• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 18 / 20 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.05.05. 12:22

A vértes kérdése sérti a büszkeségét, és ezt az érzelmét msot engedi is kiülni arcára. < Méghogy az orránál fogva vezetik. Úgylátszik még nem jött rá,s em õ, sem a többiek, hogy egy ez átkozott csapda. nem tudni mit akarhat az a "Mágus" de biztosan semi jó nem származhat belõle. > Mindenesetre válaszol az ifjonc kérdésére.

- Nem... valóban nem szokásom hagyni, hogy az orromnál fogva vezessenek. Éppen ezrét nem tartom jó ötletnek, hogy csak úgy engedelmeskedjünk egy ismeretlen, és elsõ ránézésre is nálunknál nagyobb hatalmú személy paracsainak, mint valami dróton rángatot bábúk. Én a magam részérõl nem fogok elmenni arra a bizonyos találkozóra. ha valóban szüksége van a segítségünkre, hát jöjjön el személyesen, és jtszon nyílt lapokkal. ha minket akar szövetségeséül, hát ne játszon velünk úgy,mint az ellenségeivel.

Fejti ki a témáról a véleményét, majd elhalgat. várva a többiek reakcióit.
Hangja az elejétõl kezdve színtelen, magyarázó jellegû, mint a katedrán álló, oktatóé.
Remélhetõleg belátják, hogy botorság lenne úgy táncolni, ahogy az ismeretlen fütyül, úgy, hogy jelenleg semmi, de semmi hasznunk nem származhat belõle, sõtt, inkább csak kárunk.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.05.05. 19:05

(Ipox)

*Felhúzza a szemöldökét,féloldalasan elmosolyodik és csodálkozik azon amit a hosszúéletû mondott!Folytatni akarja a vitát,már pont beszédre is áll a szája,még egy kis hang is kijön belõle amit a jó fülûek meg is halhattak,de hirtelen meggondolja magát!Kifújja a levegõt amivel a választ akarta volna létrehozni és inkább elfordult az új társtól,majd nagyott korgyolt a pohárjába!*

<Áááá..... nem álok le én is vitázni ezzel a "mindent tudóval">

*Hátra dõlt a széken és megint Ifarra nézett!*

-Akkor szerinted mit csináljunk addig amíg nem jön az öreg, aki megmentette mindannyiunk életét, és nem kezd el könyörögni a mi segítségünkért!Hmü....
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.06. 16:31

(Ybon DiNael)

*Elõször Ipoxra, majd az elfre néz.

-Ifhar, nem tudom, hogy vagy vele, de én szerintem ilyenkor nem a csuklyásnak engedelmeskedek, hanem a saját kívncsiságomnak. Nem tudom, ki mit gondol errõl. Örültem volna, ha velünk jössz, de a döntés rajtad áll. Viszont szerintem elég régóta ébren vagyunk ahhoz, hogy lassan eltegyük magunkat holnapra nem?

*Feláll, és elbúcsúzik a többiektõl, majd felvonul a szobájába aludni. Odafent levetkõzik, majd kardját az ágy mellé támasztja. Szinte amint lefekszik, el is nyomja az álom.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.05.07. 9:01

(Grekd Welbyrd)

*Csöndben ülök és hallgatom a többiek társalgását. Nem szólok bele csak kortyolgatom a boromat, és elgondolkodom azon, amit Ifhar modott. Ybonnak jó éjt kívánok, és amikor felmegy a szobájába én is elkezdem összeszedni a dolgaimat.*

-Van valami abban, amit mondtál. *mondom Ifharnak* Te már biztosan több ilyen esettel találkoztál, de én ettõl függetlenül elmegyek a találkozóra. Ha erõszakkal akart volna minket a céljai elérésére használni az öreg, akkor már megtehette volna. Ha beavat a terveibe, talán segítek neki. De úgy is dönthetek, hogy visszatérek ide. Majd úgy fogom fel a dolgot, hogy kirándultam egyet.

*Megiszom a bort, majd felállok.*

-Most viszont én is felmegyek a szobámba. Jó pihenést nektek! Köszönöm a bort!

*Mielõtt felmennék, odamegyek a fogadóshoz.*

-Szeretném kicsit lecsutakolni magam. Van a szobámban tiszta víz?

*Ha a válasza nemleges, akkor megkérem, hogy intézkedjen, és reggelre készítse elõ a számlámat, mert holnap elhagyom a fogadót. Felmegyek a szobába és összepakolok az induláshoz. A piszkos ruháimat összeszedem és bekészítem a fürdõhelységbe. Fürdés után majd sort kerítek a kimosásukra.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.05.07. 18:51

sorban végighallgatja mindhármuk véleményét, mindegyikük szavaira megértõ mosollyal bólint, jelezvén szándékuk tudomásul vételét. Õ a saját meglátásait közölte, és komolyan is gondolja magát, nem csak a többieket akarta megbotránkoztatni. Ismételten elgondolkodik, hogy érdekes módon bár az embereknek olyan rövidke élet jutott, mégis milyen meggondolatlanul képesek azt odavetni egy kis kalandért. Érdekes természetûek, dehát az õ életük.

A nyugodni indulóktól hangtalan bólintással köszön el, majd õ áll fel, és elköszön a még az asztalnál ülõ Ipoxtól. Neki sem lesz holnap könnyû napja, mert a biztonság kedvéért azért megnézi távolabbról hogy mi is fog történni, a megfelelõ óvintézkedéseket téve. Fölfele menet magához inti a csapost, és fürdõvizet kéret föl a szobályába, majd dafönt levetkõzik, lecsutakol, majd nyugodni tér, de elmélyét idõzíti, hogy pontossan idejében keljen föl, az elõkészületekhez...

<vajon mi történhetett a szolgával???>
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.05.07. 19:04

(Ipox)

*Mikor Ifar is lemegy lefeküdni, én még megisszom a poharam tartalmát,majd komótosan felkelek a székbõl!Látszik hogy fárasztó és mozgékony napom volt, ezért fáratnak is látszom!
Oda lépkedek a pulthoz és mondom a csaposna hogy én reggel szeretnék megfürödni, úgyhogy ébresszenek reggel és csináljanak fürdõt és reggelit!
Egyúttal a számlát is kikérem, a reggeli mellé egy kis útravaló csomagolásával együtt!
Ezután felmegyek a szobámba a holmimmal, magamra zárom az ajtót,leveszem a vértezetem és elteszem magam holnapra!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.01. 21:50

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezeréves Tölgy fogadó.
Idõpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 9. napján.
Résztvevõ: Ybon DiNael (Meridian), Ipox (Nekromat), Grekd Welbyrd (Eldwyr), Ifar Gor Dilach (Könnyûléptû).

Grekd Welbyrd (Eldwyr):

A meleg vizet az istállósfiú hozza fel neked. Miután lefürödtél, lefekszel. Szinte azonnal elnyom az álom, melyben ködös képek követik egymást. Eriont látod, a várost alkonyatkor, madártávlatból. Az emberek dolguk után sietnek, az épületeket bearanyozza a lemenõ nap, majd hirtelen elsötétedik az égbolt. Furcsa, megmagyarázhatatlan eredetû félelem kerít hatalmába. Mintha a hirtelen beállt sötétség nem természetes eredetû lenne. A horizontot kémleled, minek látványa baljós elõérzetet kelt benned. A fekete sáv, ami eltakarja a napot, egyre közelibbnek tûnik számodra. Hirtelen belédnyilal a felismerés: valami közeledik. Valami sötét, valami õsi, aminek nem szabadna léteznie. Nem itt és nem most. A fekete sáv gigantikus erõvel tör elõre szemeid elõtt, egyre közeledve a partvonalhoz és Erion hatalmas kikötõjéhez, melyben százszámra állnak az ominózus vitorlások. Ahogy a sötétség kirajzolódik szemeid elõtt, döbbenten nézel szembe a titáni démonsereggel. Fekete démonok, zölden vakító szemükbõl az õrületet és rettegést árasztják Ynev földjére. Erion városát félóra leforgása alatt teszik a földdel egyenlõvé, majd továbbsuhanva letarolják a kontinenst. Útjukat sem ember, sem isten nem állhatja. A rettentõ kép, az iszonyat lassankét szétfoszlik szemeid elõtt, mint fata morgana Taba el-Ibara homokbuckái között, majd egy arc rajzolódik ki szemeid elõtt. Egy gyönyörû arc, mintha angyal lenne. Lithean arca az és rád mosolyog. Bár érzéki ajkát nem mozdítja, halk hangját mintha mégis hallanád:

- A Thenae Shoris kiválasztott, járd végig hát utadat. - suttogja, majd az álom tovatûnik.

Verejtékezve ébredsz, szétnézel a szobádban. A hajnal elsõ sugarai már megjelentek az égbolton és a vörös sötétítõfüggönyök között halvány, misztikus fénykévék vetülnek fejvadászkardjaidra, melyek karnyujtásnyira hevernek tõled. Nem tudod, hogy mit jelentenek álmaid, de érzed, nemsokára nagy csatát kell megvívnod, és kardjaid készen állnak. Lithean intésével kapcsolatosan tanácstalan vagy. Lehet, hogy az egész nem jelent semmit, azon kívül, hogy vonzódsz a lányhoz. Eszedbe ötlik, hogy lassan reggel lesz, és találkozol vele, hisz elviszed új ruhát venni. Ideje hát kelni és készülõdni.

Ipox (Nekromat):

Furcsa helyen kalandozol álmodban. Egy hatalmas barlang kupolaszerû csarnokában lépkedsz, sebesülten. Félhomály borítja a hatalmas helyiséget, de tisztán látod, hogy a sima falakat nem a természet alkotta, mint ahogy azokat a szimbólumokat sem, amik halványzölden derengenek a félhomályban, s melyek uralják a csarnok minden szegletét. Bonyolult minták, ismeretlen nyelvû írások. A kupola tetején lévõ szûkös, kör alakú hasadékon át fénykéve világít a helyiség közepére, ahol egy szobor foglal helyet. A kõszobor ismeretlen lényt mintáz. Nagyjából öt méter magas lehet. Elsõ pillantásra embernek tûnõ lény, ki egy kõtrónban foglal helyet. Közelebb érve azonban felfedezed, hogy bõre pikkelyekbõl épül fel. Feje a pikkelybõrtõl eltekintve emberi, bár két hatlmas agyara kissé riasztó. Hosszú haja egyenletes sávokban omlik vállára. Hatalmas páncélt visel, melyre ismeretlen szimbólumokat véstek. Kezeit a trón karfáján nyugtatja. Jobb keze mellett négyméteres pallos van a talapzatba szúrva, szintén kõbõl. Az öszkép a termetes harcos méltóságát sugallja számodra. Lassan odabicegsz a gigászi kõpalloshoz, minden lépés után fájdalom hasít beléd. Észreveszed, hogy a fegyver mögött keskeny kõemelvény magasodik, mely lehetõvé teszi, hogy elérd a pallos markolatát. Óvatosan felmászol az emelvényre és végigtekintesz a fegyveren. A szobrász gyönyörûen megmunkálta a pallost. Alig centiméteres szimbólumok ékeskednek az öblös markolaton. Lassan kinyujtod kezed, és megragadod a fegyvert. Érintésedre a hideg kõ, mely a valódi fegyvert burkolta, aláhull. A föld kissé megrászkódik alattad, majd a hatalmas szoborharcos kinyitja szemeit, melyek vörösen lángolnak, és felédfordítja tekintetét.

Felriadsz álmodból. Elég valósághûnek érezted a történéseket, és ez egy kicsit megrémisztett. Észreveszed, hogy odakint már hajnalodik.

Ybon DiNael (Meridian):

Ahogy átgázolsz a hatalmas, kísérteties lombok alatt az éjszakában, érzed, hogy még mindig a nyomodban vannak. Hallod az ágak reccsenéseit a mancsok alatt, és a hörgést, mely annyira jellemzõ rájuk. Sikolyszerû rikoltás hangzik fel mögötted, de te nem törõdsz vele. Erõsen szorítod slan-kardodat, ha eljõ az idõ, azonnal le fogsz sújtani vele. Sebesen száguldasz, bár tudod, nincs sok esélyed a túlélésre, ha harcra kerül majd a sor. Valamivel elõrébb ágreccsenésre figyelsz fel. Hallod a lélegzetvételüket, érzed bûzös szagukat. Tudod, hogy bekerítettek, nincs menekvés. Megállsz, hátat fordítasz és lábaddal kitámasztasz. Kardodat szúrásra készen magad elé tartod. Az erdõ életre kel körülötted a gigászi lombok alatt a sötétségben. Egy árny vágtat feléd szélsebesen. Mikor rájön, mire készülsz megpróbálja fékezni sebességét, de a hatalmas, sötétbe burkolódzó testet már viszi tovább a lendület, egyenesen a kardodba. A lény fülsértõ sikítást hallat, majd a lendületével felborít téged. A hatalmas test rád zuhan, majd tovagördül, kardod az iszonyat oldalának szorításában marad. A földön fekszel, komolyan megsérültél az ütközéstõl. Az ájulás határán felnézel a sötét lombokra, majd egy pillanattal késõbb diadalittas hörgés szerû lihegésre leszel figyelmes. Gigászi, homályba burkolódzó izmos állatfej magasodik feléd, érzed a lény rothadás szagú lehelletét, majd az iszonyat kitártja állkapcsát, és a hosszú, véres agyarak betöltik a látóteredet.

Hirtelen ülsz fel ágyadban, majd ösztönszerûen kardodat keresed. Megnyugodva veszed tudomásul, hogy slan-kardod ugyanott van, ahová lefekvés elõtt tetted: a díszes kard az ágyad mellé támasztva pihen. Csak egy rossz álom volt, de túlzottan is valósághû álom.

Ifar Gor Dilach (Könnyûléptû):

Álmodban kietlen, lehangoló, ritka sivár vidéken jársz. Egy növény sincs lépteid alatt, csak a felperzselt föld. A messzi, távoli horizonton néhol füst gomolyog. Hosszú élted alatt még sohasem láttál ehhez hasonló pusztítást. Lassan, céltalanul haladsz elõre, mígnem a földön meg nem látsz valamit. A fekete hamuban néhány félig megégett tekercsre bukkansz, melyekben homályos történelmi utalásokat találsz a történtekrõl. Az írások hiányosak, a megsárgult papírosok pedig jelzik számodra, hogy mindez a régmúlt története.

"... elszabadulván, nem állhatta útját még maga a Kosfejes Úr titáni serege sem..."

"... midõn kivonták erõiket ama térségbõl, Észak és Toron egyesített erõi Ediomadba vonultak, s felkészültek a délrõl érkezõ ellenség fogadására..."

"...amint azt ama enciklopédiákban megírták vala, a Fény Városa romokban hevert Ther'Khull seregei által, miközben északot rettegett ellenségünk térdre kényszerítette..."

- Ez lenne a jövõ, vagy csupán egy lehetõség? - kérdezi egy hang, mire felkapod tekintetedet az írásokról. Néhány lépésnyire tõled az idõs ember áll, aki legyõzte a démont. Sötétkék inkognót visel, arca félig homályba borul a csuklya alatt. - A jövõ nem elõre elrendeltetett, s neked megvannak a képességeid, hogy megváltoztasd. Élj hát a lehtõséggel, mielõtt túl késõ lenne. - mondta, majd semmivé foszlott, akárcsak az álom.

Korán ébredsz, ahogy elõre eltervezted. Elgondolkozol rajta, vajon ez csak egy álom volt-e, vagy valami annál több. Mindenesetre fel kell készülnöd a mai napra, ami elõre láthatóan izgalmakkal telinek ígérkezik.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.02. 9:21

(Ipox)

*Miután felriadtam különös álmomból,nem volt se kedvem se erõm felkelni még az ágyból.Az ablakon beszûrõdõ napsugarakat figyelve játszottam le újra és újra az álmomban megjelent eseményeket és próbáltam kitalálni a jelentésüket!*

<Az nem lehet hogy ennek az álomnak nincs semmi jelentõsége azok után amiken az utóbbi idõkben átmentem!De vajon mi lehet a jelentése?>

*Gondolataimban elmerülve feküdtem így körülbelül egy óráig, amikor kopogást hallottam az ajtón.*

<Ez biztos a meleg fürdõ és a reggeli lesz.Már így elszaladt az idõ?>

*Majd gyorsan felkaptam a nadrágom és ajtótnyitottam!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.02. 19:53

(Ybon DiNael)

*Izzadtan, sáapdtan riad fel álmából. Keze azonnal a kardmarkolat felé siklik, hatalmas sóhajjal szakd ki belõle a megynugvás, hogy remek fegyvere még mindig hû társként támaszkodik az ágyának. Gyorsan felkapj a ruháját, és elszalajt egy szolgálót fürdõvízért. Amint az visszajött, megfürdik, majd a lassan kihûlõ vízben üldögélve, lenyugodva, újra átgondolja különös álmát.

-Vajon mi lehetett ez? *jegyzi meg magának félhangosan* -És egyáltalán lehetséges, hogy igaz? Valakitõl azt hallottam, az álmok a jövõ képei... hát így lelném végzetem? Esetleg valaki manipulált volna? Azt nem hinném... megtébolyultam volna, és mostantól állandó rémálmok fognak gyötörni? Bah...csak nem tán. Na majd megkérdezem a többieket.

*Azzal gyorsan kipattan a vízbõl, megtörülközik, felöltözik, és lesiet az ivóba. kér valami konnyû sonkás-tojásos reggelit magánaka fogadóstól, mellé egy korsó sört, és falatozás közben várja, hogy társai is lejöjjenek.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.03. 12:09

KM esemény
Résztvevõ: Ipox (Nekromat), Ybon DiNael (Meridian).

Ipox (Nekromat):

Mikor kinyitod az ajtót, Theput látod magad elõtt, az istállósfiút, aki egy nagy vödör forróvizet hozott neked, valamint egy eddig ismeretlen szolgálólányt, aki tálcán hozza a reggelidet.

Ybon DiNael (Meridian):

Odalent jóízûen fogyasztod reggelidet, s közben társaidra vársz. Rajtad kívûl néhány vendég szintén reggelijét fogyasztja. A melletted lévõ asztalnál ülõ két férfi félhangos beszélgetést folytat:

- Képzeld, tegnap egy utazó érkezett délrõl, s azt mesélte, Pyarron gyõzelmet aratott Shikan nagykán seregei fölött. A nomádok visszavonultak a pajzsállamokon keresztül pusztáikra.

- Ez jó hír. Én pedig azt hallottam, hogy egyesek azt beszélik a sötét birodalom áll a nomádok szervezkedése mögött, ami persze nevetséges.

- Lehet, bár a nomád törzsek egyesítése elég nagy erõket enged következtetni a színfalak mögött, azon kívül pedig bármi megeshet.

A két férfi folytatja a beszélgetést, de te már másra figyelsz. Az istállós fiú éppen forróvizet visz az emeletre, s õt egy eddig ismeretlen szolgálólány követi, tálcával a kezében. Elgondolkozol rajta, vajon hol lehet Lithean. Végül úgy döntesz, biztos csak megviselte a tegnap esti verekedés, és pihenésre van szüksége.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.04. 16:11

(Ipox)

-Ááá... a fürdõ és a reggeli!Pont idõben.
-Vidd a vizet a szoba közepére.*Szólok az istálós fiúnak.*
-Te pedig tedd a reggelit az asztalra kérlek.*Mondom az ismeretlen szolgálólánynak.*

*Mikor bejönnek és a lány leteszi az ételt megkérdezem tõle.*

-Téged még nem láttalak errefelé.Új vagy itt?Mi lett a másik szolgálólánnyal, õõõ... hogy is hívják, ááá.. Lithean ha jól tudom?Talán ennyire megviselte a tegnapi verekedés?

*Kérdõn nézek a két szolgálóra,majd válaszuk után megköszönöm a vizet és a reggelit és adok nekik 2-2 réz petákot.MIután elmentek, hozzálátok a fürdéshez, majd utána megreggelizek, felöltöm öltözékem és vértezetem, majd fegyvereimmel együtt lenézek a kocsmába hogy hátha van lent valami ismerõs!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.04. 17:48

(Ybon DiNael)

*Békésen reggelizik, amikr egyszer csak megüti fülét a két fickó társalgása. Egy pillanatra megáll a kezében a villa, és az éppen rágott falat se õrlõdik egy másodpercig. Aztán a lehetõ legjobban figyel a két fickó beszélgetésére. Megpróbál észrevétlenül arrafelé pislogni, hogy felmérje, milyen emberekkel is van dolga. Látva, hogy két egyszerû polgár, és ennél többet nem nagyon tudjatnak a dologról, inkább másfelé néz. Így hirtelen észreveszi a két szolgát, akik éppen az emeletre tartanak. megakad a szeme az ismeretlen lányon.

<Hmmm...nem úgy volt, hogy Lithean egyedül dolgozik itt felszolgálóként? Ez a két fickó kár hogy nem tud többet valószínûleg, bár azért megkérdezhetném. Lehet, hogy erre kellene koncentrálnoma felszolgálólány-kérdés helyett. Talán Lithean csak pihen. Na, próbálkozzunk.>

*Azzal feláll a helyérõl, és odalép a másik kettõhöz.

-Jó napot Uraim. Reggelizés közben fél füllel hallottam egy-két elejtett mondatukat Pyarron gyõzelmérõl a nomádok felett. Noha a messzi Északról jöttem, a Szövetséget is érdeklik a hírek, és sokat hallottam már a nomádok készülõdésérõl, de nem eleget. Elmondanák, amit tudnak? Vagy zavarom Önöket társsaságommal?

//Kherion. eldwyr azt mondta, hogy ha hátráltatná a kalandot,akkor vidd tovább a kariját NJKként. Most elfoglalt :wink: //
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.13. 11:43

(Ipox)

*Mikor leérek a fogadóhelyiségbe, meglátom Ybont, amint egy számomra idegen társaságnál beszélget.Kíváncsian figyeltem rá hogy mit akarhat az idegenektõl és kerestem a tekintetét hogy észrevegye, hogy itt vagyok,de nem túl feltünõen, nehogy másnak is szemet szúrjon!
Mikor észrevesz bolintok egy kicsit,ezzel jelezve hogy:Jó reggelt és hogy megérkeztem!Majd hátatfordítva neki,a pulthoz ülök és megvárom hogy elintézze a dolgát az idegen társasággal,majd mellém üljön és megbeszéljük a mai napot,elmeséljem neki a fúrcsa álmomat és hogy megkérdezzem mit akart az idegenektõl!*

//Kherion remélem nem gond,de tovább fojtattam a kalandot,hogy legalább Ybonnal tudjak beszélgetni.Eldwyr most már kiesett egy idõre a kalandból a gyereke születése miatt,KL-el nemtom mi van és te is reagolhatnál néha!// :? :cry:
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.13. 22:15

KM esemény
Résztvevõ: Ipox (Nekromat), Ybon DiNael (Meridian).

Ipox (Nekromat):

Thepu magába merülve dolgozik, láthatóan zavarja valami. Miközben a forró vizet önti a dézsába, hirtelen éri kérdésed, de rögtön magához tér merengésébõl és válaszol:

- Lithean reggel elutazott. Érte jött az apja. Legalábbis a férfi, akivel elment ezt állította magáról, és Lithean sem ellenkezett. Sõt, inkább örült. - mondta. Hangjában érezhetõ volt a lány távozásából adódó szomorúság, amit a fiú magában érezhetett. - Õ itt Yvone, a nõvérem, régebben már dolgozott itthon, de atyánk azt akarta, hogy tanuljon. Néhany napig õ szolgál majd fel az úrnak. - mutatott a mellette álló lányra, aki illedelmesen meghajolt. A fiú egy pillanatig még a szemedbe nézett, majd munkája befejezésére pontot téve bólintott egyet, megfogta a vödröt és kisétált a szobából. Yvone követte õt.

Ybon DiNael (Meridian):

A két férfi meglepõdve pillant fel rád, de kisvártatva felcsillan a szemük, és az asztalukhoz invitálnak:

- Ó, örömmel! Kérem foglaljon helyet. - mondja az egyik, miután a másik bólintott neki. Látszott rajtuk, hogy élvezik, ha valaki rájuk figyel. Miután leültél a két férfi felváltva beszélt neked Pyarron helyzetérõl, hogy miképpen fulladt ki a nomád seregek támadása, s hogy hogyan kényszerült Shikan nagykán kezdetben hatalmas serege a visszavonulásra. Ezeken kívül sokkal többet nem tudnak hozzátenni azokhoz, amiket már hallottál az imént, és idõ közben észre veszed Ipox-ot, ahogy lefelé tart a lépcsõn, és a pulthoz sétál. Bólint neked üdvözlésképpen.

Miután a két férfibõl elfogynak a szavak, elköszönnek tõled és dolgukra indulnak. Láthatóan élvezték a beszélgetést.

Te is felállsz az asztaltól, és csatlakozol Ipoxhoz, aki mesél neked furcsa álmáról és Lithean távozásáról.

// Pont 4 hónapja volt az utolsó reag... Ez már haladás... :D Üdv mindenkit újra itt! Kherion //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.15. 10:12

(Ybon DiNael)

*Figyelemmel hallgatjaa két ember beszédét, minden egyes apró részletre figyel.

<Hmm... szóval a nomádok viszavonultak... ez mind szép és jó, de jó lenne többet tudni errõl az egészrõl.>

*Mikor a másik kettõ feláll, hogy a dolgukat végezzék, õ is elköszön, majd Ipoxhoz sétál. Végighallgatja beszámolóját az álomról és a lány távozásáról. Egy pillantra elgonodlkodik, majd így szól:

-Érdekes... nekem is volt egy furcsa álmom... rémisztõ volt. *elmondja részletesen az álmot //sry, de nincs kedvem leírni//* -Lithean elment? Szegény Grekd. Szomorú lesz.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 18 / 20 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20

Vissza: Régi Kalandok...