• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Érdekes esetek, avagy mi is csak emberek vagyunk...

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
277 hozzászólás • Oldal: 6 / 19 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.08.19. 22:35

Nem tudom, hogy ismeritek-e, de Vampire-s meg nem volt.
Íme hát:

Klánok Gyengeségei

Ventrue: Rendben srácok. Van még egy problémánk. A "kölykök" azt akarják tudni, hogy miben különbözünk... mi tesz minket egyedivé.
Toreador: Ez könnyű... mi mind egyediek vagyunk...különlegesek...gyönyörűek a magunk módján mi ---
Brujah: Fogd be a pofád! Úgy érti mi különíti el a KLÁNokat, te tahó.
Malk: teta-hó... Olyan rég esett már a hó...
Ventrue: Igen, Brujah. Mitől illünk bele... egy kategóriába. Mitől leszünk KLÁN?
Brujah: Aha... egy másik út, hogy szemmel tartsuk az "embert".
Malk: Miféle embert ?
Brujah: Fogd be, mielott behúzok egyet, háborodott!
Ventrue: ::sóhaj:: Javaslatok ?
Toreador: Különbözo öltözet ?
Tremere: Nyakláncok? Misztikus függok ?
Malk: Sajt... Különbözo sajt mindegyik klánnak. Vannak különbözo fajták, tudjátok.
Brujah: ::Nosferatura néz:: Aha... hadd találjam ki, ki kapná a Pálpusztait...
Nos: Hallottam.
Ventrue: Valami másra gondolam, egyfajta... gyengeségre...egy... körmönfont hátrányra.
Malk: Én a kriptonitot akarom.
Brujah: ::fejbevágja:: Elobb egy kriptonit ököl. KUSS!
Malk: unnnrk.
Ventrue: Oké... Brujah... a tiéd a düh lesz. Nyilvánvaló okokból.
Brujah: DÜH ? MILYEN DÜH ? ... kékvéru alak... Te is kiakadtál volna ha Nos és Malk mellé kellene ülnod.
Ventrue: ::krákog:: Torrie, mivel te szereted a muvészetet... te úgy leszel ismert, mint a muvész klán.
Toreador: Tragikus...bár... gyönyöru. Egyetértek.
Malk: ::halkan:: Még mindig akarom a kriptonitot.
Brujah: ::CSATTANÁS:: Hehe. Düh... okés... király!
Malk: unnff.
Nos: ::megkarmolja az arcát, s levállik a bor ott:: És az én... hátrányom ?
Csend
Ventrue: ::megborzong:: Még visszatérünk rád. Gangrel. A tiéd az lesz, hogy... bármikor, ha orjöngesz... egyre jobban hasonlítasz egy állatra.
Gangrel: MI ? Hogyan érted azt, hogy " egyre jobban hasonlítasz egy állatra".
Ventrue: Eloször kis dolgokkal kezdodik... érted... szörme... mély hang... talán szarvak...
Gangrel: MICSODA ?! Ó, gyerünk már... Torrie a holdra kerül néhány buta rajztól és nekem pedig csőröm lesz ? Igen... ez TÉNYLEG igazságos... ::a tömeg felé grimaszol::
Asszamita: És én ?
Tremere: Nem ihatod meg a vértestvérek vérét... ::felnevet:: Méreg. Kihull tole a hajad és úgy fogsz kinézni, mint o. ::Nosra mutat::
Ventrue: Rendben.
Nos: Még várok.
Csend - Malk kuncog
Asszamita: Miért TREMERE adta a gyengeségem ?
Tremere: Ez van, haver.
Ventrue: Tremere... ha Asszamita nem ihat vámpírvért... akkor neked innod kell... az öregeid vérébol.
