Ifinben a JK-i gárda nagyobbik része egyszerűen eltűnt, úgyhogy nem tudok mit írni oda, bármennyire is szeretnék... Yvett útolsó reagját módosítani kellene, és sajnos nem tudok tovább menni addig, ameddig nem került fel a legújabb térképfrissítés, és ameddig valaki nem reagált az útolsó hozzászólásomra...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Ezúton is szeretnék értesíteni mindenkit, hogy a holnapi naptól kb. egy hétig nem leszek elérhető semmilyen formában, és nem is tudok sajnos sehová sem reagolni.
Sajnos én nem nyaralni megyek... a kislányomat szerdán fogják műteni, szájpadhasadékzárása lesz. Ha minden igaz csak egy hét...ha nem lesznek komplikációk.
De remélem, hogy minden simán megy ... és hamar túlteszi magát a nehézségeken.
Addig is kérem a KM-jeimet, hogy a karakterjeimet NJK-ként kezeljék.
Köszönöm megértéseteket!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Nos, úgy tűnik nyaralás miatt a Viher előtt című kalandból Sielle 10 napra, talán két hétre kimarad. Bocsánat a játék akadályozásáért, addig átadom NJK-nak kicsit.
Na! Itt vagyunk újra! Jóval hamarabb engedtek el mint gondoltuk volna...ugyanis rendkívüli módon Eszti mintha fel sem vette volna a műtétet - najó...fáj a varrata, és nyűgibb, de nem annyira mint vártuk. Belevaló kiscsaj azt mondta rá a doktorbácsi is... Stabil állapotban, jó étvággyal, és szépen gyógyuló varrattal engedték haza...
És köszönök mégegyszer mindent mindenkinek!!!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
GAratulálok a sikeres műtéthez és minél előbb gyógyuljon fel teljesen a lányod!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Közérdekű közlemény: Civilizától távoli kutatásaim véget értek, ezért egy hétig aktívan, utána egy hónapig háromnegyed-aktívan ismételten részt tusok venni az oldalon történő garázdálkodásokban. Köszönöm a KMeknek, hogy addig is kormányozták lökedék karaktereimet!
Ja, és gratulálok, Yvett. Utólag megjegyzem, hogy szorítottam ám!
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Nem rosszból, de a kalandod igen csak megállt, és nem látszik, hogy valamikor is nagyon elindulna, ezért nem kívánok továbbra is részt venni benne. Ha elolvasod ezt a reagot, és lenne valami mondnaivalód, keress meg msnen, vagy küldj pmet. Ieldat akár egyszerűen ki is pakolhatod és kész
Köszönöm megértésedet.
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Én is csatlakoznék Meridianhoz. Azt hiszem a jövőben én is csatlakoznék esetleg egy másik kalandhoz, ám midnaddig nem tehetem ameddig Jk vagyok egy másik helyen. Nagyon sajnálom, ha a jövőben mégis újra beindul a kaland, azonban addigra szerintem már árkon-bokron túl lennék egy másik karakterrel, valahol máshol... remélem megérted döntésem.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr