• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 87 / 120 • 1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 120

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.18. 19:31

(Tia)

Amint látja, hogy a hatás könnyedén áttörte a lány elméje köré vont pajzsokat, nyugodt,fölényes mosoly ül ki arcára, Sal mérhetetlen gyűlöletének ellenére is. Rövid szünet után ismét varázsige hagyja el a száját.

-DICANTAERON!

Tia alakján egy remegés fut végig, mint amikor a vizet érintik egy bottal. Rezzenéstelenül áll, várva a lány támadását.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.18. 19:36

(Sal Hiddle)

*Sal gyűlölete még mindig ugyanúgy lángolt, mint elméje áttörésének pillanatában: vak gyűlölete kényszeredett, gyors mozdulatokra ösztönözte, a kezében lévő tőrt pedig egyre gyorsabban mozgatták ujjai. Ereje nem volt számottevő, de a gyűlölete határtalannak tűnt: gyorsasága, bátorsága egy másodperc alatt megsokszorozódott. Hajolt, oldalra ugrott, majd szúrt.*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.18. 19:43

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: mindenki

* A kandúr már szólásra nyitná aszáját, amikor a varázsszavak elhagyják Tia ajkait... villámgyorsan dobótőr terem a kezében, majd felkészül hogy a másodperc egy törtrésze alatt útjára bocsássa... ekkor azonban Sal pattan fel, és a varázslónő felé veti magát... a KAndúr midnezt érzékelve hátrébb hajol, hogy megadja azt a megfelelő lendületet... a tőr a kezében élesen villan... készen áll, hogyha tiszta a cél Tia életét kioltva a pengét a lány szemgödrébe dobja... Trisha villámgyorsan felpattan ezek alatt... gondolataiba mélyülve eddig osztott-szorzott, ám most tőrét előkapva pördül meg... mi ütött ezekbe?*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.18. 20:07

(Tia)

...és esett. Hatalmas sújtása egész egyszerűen átsuhant a karcsú testen, mintha levegőből lenne, a lendület pedig egész testét átlendítette Tia szellemszerű alakján. A tőr a lány húsa helyett mélyen a falba csapódott, Sal épphogy meg tudott állni a fal előtt. Tia arca komolyra fordul mikor látja a többiek riadt reakcióját, és egyik kezét felemelve int nekik, hogy maradjanak helyükön, közben folyamatosan Salre tekint.

-Remélem ezzel a kis demonstrációval eloszlattam mindannyiótok esetleges kétségeit a mágikus kondicionálás szükségessége felől. Ugyan ez igencsak sok energiámba került, ha több varázshasználó ellen vonulunk, akkor az ilyen szélsőséges helyzetekkel számolnunk kell. Sal, nyugodj meg.

Csettint egyet, mire Sal gyűlölete szertefoszlik, csupán egy kis zavarodottság marad a helyén, értetlenül állhat a különös tapasztalat előtt. Tia kedves, segítőkész arccal fordul felé, látszik rajta, hogy semmiféle ártó szándék nem vezérelte.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.18. 20:14

(Sal Hiddle)

-Mi...mivan? Mi a francot műveltél velem? -Sal a fal mellett tért észhez, egész testét rázta az emlékezés utáni vágy, és fuldokolva, dühtől csillogó szemmel nézett Tiára. nem hatotta meg az elf lány arcán ülő barátságos, őszinte kifejezés. -erre ment volna ki az egész? Komolyan csak ennyit jelent nektek minden? Mi vagyok én, hogy velem íksérletezz, te...te...- Sal pár másodpercig dadogva, keserűen meredt Tiára, majd hangja elcsuklott...ez a kis akció túlságosan leterhelte ahhoz, hogy most vitatkozzon.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.18. 20:19

(Dzsana Khadde)

*Tompa fejfájással tér vissza lassan az önkívületi állapotból, ahonnan halk de mégis megnyugtató női hangok rántották vissza az életbe. A hal orrfacsaró bűzét még mindig ott érezte az orrában - de nem, inkább a fejében létezett, ott ahol semmilyen szellőztetés nem söpri ki azt az undorító, hányingerkeltő szagot... Lassan nyitja ki a szemét és Trisha arca megnyugvással tölti el, fejét elfordítja és megpillantja az egész társaságot a csöppnyi szobában. Torz és fancsali képet vág, majd lassan felül az ágyon. Tia szavaira fáradtan legyint egyet.*
- Ne vedd magadra... ez előfordul néha. Főlleg ha nem eszek régóta és akkor emlegetik azt a ... a.... AZT....Hát tegnap dél óta nem ettem... a reggeli két pálinka viszont - na az volt főkképpen a ludas...
*Ülve hallgatja az elf szavait, kissé értetlen arcot vág, hisz azt sem tudja miről van szó. Mikor Tia befejezi mondandóját és hatalmához folyamodik Dzsana egy pillanatra erős nyilalást érez a fejében, melynek következtében két kezét halántékára szorítja. Ezután a fülében érez zúgást, s értetlenkedve néz szét maga körül...ezt a rosszulléte nem okozhatta. Meglepődve látja amint Sal egy tőrrel a kezében nekiesik a varázslónőnek és automatikusan mozdul utána. Az ágyról egyetlen mozdulattal a nőre veti magát, leakarja fogni, hogy ő Tiát semmiféleképpen ne érhesse el.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.18. 20:27

