• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 42 / 120 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 120

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.09. 21:26

(Shanil Argus)

Trisha szavaira mintha tovarepültek volna a godjai.Átöleli Trishát miközben a csipõjére csuszik a keze és ad egy puszit neki.

-Ennyi idõ elteltével még mindig úgy érzem,hogy nem ismerlek eléggé.Azt várná az ember,hogy teljesen meg lennél sértõdve,hogy ehhez hasonlókat látsz,de te nem...Nyugodj meg.A köztünk lévõ kötelék sokkal mélyebb bármi másnál.Sosem tennék olyat,amivel megbántanálak.Ha tényleg bánt mondd ki nyugodtan és megigérem,hogy mindent megteszek,hogy ne forduljon elõ még1x.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.09. 22:43

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter]

* trisha elmosolyodik.*
- Nem, egyáltalán nem bánt... és tudod miért nem? Mert tudom, hogy örökké együtt leszünk.. nem tartok amiatt, hogy valaha is szét fogunk vállni, legfõképpen nem Salina miatt, még õ se képes a kettõnk közötti kötelék meglazítására...
* Õ is visszaöleli a férfit. Pár percig így ebben a helyzetben élvezik egymás testközelségét, majd Trisha szólal meg.*
- Szerintem kezdjük el, mert még holnap se végzünk vele ha így folytatjuk... :)
* Ahogyan tellik az idõ a folyamatos forralással, pépesítéssel és egyébb mûveletekkel, úgy közeledik a küldetés ideje. A fogadós többször is bejárkál megnézni, nem-e folyik valami rendellenes a konyhában... miután nem talál semmit, fejvakargatva távozik, hogy mi is készülhet azokban az edényekben... éjköözép elõtt két órával amikor besiet, ellentmondást nem tûrõen szólal meg.*
- Az idõ nagyon késõre jár már... kéretik elhagyni a konyhát... fáradjanak vissza a szobáikba, majd ott folytatják...
* Trsha megrázzza a fejét.*
- Pár pillanaton belül végzünk... annyit még tud várni?
* A fogadós fejét vakargatva beleegyezik. Egy zsámolyra ül le, és maga elé bámul. Felnézve mekérdi, ami már régóta foglalkoztatja.*
- Mit csinálnak maguk tulajdonképpen?
* Trishát váratlanul éri a kérdés... megilledõdve pilant maga elé... kész szerencse, hogy nem látja az ábrázatát a férfi... hiszen mögötte van. A lány a könyökével megböki Shanilt... mondjon rá valamit mert neki nincs semmi ötlete...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.10. 7:34

(Shanil Argus)

-Tudod nem bánnám ha holnap reggelig sem végeznénk ezzel ;)
Na jó lássunk hozzá.... :?

Mikr a fogadós be-be járkál mindig attól tart,hogy észrevehet vmit a férfi,de végül megnyugtatja magát,hogy ne legyen ennyire paranoiás...Amikor a fogadós felteszi a kérdést Trisha láthatja,hogy egy mosoly huzodik a száján.Már várta ezt a kérdést 8) Megfordul és mosolyogva válaszol a fogadósnak:

-Tudja kedves fogadós uram csinálok a kedvesemnek egy jó kis pakolást ezekbõl a növényekbõl és a belõlük lefõzött levekbõl pihentetõt csinálunk,mert este akciózni akarunk egymással,de ezt el ne mondja senkinek ám ;) és ezek a szerek arra jók,hogy másnap ne látszodojon semmi jele annak,hogy este mit mûveltünk mert mindig sokáig és csináljuk és nagyon kifáradunk 8)

Átöleli Trishát és ad neki egy puszit.

-Jajj megint sokat járatom a számat.Ugye nem haragszol,hogy elmondtam?Úgy szeretem,amikor annyira irigyelnek minket 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.10. 11:54

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter]

* A fogadós igencsak zavarba jön Shanil szavain. Nyakát fogva hadobál pár szót.*
- Jól van... csak... folytassák... nem.... nem is zavarok...
* Trisha kaján vigyorral néz a férfi szerenscétlenkedését.*
- ÓÓ nem baj Shanil... a derék fogadós úr úgyis megérti, ha ebben a felhevült állapotban ilyeneket mondassz... végezzünk gyorsan, hogy mielõbb ágyba is bújhassunk :wink: :D
* A fogadós kisétál a pultja elé... szemérmesebb annál, semhogy az ölelkezõ, egymáshoz simuló párost nézze... amint kimegy, Trisha elneveti magát.*
- Hogy te milyen gonosz tudsz lenni... :D Szegény ember... láttad az ábrázatát? Nem volt semmi... :lol:
* Pár pillanat és végez is a páros.*
- Jól van... szedjük össze a holminkat, aztán szóljunk a többieknek... pártíz percen belül éjközép...
* Amint összeszedték a holmikat, egy nagy dézsát hozatnak. Leöblítik az edényeket, a keverõkanalakat elmossák, majd kimennek a fogadósért, hogy ama nyugtázza mûvüket. Shanil több apró butykosba tölti a mérget... trishának akad négy darab. Amint felfelé sietnek, Trisha megkérdezi Shanilt.*
- Nah... ezeket akkor nem szabad a querdákra pazarolni... nem ír a méregellenállásukról semmit, úgyhogy kockázatos lenne rájuk pazarolni. Ellenben az õrökre sokkal hatásosabb lenne...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.10. 13:08

(Shanil Argus)

Megvonaj a vállát.

-Ha igényled tényleg csinálok neked pakolást és relaxálót,hogy még szebb legyél ;)
...
Mirõl beszélsz?Azokra a szörnyekre pazarolni ezeket a szereket?Szivességet teszünk és az Úrnõ is biztosan jó néven veszi ha elpusztitjuk azokat az elátkozott vidkébõl számazó szörnyeket....Azonban az örök nem tehetnek semmirõl igy jobb lenne õket életben hagyni.
...
Viszont eszembe jutott,hogy ugyebár a fogadós minidg bezárja estére az ajtót,igy hogy fogunk visszajönni a miután leadtuk a csávót? :?

A szobában óvatosan lép be,hogy Salinát ne ébreszék fel majd integet Trishának,hogy jöjjön utána.Leül a földre a hátizsákja mellé és Trishát az ölébe ülteti kétoldalról átkarolva.kiveszi a hátizsákjából az ajándékot és odaadja neki.

-Remélem tetszik :wink:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.10. 17:18

(Kyra)

*Mire Shanil és Trisha visszaérnek, addigra kialussza magát. Feltápászkodik a hangokra és a szemét törölgetve próbál képbe kerülni. Miután felfogta, hogy lassan idõ lesz, felkel az ágyból és nekiáll öltözködni. Felveszi a küldetéshez szükséges cuccokat, aztán odamegy a kis pároshoz.*
- Figyeljetek rám. Tudom, hogy csak púp vagyok a hátatokon, ezért bocsánatot kérek. Hülye voltam és nem vettem észre, hogy ti végülis együtt vagytok. Mindkettõtöket megszerettem, és mindkettõtökhöz vonzódom is. De eszem ágában sincs közétek állni. Ha vége a küldetésnek, akkor lelépek, és hagyom, hogy éljétek az életeteket. Remélem, hogy ti megtaláljátok együtt azt a boldogságot, amit én sosem találhatok meg.
*Azzal végigfut a lány arcán egy könnycsepp és kisétál a szobából. Lesétál a fogadóba és leül az egyik asztalhoz. Várja, hogy a többiek is lejöjjenek és indulhassanak.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.10. 17:53

(Shanil Argus)

Az ajtóban megfogja még Salina kezét a könnycseppet látván.

-nemvagy púp a hátunkon hiszen az Úrnõ kezében van a srosunk és ha összehozott minket,akkor bizonyárameg van a célja.Nem kell elmenned ha nem szeretnéd.Olyan lehet az egész csapat akár egy nagy család.
...
Gondold át.Szivesen láttunk mindig ;)

Aztán utjára engedi a lányt.

