17 éves vagyok és 6-7 éve játszom a játékkal. Idén nem túl gyakran tudtam játszani, jövőre meg... na mindegy.
Nagyon érdekesnek tűnik ez a fórum, és -bár az a 6 év soknak tűnhet- nagyon kíváncsi vagyok mások tapasztalataira és játékszokásaira, mivel eddig csak az "általam-kinevelt" játékosokkal játszottam. (Jah eddig mesélő voltam, de most élvezném a játékosok könnyed életét )
Teljesen új nekem ez az online világ, de szeretnék csatlakozni népes társaságotokhoz.
Magamról: 21 éves múltam és körülbelül 10-11 éve játszom szerepjátékokkal. Sajnos a tanulás, munka, stb nagyon rendstertelenné és körülményessé teszi az összeröffenések megszervezését. Ezért is gondoltam, hogy kipróbálnám magam a virtuális játéktéren is. Nem tudom mennyire sikerül gyorsan belerázódnom, de mihamarabb szeretnék játszani is amellett, hogy olvasgatom kalandjaitokat.
A képkiválasztására és az aláírás megadására mihamarabb megpróbálok rájönni. Ezügyben lehet, hogy a segítségetekre szorulok majd.
Sziasztok! Most Reggeltem és szeretnék majd karaktert csinálni ill. játékos lenni, de tök újonc vagyok úgyhogy kéne majd egy kis help.
Egyébként 20 éves vagyok és színészetet tanulok jelenleg! Ynev világát a szerepjátékból már elég jól ismerem és számtalan regényt is olvastam már, de nincs időm komoly partikra, ezért gondoltam az internetes lehetőségre, de a szörfözéshez még nem nagyon értek. Ezért kéne a segítségetek, de jó hír hogy az alapszabályokat már nagyon vágom játék közben, csak még nem tudom, hogy lehet bejutni egy kalandba.
Előre is köszi, és már nagyon várom ynevi kalandozásaimat.
sziasztok
szintén fevételemet kérném a játékosok közé.
18 éves vagyok és nem játszottam tul sokat...akkor is csak mágust.
remélem azért megfelelek:)
előre is köszi
Én egy 19 éves diák vagyok, és szeretnék játékosként felvételt nyerni.
Nekem is a M.Á.G.U.S. a kedvenc szerepjátékom, ezzel játszottam is már jópárat, de azt elismerem, hogy máshoz eddig nem igen volt szerencsém.
(ami késik nem múlik )
Kedvenc karaktereim a boszorkánymester és a tűzvarázsló. Remélem alkalmasnak találtok a játékra.
Ha lesz felvétel Vampire-be, akkor örömmel venném, ha gondolna rám valaki. Igaz még nem próbáltam, de van itt pár haverom, akik már felajánlották, hogy egy gyorstalpalón kioktatnak, mit hogy kell ebben a gaméban. Magust már elég régóta ismerem, s most is vezetek egy Online mesét, ill többben JK-ként veszek részt, szám szerint 4-ben ilkl egy ötödikbe most készülök beszállni, ill gondolkodom egy új modul indításán is.
Nagyvonalakban ennyi, a többit majd egyeztetés alkalmával megejtjük.
25 éves hölgyemény vagyok. A munka miatt Siófok és Budapest között "ingázom". Ám mivel csupán hétvégente járok haza és így internetközelbe is csupán akkor kerülök, ezért maradok engedelmetekkel egyelőre a szimpla olvasgató ill. tapasztalatszerző státuszban.
A szerepjátékról először röpke egyetemi évem megkezdése előtt hallottam a friss haveri körben, aztán az ezirányba való érdeklődés igazából akkor annyiban is maradt. Később - a munkahelyi lehetőségekből adódóan - a főnököm gyerekeit kifigyelve keveredtem egy akkor még létező internetes játék fórumozói körébe, mivel a játék "győztesei" a jobb internetelérés lehetőségével rendelkeztek és lehetőségeimmel tisztában léve aktív fórumozó lettem. Kb. fél évvel később a fórumon felbukkant egy új, online RPG játék lehetősége - ekkor indult akkor még csak teszt jelleggel a Thrillion Kincsei - és megnéztem mi is ez. Idővel beleszoktam az ottani még alakulóban lévő, majdhogy még rendszer nélküli fórumozásba és egész kellemes ismerősi kört sikerült onnan összeszednem. Mivel jöttek annó OFF-ban a különféle szerepjátékokkal -amikor kocsmai verekedés v. fegyveres "ütközet" volt lejátszva és valaki VP-zni kezdett egy másik személy szerint-, ezért aztán elkezdtem utánajárni néhány dolognak és végül egy kedves ismerős említette, hogy létezik egy olyan oldal, ahol M.A.G.U.S.-t is lehet online szinten játszani, így keveredtem ide.
Reményeim szerint lesz lehetőségem idővel, hogy mint aktív JK is részt vehessek majd a kalandozásaitokban.
Addigis élményteli fórumozást és tapasztalatokkal teli kalandozást mindeninek!