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha gyorsan mérlegel: a varázslónő egy újabb rúnát dob fel a levegőbe: villámgyorsan kezét melleihez emeli, majd mágikus energiáit egy hosszú nyalábba gyűjtve útjára bocsáltja energiáit. A támadás iszonytató erejű: a fényár beborítja a szobát, majd a nyaláb Tia felé csap... a papnő ösztönösen reagál... fejét elkapja... ám a nyaláb ahelyett hogy Tiát a falba döngölné áthalad a lány testén... a fal felszakad, majd jókora lyukat üt rajta a varázs... kőszilánkok és faforgácsok szállnak szét midnenfelé... jókora füstpamacs kígyózik elő... a KAndúr se tétlenkedik: ugyanezen pillanatban egy dobótőrt vág az elf feje felé... amely persze áthaladva rajta a falban áll meg, szitne tövig beléfúródva... a férfi megpördül, majd egy jóval nagyobb tőr kerül a kezébe... villámgyorsan Sal mellett terem... akire ekkor Dzsana veti magát a felszálló törmelékhalom fölött... pernyék repkednek széjjel, Trisha pedig kardjával oldalt mozdul... most ki kit támadott meg? Most ki kinek az oldalán is van? Tia megtámadott valakit? Sal miért támadta őt meg? És a Kandúr? És a papnő minek avatkozott bele? No és Dzsana??? Tia szavai ekkor zúgnak fel.. ám a dulakodásban aligha figyelne valaki rá... a Kandúr valahol távolabbról halja amit mond... ám tekintete most a tigrisanya Dzsanára szegeződik... a szerelmét bántani akarja! :twisted: *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.18. 20:32

(Sal Hiddle)

*Salamanca a kavarodás kellős közepén találta magát. Semmit sem értett, hirtelen nagyon gyors lett számára a ritmus: nézte a forgatagot, ahogy mindenki tőrt, kardot ránt, ő meg csak állt, remegve, dühösen, mégis esetlenül a fal mellett, majd egy másodperc alatt kirántotta fegyverét a falból. Már nem érdekelte semmi. Lekuporodott a sarokba, és onnan nézte a társait...azokat, akik most egymásnak estek, és, és...és Salamanca Hiddle nem tett semmit.*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.18. 20:40

(Dzsana Khadde)

*Egyetlen cél lebeg előtte, hogy Sal semmiféleképpen ne érhesse el Tiát, ezért bármire képes lenne. Szinte mondhatni, hogy rutinnal veti a nőre magát, melynek eredményeképpen sikeresen le is teperi a földre a lányt miközben ő a szoba sarka felé halad tőrével a kezében. Akciója után Sal két kezét a szoba padlójára szorítja le, miközben a testét két lába közé fogva tartja a földön - szabály szerűen lebírkózta a lányt - bár teljes testsúlyával nem fekszik a nőre, nehogy agyonnyomja szegényt, inkább csak erejét veti be ellene. Dühös arccal, de semmilyen más támadó szándékkla sziszegi az alatta fekvő nőnek:*

- Nem hagyom, hogy bárki is kezet emeljen Tiára. Ha megígéred, hogy nem lépsz fel tovább velünk szemben ellenségesen, akkor elengedlek, ha nem, akkor még egy kicsit így maradunk, hogy lenyugodhass...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.18. 20:54

KM esemény [Tysson-lar]