<Muhh nem ismerek magamra...Kezd "megfetõzni" Trisha szövege :lol: >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.10. 18:39

(Kyra)

*Még válaszol Shanilnak, mielõtt lemegy.*
- Mint mondtam, vonzódom hozzátok. Nehéz lenne naponta azt látnom, hogy együtt vagytok. Persze semmi irigység nincs bennem. Örülök, hogy egymásra találtatok. De összetörne a szívem. Mint már eddig sokszor.
*Megvonja a vállát és távozik.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.10. 18:43

(Shanil Argus)

-A nagy családban a szeretet kölcsönös még akkor is ha egyesek jobban kifejezik egymás iránt. ;)
...
Ezen a világon mindig lesz egy hely,ahol szivesen látnak bármit is mûveltél ;)

<Na már láttom,hogy ezt is meg fogom bánni,de ez olyan fura az én számból :? >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.10. 19:33

(Kyra)

*Elég rosszkedvû, amikor lemegy a fogadóba. Kér a fogadóstól egy pohár bort és elmélkedik a jövõjérõl.*
<... Minden a küldetés utáni kis beszélgetésemtõl függ. Ha rosszul fogadják a hírt, akkor megint menekülhetek. Semmi kedvem megint elfutni. Tetszik ez a város. Jó vadászterület és jó szórakozási lehetõségek is vannak. Jó lenne, ha befogadnának maguk közé az igazság birtokában is. De valószínüleg megint csak álmodozom. Örülhetek, ha nem visznek majd a papok elé, vagy nem nyúvasztanak ki helyben. De akkor is be kell vállalnom a kockázatot. Ha maradni akarok, akkor nem tudok sokáig titkolózni. Jobb ha tõlem tudják meg. Akkor legalább jó esetben meg tudom magyarázni a részleteket. Remélem érdekli is õket és lesz idõm magyarázkodni. Ha nekem esnek, akkor végem. Túl jó harcosok. Meg két arelpap ellen nem lesz túl sok esélyem. Meg Joe is egy csapásra kicsinálhat. Ez a hátránya az íjászkodásnak. Talán nem fognak bántani. Reménykedem. Más már nem maradt. Ebben is kezdek már csalódni. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.10. 19:53

(Kildar Cossagor)

*Hirtelen arra eszmél emlékeibõl, hogy a dohánya teljesen elégett, mar csak az ütres pipát szívja. Elmosolyodik, és megcsóválja a fejét.

<Na, én aztán jól elbambultam...ha jól gondolom, akkor már nincs sok idõ a feladatig...>

*Épp teszi el a pipáját, amikor meghallja a kopogtatást. Odamegy, és kinyitja az ajtót. Kicsit belül meghökken, amikor a félelf sogronitát látja az ajtóban, de ezt nem mutatja. Inkább visszatér a pakoláshoz. Lassan fegyvereit is elkezdi felpakolni, ám hirtelen, hogy mégse tûnjön udvariatlannak, megkérdi:

-Mi járatban vagy?
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.10. 22:05

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Shanil Argus [Schinter], Kyra Valys [Limenel]

* Trisha egészen elképed Shanil ajándékától... eddig még sohase állt elõ ilyennel. Elõveszi a hajcsatot, és azonnal fel is próbálja. Pár pillanat alatt befûzi, és a szoba falán fityegõ tükör elé sétál...*
- De hisz ez gyönyörû Shanil! Nagyon köszönöm! :) Mirefel kapok tõled ilyen drágaságot? :P
* Salinának lágy hangon.*
- Óh... Shanil és én... nem vagyunk mi együtt. Arel gyermekei vagyunk, nálunk az egész... testiség nem olyan fogalom, mint a házasság vagy valami egyébb... szerelmesnek lenni önzõ dolog.. szeretni sokkal tisztább és... mi Shanillal szeretjük egymást. Ne érezd úgy, hogy közénk álsz... hiszen igazából nem is állsz közénk :)
* Amikor a lány leviharrzik a fogadóba, Shanilnak mondja.*
- Kérlek szólj már át a többieknek... jöjjenek le... addig én beszélek Salinával...
* trisha is lesiet az ivórészbe... szemével megkeresi a lányt, majd leül mellé.*
- Mondd csak... mi a baj? Látom a szemeidben hogy van valami... pap vagyok jók a megérzéseim. :) Ha szeretnél róla beszélni...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.05.10. 22:16

