• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 9 / 115 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 115

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.12. 9:54

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Haonwell- A Város, Hanó negyede, Yattir kerülete
Idõpont: A Dal hava... az Ébredés, délután
Résztvevõk: Szitakötõ [Szitakötõ]

*Tekk'rje elgondolkodni látszik a lány szavain...*
- No az, hogy mire költi kegyed a pénzét nem az én dolgom. Felõlem elküldheti Pyarronba is, ha úgy tetszik... szép az a város, nagyon is szép... Nevezzük ezt a munkát hercegi... elvárásnak ha úgy tetszik. Haonwell uralkodója az országában marasztalja kegyedet, és egy feladattal bízza meg képességei függvényében, melyet igencsak.... illetlenség és botorság lenne visszautasítani. Mennyi elõleg kellene?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.12. 10:39

Arbor Vitus

/Havas henrik?csupán névrõl ismerem a fickót,mivel nem szoktam olyan mûsorokat nézni,amiben szerepel és személyesen meg még nem találkoztunk.../

Kissé meglepõdik,amikor a lány hozzá lép és beszél vele.
<Nocsak..csuap meglepetéseket tartogat az emberi nép...>

-Ha ez minden óhaja...Szólitson Arbornak.
...
Majd kiderül,hogy mennyire lesz kellemes vagy kellemetlen az együtt mükõdésünk.Addig is pihenje ki magát,mert egy kisebb utazásnak nézzünk elébe.

<Miket hablatyolok én?Nézünk elébe?Ójjajjj... :shock: >

A meghajlást nem tudja minek értelemzni,mert annyira nem jártas a dzsadok szokásaiban...Elsõ gondolata,hogy hasonlóan tesz,ám ahhoz túl büszke,hogy egy embernek fejet hajtson igy csak egy biccentéssel köszön el a lánytól.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.12. 12:25

(Maldar Yffil)

*Vidáman kortyolgat borából, és próbál minél szórakoztatóbb társaságot nyújtani. Avarath kérdésén egy kicsit elgondolkozik.*
- Az biztos, hogy nem egy mindennapi küldetésben lesz részünk, hiszen nem gyakori az, mikor Maga a herceg bérel fel Kalandozókat. Meg hát ez a sok elf meg félelf. Na nem mintha bajom lenne velük, de szokatlan. Azt feltételezem, hogy valami kényes ügy áll a háttérben. Mostanában pletykák keringenek arról, hogy valami férfi megszegte az Elf-negyed szabályait, és hogy mégis lecsitult az ügy. Kiengedték vagy mifene. De nem tudok semmi biztosat, én is csak hallottam félfüllel. Az igazat megvallva, nem is nagyon érdekel hogy mi történt, csak az hogy izgalmas kalandnak nézünk elébe. - és húz egyet a kupából.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.06.12. 14:27

(Avarath)
*Beszélgetését tovább folytatja Maldarral...*
-Hát igen. De azt nem értem, hogy mért pont.... bocsásson meg a fogalmazásomért, ilyen jött-menteket mint mi bérelnek fel mikor ott a hercegnek a jobbnál-jobb emberei és ha tényleg kényes ügy ahogy te mondtad akkor mért az olyan emberekre bízzák a feladatot akik lehet, hogy jó pénzért elmondják azt amit a herceg elakar titkolni? Például ez a gladiátor, õ jóval lojálisabb is és jóval képzettebb is mint bármelyikünk, tudom legyõzték õt jó páran most, de szerintem ha az élete múlt volna rajta akkor nem állt volan fel közüllünk senki, kivéve az a két különös embert akik valami bûbájjal gyõzték le õt.
Ezzel csak azt akartam mondani bocsánat az okoskodásomért, hogy nekem ez az egész többnek tûnik egy egyszerû rejtély megoldásnak....

*Avarath mikor befejezte a közölni valóját egy fanyar mosolyt eröltetett az arcára és nagyot kortyolt a poharából...*
<Remélem senkinek sem kerül az életébe ez a feladat :( >
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.06.12. 17:47

(Szitakötõ)

//Én sem ismerem a férfit, csak ritkán láttam a tv-ben és akkor is valami hasonló nyilatkozott meg felõle, mint most itt valaki mástól...de lényegtelen :)//

Egészen megnyugodott, hogy hallotta emberségesebben is beszélni az elfet
-Köszönöm, Arbor. A neve hasonlít a mi nyelvünkön az alberora, ami fát jelent.

Elmosolyodtam, úgy feleltem a zsoldosvezérnek:
-Igen, ez a lehetõ legjobb indok lesz, köszönöm. Eszemben sem volt visszautasítani, csupán tartom magam a szerzõdésemhez. Az elõleg pedig attól függ, mennyi a teljes összeg. Ha mondjuk lenne olyan nagy szerencsém valamikor, vagy jó álmom, hogy keresnék valahol 10 aranyat, abból õt illetné 4, 6 pedig engem. Ebben az arányban állapodtunk meg.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.12. 17:58

Arbor Vitus

Megvonaj a vállát.

-Úgy látszik megfellelõ nevet választottak nekem :)

és talán most elõször a találkozás óta némi mosolyt lehet felfedezni az arcán,de gyorsan el is tünik.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.06.12. 18:04

*A beszélgetõ férfiakhoz õ is bekapcsolódik, élénken:
- Talán mert a herceg nem akar pártütõ lenni azon a helyen ahová menni készülünk...nade miért is fecsegek, holnap talán a kapitány beszámolója után megtudjuk, vagy legalábbis közelebb jutunk hozzá hogy megsejtsük.
Van akit megnyugtat hogy tudja a miértekre a választ, van akit inkább a tenni vágyás hajt, és én csak a legjobbat tételezem fel rólatok. Szerintem sokkal fontosabb amivel megbíztak, minthogy miért minket.
*

<Persze könnyen beszélek én hisz valamivel többet hallottam róla.>
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.12. 20:15

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: mindenki

* Még mielõtt kimenne Tekk'rje, Szitakötõnek pár érmét ad át... egy kis szütyû kerül elõ, belõle pedig pár vaskos ezüstérme.. összesen 8 darab.*
- Tessék... de aztán hálád ám meg a hozzád fûzött reményeket. Szentem ez elég lesz elõlegnek, a java úgyis hátra van. De azér ' tudd, hogy figyeljüj ám a fogadót gõerõvel, szóval ha megpróbálsz ellógni a pénzel, mint holmi gyámoltalan tolvaj... ejh miket beszélek, azér' te rendesebbnek tûnsz azoknál a senki Suttogóknál... írd csak meg a leveled. Wanquor majd továbbítja a hercegi postaszolgálatnak. Ami azt illeti, az öreg még írni is tud, szóval ha szükséged lenne rá, az öreg csataló némi felár fejében szentem vállalja az íródeák feladatát is...
* Azzal pár biccentés kíséretében a férfi és társa kiballag a fogadóból... figyelik a fogadót? Szitakötõnek a homályos vastag üveglapon, mely az ablakot ékíti, kitekintve csak most tûnik fel a szemközti épület felsõbb ablaka... a függöny megremeg, jelezve, hogy van ot valaki... hm... ha onnan figyelik, hát máshonnan is. Nem hiába hercegi ügy... fõ a biztonság... vajon miért dobták ki a többit? A késdobálót és a másikakat... harcoltak azok is úgy, mint a jelen lévõk... de azok... csak nem a származás? Vagy valami más? Láthatóan idegenek az országban dehát... dehát Szitakötõ is az. Akkor mégis...*
* Wanquor nagy serényen több korsóval hozza ki a sört a mulatozó társaság asztalához. Maldar és Avarath elé is kerül, sõt ami azt illeti több is...*
- Itt van ne... köszönjétek a kapitánynak. Aztán meginni, mert saját kontómra megy a dolog...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.12. 20:33

(Maldar Yffil)

*Megörül, mikor a követ is bekapcsolódik a beszélgetésbe.*
- Vagy csak azért, mert el akar minket tenni láb alól a herceg diszkréten. - és jót nevet saját butaságán. - Egyébként, ha most itt kitárgyaljuk a küldetés mibenlétét, akkor új ötleteket, új véleményeket hallunk, így felkeltjük egymás érdeklõdését a kalandról, azáltal holnap frissebbek is lehetünk a kíváncsiságnak köszönhetõen. Vagy legalábbis én így vagyok vele, hiszen ha izgulok, vagy ha kíváncsi vagyok, akkor nem tudok aludni, és már alig várom a másnapot. Persze ott van még az a tényezõ hogy fáradság. De szerintem túl lehet tenni ezen a kis kellemetlenségen, ha az ember nagyon akarja. Amúgy kit tisztelhetünk személyében, követ úr? - és egy korsó sört tol elé.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.06.12. 20:50

A pénzt gondosan elteszi, õszintén tekint a zsoldosvezérre.
-Köszönöm, uram.
Elnézte a szemközti épületet, aztán sóhajt.
<...jogos kételkedés. ..De irányomba felesleges...>
Az egyik korsó sört igen gyorsan eltüntette, még magát is meglepte
<Hopplá, a régi idõk emléke indõnként visszaköszönt. Máskor kissé lassabban kéne meginnom, mert azt hiszik, vedelõs öszvér vagyok>
A fogadóshoz lép, leteszi a pultra az üres kupát.
-Ez most jól esett. Biztos forrásból tudom, ön ért az íráshoz-hajolt Szita úgy közel mosolyogva a fogadóshoz, mintha valami piszkos kis hadititkot tudna.
-Szükségem lenne erre a tudásra egy rövid levél erejéig. Megejthetnénk egy csendesebb helyen? Ez már nem Tekk'rje számlájára lenne természetesen.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.12. 20:59

KM esemény [Tysson-lar]

* Wanqor a lányra morran...*
- Honnan veszed, hogy tudok írni? Egyébbként tudok...
* Húzza ki magát büszkén...*
- Még Tekk'rje alatt voltam futár. Értek hozzá... mér' minek tartana igányt tudásomra? Pár rezet szívesen elfogadnék a fáradozásom fejébe... mirõl is lenne szó?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.06.12. 23:26

(Jeffete Fortom)

*Helyfoglalás után hol a küzdõ feleket nézi, hol a várakozó egyéneket fürkészi... <Idegesek, feszültek.... a legrosszabb állapot egy harchoz... de majd meglátjuk az adott pillanatban mit hoz ki belõlük ez az állapot.> Éppen elmélyedve figyeli a Maldar nevû férfi küzdelmét, amikor is nyílik az ajtó és egy elf lép be rajta... <ez meg mit kereshet itt??? elvileg van már egy küldött.... talán többrõl van szó mintsem képzelni lehetett, ha egy tisztavérût is ideküldtek...hmmmm> Az elf belépte után a gondolataiba temetkezik, vajon mit rejthetnek, vajon mire kellenek...talán eddig ez lesz a legnagyobb feladata, legalább is ezt súgja istene...
Gondolataiból Tekk'rje felszólítása ébreszti fel miszerint térjenek vissza a fogadóba - vége a válogatásnak. Kicsit zavartan néz szét... hú! jó sokat gondolkodott, szinte a fél válogatást elodázta... ha így folytatja még a végén "vak" lesz...
Komótosan ballag fel az ivó részbe, szinte utolsónak hadja el a helységet. Felérvén egy külön asztalkához telepszik le.... ráér még az ismerkedés....és amúgy is õ nem szokott inni... nem az õ világa ez. Amint Wanqor az elsõ kör korsó sörrel kiér egy fanyal arckifejezés ül ki az arcára - talán ez az elsõ érzelem amit valaki is megláthat rajta...
<csak túl ne vedeljék magukat, mert akkor hiába is volt a válogatás...> Feltûnik neki amint a Szitakötõ névre hallgató hölgy az elffel társalog...vagyis inkább mintha kioktatná....de akkor minek a végén a meghajlás??? Egy-két szófoszlány eléri a fülét, de abból nem tudja összerakni a mondandót... <majd kiderül idõvel... Idõ... ma még nem tettem eleget kötelességemnek... megyek is...> Azzal Jeffete feláll és odalépked a pultnál álló Wanqorhoz - ekkor veszi észre, hogy Szitakötõ már megelõzte, és mintha valami titkos dologról beszélgetnének ... de ez nem tántorítja el szándékától...*
-Hölgyem! Wanqor! Bocsássák meg tolakodásomat, de a kapitány valamilyen szobát emlegetett mindenkinek ma éjszakára....nos szeretném megkapni a kulcsomat ha lehet, ugyanis szeretnék lepihenni egy kicsit. És utána már nem is zavarom Önöket tovább.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.13. 8:45

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Ralog Gebbro [Jeffete Fortom]

* A fogadós mogorván egy kulccsomót halászik elõ az övérõl... egy kisebb kulcs kerül le róla némi ügyeskedés után.*
- Itt van... 12-es szoba. felmegy a lépcsõn, és jobbra kanyarodik. A folyosó vége felé balkéz felé lesz a szoba...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.06.13. 10:37

(Szitakötõ)

Szita kedvesen elmosolyodik

-Onnan tudom, uram, hogy Tekk'rje az elõbb árulta el. Nem kell ilyen csúnyán néznie rám ezért. Én csupán olvasni tudok, de írni már nem. Furcsa helyzet, de történnek ennél furcsábbak is. Egy rövid üzenetrõl lenne szó, de ezt inkább...
Ekkor lépett hozzájuk a szakállas férfi.Elhallgatott, tartózkodón ránézett
-Csak tessék, uram. Mielõtt visszavonulna, elárulná nekem, hogyan ejtik a nevét? Ezzel nem bírkóztam meg.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.13. 20:39

KM esemény [Tysson-lar]

* A fogadós egy fokkal nyájasabban folytatja Szitakötõvel, miután Jeffete elmegy...*
- Jól van no, nem akartam megbántani magácskát... na akkor mit is kellene írnom? Ha nem gond, nem hagynám itt a pultot, úgyhogy le is diktálhatná itt és most azonnal... papír meg tinta kéretik azonban....
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 9 / 115 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...