• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 138 / 300 • 1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 300

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.10. 14:22

Midnen nap jön este... tegnap fél 3-ig volt szerencsém vele beszélgetni, azelőtt is valahogy így... szóval nem tűnt el :)
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.07.11. 16:00

ahso...Akkor tolmácsold már neki,hogy esetleg irhatna vmit a viharba :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.12. 7:57

Nono... előbb ifinbe :D Írni fog, csak tudod makacs egy jószág... ha nem maradok fenn 3-ig, nem ír egyszerűen... :? :D Hogy miért, nem tudom... majd ma este megtudakolom tőle :)
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.07.12. 9:15

nema...viharban sokkal jobban kell a reagja :D
Kulonben is ifinben irhatnal az njkkkal is vmit utana talan ir hakea is :lol:
Miert van egy olyan erzesem,hogy a buvos limi kor ismet felutotte a fejet :shock:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.12. 11:58

Új msn címem van, vegyen fel, akinek fontos: mailto:tyss_on_leash@hotmail.com
Előre is thx!

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.07.12. 12:34

SINI: ne fesd a limi-kórt a falrra, mer megjelenik!

NEkem is van egy ilyen gyanúm...-.-

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.07.12. 13:33

Mindenkinek,akit érint: újra gépnél vagyok, lement a nyaralás. Asszem átélem az egész nap gyalogló kalandozók sorsát, 36 km-t magam is lenyomtam 9 óra alatt Szlovákiában.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.07.12. 15:11

Beszéltem Hakeával és azt mondta hogy nemsokára reagol mindenhova csak most nem úgy alakulnak neki a dolgok ahogy szeretné!Legyünk mindnyájan türelemmel! :D :wink:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.07.12. 20:47

nekro:
Igen...tom,mert nekem is ezt mondta...ez a limi kor egyik jellegzetes tunete ;) csak meg te nem ismered ennyire ezt a kort ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2006.07.12. 21:29

Schinter!
Nagggyyyooonnn gonosz vagy :wink:
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.07.12. 21:32

Csak tudod sini az a nagy fene harci helyzet, hogy Limivel ellentétben Hakea legalább NÉHA fenn van, és ír. Limit viszont egy csomószor láttam msn, és le se szarja Omet... leglábbis egyszer sem találkoztam vele... de ha valaki mégis látta volna, írja be nyugodtan, visszavonom amit írtam...

meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.12. 21:45

Én beszéltem Limivel minderről, és meggyőzött hogy hagyjam a karaktereit, ameddig nem tud megint köztünk lenni. Ahogyan Hakea is tette, amíikor 2 hónapra eltűnt. Uhhogy szerintem Lmit se kellene ezért bántani... még csak 1,5 hónapnál tart :D Különben is... másoknak is lehetnek magánügyi ggondjaik, de ne felejtsük: ő a legaktívabb... azaz volt a legaktívabb köztünk. :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.07.12. 21:54

"Régen volt, igaz se volt..." ahogyan szokták mondani. de nekem mindegy. reméljük, hogy eygszer megint lesz, addig meg ki kell nyirálni az összes kariját :twisted: :lol:

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.12. 22:03

Figyelj... adhatunk egy kis löketet... mindjárt megmutatom hogy kell Limenelt csalogatni :wink: Erre varjál gombot:

"... Szerintem ordan 20X erősebb Kránnál. Komolyan mondom, szerintem Bedal Alen egymaga hazavágná Cackallorékat, annyira tud... egymaga ledöntené a 13-ak tornyát és agyő... mire képes a tanács? retteghet egész Ynev, mert a Tűzvarázslók képesek lennének kinyírni szentem az összes nemes aquirt egyszerre... mit nekik messorok vazz! Mint egy darab fáklyát úgy hajítanák félre az elszenesedett shien-gorrokat, és azok a szennyes sötét elfek, pfah! Bedal fogná az egyiket és megenné vacsorára... de persze mos-quinn csáppal együtt, mert az nála alap... szerintem Amhe-ramun kezet csókolhat Ordannak, amiért békén gayja... és a legdurvább: Tier Nan Gorduin se élné túl a találkozást az Ordani tanácsal!!!! De ez a legvégső érv!..."
* ha ettől nem jön vissza Limenel, semmitől... tessék mutogatni neki ezt a reagot ezerrel, hátha :lol: :lol:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.07.13. 7:44

Áljatok már le!!!Lehet hogy elképzelhetetlen számotokra, de valakinek van jobb és fontosabb dolga minthogy egyész nap az OM-en üljön.
Ez fog történni ha szeptemberben elmegyek fősuliba és nem tudok gép elé ülni mert a katonain vagy a rendőrtisztin örülök hogy ágyat fogok találni nem hogy netet géppel!? Mert akkor inkább még most elhúzok! :?
Hakea mesél és játszik is egyben ami sok időt vesz el. HAvalami fontos közbejött neki akkor erre biztos nem marad ideje. Amúgy sem tudom mit aggódtok. Úgy csináltok mintha csak ebben a kalandba játszanátok. Ott van még a többi három amiben nyomjátok, reagoljatok abba!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 138 / 300 • 1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok