- Nem csak testi vonzódás. És nem várom, hogy beleugorj. Csak adj nekünk lehetõséget. Idõnk van bõven. Szeretnélek jobban megismerni. Ha vége a küldetésünknek, utána szeretnék is beszélni majd veled egy fontos dologról. És nem vagy unalmas. A buta emberek unalmasak. Te intelligens nõ vagy. Shanilhoz testileg vonzódom. Kívánom nagyon, de az csak ösztön. Nagyon erõs vágy, de csak testi. Irántad azonban többet érzek.
<... Még a végén tényleg belezúgok. Vigyáznom kéne, hogy betartsam a belsõ törvényeimet. De Trisha más. Hiszek benne, hogy meg fog érteni, és nem szörnyeteget fog bennem látni. Õ különleges. Intelligens és nem babonás. Reális gondolkodású és jóindulatú. Ha õ nem fogad el, akkor senki. Ha innen is el leszek üldözve, akkor az azt jelenti, hogy nincsen számomra hely ezen a világon. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
KM esemény [Tysson-lar] Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután Résztvevõk: Kyra Valys [Limenel] _____________________________________________________________
* Trisha mosolyogva szorítja meg Salina kezét.*
- Jól van. Ha mindezt együtt végigcsináltuk, együtt maradunk. Fontos? Nekem bármit elmondhatsz... ha nem akarsz még beszélni róla, nem eröltetem. Csak tudd, hogy mindig értõ fülekre találsz személyemben... én is szeretnélek közelebbrõl is megismerni. Valami furcsát érzek irántad ez pedig... valahogyan másféle szeretet mint amit egy férfival megélhet az ember... valahogy más...
- Egy olyan dologról kell beszélnem neked, amihez bizalom kell. És egy ilyen életveszélyes kaland szolgáltat egy kis bizalmat és közelebb hozza egymáshoz a társakat. Majd megérted. Benned bízom meg a legjobban. Rád fogom bízni magamat, hogy ítélkezz felettem. Tudom, hogy nem leszel elfogult.
És én is mást érzek irántad, mint amit valaha is éreztem férfi iránt. Csak lennénk már túl ezen az egészen. De nem bánom. Végigcsinálom veletek. Sokmindent megtennék azért, hogy magatok közé fogadjatok. Ez a pár kutya nem fog eltántorítni. Pedig nem tartozom a bátor emberek közé.
*Viszonozza a kézszorítást és rámosolyog a nõre.* - Ne feledd. Akármi is történik ott, számíthatsz rám. Nem hagylak cserben titeket.
KM esemény [Tysson-lar] Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután Résztvevõk: Kyra Valys [Limenel] _____________________________________________________________
* Trisha magabiztosan néz a lány szemei közé.*
- Nagyon bátor nõ vagy... az hogy így ki mersz állni az érzelmeid mellett óriási támaszt feltételez... erõs vagy... erõsebb mint én... csak ki kell bontakoznod... az elkövetkezendõ megpróbálkozások pedig segíteni fognak. Jó érzés hogy van valaki... valaki lelki társ aki nem hagy cserben... akinek el lehet mondani dolgokat... szeretnék a te társad lenni. Jó dolog kötõdni valakihez...
- Még sohasem tartoztam igazán senkihez. Napokig hetekig voltam együtt emberekkel, utaztam is velük együtt, de az mind nem volt igazi barátság. Vagy a szeretõim voltak, vagy csak az érdek hajtotta õket. Te vagy az elsõ, akiben igazán megbízok. Biztos az is benne van, hogy pap vagy, és ráadásul arelpap. Én szeretem Arelt és bízom a papjaiban. De benned annál is jobban. Sugárzik belõled az õszinteség és a meggyõzõdés. És pedig egy olyan eszmében, ami engem is vonz valamennyire. Bár én talán túl felelõtlen, meggondolatlan és önzõ vagyok. Túl romlott, hogy akármennyire is hasonlíthassam az eszméimet a tieidhez. De vonzol magadhoz, mint lepkét a fáklya lángja. Szeretlek és arról álmodom, hogy te is annyira szeretsz engem mint én téged. De ha csak fele annyira, akkor is boldog lennék. Szóval visszatérve. Shanil és teközted tényleg nincs több?
* Trisha lágyan szól Salinához.*
- Az, hogy mit szeretnél... hogy me-e akarod azokat az álmokat valósítani az rajtad áll. Belled is lehet olyan ember, mint én vagyok. Mindenben melletted állok... egyszer lehet, hogyha jobban megismertük egymást... lehet hogy megmutatom honnan is jön az a sok magabiztosság... nem... Shanil és énköztem nincs több. Arel gyermekei vagyunk... testvéri szeretettel szeretjük egymást... és ahogyan az jó testvérek közt szokás, nem vagynunk irigyek egymás szerelmeire...
* átöleli a lányt.*
- Úgy szeretnélek már megismerni... * A többiek ekkor kezdenek lefelé szállingózni. Trisha látva, hogy amazok már tûkön ülnek, felhagy az ölelgetéssel... hálásan nézve Salinára, amiért az kiöntötte neki magát, megsorítja még egyszer a kezét... majd a többiek felé kacsintgat, hogy üljenek csak le...*
Egyenesen Trishához és Salinához sétál,majd ha lehet leül közéjük,de ha nem,akkor Trisha mellet foglal helyet.
-Na mindent megbeszéltettek?
<Hm...2 gyönyörû nõ..Kezd egy új álmom megfogani vagy csak most bukkant fel? >
Körülnéz,hogy a fogadós nincs-e itt a közelben és ha nincs elõveszi a kis butykosokat a hátizsákjából.
-Na ezekbõl kenjetek a fegyveretekre és probáljátok nem meginni õket Ettõl majd aludni fognak az örök igy nem kell majd megölni õket.Elvileg 1-2 óráig fognak aludni,de kitudja...Lehet,hogy vki több ideg is fog
Odadja a többieknek és nyújt egyet Kildar felé is,de féluton a levegõben megáll egy kicsit.Mintha elgondolkozna vmin majd megrántja a vállát és elérakja az asztalon.Aztán átöleli Trishát és halkan szól feléje:
-na mirõl beszélgetettek? mindig érdekeltek a pletykák
*Jól esik neki az ölelés. Belül a lelkében melegséget érez. Olyan melegséget, amit igazán régen érzett utoljára. A papnõ nyugtatólag hat rá és lassan visszazökken. Ránéz a közeledõ társakra és elgondolkozik az õ lehetséges reakcióikon.* <... Shanilnak valószínüleg nem fog nagy gondot okozni. Õ beéri azzal, hogy jó volt velem neki az ágyban. Kildar szerintem meg fogja érteni valamelyest a kirekesztettségemet és talán együttérzõ lesz egy kicsit. Joe egy nagy jámbor medve. Ha leborulok elé bûnbánóan, akkor szerintem megbocsát. Elég jóindulatú. Dzsana mint dzsad, elég babonás lehet. Talán az együtt átélt kaland közelebbhoz minket egymáshoz. Elég racionálisnak tûnt. Flammal bajban vagyok. Ordan a rend fellegvára. Legalábbis ebben a szerepben tetszelegnek. Lehetnek morális problémái velem. Meg szerintem gyanakszik valamire. Vajon mire gondolhat. Trishánál érzem, hogy meg fog érteni. Muszáj. Ha nem, akkor inkább vízbefolytom magamat. Õ az én mentsváram. Ha lerombolják ezt a várat, akkor végem. De most a küldetésre kell koncentrálni. Túl kell élni, és nem hagyni, hogy a leendõ társaim odavesszenek. ...>
- Inkább a kapott mérget használom és a kutyákkal szemben. A dobótõreimre is jut a kapott mérgekbõl.
Flamm nem igazán hökken meg, azon hogy Kildar nem lepõdik meg... -CSupán egy kis kapcsolat felvétel kedvéért jöttem... Tudod, mikor ott harcoltál azokkal az emberekkel a raktár elõtt... Megindította a fantáziámat... Az a harcmodor, ahogy harcoltál velük... Könnyedt, kecses, pontos, és halálos... Ordanban a Fõnixeknek vannak ilyen mozdulataik... Egyszóval... Örülnék, ha nem csak üres "munkatársakként" kezelnénk egymást. Ha jól tudom veled fogok egy oldalon harcolni + Joe. Joe is nagy harcos, de nekem valahogy a nyers erõ nem olyan szimpatikus... A te harcmodorod szimpatikusabb... Szeretném, ha esetleg úgy alakulnának a dolgok védd a hátam... Lehet kicsit fura kérés... Mi ketten ütõképes páros lennének...
~Nah lássuk bekapja-e a horgot...~
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
-A kutyákra nem kellene pazarolni a mérgeket.Õk az elátkozott vidékrõl szökött szörnyek,amiket el kell pusztitani.Ez minden vmire való ember megtenné.Azonban felesleges áldozatokat nem kellenének igy inkább az örökre kellene alkalmazni a mérgeket...Abból a kevésbõl,amit kaptunk nem lesz sok mindenre elég.Ezért is szereztem be még egy keveset
- Amiket kaptam a megbízóktól, azok között voltak halálos mérgek is. Gondolom azokat nem lenne jó az emberekre használni. Azok mennek majd azokra a nyílvesszõkre, amiket a kutyáknak szánok. A többbi altató/kábító méreg meg bõven elég a dobótõreimre meg a rövidkardomra. Ha kell valainek, akkor még adhatok is, mert maradt.
*A pakolásban egy pillantra megáll a keze, felnéz Flammra, majd inkább visszatér a pakoláshoz. Lassan végez. Elteszi a táskájába a kötelekt meg mászóvasakat, majd odalép a harcoshoz, és a vállára teszi a kezét.
-Figyelj...nekem nincsenek barátaim, ha erre gondolsz. És ez a csapat sem fog megtûrni, hidd el...nézd csak meg Shanilt meg Joet...egyébként az biztos, hogy a kutyákkal egymás mellett fogunk harcolni, de nekem ki kell majd iktatnom az íjászokat, ezért be kell mennem a többiekkel. Ez van. Na de gyere...ha jól gondolom, azért kopogtak az elõbb, mert mennünk kell.
*Azzal elindul kifelé a szobából, és lemegy az ivóba. Helyet foglal a társaság asztalánál, és figyeli az ölelkezõ Trishát és Salinát. Belül mosolyog, kívülrõl azonban zord az ábrázata. Amikor Shanil elkezdi osztogatni a mérgeket, kicsit meglepetten csillan fel a szeme, de nem nyúl addig a butykoshoz, amíg a pap le nem teszi. Rápillant Shanilra.
-Köszönöm. Hasznos dolog. A tudás még hasznosabb. De majd a ház elõtt...nehogy kiszáradjon.
<No. Micsoda kapcsolat jön létre a két kis menyecske között...csa nehogy ezért valami gond legyen...jól néznek ki, az nem kétséges...de nem hinném, hogy bármelyik is megtûrne a továbbiakban...hiába...ennek a mesterségnek ez az átka...>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meridian 2006.05.11. 16:20-kor.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Még az ajtóban Kildarnak -Hé ember! Pont azért vagyok itt! Ebbõl a csapatból csupán bennem van némi "emberség" Talán azért mert bennem van egyedül elf vér, talán azért mert a többiek kissé tartózkodnak a sötét csuklyás alakokkal való kapcsolatfelvételtõl. Tudom milyen egyedül barangolni, hidd el nekem... Sokáig kellett ezt csinálnom... Azért jöttem ide, talán ha a többiek látják, hogy mi ketten jóba vagyunk, könnyebben fog menni az ismerkedés. Jó az, ha egy csapatnak vagy a tagja. Salina-nak könnyen ment... Talán azért mert Shanil állandóan a farka után megy :S. Gyere te is és ha vége ennek a hülye feladatnak akár még be is szállhatsz Nemtudom mi elõl menekülsz...
Ha még mondanak neki valamit azt meghallgatja, ha nem lesétál Kildarral a többiekhez. Kissé furán nézhet ki ahogy egymás mögött jönnek. Lent elõveszi a magának elrakott mérgeket, a bénítókkal bekeni a hajítótõreit, a gyilkolóval a kardjait
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
KM esemény [Tysson-lar] Helyszín: Abaszisz, Ifin, fogadónegyed, a réz sellõ Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután Résztvevõk: mindenki _____________________________________________________________
* Trisha elutasítólag emeli fel a kezét, amikor Shanil a mérgesbutykost nyújtja.*
- Ha bejutottunk a birtokra, majd ott helyben bekenem... így becsúsztatni a tokba félõ, hogy kárba vész amit kevertünk... szóval szerintem ti se nagyon kenjétek még be... nos ha mindenki megvan... várjatok egy percet Én még nem vagyok kész... pár pillanat és jövök...
* Azzal a lány felszalad a szobába, és az egyik ládából elõhalássza a szükséges felszerelését. Egy könnyebb sötétzöld köpenyet vesz fel... talán ez majd elrejti a kertben... a sötét szín illik ráadásul az épületbe is... így kisebb az esélye hogy kiszúrják. Felölti fegyverövét, melyen rövidkardját viseli. A rövidkard karcsú egyenes pengéjét szintén karcsú, kis ksárral díszített sasfejes markolat ékíti... miután felcsatolta, egy lábra erõsíthetõ szíjakkal ellátott tokot vesz elõ... abba csúsztatja a rövidkard párját, egy míves tõrt... jobb lábára erõsíti a könnyû alkotmányt, majd tovább kutakodik... hamarosan egy tegez kerül elõ, tele nyilakkal... hátán átveti, majd szíjak segítségével a testhez rögzíti. Az ágy felé fordul, majd a nektámasztott íjat felnyalábolja, és körülnéz. Egy kisebb válltáskát vesz fel, amibe a térképeket, meg a bestiákról való iratot relyti... a személyes holmik közül egy kis ládika kerül elõ... felnyitja megnézni a tartalmát... kisebb szerszámok, mint csavarhúzó, apróbb vésõ kerül elõ... az egészdobozkát visszazárva a válltáskába relyti... így 15-20 kilóval nehezebben sétál le a többiekhez. Mosolyogva megkérdi.*
- Indulhatunk?
*A lépcsõ felé menet megjegyzi Flammnak: -Nos, rendben, te tudod...majd meglátom...
*Még utoljára ellenõrzi felszerelését, amíg Trisha fenn tevékenykedik az emeleten. Mikor a papnõ lejön, látja, hogy elég rendesen nehezebb lett...magában pofátlanul vigyorog, kívülrõl megintcsak marad a szoborarc...odaszól Trishának:
-Felõlem...nah akkor menjünk...az utolsó simításokat a tervem majd még a kerítés elõtt...
*Azzal lassan feláll a székrõl, és elindul az ajtó felé. Megáll az ajtófélfa mellett, és várja, hogy a többiek kimenjenek. Utánuk õ is kilép a nyirkos, sötét éjszakába...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."