Malk: Senkinek sincs kriptonit ?
Brujah: ::bang:: Düh. IMÁDOM!
Ventrue: Lasombra. Hmm... Nincs tükörképed.
Lasombra: Ezt inkább Nosnak add...
Nos: Még várok...
Ventrue: ::krákog:: Maradj már magadnak Nos... Elfogadható Lasombra ?
Lasombra: Igen... De nektek srácok, mindig meg kell mondanotok, ha valami van az arcomon.
Ventrue: Semmi gond. Hmmm... Tzim... a te hátrányod.. az lesz, hogy...
Malk: Olyan klán neved van amit senki sem tud kimondani vagy betuzni ?
Ventrue: Igen. ööö... Nem. Saját szülofölded... talajában kell aludnod... vagy legyen mindig egy kevés a koporsódban...
Gangrel: MICSODA ? Nekem úszóhártyás lesz a lábam, oneki pedig csak mocsokban kell aludnia.
Tzim: Elfogadom.
Gangrel: Én újat akarok.
Nos: Még mindig várok... elfelejtettetek ?
Csend
Ventrue: Menjünk tovább... Giovanni... A csókod fájdalmas... nincs élvezet a harapásodban.
Toreador: Ezt nem mondhatod megint..
mindenki Torrrie-ra néz: Ó, bocs... túl hangos volt ?
Gio halkan: Kicsapongás egy éjszakán... elátkozz egész nemléted után..
Ventrue: Ravnos. Te egy született bunözo vagy.
Ravnos: ::visszaadja Ventrue tárcáját:: Bocs.
Ventrue: ::zavartan elveszi:: Ööö.. nem. Úgy értem... ::megrázza a fejét:: Reeendben. A pénzt is...
Ravnos: Ó... itt van... bocs...
Nos: Én mikor kapok egyet ?
Brujah halkan: Születésedkor..
Elfojtott nevetés
Ventrue: Ühüm... Te ott... Szetita.. te pedig... nem szereted a fényt..
Gangrel: Ó HÁT EZ SEM KIVÁN FELKIÁLTÁST ?? Nekem DENEVÉRszárnyaim lesznek, o pedig nem szereti a fényeket ??
Malk: Szállj tova kis majmom...csak szááállj...
Brujah: ::felemeli a kezét, malk elhallgat::
Set: ::grimaszol:: Elfogadom... türheto és tisztességes ::kacsint::
Gangrel: ::rámutat:: KACSINTOTT !! Ti ketten MEGÁLLAPODTATOK ?? ...istenverte kígyók...
Nos: Ha továbbra is semmibe vesztek.. CSÚNYA leszek.
Malk: Késo.
Elfolytott nevetés
Venrtue: Kihagytam valakit ?
Malk: Megkapom a kriptonitot ?
Tzim: Neked, kisember, már elég gondod van... nincs szükséged további hátrányokra.
Ventrue: Akkor ezzel megvolnánk...
Brujah: Persze, Mr Válogatós. Mi a te gyengeséged ?
Ventrue: ::mosolyog:: Válogatós vagyok... hogy mit eszek..
Gangrel: :: feláll közben felborítja a székét:: Én MEGYEK !! ::körbemutogat a szobában:: Togyem lesz mint egy rohadt tehénnek, és NEKI mocsokban kell aludnia ? TE pedig aggodalmaskodsz, hogy mit eszel ? NEKED muvészetet kell nézegetnek... TE pedig...::rámutat Nosra::.. Oké, lehetett volna rosszabb is.
Nos: Megvan. Én vagyok a hátrány nélküli klán. Ez az.
Brujah: ::nevet:: Ja... ez van..
Ventrue: ::krákog:: Ülés berekesztve.
Malk távozik: nagyon csendesen énekel: Te.. randa..randa és téged még öltöztet a mama... te randa.. randa... 8)
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.20. 0:47

