• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 83 / 120 • 1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 120

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.15. 1:19

(Dzsana Khadde)

*Tia mosolya kicsit feloldja benne a feszültséget, s gyengén visszamosolyog rá. Megörül, amikor az elf elfogadja az ebédre való invitálását, ő már tegnap délutántól nem ett... és az a két pálinka...
A biztonság kedvéért magához veszi a hosszúkardját - csak úgy tokostól cipeli kezében, bezárja gondosan ajtaját, s elindul Tia után. Odalent kardját az asztalnak támasztja, s amikor a rendelést leadta Tia Dzsana hirtelen lesápad...*

- Öhm... azt hiszem én már nem is vagyok annyira éhes - oh...főlleg nem - *látszik rajta, hogy igen csak egy heves rosszullét fogta el, undorodva fordul le a székről, s támolyog az ajtó felé..*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.15. 2:31

Shanil Argus

-Aha...nincs semmi gond.nem felelhet meg mindenki a szokasos nezeteknek... 8) Azt hittem,hogy az elfek hagyomanyaikara kenyesen ugyelnek,de ugy nez ki,hogy akad kivetel.No de ha nem haragszik gyorsan beszlejunk at nehany feluletesebb a dolgot es a tobbit megbeszelhetnenk a tobbiek jelenleteben,ne hogy ketszer kelljen elmondani,mert az csak idohuzas lenne,mig a masik,hogy eddig nehez napunk volt es majd piheni szeretnenk egy kicsit a megbeszeles elott :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.15. 5:47

- Természetesen *hajt fejet az elf megenyhülve.* - Úgy vélem, egyszerűbb, ha ön kérdez, én válaszolok. Előző kérdésükre: azért dolgozom a szürkecsuklyásoknak, mert jól fizetnek. Ennyi.
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.15. 6:23

Shanil Argus

-Ertem.Akkor reszmerol nincs is tobb kerdesem...Egy szoval osszegezve annak dolgozik,aki jobban fizet nem de? :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 7:30

(Sal Hiddle)

*A lány csendesen elnyúlt a habokban. A fűszerek mámorító illata felkúszott az orrán, és gyönyörű arcára nemtörődöm mosolyt csalt. Sal élvezte a levegőben keveredő aromák játékát, a dézsában hömpölygő aprócska tenger illatos kavarodását, azt, ahogy a fűszeres víz bársonyként símult a bőréhez. Most mindent elfelejtett: nem számított senki és semmi, nem érdekelte a küldetés, hiszen tudta: hiába rágódik rajta...ha nem piheni ki magát, még kevesebb esélyük lesz arra, hogy véghezvigyék a feladatot...a lány halkan szuszogott a dézsában, talán egy-két pillanatra el is szundikált, amikor kopogást hallott az ajtó felől, majd egy hangot. Kandúr volt az. Sal már az első másodpercben felismerte. Elpirult, ahogy ránézett saját, habtenger áztatta testére, majd válaszolt Kandúr kérdésére.*

-Óh, várj egy pillanatot, kérlek...csak belebújok a ruháimba, ugyanis eddig mosakodtam.-a Kandúr érezte, hogy a lány hangja elhalt az ajtó másik felén.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 9:01

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: Luure Mos Che'narion [Kraal Mornan], SHanil Argus [Schinter], Sal Hiddle [Layla]

* Trisha újabb kérdést intéz az idegenhez...*
- Az nem lényeg, ki másnak dolgozik, a lényeg, hogy... meggyőződésből? Kalandvágyból? Tapasztalatgyűjtésből? Mert csakhogy tudd: semmi pénz sem ér fel az életeddel... jól át kellett volna gondolnod még mielőtt belemész mindebbe... nem lesz egy sétagalopp... ha jól sejtem... drága megbízóink ugyanazon küldetést varrták a nyakadba, mint nekünk... de ha megbocsátassz... márcsak óvatosságból is szeretnénk megtudni mennyit tudsz...

* A Kandúr az ajtó előtt úgy tűnik, meglehetősen türelmetlen...*
- Hagyjad akkor kincsem, később visszajövök, ha majd tudsz és szeretnél fogadni...
* A férfi vár még pár másodpercet, majd ismét megkérdni...*
- Khm... bejöhetek most vagy... később?
* Ha nem hall választ, benyit az ajtón...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 9:01

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Luure Mos Che'narion [Kraal Mornan], SHanil Argus [Schinter], Sal Hiddle [Layla]

* Trisha újabb kérdést intéz az idegenhez...*
- Az nem lényeg, ki másnak dolgozik, a lényeg, hogy... meggyőződésből? Kalandvágyból? Tapasztalatgyűjtésből? Mert csakhogy tudd: semmi pénz sem ér fel az életeddel... jól át kellett volna gondolnod még mielőtt belemész mindebbe... nem lesz egy sétagalopp... ha jól sejtem... drága megbízóink ugyanazon küldetést varrták a nyakadba, mint nekünk... de ha megbocsátassz... márcsak óvatosságból is szeretnénk megtudni mennyit tudsz...