Üdvözlet midnen új tagot az oldalon!
Welina Shire: Thrillion kincsei fórum? Ohh azon én is toltam egy ideig, jó kis hangulat szokott ám ott lenni... bízok benne hogy itt is jól fogod érezni magad! Jó olvasást és hasonlókat
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Well, első hsz-ként üdvözlet mindenkinek ezen a fórumon. Ha valaki nem ismer, akkor figyelmébe ajánlom a lejebb leírt kisregénnyi terjedelmű ömlengésem magamról, ha valaki pedig ismerne, az nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja a következő leírást szörnyű jellememről és egyéb perverzióimról. (-;
Amit tudni kell rólam, hogy fiatal vagyok, eléggé, kertelés nélkül 17 éves, és hím nemű. Nagyjából 5, 5 és fél éve játszok aktívan különféle válogatott roleplaying game-ket, és ugyanennyi idő óta mesélek is. Online nagyjából 1, 1 és féle éve játszok/mesélek, stílusom hosszú, giccses és ömlengő (saját bevallásom szerint legalábbis).
Amit eddig játszottam, az M.A.G.U.S., Új Tekercsek és Első törvénykönyv szerint egyaránt, freestyle-ban dettó, és még meséltem is (ha minden jól megy, és sikerül megemberelnem magam, akkor talán jelentkezek mesélőként ide is, már ha igény van rá).
Dungeons&Dragons, játszottam, meséltem, a hack&slash részt elhagyva, ettől független akármilyen környezet, vagy parti mellett játszottam nem tetszett, tehát ki is lehet hagyni. (-:
Káosz szava rpg, rövid mesélés és játék után rájöttem, hogy ez a világ nem nekem való, abba is hagytam gyorsan.
Shadowrun, ezt a játékot továbbra is szeretem, mind mesélni, mind játszani, mert jó és szép cyberpunk-fantasy világa van, és ... na mindegy.
Gyűrűk ura rpg, ugyanaz, mint a Káosz.
Vampire: the Masquerade - egyik kedvenc játékom a mai napig, és tulajdonképpen minden mesélésem ehhez a settinghez igazítom, kertelés nélkül a személyes drámához és horrorhoz.
World of Darkness-en belül Mage-t, Werewolf-ot, Ghouls-t játszottam, a többit meg szeretném kipróbálni, egyéb rendszerek, amiket játszanék a Little Fears nevezetű gyerekkori horror szerepjáték, Kult, és Cyberpunk. Mert ezek jók. (-:
Fórumok, ahol fellelhető vagyok/voltam:
Rpg.hu - Ravnos nick alatt, egy csúnya flame-ben warchief-vel, és még pár ravnos központú hozzászólással.
Régi álomvilág vámpírfórum: A legbunkóbb mod címén futottam, több álnév alatt:
Varga Anita - Malkavita antitribu moderátor (később már malkáv is)
Kiméra - Öreg ravnos harcos
Erdélyi Tímea - Egy halandó kislány, akit továbbvittem az új álomvilágra
Vörös Gábor - Volt ÁVO tag, a gangrel klánból, tulajdonképpen alantas féreg (-:
Ezen kívül két fórumot vezettem, amik önhibámon kívül meg is haltak egy idő után, ezek név szerint a második és harmadik pvcforum.
Kisebb-nagyobb kihagyásokkal jelen vagyok még a marsarahzero.atw.hu-n is Aenis Winddancer néve, mint wannabe mesélő és lusta játékos.
Nos, aki mindezen végigrágta magát fogadja gratulációm, és ha a fent leírtak nem riasztottak el mindenkit közelből és távolból, akkor pm-ben még érdeklődhet felőlem.
P.S.: A karakterem neve Toxic Doll, és tudom, hogy LadyCrow (alias LC-nek)-nek is van egy DJ Toxic Doll nevű karija, de a kettő nem keverendő (mellesleg letárgyaltuk anno, hogy használhatom a nevet. (-;)
Egy vajdasági 16 éves fiú vok,egy viszonylag újkeletű party tagja(kb 1.5-2 éves).Nemrégiben jött hozzánk egy új tag,aki több tapasztalattal rendelkezett nálunk,feldobta egy kicsit a csapatot...ő ajánlotta,h nézzem meg ezt a fórumot...
1.mindenképpen játszani szeretnék,szóval ha itt kell,akkor játékosnak jelentkezem,ha nem,akkor viszont szeretném megtudni,hogy hol lehet.
2.Talán ha kaphatnék egy rövid útmutatást a játékhoz vezető legrövidebb útról,azt nagyon szépen megköszönném...
Az igazán jó szerepjáték nem a kockarázásról szól, legalábbis én a freestyle-ra szavazok, meg a melodrámákra, és hasonlókra, ahogy fentebb leírtam. (-;
Dekázással, rigózással annyi a gond, hogy annyira el van vonatkoztatva a többi játékostól, hogy nehéz egyszerre mesélni a többi partitaggal. Ennyi.