(Patricia Kromhaar)
*A Szitakötõvel folytatott beszélgetése kissé érdekesebbre sikeredett mint gondolta....mélyen megdöbbentette a lány konzervatívsága...még életében nem találkozott ennyire zárkózott nõvel ilyen téren....de ennek ellenére nyíltan folytatta a beszélgetést.*
- Merész vagyok...igen, ezt így is lehet fogalmazni. De pusztán hátmosásról volt szó....és ha mást is akarna...nos, vagy megérti szép szóból a nem-et, vagy beverem a képét...De nem hiszem, hogy erõszakoskodna, nem az a fajta - ezt érzem rajta...bár én is tévedhetek, de nem félek tõle. Úgyhogy az estémbõl maximum 10 perc foglalt...
Ami a Te szállásodat illeti - elviekben Tekk'rje elintézte mindenkinek a ma éjszakára a szállást.... de ha tévednék, akkor én felajánlom a szobámat ...elég széles ahhoz az ágy, hogy ketten is elférjünk rajta... van saját dézsa benne... és kényelmes, tiszta, legfeljebb egy paplant kell kérni Wanqortól.... egy éjszakát biztosan kibírunk így... miért fizetnél ha nem muszáj....
*A postaszolgálatnál végeztek és visszaindultak a fogadóba. Pat-ot kicsit zavarja valami...így hát kissé feszengve pillant Szitakötõre, de belefog ismét a témába...*
-Tudom, hogy Neked kényelmetlen, kínos....de ...de ....ha nem bánod beszélgessünk még.....
Elõször is ne gondold rólam, hogy ily rövid ismeretség után bárkivel bármire képes lennék....na azt már nem. Lehet sok férfi megfordult már az ágyamban, de egyiknek sem adtam oda magam ily hamar....és ily egyszerûen. Nem. Bár nem mondom Maldar kellemes férfi benyomását kelti - és már rég volt hogy..... de akkor sem. Ez még nállam is egy összetett dolgokon alapuló érzelem, s cselekmény....
<És ha a többit tudnád bizonyára szóba se állnál velem...>
Másodszor meg...öööö.... miért mondtad, hogy a férfiak nem érdemlik meg az örömszerzést? És miért nem tudnak a nõknek örömet szerezni? Elhiheted nekem, hogy igenis vannak ilyen férfiak és megéri nekik örömet szerezni....márcsak magadért is... Bocsásd meg nekem a következõ szavaim.... de abból amit mondtál nekem az derül ki, hogy kevés ffi volt életedben, s õk sem okoztak számodra örömet...sõt, inkább fájdalmat - testileg, lelkileg----vagy még..... - *mondatát elharapja és ránéz a nõre. Kicsit elkerekedtek szemei, ahogyan fürkészi a nõ tekintetét...*
<Az nem lehet, hogy még sosem volt senkivel.....ezt nem hiszem el....inkább csak rossz tapasztalata van....és begyepesedett....de ez nem feltétlenül az õ hibája....ez nevelés kérdése is...és a közegé, amiben élt, ahol és akik közt él.....>
*Nézi a nõ arcát, látja nyilvánvaló zavarát, a tûzrózsákat orcáján....de nem hadja abba...mostmár nyíltan folytatja.*
-Addig amíg nem lesz életedben egy olyan ffi, aki bevezet a szerelem mûvészetébe...nos el sem fogod tudni képzelni, hogy milyen boldog is lehetsz....Bár... nem csak ffi képes odáig juttatni... - *ennél a mondatánál még jobban összpontosít a lány arcvonásaira, s próbálja kiolvasni érzelemvilágát...* - Szóval a testi szerelem, az örömszerzés mind két fél részérõl olyan érzelemvilágba tud repíteni, amirõl még nem is álmodtál soha. És ha mindez lelki szerelemmel is párosul.....nos az maga a mennyország. És hogy hogyan...és mit szabad és mit nem......
.... Lényegében bármit és bárhogyan, ha az mind két fél számára örömet okoz...kézzel, szájjal és egyebekkel- bármivel lényegében.
Látom arcodon, hogy ez a téma igencsak kínosan érint.... de ne gondold azt, hogy kinevetlek ez miatt.....és szégyenkezned sincs miért. Sok mindennek kell egy nõ életében összejönni, hogy olyanná válljon mint én...
... Ez nevelés kérdése, hogy a szülõkkel milyen nyílt voltál, vagyis õk milyen nyíltak voltak veled...
... Függ az elsõ alkalomtól, hogy hogyan élted át...mennyire volt figyelmes a partnered, mennyire foglalkozott veled...
... Függ a többi partnertõl....vannak állatok - azoknak a nyakát kellene elvágni, vagy azt a bizonyos testrészüket levágni - de ez más téma...
... Függ attól a közegtõl, hogy miben élsz, mennyire toleránsak az emberek, mennyire nyíltak, vagy prûdek....
... Szóval nagyon sok minden kell hozzá....felsorolni lehetetlen...
*Ha látja Szitakötõn, hogy hajlandó a beszélgetést folytatni, akkor keres egy padot - vagy egy csendesebb utcarészt, s leül....így kényelmesebb a beszélgetés... Ha nem, tovább nem erõlteti a témát, de arcán látszik, hogy gondolatait szívesen megosztaná a lánnyal....*