* A Kandúr az ajtó előtt úgy tűnik, meglehetősen türelmetlen...*
- Hagyjad akkor kincsem, később visszajövök, ha majd tudsz és szeretnél fogadni...
* A férfi vár még pár másodpercet, majd ismét megkérdni...*
- Khm... bejöhetek most vagy... később?
* Ha nem hall választ, benyit az ajtón...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 9:38

(Sal Hiddle)

*A lány villámsebesen kiugrik a dézsából, és a szobában terjengő illatok felhőjén át az ágyához lépked. Igyekszik gyorsan felöltözni, de nem sikerül neki: hallja, ahogy Kandúr kérdezgeti, majd, mivel nem kap választ, benyit az ajtón. Sal egy pillanatra szinte kővé dermed, majd elpirul és lehajtja a fejét: már felvette lila szoknyáját, mely ugyan keveset takart belőle, de azért mégis csak...gyorsan a teste köré csavarja a törülközőjét, majd vet egy szégyellős pillantást az ajtóban álló férfira.*

-Öhm...mi történt? Mi az, ami ennyire fontos? Gyere, foglalj helyet, ne álldogálj ott az ajtóban...-a lány zavarát leplezve odalépked Kandúrhoz, majd gyengéden belékarol és az ágyhoz vezeti. Mikor mindketten helyet foglaltak, csak azután kérdez tovább.-Mondd már, miért kell velem sürgősen beszélned...megöl a kíváncsiság...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 9:56

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Sal Hiddle [Layla]

* A AKndúr beljebb lépked... láthatóan nem feszélyezi, hogy a lányt félmeztelenül látja... az ágyig sétál majd lehuppan...*
- Hm... egészen viharosra sikeredett ez a mai reggel. Gondoltam átbeszéljük az elkövetkezendőeket. Fegvyerem... lelkem, szívem testem... midnenem a kláné. Nem maradhatok veled örökké... el ekll hogy válljon az utunk, amint a feladatot teljestettük. Lennének alternatívák, ám nem kérhetem azok megvalósulását... nem szeretnék elveszni az irrealitás valótlan síkjában... ehetetlent, és szándékaiddal szöges ellentétben álót nem várhatok el tőled. Sose etnném.... csak gondoltam beszélek róla... így sokkal... érthetőbb lesz majd, ha majd nem lehetek... nem tudok majd melletted lenni...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 10:02

(Sal Hiddle)

*A lány némán hallgatta a férfi szavait. Fejében egymást kergették a gondolatok: minden megfordult az agyában, minden rezdülésével, összes érzésével Kandúrt akarta. Vele akart maradni. De tudta, hogy ez lehetetlen. Megvalósíthatatlan...a férfinek igaza van, nincs más megoldás, csak így történhet...szemeiben megjelent pár apró könnycsepp, de még mielőtt Kandúr észrevehette volna, sietősen letörölte őket. Őt senki ne lássa gyengének...senki...senki.*

-Rendben...értelek.-szólalt meg ezután halkan, de hangja egészségesen, erősen csengett, egy pillanatra sem remegett meg.- Igazad van, így lesz a legjobb, hiszen nem tehetünk semmit...semmit annak érdekében, hogy ne kelljen véget érnie annak, ami kettőnk között van. Tudom, hogy a Testvériséget nem hagyhatod el értem, nem is érek én annyit...de lehet egy kérésem?- Sal szemei keményen meredtek egy sarokba...nem mert a férfire tekinteni.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 10:08

KM esemény [Tysson-lar]

* A KAndúr a hajába túr, majd közelebb vonja magához a lányt... az ölébe veszi, hátát úgy cirógatja... nem törődik azzal, ha esetleg a törölköző lecsúszna...*
- Mondd drága Sal... én is... feltennék egy kérdést, bár tudom, hogy válaszod rá... elutasító lesz. De később sokkal inkább fogja fúrni az odlalam hogy meg se próbáltam...
* Egy nagy levegőt evsz, majd megnyalja száját... lefelé néz, nem keresi a lány tekintetét...*
- Hajlandó volnál-e... a Testériség szent kötelékei közé lépni? Mert a képességed megvan hozzá... és.... így... itt maradhatnál nekem... tudom, hogy olyan kívánok, ami túltesz... túltesz rajtam... de kérlek... fontod meg mielőtt választ adnál...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 10:15