* A KAndúr gyorsan cselekszik: Sal átesik Tia meglégiesedett testén, majd a tőrt a falból kikapva a sarok felé oldalazik... Dzsana pár pilanat alatt a földre küldi és letaglózza. Ezzel egyidőben a KAndúr felé mozdul, majd amint a gladiátornő kinyithatná a száját, egy izmos kéz fonódik a vállára, és egy hatalmas rántással oldalra szakítja... a KAndúr kőmerev arccal védekezőállásban áll meg Sal teste fölött.. fenyegetően mered Dzsanára majd Tiára... Trisha a terem ugyanennek a végében, ám az átellenes oldalon ugyanígy tesz... a lány szólásra nyitja a száját...*
- EZ MEG MI VOLT EMBEREK?
* Mivel lényegében a nagy zűrzavarban Tia mondandóját senki se hallotta... és mivel még alkalma se volt elmondani teljes egészében, a papnő lángoló tekintettel mered az elfre...*
- MIT CSINÁLTÁL?
* majd Salre...*
- ÉS TE MIÉRT CSINÁLTAD?
* Majd Kandúrra és DZsanára...*
- ÉS EZ MIRE KELETT?
* A Kandúr ingerülten válaszol vissza...*
- TE MIÉRT CSINÁLTAD?
* A papnő egy lépést tántorodik... végülis maga se tudja, így szótlan marad... fenyegető tekintetel a varázslónőre mutat...*
- Hallgatunk :evil: Ha valamivel megpróbálkozol, cselekszünk! És senkise mozduljon!
* A kAndúr egy lépsét hátrál még majd bólint.. ha Dzsana tenne mégis valamit ellene, egy mozdulattal képes elejét venni a támadásnak... szándékosan úgy helyezkedik...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.18. 21:23

(Dzsana Khadde)

*Szóra nyitja a száját, de már csak azt érzi hogy valaki megragadja és a nőről eltaszítja. Automatikusan elengedi Sal kezeit, nehogy kirántsa őket a helyükről... Esését próbálja korrigálni, de nem sikerül neki. Jobb vállával érkezik talajra, de gyorsan megfordul és dühösen néz "támadójára". Kandúrt pillantja meg, lassan feláll, de nem tesz támadó jellegű mozzanatot. Értetlenkedve néz hol Trishára, hol Kandúrra, hol Tiára. Végül a káoszban Tián állapodik meg tekintete.*
<Most miért van mindenki ellene? Talán csinált valamit? Én nem láttam hogy támadott volna, Sal kezdte... vagy mégsem.... az a fejfájás...> *Gondolatai mégnagyobb értetlenséget ültettek arcára, úgy fürkészi az elfnő vonásait.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.19. 4:16

Shanil Argus

Mutatoujjaval jelzi,hogy a tobbiek nem ertettek meg...

-A problema nem ott van,hogy ismerunk modszereket,hogy egymasnak uzenjunk...Persze ismerhet mindenki olyat,de en azt mondom,hogy pl az en modszerem hasznalatahoz eleg jol kell ismernem az illeto es jelen esetben ez nem vonatkozik sok emberre...Na persze lehet,hogy csak az en modszerem primitivebb mint a tietek,de akkor mondjatok meg,de ha ez eddig nem jutott volna az eszetekbe,akkor asszem nem art csiszolni meg egy kicsit az elmekeken...Szoval kedves Kildar? 8)

Aztan az elf fele fordul:
-Az a varazsjeles dolog nem rossz,de ha nem tevedek az magiat sugaroz es konnyen eszrevehetnek minket ha vannak ilyen csapdaik nem?

Kesobb erzi meg,hogy vki igen csak probalkozott a pajzsain es egy enyhe fejfajast is erzett...Mivel ugy latja,hogy egyedul Tia nem erzett semmit es a mondadojabol arra kovetkeztett,hogy egyedul o tehette ezt a tarsasaggal...A hatas elso pillanataiban mar varazsiget mormolva bal kezel erdekes rajzolatokat rajzolt mig jobb kezzel mar a rejtett tore fele nyul,de szerencsere idoben lenyugtatja magat es eszebe jut,amit Tia par pillanattal korabban mondott...
//erdekes magic :roll:
Hogy milyen jo lelku vagyok es nem vagyok jk killer 8) //

Aztan a nagy zurzavar...Kisse csodalkozik a tarsasag reakciojan es hogy Trisha is csinal legalbbis csinalt vmit...Na meg atsuhan a tor az elf testen...Hirtelen eszebe jut,hogy vajon atsuhan-e rajta egy olyan fegyver,amin Isteni ero nyugszik.Nem is habozik.Kihasznalja a nagy zurzavart es a kezeben levo torrel-mivel a rovidkardja nincs nala- egy gyors lepessel Tia mellet terem.felemeli a karjat es megkocoktatja vele Tia vallat. :roll: :P 8)

Ekkor hallatszanak fel a kialtasok...Megvonja a vallat es a tort a kezeben tartva odasetal Trisha melle.Megfogja a kezet,amelyben a tort tartja es lefele kezdi huzni.Halkan szol hozza.

-Nyugodj meg...Mar vege :wink:

//
tudtommal a csapas nem megy at meg a 3. foku legiessegen sem mivel isteni erovel lett letrehozva,na meg a csapas/elemi ero,elemi tuz,villam sztem magikusnak minosulnek->igy nehezen menenek at...Bar jo kerdes,hogy a legiessegen atmegy-e a puszta energia serules nelkul... :? sztem nem megy at no mind1...
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.19. 7:58

(Sal Hiddle)

<Most ez meg...mi volt? Nem értek semmit, de a fejem még mindig iszonyatosan fáj...mire ment ki ez az egész? Mi értelme volt kihozni belőlem eltitkolt, rejtegetett énemet? Kíváncsi vagyok Tia válaszára, mert ha nem tud értelmes indokot mondani, hát bizony alaposan pórul járhat...>

-Hallgatunk, Tia. -Sal hangja a sarokból szólt, közvetlenül a fal és Kandúr mellől. A lány érezte, hogy a tekintetek rászegeződnek és belé fúródnak. -Jó lenne, ha végre beszámolnál a kis tervedről...vagy pedig fejezd be a színjátékot. Te döntesz. Mi figyelünk, van időnk...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.19. 9:37

KM esemény [Tysson-lar]

//... A kicsire nem adunk: papi csapás haladjon át a légies testen... nem vagyunk mi JK hentesek ugyebár :roll: ...//
* Trisha átöleli Shanilt féloldalasan, de eközben szemét le se veszi a varázslónőről... Tia sejtheti: ha valamit elhibázik, a felszentelt penge a testében fog kikötni... és annak nem állja útját a meglégiesült test sem... a Kandúr több lépést hátrál... hari állását nem adja fel, ám midninkább igyekszik Sal-t a védelmébe vonni...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.19. 11:38

(Tia)

Salhez intézett szavai után egyszercsak kirobban mellette a fal, érzékeli, ahogy testén dobótőr suhan át, Dzsana Sal felé rohan, míg Kandúr épp őt veszi célba. Hogy Shanil az egész kavarodást kihasználva felé siet, csak akkor veszi észre, mikor a pengével megkocogtatja a vállát. Összerezzen, egy tétova lépést tesz hátra, hogy eltávolodjon a küzdő felektől. Shanil szerencsésnek mondhatja magát, a légiesség ugyanis épp ebben a pillanatban foszlott le az elfről, és egy pillanatra véletlen összesimultak. Mihelyt a kiáltások elhalkulnak és a pap elengedte, komoly hangnemben szólal fel, azonban érezhető, hogy igencsak el van szomorodva.

-Úgy tűnik, kis bemutatóm kicsit erősre sikeredett...no mindegy. Reakciótokból egyértelművé vált sokminden, legfőképpen két dolog ütött meg. Hogy ebben a teremben senki nem bízik meg a másikban és az, hogy ha valami váratlan helyzet áll fönn, még a legerősebbeken is kitör a pánik. Egyetlen ember volt, aki felfogta, miért tettem ezt, ő pedig Shanil Argus, kinek kétkedése miatt kénytelen voltam így cselekedni. Ami Salt illeti, ez a hirtelen érzelemkitörés mágia eredménye, amit én idéztem elő. De mindez nem lett volna ilyen látványos, ha az érzelem nem LÉTEZETT volna, én csak fölerősítettem. Egyébként nekem semmiféle terveim nincsenek amik bármelyikőtöknek árthatnának, Sal Hiddle, és eléggé pofátlanságnak tartom, hogy pont te rósz fel nekem ilyesmit, te, aki legszívesebben itt helyben ledöfnél.

Rövid hatásszünet után folytatja.

-A feladatra visszatérve...véleményem szerint el sem kéne indulnunk, inkább élvezzük ki életünk utolsó napjait, ha ÍGY állunk hozzá az egészhez, akkor az első sarkon széttépnek minket. Sajnálom, hogy olyan emberek közé keveredtem, akik jobban bíznak egy jöttment, félőrült boszorkányban, mint Doran adeptusában, aki világéletében a Szövetséget szolgálta és minden ellen fellépett, amit ez a szövetség elítélt. Ezúttal bocsánatot szeretnék kérni mindőtöktől akit esetleg megbántottam, de igencsak csalódnom kellett ebben a társaságban.

Azzal sötétzöld botjával együtt lehuppan az ágyra, jól látszik rajta hogy majd szétveti a feszültség.

//Schinter: Igazad van, de ha reálisan vesszük, az egész helyzet nem jöhetett volna létre, ugyanis teljesen egyértelmű volt, miért csináltam a spellt. Kibaszás lett volna, ha a vari sikerült volna, és Tiából nem maradt volna sok...meg aztán elég furcsa dolog valakire így rárontani, Kandúr és Trisha azonnal halálos támadást indított. A "fejfájás" pedig nem volt más, mint az erős asztrálmágiánál fellépő zavar, amit mindenki érez a közvetlen környezetben, nem varázsoltam senkire semmit :evil:

Tysson: Inkább nem szólok semmit...talán annyit hogy kicsit vonatkoztass el attól, hogy ki Layla. Tia nem egy ellenszenves valaki, ellenben az ő karijával, aki egyenesen közveszélyes. De erről azthiszem már volt szó...//

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva