem voltam ilyen helyzetben. Eleddig csak arénákban küzdöttem, meg 1-2 kocsmában, meg 1-2 helyen ... meg... :roll: hagyjuk :roll:
A tervet értem, fõleg a rámesõ részét - csak még azt mondjátok meg, hogy hogyan fogunk üzenni, ha baj van odakinn? Hmmm? Vagy majd csak észreveszitek a csörömpölést odakintrõl? Bár látom hogy Shanil már nem bír magával, mert már nagyon szeretne pihenni.... :) , de számomra ez fontos kérdés - mert hiába jöttök ki sikeresen az ipsével, ha odakint egy rakás ellefél vár...ha üzenni tudnánk veszélyben, akkor legalább felkészülnétek a dologra, és ha mi el is buknánk valamilyen oknál fogva... tík még megmenekülhettek...
* Végig az asztalnál marad állva és a legcsekélyebb jelét sem látni rajta, hogy távozna a szobából míg a kérdésére választ nem kap. *
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.07. 23:01

(Shanil Argus)

-Hát õõõ sztem nem kellene kint maradnotok...Külön küln sebezhetõbbek vagyunk mint együtt...És ha kint egy hadsereg fog ránk várni,akkor is találni kell majd vmi megoldást,mert ha bejöttök,akkor is várni fog kint egy hadsereg szóval nagy különbség nincs...
...
Ami a csukyát illeti az egy jó módszer,de sztem ha megkéred kildart el is tud maszkirozni :lol:

<Ajjajjj éreztem,hogy már megint nem lehet "piheni" :? Na de mit is gondoltam...este meló lesz és fitnek kell lenni...de azért egy kis kényesztetés nem árthat meg senkinek :P >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.07. 23:20

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha Shanil válaszára megrázza a fejét.*
- Nem, túlságosan is nagy a lebukás veszélye, ha olyan sokan maradunk együtt... márpedig nem hiszem, hogy a könnyed lopódzásban jártasak lennének a harcosaink. Nem sértésnek akartam mondani bocsánat :oops: Ami azt illeti, Flamm azt mondta, jártas a szellem mûvészetében is... így képes lesz az elméjével üzenni, ha valami baj van. Nem kell lenn ácsorognotok egy helyben, elég ha a kertben lehetõleg a teraszhoz közelebb elbújtok... ha valami baj van, könnyedén tudtok onnan kezdeni vele valamit, és még észre se vesznek titeket ha nyugton maradtok...
* Látja, hogy Shanil nagyon nem bír már magával, így felsóhajtva egy lenge kézmozdulattal kifelé tereli a többieket.*
- Látom Shanil nagyon nem bírsz magaddal... éjközép elõtt három órával találkozzunk lenn a fogadó aljában. Ha van valami hasfájás, a szobánkban leszünk SHanillal... megpróbálunk pihenni...
* Amint kimasíroztak a többiek, az ágy szélére huppan le.*
- Mond csak Shanil... mi is az a valami, ami miatt ilyen izgatott vagy hírtelenjében? :D
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.07. 23:32

(Kyra)

*Már Kyra is unja kicsit a megbeszélést. Helyeslõen bólogat Shanil javaslatára, hogy ki kellene pihenniük magukat. Pár gondolat még felmerül benne, de ezt nem mondja el a teljes csapatnak, mert akkor estig itt tanácskoznának. Shanil Dzsanának adott válaszára õ is elmondja a véleményét.*
- Ha a kintmaradt csapatban és a bent lévõk között is van olyan aki tud mentálisan üzenetet küldeni, akkor meg van oldva a komunikáció.
Reméljük Arel és Noir megsegít minket.
*Ha tényleg mindenki kiment a szobából Shanilon és Trishán kívül, akkor nekivetkõzik. Gyorsan ledobálja a ruháit és beugrik az ágyra úgy középtájékra. Bebújik a takaró alá és kuksol kifelé, hogy a többiek mit akarnak még csinálni. Aztán hasrafordul, belefúrja a fejét a párnák közé és próbál elaludni.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.07. 23:37

(Shanil Argus)

Megvonja a vállát jelezvén,hogy neki megfellel Trisha ötlete.Mikor mindenki kiment és csak 3-n maradtak bent felhuzza Trishát a székrõl majd magával rántja és az ágyhoz megy vele egy pörgéssel.Leül az ágyra és Trishát az ölébe ülteti.

-csak pihenni szeretnék:P Izgatot volnék?Ááá biztosan csak a sok gondolkodás teszi veled és rosszul láttod :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.08. 9:33

KM esemény [Tysson-lar]

* trisha végigsimít a férfi mellkasán.*
- Nem-e lennél? Hát akkor ugrott az ötletem...
* Mondja kaján vigyorral... :D *
- Mondd csak.. szeretnél nekem valamit mondani?
* Monjdam ég mindig vigyorogva. Salina ügyködésérõl tudomást se vesz eközben.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 38 / 120 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...