(Sal Hiddle)

-Nos.- a lány szíve hevesen ver, ahogy átgondol minden lehetőséget. Mit tehetne? Mi lenne a helyes...? Egy pillanatra földöntúli boldogság tölti el, olyan, amilyet még sohasem érzett: utána a fellángolás lelohad benne, a tűz kialszik, és öröme semmivé foszlik. Helyét keserűség veszi át. -Én szívesen itt maradnék, veled, édes, de nem tehetem...nézd...csak egy esetben tehetem meg...csak egy lehetőség van arra, hogy hogyan áldozhatnék fel mindent a Szürkecsuklyásokért. Cserébe persze segítséget várok...hiszen nekem is van saját célom, amit el kell érnem: vagy veled, vagy nélküled, de teljesítenem kell, mit a vérem diktál, mely az ereimben áramlik, mely...mely anyám felé húz...ugye megértesz? Kérlek, felelj...- a szenvedés pillanata ez. Sal zokogva borul a férfi vállára, és mostmár nem érdekli, hogy gyenge, hogy érez: hogy nő...már nem, most csak szenved, és dacol a lelkét ostromló kínokkal... -Ugye...nem hagysz cserben? Ugye nem...? Érted, hogy mire megy ki ez az egész?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 10:24

KM esemény [Tysson-lar]

* A Kandúr szíve melegen kapál, ahogy a lány válaszát hallgatja... szorosan maghoz öleli, és lágy csókokkal árassza el a nyakát... átkarolja majd még jobban magához vonja... minden mozzanatában a közelségét és irnta való forró érzéseit próbálja éreztetni...*
- Testvriségunk acélból alakult innen rendkívül messze... hogy a szegényeken és nincsteleneken segítsen... itt északon némileg más nemes célok azok, melyekért küzdünk... ha valakit soraink közé fogadunk, midnent megteszünk azért, hogy segíthessünk rajta... cserébe szolgálataiért... szavamat adom, a SZükrecsuklyás Testvériség nevében, hogy amennyiben soraink közé lépsz, minden segítségünkkel célod elérésén fogunk munkálkodni, segíteni fogunk anyád felkutatni, minden lehetőséget és információt kezeidbe adunk... és ott leszek énis. Melletted... segíteni fogok. Midnenben.
* A lány hátát lágyan simogatja... lágyan, halkan beszél, ám érezhetően érzelmekkel van teli... akarja a lányt... teljes szívéből, ám némi keserűség is vegyül szavaiba... a kétség, hogy mégis nemet mondd, és akkor elveszíti...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 10:30

(Sal Hiddle)

-Nem.- a lány hangja megremeg, most először, ahogy a férfihoz símul és gyengéden átöleli. -Nem, nem tehetem meg...anyámat egyedül kell megtalálnom, hiszen ki tudja, milyen veszedelem az, ami engem üldöz, útban hozzá...nem szeretném feláldozni a Testvériséget a saját céljaimért...nem. Talán majd egyszer visszatérek hozzád. Talán. Ha addigra nem lesz valaki más, valaki, aki sokkal többet jelent neked, mint ami én voltam a számodra...kérlek, érts meg, szerelmem, kérlek...- Sal ismét felzokog, majd még közelebb bújik Kandúrhoz, a szemei égnek, a bőre lángol, a teste remeg, az érzékei cserbenhagyták: alig kap levegőt a fájdalomtól...kíváncsian várja, hogy vajon Kandúr mit fog mondani...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.15. 10:37

KM esemény [Tysson-lar]

* A férfi még közelebb vonja magához a lányt...*
- El kell hogy fogadjam döntésed, de tudd: ha te is taggá lennél, kötelessége lenne a Csuklyásoknak segédkeznie... nem lenne benne semi kihasználás... de amennyiben... egyedül... óhajtod véghezvinni célod... nem állhatok az utadba. Nem tudnék. Nem akarnék. Csak reménykedni tudok, hogy egy nap visszatérsz hozzám... de kérlek... gondold meg még egyszer az ajánlatomat... csak még egyszer kérlek... nem akarom hogy elmenj, holtt tudom hogy el kell hogy engedjelek... valahogy azonban mégsem megy...
* Testével immáron teljesen beborítja a lányt... újabb csókokkal halmozza el...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 83 / 120 • 1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...