Szerintem nem hülye ötlet... dehát kevés a Km, hiába... aki meg elkezdené a KMséget se viszi tovább a kalandjait sokszor... ( sry nem akartam célozni senkire se, ezerbocsi ha valaki mégis magára venné, nem annak szántam )
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
hát azért halkan megjgyezném,hogy spec viharban ott vannak a jk-k és már együtt voltak egész este egy szentély elõt...nem beszélgettek egymással semmit csak álltak csendben...Aztán másnap reggel mindenki-vagyis hát hát majdnem mindenki- vette a fáradságot és beirta,hogy felkel majd egész de. szintén 1 szobában csödneb ücsörögnek és 1 árva szót nem szólnak egymáshoz...Ezek után felteszem a kérdést,hogy akkor most jk játszik jkval és a km mesél vagy jk játszik kmvel és a km mesél szitu van?????
ui.:persze jelen esetben is van kivétel...mint mindig...
Most kaptam ezt a kis drágaságot és gondoltam megosztom e tisztes társasággal is, csakhogy nem találtam neki megfelelõ topicot, ezért ide másoltam be.
Nekem nagyon tetszett, fõleg mert sok benne az igazság!
Szabályzat!
Állandóan halljuk "a szabályokat" a nõk részérõl. Na most itt a másik
oldal.
Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg...
Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1-es számot kapta, mert egyformán fontosak!
1. Tanuld meg használni a WC-ülõkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva,
hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket
arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály
váltakozása. Törõdj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
1. A sírás = zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem mûködnek! A
nyomatékosított utalások nem mûködnek! Az egyértelmû utalások sem
mûködnek!
Csak mondjad!
1. Az IGEN és NEM tökéletesen megfelelõ válaszok szinte minden kérdésre.
1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a
segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a
barátnõitek.
1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!
1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita
közben.
Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.
1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplõ, akkor ne várjátok el,
hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplõk.
1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínûleg úgy is van. Ne kérdezz
minket!
1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthetõ és az egyik megsért, elszomorít
vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.
1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, vagy megmondhatjátok, hogy
milyen legyen. De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban
megcsinálni, tedd meg magad!
1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok
alatt mondjad el!
1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.
1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál.
Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség.
Fogalmunk sincs, mi az a mályva.
1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.
1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy
viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zûrt.
1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan
választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.
1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerû. De
tényleg.
1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz
beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lõfegyverek vagy
versenyautók.
1. Elég ruhád van.
1. Túl sok cipõd van.
1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.
1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.
Küldd el annyi férfinak, amennyinek csak tudod, nevettesd meg õket! Küldd el annyi nõnek, amennyinek csak tudod, tanítsd õket!
Anyukátok is úgy tanította, hogy a wc-ülõkét le kell hajtani. Na most vagy szófogadatlanok vagytok, vagy még gyerekek. De mindakettõ azt eredményezi, hogy tanítani kell még benneteket.
A sportért soha nem lehet szólni! Csak a másik fél is tudja a határt, mértéket!!!
A bevásárlás tényleg nem sport! És húzza le magát az a nõ, aki így gondolja...
Ha csak mondunk valamit: egyik fülön be, a másikon meg ki... mint a falra hányt borsó - lepereg...
Ha nem fordulhatunk minden kínunkkal, bajunkkal a hõn szeretett férfihez életünkben, akkor azt a párkapcsolatot már megette a fene!
Fejfájás 17 hónapon át??? Talán elõször az okát kellene megkeresni - hátha elmúlik annak megszüntével...
Minden megjegyzésetek 7 napig él... akkor az is, hogy szerettek...
Nem vagyunk gondolatolvasók!!!
Kérni valamit - és beleszólni a hogyanba... - elõször megkellene hallgatni és végig gondolni. Hátha az jobb, vagy könnyebb... ugyanis elõfordulhat..., de ha mégsem, akkor jöhet a morgás.
A mályva az egy virág - és szép mályva színe van!!!
Vakargassa akinek jólesik - de mosni kellene inkább...
Krumpliszsák egy estélyre???
A gondolkodás témakörében kimaradt a 'nõ' és a 'szex' témamegjelölés...
Kanapén való alvás = Kemping??? - olcsón ki lehet akkor hozni a nyaralást!!!
Nem írtam mindegyikhez reagálást...ez nem jelenti azt, hogy teljesen egyetértek vele, csak nincs elég hely a boncolgatásra... - és csak csipkelõdök, ha valaki nem vette volna a lapot!!! És tudom ---> Én is mehetek a kanapéra... sok jó ember kishelyen is elfér egyetértésben!!!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Szerintem nagyon is jó poén. Felnagyítva mutatja a dolgokat, de legalább jól kiemeli a szinte mindennapi nézetkülönbségeket nõk és férfiak között. Ezt a különbséget el kell fogadni és nem szaad ráerõltetnünk teljesen a saját nézeteinket a másik nemre. Az a szép benne, hogy különböznek egymástól a nõk és a férfiak. Így egészítik ki egymást, és így lesz meg a természetben mindenütt jelenlevõ egyensúly. Valaki elgondolkozott már azon hogy (bár a nõket elnyomják és mindig is elnyomták) a "feleség" szó hogyan jött létre? A nõ a kapcsolat egyik fele, a férfi meg a másik, és ketten együtt alkotnak egy egészet. Ez egy olyan témaamirõl nagy filozófusok elmélkedtek és elmélkednek manapság is, több-kevesebb sikerrel.
Merdiaaaan legközelebb inkább ne... ez is olyan mint a... 3 bagoly sakkozik a fán. Alul egy nyuszika ugrál el, majd felnéz, szárnyakat növeszt, és elrepül a baglyok között. Mi ebben a furcsa?
...
3-an nem is lehet sakkozni -.- -.-
Vagy egy másik: viziló sétál a sivatagban, és egy oázist lát, vele zmben meg egy oroszlán. A viziló hírtelen szárnyakat növeszt, majd elrepül az oroszlán mellett. Mi ebben a furcsa?
...
A viziló nem is köszönt-.- -.-
Tudok én is ilyen fárasztóakat.... Ezek is tõled vannek egybként
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Khm...
nem erõltetni szeretnék senkit,de nem akar a viharba játszó jk-k egymással beszélgetni?Kicsit irreális,hogy lassan 1 napja 1 árva kukkot sem szóltak egymáshoz a jk-k holott most taliztak kb néhány napja életük be elõször...
ui.:azért szóljatok ha csak én vagyok igy a dologgal...
Lehet, hogy azért nem beszélgetnek a karik egymással, mert a Jk-k nincsenek itt -.- Én lennék, csak Bedalnak nincsen semmi mondanivalója... ha kell 2 napig nem mond semmit, ha fölösleges lenne. Õ így szokta
Lehet tényléeg hanyagolni kéne a fárasztó vicceket.
Tysson-lar miután elolvastam azt a három hülye vicced, esküszöm elfáradtam kicsit agyilag.
De ha már a vicceknél tartunk, íme itt egy:
Nemzetközi turistacsoport megérkezik a világ legnagyobb vízeséséhez: * ...ooo God, it’s wonderfuuuuul... * ..ooo mein Gott, das is wuuuuunderbar... * ...Gospoooodin, eto priekrasnoooojeee... * ...baaaaazzeeeeeeg, ez kuuurva jo...
Amúgy lennék én aktívabb, csak most beszart a gépem, amúgy meg nem érek rá minden nap írni valamit a fórumba...
Olyan is van, hogy nincs kedvem írni.
Nah srácpk! lehet, hogy nem mindeknit érint, de akikkel egy kalandban vagyok, zokat szerintem érdekelné. Most van vége a sulinak, és szerda-csütörtök-pénteken (jún. 14-15-16) osztálykiránduláson leszek. No net, no gép.
ÍGy át a fórumba se fogok írni, de megkérem a KMeket, akiknek a kalandjában vagyok, hgy a karaktereimet nyugodtan kezeljétek NJKként, de aztán nem kiölni egyiket sem!
Köszi a megértést
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."