• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 144 / 300 • 1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 300

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.26. 18:56

Hakea Ello írta:Hoppá, hoppá! Attencion, attencion! :D

Miért, na...? Aki képes megtanítani még egy síkhülyét is Magus-ozni, az te vagy. És...személyemben íme az élő példa. :)
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.26. 23:29

Tysson drága nagyon jól nyomja ^^ ----> Ohh ekkora dícséretet még senkitől se kaptam :oops: Most akkora fejem lesz hogy ki se fogok férfi az ajtón... nyajó talán menni fog :D
Síkhülyét? :shock: Lehet, nem vagy tisztában a képességeiddel RPGzés terén, amik ott szunnyadnak benned. Hakeának sikerült felpiszkálnia, remélem segítségedre lehetek abban is hogy formázzam ezt a képességed :wink: A Kandúr midnenképp fog segíteni :lol:
Schinter miylen? ŐŐ... és akkor széthúzza Minu lábait, bevágja a... khm... Schinter style :lol: Az én styleom hamarosan le fog jönni :P
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.27. 9:16

Tysson, ez...ez...ez alapján Schinter karaktere minden esetben érzékeny, érzelmes típus, akinek nem csak a szex a fontos és ööö... :D Hát, Hakea rendesen felpiszkálta szunnyadozó tehetségemet (ez de szar volt :lol: ), de ha úgy tekintjük, véletlenül kezdtem el az RPG-zést. Hakea tudja hogy miről beszélek, hiszen ő volt az aki mindent látott...aki bevezetett a kalandba, aki annyit segített amennyit csak tudott :) Bár az ő tudását tekintve ez nem is olyan furcsa. *kacsint*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.27. 9:39

Wow hakea tudása? :D Na most lehet pironkodni Chris... :lol: Én az RPG-zést kb úgy kezdtem, hogy a kezembe nomták az ETK 2. kiadását és azt mondták: " ne óvasd és művelőggy..." Azóta mondhatni kiműveltem magam :lol:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.27. 9:43

Nekem ez egy kicsit másképp nézett ki, ugye amikor a könyv húsz darabra esik, és én nyugodtan olvasgathatom a boszit, míg más a papokat nézegeti :D Érdekes, annyit mondhatok, de ha az egés nem keltette volna fel az érdeklődésemet akkor hívhatott volna akárki játszani, nem jöttem volna... :)
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.27. 9:48

Háát az igen :lol: Nekem is volt szerencsém látni azt a könyvet... horrorisztikus élmény volt :shock: Hallani azt, hogy " Add már ide a bárdmagicet... nem, bocs az már nincs meg.. kapsz helyette iylet... és odavágnak eléd egy 15 oldalas részletet... :lol: Hát egen... mondjuk a barátom 2. kiadású ETK-ja is hasonló volt... nyo midnegy... őő lenne egy fincsi kérdésem: Sheenwal hol van? :D ŐŐ.. nemtom jól írtam-e le.. smaragdmagic & miegymás... hol van a város? ŐŐ... aki tudja jelentkezzen mer kellene az infó... :P És Ifinben újabb bizonyítéka bukkant fel annak, hogy Layla drága milyen kítűnően ír.. aki en mhiszi járjon utána :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.07.27. 9:49

Bocsánat, hogy bedugom a kis orcám, no de ha már Schintér került szóba..
Haonwelles játékba eddig egy igen szolid karakter hozott...Ki nem nézném belőle, hogy rápattan egyik női csapattársunkra...Az ő sznob elfje...neeemm
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.27. 9:51

Jááj...*fülig pirul és érdekes pillantást vet a monitorra* De most komolyan ne dícsérjetek már agyon, más is játszik minimum ennyire jól... :roll: Nya mindegy, művelődöm még egy sort délelőtt, elkezdem a "Csepp és tenger"-t, aztán ennyi a tervem erre a pár órára...addigis cupp mindenkinek, Morgena vgyázza lépteiteket! :wink:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.27. 9:53

Oksa... én is lépek :) És nem dícsérnélek ha tényleg nem lenne jó... meghát gondolom jól is esik ha elismerik az ember készségeit... :P Ha nem is Csepp és Tengert, de én addigis Anyrok Alkonyát végzem... :lol: Nyah... pussz neked! Sogron óvjon midnenkit... mindentől :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.07.27. 15:56

Tysson-lar írta:Sogron óvjon midnenkit... mindentől :wink:
.... és tőlem... 8) :twisted: :uzi:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.27. 19:10

Con Larrodan írta:
Tysson-lar írta:Sogron óvjon midnenkit... mindentől :wink:
.... és tőlem... 8) :twisted: :uzi:

Képes lennél bántani szegény megfáradt kalandorokat? :lol:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.07.27. 19:10

Con Larrodan, az oldal FŐGONOSZA!! :D

Tysson... még ebben a tkintetben is hasonlóak vagyunk. Én, amikor régen megismerkedtem a magussal, osztálytársaim már jáccották egy kéthónapja kb. Mondta az egyikük, hogy milyen jó, mondtam neki, hogy lenne kedem nekem is. Kezembe nyoma az ET-t, és közölte, hogy egy hét nap múlva lesz egy új kaland... :lol:

Jah és még valami. Július 29-től augusztus 5-ig egyáltalán nem leszek netközelben, addig kérem a KMeket, hogy a karaktereimet NJK-ként irányítsák. Thx

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.27. 19:23

Oksa Meridian kontrázok: :lol: :lol:

Jólu 29.-től egy hétig nem leszek, elutazom... jövőhét szombaton érkezek haza... :lol: KInek szerencséjére, kinek szerencsétlenségére, szeméyle válogatja ugyebár...
És hidd el Layla: Con bántja a kalandorokat ha megérdemlik hogy bántsák őket :) És az utóbbi rzshal csúúúnya kalandorok voltunk mindketten, ezért ha nem vigyázunk legközelebb az admin bácsi eldádáz mindkettőnket... legalábbis én ezt vettem le velős reagjából :P :lol:
Hé... ha Con az oldal főgonosza, én kije vagyok? :lol:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.07.27. 19:31

Hááát... főnoobja talán. vagy főbénája? Nem is tudom...xDD

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.27. 20:15

Wow... főnoob? Az jóó... még sose mondott senki iylen szépet :) Kivéve Laylát :P
Oksa... akor Con az ádáz főgonosz, én a dacos főnoob, Meridian pedig legyen aaa... főfőloser :lol: teccik? :evil:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 144 / 300 • 1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok