• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 7 / 115 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 115

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.10. 11:00

(Maldar Yffil)

*Egy gondolat merül fel benne, amikor nem sikerül a "támadása":*
<...eljátszottam az utolsó esélyem...szégyent hoztam rátok...>
*De aztán mikor látja, hogy Morik az övénél babrál, ismét felcsillan a szeme.*
<...vagy mégsem?... :P >
*És kirántja a felsõje ujjából dobótõrét, amit egyenesen a gladiátor torkának szegez.*
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.10. 12:05

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Haonwell- A Város, Hanó negyede, Yattir kerülete
Idõpont: A Dal hava... az Ébredés, dél
Résztvevõk: mindenki

* Morik bal kezével az övében matat, miközben bal lábával Maldar lábaira fonja magát... mindeközben a kézi tusa is eldölni látszik: az északinál a páros harcban jóval képzettebb gladiátor lassan a férfi kezét lenyomni látszik... egy ponton, amikor a férfi már nem tudja tartani magát, hatalmas csattanással lenyomja kezét a homokba. Maldar azonban mindeközben mási kkezével szintén öve környkén szöszmötöl... ám amikorra kezébe akad a tõre, a gladiátor már lenyomta kezét, és lába segítségével a harcos fölé nyomja magát. Maldar altestén térdelve a gladiátor az övébõl elõrántott tõrt a férfi nyakának szegezi... azonban legnagyobb meglepetésére Maldar az ágyéka felé szintén egy pengével néz... Morik arcáról cseppnyi meglepettség süt le, ám egy könnyed mozzanattal jobb lábával kinyomja magát. A férfi mellé áll, kezét lefelé nyújtja, hogy felhúzhassa a harcost. Amint az elfogadta a gladiátor kezét, Morik azonnal felhúzza, és a tisztelet jelével mellkasára csap...*
- Jól harcolsz. Kis híján le is gyõztél... ha pár pillanattal elõrébb húzod elõ a efgyvered, te nyersz. Így "csak" megcsonkítottál volna...
* Tekk'rje széles mosollyal bólogat...*
- Ami persze jelen esetben azt jelenti, hogy köztünk a helyed... no lássuk csak... mihamarabb túl akarok lenni ezen... már csak te maradtál * Mutat Avarathra.* Amint drága barátom készen áll, fel is kötheted a nadrágod... ha kész vagy, veselkedj neki. Apropó... neved?
* Mindeközben Morik leporolja magát, és rendbeszedi felszerelését... nagyokat fújtat... körülbelül ennyi idõ egy gladiátormérkõzés. Ha naponta többet is kibír életre-halálra, még ez az egy is menni fog...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.10. 12:16

Arbor Vitus

Figyelemmel kiséri,ahogy a két "harcos" egymással hemperegnek a homokos talajon...Mintha csak gyerekek lennének...Sóhajt egyet és ekkor üti meg éles hallását a nõi tagok beszélgetése :P

-Vannak,akik pénzért sok mindent megtesznek...Nekik aztán igazán jó a hozzáállásuk -.-

Mind ezt úgy mondja,hogy halható legyen és végig a félvérre tekint.

-Neked mi a véleményed a jelentkezõkrõl Alauron?

Amikor meghallja,hogy még nincs vége az idõ pazarlásnak ellép a félvér emllõl és a kapitány felé indul.

-ha nem tévedek maga Trekkje kapitány és õk lennének a....
<hm.. hogy is mondta a félvér?ja igen megvan...

-... a csapat.Mi lenne ha hagynánk ezt a játszadozást és végre a faluba indulnánk körülnézni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2006.06.10. 15:56-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.10. 12:31

(Maldar Yffil)

*Csalódott, hogy legyõzték, de nem szomorkodik, hiszen kiharcolta a helyét a csapatban. A kezet elfogadja, és õ is megdícséri ellenfelét, amiért jól küzdött, és persze amiért gyõzött. Maldar lesöpri magáról a homokot, majd összeszedi "elhullajtott" fegyvereit és a köpenyét is felveszi a földrõl. A hárítótõrét visszarakja az öve mögé, azonban hosszúkardját csak a kezébe veszi és nézi. Jól láthatóan gondolkodik, majd egy könnycsepp is rápottyan a homokra. Aztán nem feltûnõen megtörli a szemét és elindul a székek irányába. Kezében még ott van kardja és tisztítgatja. Mire odaér visszatér a régi Maldar, aki mindig vidám. Ismét üdvözli az ülõket, és egy kacsintással "jutalmazza" a hölgyeket. Csak ekkor tûnik fel neki egy másik alak - elf -, akit még eddig nem látott.*
<...biztos azalatt jött meg amíg én harcoltam...> - gondolja magában.
*Õt is üdvözli, és nem várva meg válaszát leül egy székre. Egyelõre nem elegyedik beszélgetésbe, csak hevesen veszi a levegõt. Láthatóan elfáradt. Mikor elkezdõdik a harc, felnéz, és követi a harc kimenetelét.*
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.06.10. 15:57

(Alauron)

<Csupa meglepetés Arbor, szûkszavú, és ahogy látom nem kedveli az embereket. És van itt még az a másik dolog is....>

*Kérdésére megint az elf felé fordúl:
- Szerintem kétségkívül nem az õ dolguk amiért megyünk, és habár a pénz szerintem sem tartozik az élet fontos dolgai közé nekik mégis a megélhetésüket jelentheti. De talán van itt még más is. Én itt vagyok mióta a zsoldosokat verbuválják, és nem esett szó még fizettségrõl, õk mégis készek vállalkozni, egyik sem hozta fel a pénzt. Ezek az emberek abba a nyughatatlan kategóriába esnek, kalandozók, és ha lojálisnak bizonyúlnak segítségünkre lehetnek. Én nem sajnálom tõlük a jutalmukat, és ha õk pénzre áhítoznak, akkor azt kapják.
mondta, ésvárakozóan tovább figyeli Arbort, aztán hozzáteszi:
- Akiket nem láttál, a két nõ ügyes fegyverforgatónak tûnik, a szakálas férfi pedig nagy intuíciót rejteget. *
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.10. 16:03

KM esemény [Tysson-lar]

* Tekk'rje gondosan végignézi az elfet...*
- Tekk'rje tábornok.
* Húzza ki magát peckesen...*
- És ha megbocsátassz elf, nem fogok magyarázkodni, miért "játszadozunk" itt. De ha kinyitod a szép nagy fülded, bizonyára megérted amit mondok... nem vagyok hajlandó nem átrostált csapattal indulni. Szentem' neked se teccene, ha az egyik emberen múllna az életed... márpedig megeshet. Mindig a legrosszabbra kell felkészülni. Jártál te a háborúban ejh? Ha nem, akkor ülj csak vissza, mert aligha tudod hogy mirõ' beszélek...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.10. 16:15

Arbor Vitus

Csak biccent egyet mikor ellép Alauron mellõl jelezvén,hogy vette a szavakat.

A kapitány szavai kissé zavarják és mikor a füleirõl beszél kinyul az egyik ekzével a köpenye alól és megvakarja az egyik fülét.Ekkor lehet látni csak a köpeny alatt hordott ruháját illetve a mives levél tõrt.
/lásd leirás/

-Legláabb jó hasznukat veszem és nem csak disznek vannak.Jellemzõ,hogy rögtön a harcra gondolsz...Mindig ez van.Még azt sem tudjátok,hogy mi történt potosan és máris harcolni akartok.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.10. 16:37

KM esemény [Tysson-lar]

* Tekk'rje nem zavartatja magát... elvégre ez csak egy elf... harcolni nem tud, tehát se nem harcos, se nem hõs, se nem férfi...*
- Hm... elf, ha én és többezer hozzám hasonló nem védjük meg a SZövetséget Toron és csatlósainak förtelmétõl, a kis falvaitok, és az egész népetek kardélre hányva feküdne most a szent erdeitekben... ezér' is kérem, hogy ne becsüld alá a harc fontosságát életünkben. Aki nem ért hozzá, teljesen mindegy, miylen feladatra kérem fel, nem fogja normálisan megállni a helyét... a hercegnek kíválló szakértõi vannak. Ha azok azt mondják, hogy harchoz értõeket kell magam köré gyûjtenem, Kyel uccsegiccsen úgy lesz.... ha böki a csõrödet a dolog, menj vissza a tanácsodhoz és kérd meg hogy küldjenek mást helyetted... sok vizet nem zavarsz...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.10. 16:42

Arbor Vitus

-Toron is csatlósai nem méltó ellefelek népemnek ugy hogy ezen a témán jobb is tovább lépni...ami azt illeti lehet,hogy egy másik embert kellet volna választani...vagy még jobb ha ezt az ügyet egyszerüen csak ránkhagyni...Csakis azért vagyok itt,mert a tanács megkért,bár azt nem emlitették,hogy egy okos elme vagy csak egy harcos lesz itt...

<okos elme?emberek közül?micsoda ellent mondás.... -.->
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.10. 16:45

KM esemény [Tysson-lar]

* tekk'rje homlokráncolva szól még vissza... de látszik, õ a vitát lezártnak tekinti...*
- Ha a nagyrebecsült hercegünk nem adna otthont a népednek, akkor Eren kíválló harcosai már rég levadászták volna még az írmagjaitokat is a szövettség területérõl. Hálával tartoztok ah ercegnek elf. Én pedig itt és most a herceget képviselem. Ha nem tetszik valami, menj és meséld el a gondjaidat a tanácsotoknak. Most pedig csitt! Nyo mi is a neved harcos? * Mutat Avarathra...* Látom Morik már készen áll... indulj, mert nem érünk már rá egész nap... látod, hogy ez az elf... hogyan is szólíthatjuk fennségességedet?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.10. 16:50

Arbor Vitus

-Már akkor ezen a földön voltunk mikor ti még nem is léteztettek szóval nem tudom kinek kell megköszöni,hogy a másik fél itt lehet...fennségeséged?Nem kell igy szólitanod.Szólithatsz egyszerüen hosszúéletünek.

<ejjj mit vétettem...leálltam egy emberrel vitatkozni... -.- azt hiszem ezt nem emsélem el senkinek még a végén kitagadnak :? >

Végigméri a csapatot majd ugyanolyan unott képpel figyeli a játszadozást...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.06.10. 17:31

(Avarath)

*Mikor Avarath-hoz szóltak, addigra befejezte gyermekkori kalandjain való elmélkedését, és gyorsan szétnézett, hogy mi is történt ez alatt míg nem volt itt fejben...*

<Nocsak szóval õ is tovább jutott, nos ennek örülök, de én szerencsétlen meg nem gondolkoztam semmilyen cselen és én jövök. :( >

*Mikor végre a veszekedést befejzték és másodszorra is megszólították akkor válaszolt a kapitány kérdésére.*

- A nevem Avarath. Remélem méltó leszek ahoz hogy felvegyenek, na de elég az üres fecsegésbõl és döntsön a fegyver szava....
:)
*Mikor bemutatkozott egy halvány mosoly jelenik meg az arcán... És odasétál a gladiátorhoz, majd megáll tõle 2 méterre, elõrántja kardját jelezve felõle kezdõdhet a harc....*
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.10. 21:06

KM esemény [Tysson-lar]

* Tekk'rje bólint a férfi szavaira... hm... nagytermetû óriás. Igazi erõbajnok... akár egy medve. Hm hm... van már bûvészünk, ügyeskedõnk, rugalmas mozgású harcosunk, van már olyan, aki mindezt meg teheti gyorsan és van olyan aki mindezt technikásan etszi meg.... de olyan még nincs, aki a nyers erejével képes eldönteni egy viadalt. Ha ez a férfi... ha neki sikerül...*
* Morik kifújva magát megkeresi kardját a homokon... kezébe veszi a súlyosabb fegyvert, majd szokványos alapállásába áll, úgy üdvözli a vele szembe álló harcost. A termetei eleinte némileg zavarják, ám lomha mozgását látva egyre magabiztosabb lesz... amint készen áll a két fél, Morik bólintva jelzi... kezdõdhet a harc! Akár egy nagytermetû vad körül, úgy indítja meg körkörös harcát a gladiátor... az avatott szemek a falkataktika alapjait ismerhetik fel, csupán csak falka nincs hozzá... ám a mozgástechnika mindezt elárulja...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.06.10. 22:11

(Avarath)

*Avaraht megpróbálja felvenni a ritmust Morikkal és miközben méregetik egymást egy pillanatra megakad a szeme azokon akik már végeztek, majd egy halvány mosoly kíséretében hátrébb lép néhányat, felvesz egy védekezõ állást és elkezd mormolni maga elé valami kivehetetlen szavakat...*

<Remélem beválik hisz a vadállatokkal is, ha kétszer megtörténik velük ugyanaz, akkor harmadszorra gyorsan próbálják hárítani az esetleges kellemetlenségeket amiket eddig tapasztaltak... Csak jöjjön közelebb és kap majd tõlem egy-két fülest :D >
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.10. 22:44

KM esemény [Tysson-lar]

* Morik furcsálva nézi a harcos ténykedését... de csak pár pillanatra. ha megint valami furmányos trükkel áll elõ... legjobb lesz meglepni, megelõzni, még mielõtt csiál valami furcsaságot. Azzal a gladiátor villámgyors mozdulatokkal megindul ellenfele felé. Oldalt mozdul, majd féloldalasan, kardját oldalra fordítva szúr ellenfele felé...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 7 / 115 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...