Schinter: Bizonyára érdekesebb volt, mint itthon punnyadni, egész nap tv-zni és netezni, alkalmanként azért persze beiktatva egy kis MAGUS-t is ^^ Remélem te és a többiek jól éreztétek magatokat. Na mindegy. Amúgy, egy kalandban játszunk, de ha majd beleolvasol Ifin-be, akkor látni fogod...-.-
Annyira mozgalmas volt a prgoram es a kaland,hogy kozben be kellet iktatni egy pihenonapot a tobb keres alapjan Na meg nagyon sok live resz is volt
Igen hallottam mar rola Csak most szept.6-ig nem leszek es nem biztos,hogy vegig olvasom amjd az osszes hszt ha annyit termeltek,ezert elore sry...
Ja es a nyaralas alatt kemenyen gondolkodok es tervezgetek
Hmm...értem én...én meg egyelőre itt lógok, mert mást nem tehetek, vagy regényt olvasok, esetleg művelődöm...még annyi mindent meg kell tanulnom a kyr vallásról meg az egyistenhitről hogy csak na
Errol jut eszembe...volt iroi es grafikus talalkozo...mit ne mondjak az elobbi volt tavaly is...az is kar volt emg az idei is...de asszontak a szervezok,hogy jovore nem lesz
Nekem meg kellene tanulnom írni...nem vagyok elégedett a saját színvonalammal, mindenkinek tetszik csak nekem nem Vagy csak túl kritikus vagyok magammal szemben. És amúgyis, még az sem ér semmit, ha jól fogalmazok de magához az rpg-hez sík vagyok. Pedig így van. Ezért Morgenázom...leragadtam nála
ugyan mar...Mi sem gondoltuk,hogy nyerunk barmit is megis nyertunk...Najo a looser dijra szamitottunk a havernal... :d
Mellesleg kuld el vkinek...esetleg be tudlak vezetni Indyhez...Tod aki irta a srosvetot...nem tom olvastad-e...Sztem egy jo kony. Meg tudott fogni
Áh, nem 'úgy' írok... Bár egy időben az is ment, csak valahogy akkor sem tetszett, az egészet elégettem. Hanem a hsz-eim. Többet várok el magamtól. Komolyan. Lehet hogy szánalmas de ez van Ide is Hakea vezetett be...tulajdonképpen...nélküle nem lennék sehol sem...
hat sztem a hsz-ken sokat fugg attol,hogy ki menniyire jartas illetve mennyire szokott rpgzni...idovel fejlodik ez is..
Es nem utso sorban ki milyen hangulatban van...mert ha beleeli magat,akkor az igazi Mellesleg ha szoktal irogatni sztem ne hagyd abba...Jo dolog az iras
Az a baj talán hogy túl sok mindent írogatok Kezdetben az egész csak ilyen unaloműző elfoglaltságnak indult, még a magus is. Örülök neki hogy belekezdtem. Örülök neki hogy Hakea azt mondta, van hozzá tehetségem. Jól érzem így magam. Tényleg jó hogy belekezdtem, és nagyon sok új emberrel ismerkedtem meg -akiknek rengeteg mindent köszönhetek, és...szóval akikkel jó játszani vagy csak beszélgetni
mindenkinek van tehetsege mindehez csak az a kerdes,hogy mennire illetve mennyire tudja kiaknazni az illeto Meg nem volt szerencsem veled jatsyani,de mar varom,hogy vegre egy ujabb emberrel meg ismerkedjek
ui.:es vegre ismet lehet tervezgetni es megvalositani azokat upsz akarom modani :angyal:
Hmm, mit tervezel? De hát, sok sikert hozzá! Én sem játszottam még veled -minő meglepő - de ami késik nem múlik. Akkor majd szeptemberben! Addig még rágyúrok a hsz-eimre ˇˇ
Hmmm...Schinter és Layla egy kalandban? Hát erre már én is fenem a fogam.
Tudom, hogy ez is valami finomságos csemege lesz Szegény Tysson, meg az ő elvárásai a szolid megfogalmazásokról
Tysson drága nagyon jól nyomja ^^ De nekem akkoris Hakea marad a kedvenc KM-em, hiszen nála kezdtem el bontogatni szárnyacskáimat, ő "avatott be", ő volt az aki megtanított arra mit tudok... *hálás pillantás*
Öhm...Schinter milyen? Mert én is kíváncsi vagyok ám rá