• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 41 / 120 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 120

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.09. 14:22

(Kyra)

*Megborzong Shanil simogatásától. Megint befurakodik az ölébe és izeg mozog tovább, hogy ingerelje Shanilt.*
- Azt hiszem, hogy vonzódom hozzád, de eléggé össze vagyok zavarodva. Majd az együtt töltött idõ és a harc megvilágosít.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.09. 14:28

(Shanil Argus)

Ahogy Salina mocorog rajta egyre jobban eltünik az álom a szemeibõl.Közelebb mocorog az ágy közepe felé majd megfogja Salina combját és csipõét és odafekteti a lányt,ahol az imént õ feküdt.Kezével,ami azon az oldalon van lenyúl Salina ágyékához.Elõször egséz kezével megfogja kcisit szétterpesztve a combokat aztán összezárt ujjak elkezdi lassan dörzsölni és a középsõ ujja lassan be-behatol.Elõször csak kicsit majd egyre jobban.
A hátán feksik viszintesen és másik karját kinyujtja,hogy Trisha oda tudjon feküdni és azza la karjával õt ölelje majd át.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 16:13

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: Kyra Valys [Limenel]

* Amikor Salina a lánykát elkapja, amaz sikítani próbálna. Ifin nem egy közbiztonságáról híres vidék, minden lány rémálma, ami most vele történik... amikor a lány befogja a száját, az útolsó mentsvára is odalesz... valami perverz elkapta és ki tudja mit akar vele csinálni. Dehát nem is látja az illetõt! Valami démon elkapta és... A lány tehetetlenségében sírva fakad... az eltorzult hang, amely a fülébe suttog még fel is erõsíti benne az elhagyott érzést... tiltakozni próbálna.. lábával elõre hátra rugdal, de csak a keserû fjdalmas érzése marad... elkapták :cry: Amikor el kezdik kigombolni az ingjét, sikítani próbálna. Teljes torokból üvölt, ahogyan csak a hangszálai engedik... de valamiért nem hallja a hangját... próbál lefelé kuporodni, hogy ne férhessenek hozzá, ám az illetõ nõ... -Antohra egy nõ! :shock: - a falhoz szorítja... magatehetetlenségében hüppögve, rázkódva tûri, hogy az a valami hozzásimuljon... és ez valami mennyei érzést okoz neki... pusztán a dörgölõdzés és az ölelése... de mitõl? Most nem kellene így éreznie magát. Hiszen éppen most akarják megerõszakolni! De mégis olyan... aufórikus állapot óh... a lány próbálna menekülni, ám az érzelmei itt tartják... megintcsak el kell tûrnie hogy hozzáférjenek, pedig nem érti, hgy miért élvezi ennyire... Amikor azonban nem az történik, hanem a lábába harapnak, a lány kis idõre eszméletét is veszti... szíve a torkában dobok... lassan úgy érzi, teljesen elkábul... bódult állapotban mered maga elé a doboz tetején... amikor a nõ feláll és odave neki egy mondatot, a lány kíváncsisággal vegyes félelemmel tekint vissza a heyre, ahol a nõ állna // -.- //... ruháját igyekszik minnél magasabbra húzni, és a sikátor egy távoli szegletébe szaladna... szinte megrökönyítõ hogy képes egy nõ ilyen dologra... hiszen ez csodálatos! Minden tagja remeg nem tud elmozdulni a dobozka tetejérõl... mint valami túlvilági...áh mi is volt ez tulajdonképp?... a lány jó ideig behúzódik egy kis sarokba az ivó raktárába és csendesen gondolkozik... mígnem a kábaság el nem uralkodik rajta, és akkor elájul...*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.05.09. 17:10-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.09. 16:48

(Kyra)

- Na látod. Tudsz te gyengéd meg figyelmes is lenni. De belevághatnánk a közepébe. Most kész vagyok, hogy a tied legyek. Ahogyan csak akarod. Csak egy valamire vigyázz. Estére olyan állapotban kell maradnom, hogy tudjam segíteni a csapatot. Szóval rád bízom magamat. Diktálj te. Lásd, hogy bízom benned.
<... Vagy mégsem volt semmi köztük a városon kívül, vagy nagy a potenciálja. De mindegy. A lényeg, hogy fel tudom izgatni, tehát érdeklem. Most miért hazudjak magamnak. Engem is érdekel. Ugyanolyan káoszátitatta lelke van, mint nekem. Ugyanolyan vad és megzabolázhatatlan, mint én. Valami vonz benne, mint lepkét a fáklyaláng. Csak meg ne pörkölõdjek. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.09. 16:52

(Shanil Argus)

Egy rövid csókot ad Salina szájára miközben a fürge ujjai egyre gyrsabban mozognak és gyakrabban hatolnak be.

-Maradjunk egy gyengéd pihenésnél,hogy este a lehetõ legjobb állpotban legyünk ;) Nem szeretném ha egy szeretkezés miatt vesztené el vki az életét.Majd ha vége a munkának,akkor sokkal jobb lesz biztos vagyok benne ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.09. 17:11

(Kyra)

<... Na ilyen nincs. Ez nem Shanil. Biztos kicserélték, és ez itt csak játssza a szerepét. :D De roszul. Ezt nem hiszem el. Elszalaszt egy numerát. :P Tud még meglepetést okozni. Vagy pedig tényleg nem olyan kimagasló a potenciálja és Trisha kikészítette. Nem mondom. Engem is kikészített. Na mindegy. Legalább alszom egy jót. ...>
*Odafordul Shanilhoz és átöleli, aztán lassan elalszik rajta. Nem zavartatja magát. Lassan elalszik az ujjazás alatt. Jó mélyen alszik. Megtöltötte a pociját és van kibe kapaszkodnia alvás közben.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 17:16

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Kyra Valys [Limenel] , Shanil Argus [Schinter]

* Trisha fáradtan lépked be a szobába... látja, hogy Shanil az ágyon fekszik és ott van Salina is és... ahogyan mozog a takaró... vonaglik ott Salina és jár Shanil keze....

:shock: :shock: :shock:

* Alig tud hinni a szemének... itt csak úgy a szobában ahová bármelyik pillanatban betoppanhat valaki? Csendesen megáll, majd megköszörüli torkát.*
- Khm.. Khm...Khm... pihenésrõl volt szó Shanil :? Legjobb lesz ha le is megyek...
* Azzal sebes léptekkel megfordul, és lefelé indul... út közben meggonddolja magát, és Joe szobája felé veszi az irányt... bekopog a férfihoz, majd belép...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.09. 17:39

(Shanil Argus)

Már állomba merült mikor köhintésre felriad.

-Trisha várj.

Kikel az ágyból és az ajtóból viszsarántja a lányt és becsukja azt.A fülébe súgja:

-Pihentünk és már aludtunk.Kicsit arrébb löktem Salinát,hogy neked is legyen helyed ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.09. 17:45

(Kyra)

*Szórakoztatja Trisha megrökönyödése. Shanil védekezése meg pláne.*
<... Ja Arrébblöktél mi? Csak közben kihúztad belõlem az ujjadat. Pedig már épp elaludtam volna. Hát ez van. Ezen a világon már semmi sem tökéletes. ...>
- Mi a baj Trisha? Inkább gyere te is aludni. Mindjárt a nyakunkon az este és jó lesz kipihenten nekivágni. Ne kéresd már magad.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 20:02

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Kyra Valys [Limenel] , Shanil Argus [Schinter]

* trisha Shanil unszolására visszalépked.*
- Figyelj... nincs semmi gond. Nem probléma, ha egymással szeretnéntek lenni... csak legalább ne abban a szobában tennétek, amit közösen osztunk meg... tényleg nem zavar. Tudhatnád hogy nem. Nyugodtan folytassátok... szerintem én még átfutom a tervet, hogy biztos legyek midnenben... megjegyzem a térképet...
* Salina szavaira elmosolyodik.*
- Nem... eleget pihenhet az ember ha már... na szóval szerintem én még átfutom a tervet... addigis... jó szórakozást :wink:
* Azzal Shanil arcára egy puszit nyom, majd elviharzik...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.05.09. 20:09

//Nah emberek visszatértem Bécsbõl, mostantól újra leszek. Örülök, hogy nem történt semmi fontos dolog :)
Ilyenkor szeretem Shanil-t és Kyra-t :D
Asszem nem szaporítom a szót, befejezem amit elkezdtem...//

*Flamm csendben nézi, ahogy többiek beszélgetnek. Mikor Kyra beveti a trükkjét csendesen elmosolyodik.*
~Nocsak... Egy újabb gyanús trükk...~
-OK Kyra elhiszem! Örülök! Mostmár befejezhetnéd :D
*A világosságra megnyukszik. Shanil állandó alvásszükségletét nem tudja hová tenni, ha ismeri barátját, akkor csak megint kielégítetlen :D*
*Mindenesetre, mikor mindenki szétszéled, maga is aludni tér, este imát mormol a Tûzkobrához, hogy a segítségére legyen. Áldozatot nem tud bemutatni, nincs több almája :D*
*Még elalvás elõtt megfordul a fejében, hogy honnan tudna kiszedni infót még Kyra felõl, de túl fáradtnak tekinti magát ahhoz, hogy mozogjon.*
*Eltelik pár ideges perc, és végülis csak kimegy a folyosóra, megpróbálja a lehetetlent és bekopogtat Kildarhoz...*
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.09. 20:34

(Shanil Argus)

Sóhajt egyet mikor Trihsa elviharzik.
<Még mindig nem ismerem eléggé...>
Salinára pillant majd viszsabujik az ágyba és állomba merül néhány órára.Utána felkel elõveszi a füveket és lemegy fogadóshoz,hogy megkérdezze használhatja-e a konyhát és felszerelését.Megigéri,hogy mindent elmosogat utána.Miközben a mérgeket késziti végig Trisha jár a fejében igy párszor meg is égeti magát,ami nemszokása... :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 20:59

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter]

* Trisha beül Joe szobájába... a hatalmas termetû harcossal gondosan átvizsgálják a tervet... több tanácsot is ad, hol érdemes megbújni a kertben, amíg a többiek benn lesznek... alig egy óra alatt végeznek... aztán a lány imát mormol Arelnek... lesétál a fogadóba, hogy kérjen egy mozsarat, amivel a gyógynövényeket meg tudja õrölni. Éppen ekkor érkezik le Shanil. A lány megfordul, majd mosolyogva így szól.*
- Mi járatban itt lenn? Gondoltam kérek egy mozsarat, hogy pépesíteni tudjam a füveket... ha forró vízzel fõzzük õket, akkor elvileg ki kell hogy jöjjön valami bódító hats, de a többit innentõl már te tudod... az én ismereteim eddig tartanak. :)
* Miután a fogadós zsörtölõdve rendelkezésükre bocsáltja a konyhát, Trisha kézen fogva behúzza Shanilt, hogy itt lesz a legjobb elkészíteni a mérgeket, mert itt megvan midnen szükséges felszerlés...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.09. 21:09

(Shanil Argus)

Álmosan megdötszöli a szemeit és épp azon gondolkodik,hogy vajon hogyan kellene csinálni a dolgokat mikor meglátja Trishát és alig hisz a szemének.

-Õõ Trisah nézd én...

Aztán mikor behuzza õt a konyhába szótlanul a földet bámulja végül alaposan körbenéz,hogy nincs ott senki és megszólal.

-Nem tudtam aludni,mert bántott a dolog és úgy gondoltam,hogy lejövök és elkészitem a mérgeket.Komolyan semmi rosszat nem tetem... :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 21:20

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter]

* Shanilhoz fordulva meglepõdik, hogy ennyire mélyen érintette, hogy nem ment be a szobába...*
- Figyelj Shanil... nincsen semmi gond azzal ha kíváno Salina testét. Ezt már megbeszéltük egyszer... csak legközelebb legyetek óvatosabbak. Bárki benyithatott volna... mert benn volt a felszerelés nagy része, ráadásul a térképek is... szóval nincs semmi gond... az ember a hibáiból tanul. Arel látja a lelkedet, hogy nem akarsz roszat...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 41 / 120 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...