jul 18-23 ig biztosan nem leszek utána meg valszeg elutazok 1-1,5 hónapra a tervek szerint és nem tudom,hogy mennyire fogok tudni net közelbe kerülni ezért sry mindenkitõl elõre is....
Valaki tudja hogy miért számozza el az oldal a reagokat vagy 4 órával és miért teszi az utolsó reagokat az elõzõ elé???
És ha igen akkor valaki csinálja már meg légyszi mert elég idegesítõ és behülyíti az embert!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
skacok nem tudja vki,hogy meridian merre koszal?Mintha mostanssag kcisit ritkabban reagna meg msn-n is ritkabban lenne...vagy lehet,.hogy csak en erzem igy
//Vki a sequadion halon keresztul igazan szolhatna neki...Tysson? //
Meridian nyaral ha jól tudom...8-án találkozunk vele, ha jól emléxem, akkor jön vissza. Én a kalandomban njk-ként kezelem kariját távollétében, ugyanis eléggé megakadt az a része a történetnek amiben ő szerepelt. Mindenesetre jó lenne, ha valahogy meg tudnád oldani, hogy Viharban is njk legyen addig, mert nem haladunk tapodtatnyit sem...de a te döntésed.
Meridian ma hívott hogy holnap este már tud írni, és itt lesz szombatig, úgyhogy kéretik majdcsak azután NJK-ba tenni... majd aztán elmegy megint, és 8-án jön. Ennél többet még én se tudok...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
no ez új volt,hogy most nyaral...Mekkora állat vok...átsiklottam a reagján,azzal kapcs.,hogy mikor nem lesz... -.-
Na de ha holnap már lesz,akkor addig nem válaszolok helyette,bár sztem a viharban biztosan nem mond ellent egy kedves hölgyikének,hogy elkiséri ugy hogy kedves Hakea nyugodtan megirhatod,hogy merre mentek és a lovag beleegyezett
Nos reméltem hogy ez a tábor máshogy alakul, de mi már nemtom hány éve próbáljuk 5en (!) összehozni, és nem megy xDDD
Azért remélem jövőre majd összejön. (Addigra legalább már lesz fix melóm meg pénzem is, és így szabira is el tudok majd menni... xDDD)
Sajna megszűnt otthon a nethozzáférésem, amennyi problémám volt vele, arra azt mondtam, hogy az már nem állapot... Viszont másik házamba szeretnék újra bevezettetni valami jó kis ADSL-félét, viszont ott még nincs vezetékes telefon sem, így sztem kb egy hónap, mire lesz valami a dologból a teló bevezetése miatt. Azonban addigis mostantól sűrűbben fogom látogatni az oldalt, másnem netcafeból. A hiányom miatti fennakadásokért elnézést kérek mindenkitől , noha tudom, nem ez az első hasonló alkalom. Sry!
Sajna "evvan"...
Sig
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Meridian újabb egy hétre távozik sorainkból. Sajnos tegnap nagyon sietett így nem tudott ide írni, és engem kért meg hogy meséljem el ezt a szomorú hírt. Addigis azt mondta, kezelje mindenki a kalandjában NJK-ként. Előre is köszöni midnen Km-nek!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Egyébként én meg lejöttem a koliba és kiderült,hogy átmeneti gondok miatt nincs net Most is a suliból irok,de csak azért,mert be kellet ugranom elintézni 1s mást...
Nem tom mikor lesz net,lehet,hogy mindjárt,de elhet,hogy még pár nap pedig már kezdenek elvonási tünetek jelentkezni