• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 68 / 72 • 1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.18. 20:03

rendben van...
hallottam,hogy másoknak is van problémája...az keressen fel msn-n és megbeszéljük,de ne csak mások háta mögött mondogatni dolgokat,mert nem túl jó tulajdonsság :wink:

ui.:bizonyára sok hibát vétek/védettem/véteni fogok,de ha szóltok igyekszem kijavitani õket vagy megmondom,hogy a háttér info miatt van ez igy,amirõl a jk nem tud...thx
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.20. 11:21

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk tere
Idõpont: Õsszel, Dél mult
Résztvevõk: Mindenki

//nos,mivel senki sem keresett fel konkrét problémával,akkor ezennel úgy veszem,hogy mindenkinek megfellel minden...
Ha problémátok van keresettek fel és megbeszéljük,de ne legyen senki sem olyan gerinctelen,hogy csak a másik háta mögött tud beszélni....thx még1x//

Kinos csendben burkolodzik a tér egy pillanatra majd egy ismerös arc és hang töri meg....

-Mi van itt?Remélem nem vmi rendben bontás... :evil:

Mindenki a hang irányába tekint és a kapitány látjátok,aki a kocsmába is ott volt.
/Sielle,Kraal:30-s éveiben járó férfi.Ruházata és felszerelése alapján egyértelmûen megitélhetõ,hgoy nem közkatona.hangja mély és parancsoló./

Aztán a tömeg mintha vki irányitana felétek tekintenek mind várva,hogy ki és mit fog válaszolni.

ui.:ja igen...majd irjatok egy jelent vagy vmi hasonlót priviben vagy msn-n ugyanis kissé irreális,hogy az elmult napban-játékon belül a tegnapi du. és a ma de.- senki nem szólt 1 árva szót sem és nem tudom,hogy nem tudtok mirõl beszélni vagy csak nem akartok irni kül. okok miatt...Aki ki akar szállni tegye nyugodtan nem fog összedõlni miatta a világ ;)
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.20. 14:49

(Bedal Alen)

* Bedal ügyet se vet Syl velvetett gondolataira... úgy érzi már elég jól körüljárta a témát. Azonban a közeledõ õrkapitány alakja kicsit mellbevágja...*
- Éppen az urakkal és a hölggyel végeztük ügyes bajos dolgainkat... az Ifinbe vezetõ Térakapun szeretnénk áthaladni... a hölgy felbukkanása elõtt éppen az szükséges díjak öszegét érdeklõdtem meg...
* Bök fejével az õr felé.*
- Ha senkinek se lenne ellenvetése, indulhatnánk is.
<... Ki erre, ki arra... vagy nagyon messzire és még azon is túl...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.20. 17:28

(Nichen de Azadyr)

*Syil közbelépésén kicsit megütõdik, fõleg azon, hogy a fickó ennyit "tud". Aztán oldalra tekint, ahonnan beúszik a képbe a városi gárda kapitánya.

<Most már megint mit keres itt ez a (sípszó)?? Mindenbe beleüti az orrát?? Nme vagyok egy türelmetlen ember, de ez már több a soknál!>

-Semmi különös nem történt, kapitány úr, de engedelmével átmennénk a térkapiun, ugyanis azt terveztük, és csak beszélgettük egy régi ismerõsünkkel. Már az is baj? Szóval ha megengedi...

*Azzal int a többieknek, hogy induljanak már. Sietõs léptekkel el is indul az ifinbe menõ térkapu felé.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.06.20. 22:29

(Sielle, a Villámkezû)

*Sielle, amint meglátja a férfit, felpattam és zsákját felkapva besorol a többiek mögé. Számára a férfi nem más, mint rendfenntartó erõ, és az ilyenek és az õ találkozásából mindig õ húzza a rövidebbet. Kell ez most a fenének. Minden esetre amint felhangzanak a siettetõ szavak, õ a legelsõ, aki Bedal és Nihen nyomába ered minden zokszó nélkül. Kicsit kezd elege lenni Erionból. Lassan már - már reménykedve tekint a küszöbön álló utazás felé...*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.21. 8:52

KM esemény
Helyszín: Erion, Kapuk tere

-Má megint maguk azok?
Aha...Értem...Siessenek akkor abba a kapuba kell bemenni.

Mutat az egyik kapu felé.

-És ne felejtsék el kigizetni a kapudijat se.

Ekkor aszólal meg az õr,aki odajött hozzátok megkérdezni,hogy miben segithet.
-A kapudij 1a minden embernek.

Aztán a kaitány ismét magához veszi a szót.

-Osszoljanak emberek...oszoljanak...nincs itt semmi látni való.. :evil:

Elindultok hát a tántogó kapu felé.Útközben nem felejtitek el kifizetni a kapudijat sem és igy bár jóval kevesebb pénzzel,de Ifinbe fogtok érni.Átléptek a kavargó masszán egy kis hányingerrel övezve és egy hasonló térre érkeztek mint ahonnan elindultattok bár jóval kisebb.Esõcseppek kopognak a vállaitokon,jelezvén,hogy ismét esik az esõ,ahol ti vagytok....
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.21. 11:46

(Bedal Alen)

* Bedal szótlanul lecsengeti az 5 aranyat, melyet a tanács jóvoltából kapott kézhez nem is olyan sok ideje. Mivel körülnézve látja, hogy 7 személy kíván áthaladni a kapun, kinyitja saját erszényét és a maradék pénzét is leszámolja... alig marad pár ezüstje. Mindezek után a többieket maga után hívva áttér a kapun.... amint átért, körbenéz, valami fedettebb területet keresve, ahol megállhatnak egy idõre... amint megtalálta, fejével arra felé mutatva jelzi, hogy húzódjanak be alá...*
- Nos... teendõk. Szálljatok meg egy fogadóban. Én megyek, és kerítek pénzt. Hogy honnan, az legyen az én dolgom. Tessék...* azzal átnyújtja csizmájának felsõ részébõl lángtõrét...* Ez legyen ez a záloga annak, hogy visszatérek.... itt van még pár ezüst * Azzal pénzének maradékát is átnyújtja...* Amint tudok, visszatérek. Estére szerintem itt leszek... látjátok ott azt a fogadót? * És egy középszerû helyet mutat valahol a téren...* Oda fogok jelentkezni. Muszály pénzt kerítenem az utazáshoz... nem, egyedül megyek. Várjatok rám türelemmel, a szállásra ne legyen gondotok... Sogron áldása segítsen titeket addig is...
* Azzal sebes léptekkel elindul ifin útvesztõnek is beillõ koszos, macskakövekkel kirakott utcácskáin... szeme elõtt már csak a cél ebeg... az Ifini ordani kirendeltséget felkeresni... pontos értesülései vannak arról hol keresse, de hogy pontosan miként is vannak álcázva....*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.06.21. 16:04

(Sielle, a Villámkezû)

*Bedal erszényének a kiürülésére csak megcsóválja a fejét. Ha a saját pénzét is képes feláldozni ezért a hülyeségért, akkor ez tényleg komoly lehet.*

<Zálog? Ez totál meg van hülyülve... nem fél attól, hogy lelépünk a tõrével? Az egy kisebb vagyont érhet...>

*Még áll egy picit, megvárja, amíg Bedal is elindul, és a többiek is a fogadó felé veszik az útjukat, majd hirtelen ötlettõl vezérelve felkapja a zsákját és gyors, de apró léptekkel megpróbál felzárkózni Badal mellé ls finoman megrángatja az indujját.*

- Én tudok pénzt szerezni!

*Majd a fülét behúzva az esõ elõl várja a választ. Vagy gyorsan el lesz kergetve, vagy pedig munkára fogfva. Igazából egyik sem kecsegtet sok jóval, de legalább eljutnak végre valahára Toronba. már nagyon szeretne túllenni mindenen és lelépni valahová, valami biztos helyre...*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.06.22. 5:35

*Kraal Mornan, bár nem lassú észjárású, az elmúlt percekben csupán döbbenten áll és forgatja fejét: a vita túl gyors, túl pergõ neki. Paff... Végre elindulnak, Bedal alkudozik egy sort, aztán fizet.

A kapuba lépve pillanatnyi émelygés... és már máshol járnak. Mivel az ilyesféle utazásról még nem nagyon hallott, döbbenete csak fokozódik: se köpni, se nyelni nem tud, megszólalni végképp nem.*

"Aa, sugoi! Ez is szép kis nap..." gondolja kissé kétségbeesve.
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.22. 12:00

(Bedal Alen)

* Bedal megrázza fejét, miután Sielle mellé zárkózik fel.*
- Nem... oda nem jöhetsz ahova megyek. Maradj a többiekkel... majd kerítek pénzt. Legyen ez az én gondom.
* Majd makacsul sebes léptekkel eliramodik az ordani kompánia vélt álcázott fõhadiszállása felé. Köpenyét jól összehúzza, hogy a íkváncsi szemek elõl relytve maradjon származása...*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.22. 19:55

(Nichen de Azadyr)

*Sietve átlép a térkapun, hogy minél hamarabb maga mögött hagyja erion káoszát. A hányingerkeltõ utazás után, kilépve a kapu másik oldalán moogorván veszi tudomásul, hogy már megint esik az esõ -.-. De azért követi bedalt a fedett rész alá, majd figylemmel hallgatj a pap mondandóját, és bólint, hogy jelezze, hogy felfogta...mégse érezze már úgy a másik, hogy nem érdekli a dolog.

<Jaj... már megint egy probléma... kicsit sok lesz már... és még az esõ is. Na nem baj. Majd bedobok egy szíverõsítõt valamelyik fogadóban. Az kell most ide.>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.06.24. 12:33

(Sielle, a Villámkezû)

*Bedal válaszára csak megvonja a vállát és morcosan néz a férfira, majd szó nélkül sarkon fordul és távozik. Visszamegy a többiekhez és a Bedal által mutatott fogadó felé veszi az irányt.*

- Legyen ez az én gondom... nyenyenye...