(Kyra)

*Meglátva, hogy Trisha utána jött, kicsit elbizonytalanodik. Nem szedte össze a gondolatait. Nem néz a nõ szemében és zavarban van.*
- Nem szoktam meg, hogy ilyen hamar ilyen közel kerüljek valkikhez lelkileg. Akármit mondasz, a szerelem jó dolog és nem önzõ. Sõt az igaz szerelem önzetlen. Ami meg köztünk történt, az elindított bennem valamit. Belédszerettem. Nem tehetek róla. Az ilyen dolgokat nem tudom irányítani. Kétségbe estem, mert te nem hiszel ebben az érzésben és megint összetörik a szívem, mint eddig mindig. Kívánlak testileg, lelkileg. Gyengéden és szenvedélyesen. Felnézek rád és becsüllek téged. Rád gondolok egyfolytában. És ne mondd, hogy egyszerû fellángolás, mert nem az.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.10. 22:18

(Shanil Argus)

-Kell indok,hogy a szeretett nõnek ajándékot vegyek?Szivesen tettem.Örülök,hogy tetszik ;)
...
Rendben van szólok nekik.

Mikor Trisha kimegy a szobából lehajol a táskájához és lassan majdhogy nem remegõ kézzel veszi elõ a fekete csuháját.Szép lassan kihajtogatja és végigméri a csuhát.Sok emlék füzödik hozzá és eszébe jut Minu is.

<Miért kellet távoznod Ynev földjérõl?Remélem jól érzed magad az Úrnõ mellet.
...
Ááá miért is mondok ilyeneket?Kihasznált mind testileg mind érzelmileg és végül csak annyit tudott mondani,hogy bocs,de Joet szeretem....Miért melékezzek vissza egy ilyen nõre?
...
De szerettem.Nagyon szerettem és mindent odaadtam volna érte...vaon hol ronthattam el,hogy egy másik férfit választot...>

Kinéz az ablakon a csillagos égboltra és elbambul egy ideig ezekkel az ellentétes gondolatokkal,majd összetekeri a fekete csuhát és a táskába gyömöszöli.Vállára veszi a tegezt a nyilveszõkkel és a rövidkardját az oldalára akasztja.Táskájába bepakol még néhány felszerelést,amit használni fognak és a mérgekkel teli kis üvegcséket is.Aztán bekopog a többiekehez és szól neki,hogy jöjjenek a felszerelésért majd lesétál velük Trishához és Salinához.Joera még mindig nem tud úgy tekinteni mint egy barátra holott úgy kezdõdött a kapcsolatuk...Flam teljesen átlagos semmi érdemleges nincs vele kapcsolatban.Naiv hiszékeny és mindig jót akar,de nem gondol bele,hogy az a jó talán nem is annyira jó...Kildarra csak..nos egy gyenge probálkozóra tud gondolni,akit talán nem is azért üldöznek,mert vmi rosszat csinált hanem azért,mert túl béna volt....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.05.10. 22:45

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Kyra Valys [Limenel]

* Trisha megrázza a fejét.*
- Nem lehetsz szerelmes belém... túlságosan is elvont és unalmas lennék számodra. Túlzottan is... mások vagyunk... de ez lehetne másképp... ismerjük meg egymást. Töltsünk el több idõt együtt... a testi vonzzódás nem minden... gyönyörû nõ vagy. Én is vonzódom hozzád... és nagyon tetszett a tegnap este. :D De ez számomra kevés, hogy együtt lehessek valakivel... Ugye megértessz?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 42 / 120 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...