*Szinte némán morogja az orra alatt.*

- Semmibe nem tellene szerezni pár lovat a puccos úrfiktól és aztán valami mesével szépen túladni rajuk... Ehh, nem értenek ezek a pénzszerzéshez...

*Aztán már némán lódul meg a fogadó felé, hogy legalább tetõ legyen a fejük felett.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.24. 14:31

(Oxeet Asolay Ozpa)

*Hirtelen meglátom a nagydarab válas fickó elöl kiugrani a kisgyereket.Elsõre meg sem tudom külömböztetni hogy fiú-e vagy lány, az arcán és teste többi részén felhalmozódott piszok és kosztól!Rendkívül mérges leszek mikor épp hogy egy kissebb ugrással tudom csak kikerülni hogy a saját fejemre ne essek a kölyök miatt!*

<Mit képzel ez a kis mitugrász!!! :evil: :evil: :evil: >

-Hé kölyök!Nézz a lábad elé és hogy hova szaladgálsz!Majdnem a földön találtam magam miattad!!!

*Mindezt kicsit eluralkodott dühvel mondtam ezért lehet hogy egy kicsit hangosra sikerült és a környéken lévõk is meghalhatták.Meg sem várom a reakcióját a gyereknek, hanem mérges arcal hátat fordítok neki és folytatom utam a fogadóba ahova eddig tartottam!*

Megjelenés:
Egy elsõ látásra is igen megnyerõ külsejû és arcú, rézbõrû, 25 év körüli férfi.Körülbelül 190 cm magas lehet.Kicsit bõ vászonnadrágot hord,felülrõl szürkés lepedõfélékkel van becsavarva,bár elég vastag a felsõréteg ezért valószínüleg van még alatta valami.A lepleket egy vastag bõr õv tartja egyben és szorosan, amelynek csak a nagy és díszes csatját látjátok középen, mert a többi részét szintén egy palást szerû lepel takarja el.A fején egy szintén szürke turbán van.Fegyvert, ha van is neki, nem láttok!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.24. 16:33

KM esemény
Helyszín: Ifin

//egy új jk castlakozott hozzánk üdvözöljétek õt :P//

Nekromat:
Erionban sétálgatsz a kapuktere felé,hogy Shulur felé vegyed az utad,hiszen már rég meg akartad nézni azt a várost.Mikor megtudod,hogy Shulurba nem vezet közvetlenül térkapú bizonyos okok miatt igy úgy döntesz-akár csak még pár ember-,hogy Ifin felé veszed az irányt és onnan probálkozol.Ifinbe kilépsz a kapúból és esõ fogadd...na meg pár ember elõtted,de inkább egy fogadót keresnél magadnak,ezért gyors tempóban elindulsz.Nem is veszed észre,hogy egy kis lány,öö vagy inkább fiú, lép ki az egyik férfi takarásából és majdnem átesel rajta...Épp hogy ki tudtad kerülni,de ehhez egy kisebbet ugranod is kellet...

Fény:
Elindulsz az egyik fogadó irányában,amit kiszemeltél és hirtelen oldalról egy férfi jön feléd és majdnem átesik rajtad...De,ahogy a trtja a mondás minden rosszban van vmi jó...éles hallású füleidet értékes érmék hangját véled felfedezni a férif csizmájában...valószinûleg ott tarthatja a pénzét és nem is keveset...nem lenne vmi nehéz egy ügyes vágással megkönnyiteni a férfit,de lehet,hogy érdemsebb elõtte orrdugót beszerezni...ki tudja mire képes egy ilyen csizma...Na igen,semmi sem habos torta :roll:

//A féfit ugrását a többiek is észreveszik :wink:
ja és kérhetlek benneteket irjatok gyakrabban vagy szóljatok ha nem vagytok...és irjátok meg,hogy mit csináltok mert különben csak 1sra várunk -.- //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.25. 4:35

(Nichen de Azadyr)

*Bedal elviharzott.. utána nem sokkal Sielle is elindu, csak õ épp az ellenkezõ irányba. Nichen meg is lepõdik, hogy milyen hamar eltûnik mindenki. Szemével egy ideig követi a lányt, amikor hirtelen észreveszi, hogy egy fickó majdnem átesik rajta, és mérgesen rászól a fiatal lányra. Odalép hozzá, a szemébe néz a fickónak, és így szól:

-Figyelj, Barátom. nem kell egybõl így szólni egy embertársunkhoz. balesetek elõfordulnak, amásik bocsánatot kér, és el van intézve. A pyarroni istenek ege alatt ez így mûködik. Vedde zt figyelembe.

*Még megvárja a fickó reakcióját, majd visszasétál a többiekhez.

-Nos, nem keresünk valami fogadót, ahova bemehetünk az esõ elõl? :roll:

<Nézz csak oda...micsoda goromba fráter... a kis sieele épp csak elindul, már le isordítja a fejét... az ilyen csak találkozzon egy nála agresszívebbel, majd meglepõdik :twisted: Vajon honnan jöhetett? Rézbõrû... hmmm...>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 68 / 72 • 1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72

Vissza: Régi Kalandok...