:mrgreen: Ezt nem hiszem el...ez kész...ezt elolvasom mégegyszer:D
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.21. 10:10

NÁlunk fordúlt elő:

Egy gazdag kinézetű pasit -aki lehet hogy BM- megöltünk:
JK:-Megnézem van e nála varázstárgy.
KM:-Nincs nála.
JK:-Akor elveszem a pénzét.
KM:-Nincs nála pénz.
JK:-Hogy-hogy nincs?! Akor elveszem a bankkártyáját!!!

Kocsmai csetepaté után:
JK:-Te varázshásználó vagy!
Bárd:-Miből gondolod? Honnan sejted?
JK:-Repűl a tőr, hirtelen sötétség... Szerinted?!?!?!

Dartonita paplovag:
Túlütés pallossal fejre 40Sp. (40ÉP)
Dartonita:-Meghalt?

Szitu:
Tűzvarázyló előrelovagol a faluba, a többiek gyalog mennek.
Odaérnek és annyit látnak, hogy az egész falu ég, a TV ott keresgél a hamvakban.
Ránéznek->TV:-Mi van?!
Hozzáteszem 4napja mennek és víz és kaja nincs már, de mindenkinek izlett a lóhús:)

Erdő közepén, az út felénél:
Harcos:-Megölöm a kocsist, mert idegesít!
KM:-OK, megölted.
Harcos:-Nah mostmár mehetünk tovább!
KM:-Van kocsihajtásod? Vagy vkinek?
Mindenki:-Nincs.
Mindenki a Harcosnak:-Ügyes vagy!!!
Tapasztalat a harcos jó igásállatnak is:D

Most ennyi rémlik.

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.21. 10:21

Heh ezek nem semmik :lol: :lol: Mondjuk öhh volt már olyan gamem is, amikor kicsi Földünk nagy híres embereit tettem be nJK-nak... :P A JK-k jártak az öreg vasvillás Roosevelt falvában, a könyörtelen vaskesztyűs enoszukei Kim Jong II erődjében, de találkoztak ám Elvissel is, aki Roosevelt falujában a bárd master volt az Ilanori falkából. Jáj azt a sok hlyeséget amit akkor csináltunk... :lol: :lol: Amikor megkérdezte a jK, hogy ez a paraszt meg kicsoda és midnig rögtönözni kellett valakit... :lol:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.21. 15:17

Széchenyi vagy Kossuth nem volt a kalandban, csak hogy egy kis hazait is kaptak volna:):):)
Máskor mond azt hogy Rátóton vannak és itt mindenki Béla, csak egy Józsi van:D

Ezt csak az egyik csapatársam mesélte:
Élet, Rend jellemű Lovag: pallossal túlüt egy kis ellenfelet.
KM(tesztből):-Nagyon jó támadás volt, ha akarsz csonkolhatsz fejre. Akarsz?
Lovag:-Persze.
...
Kaland vége(régen csak ott osztottunk):
KM->JK1:230TP
KM->JK2:300TP
KM->Lovag:20TP
=>Lovag:-Miért?
KM:-Élet jellemmel fejre csonkolás pallossal... Szerinted?!?!?!

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.21. 20:15

Jáj a legényanya :lol: Hát az mekkora egy film... rátótuk a kocsmát a kabátra :lol: Jáj hogy mekkora esetek vannak abban a filmben... imádom :P
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.22. 8:27

Jaja! Jó kis film az! Bazz tegnap azt kellett volna néznünk!:P

Első karakterem harcos és még nem ment ez az egész játék mert kb a karakter elkészítés volt az összes idő amennyit foglakoztak velem a kaland elkezdése elött:)
Szitu meglátjuk hogy ellopják a bukszám és utána eredek a tolvajnak(arel pap volt mellékesen) és le kellett ugrani és alattam 1 konyi gyümölcs.
KM:-Utána ugrasz?
Nézem Ugrás 10% (vagy 20%???). Nah mindegy, gondolom magamban: biztos annyi esélyem van elrontani, de hát mégsem ugyebár...
Én:-Ugrom!
KM:-Ok, dobd K100-zal alá az ugrás százalékodat.
Én:-Mi?!?! Alá??
Hát nem kell részleteznem, hogy erőteljesen nem sikerűl. Szal bele a gyümölcsös kocsiba!!! :P Hát mit ne mondjak volt röhögés és pont akor volt az a hüe ittalos reklám ahol a csávó beleugrik a gyömölcsök közé, de sajnos nem ugrik be a pia neve, de volt még olyan reklám is ahol stillfűrésszel trancsírozza szét a gyümölcsöket...
1hónapig hallgattam...
Azóta minden új tagnak -személy szerint- kb 2órás kiselőadást tartok a játék megkezdése elött hogy nemhogy úgy járjon mint én...

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.22. 9:10

Terra Firox: érdekes történet. de ha egyszer meglátnád, hogyan nyomom, szerintem sírva fetrengnél a földön :lol: vannak furcsán megoldott ööö...dolgaim...de lehet hogy amjd felülmúlom a km-eimet, mi? :twisted: *finoman, nőiesen mosolyogva gondol tyss-re és hakeára* //amúgy csak hülyülök, oda soha nem fogok eljutni XD//
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.22. 9:44

Kicsim, lazán el fogsz jutni odáig, nekem elhiheted. Nem hiába szajkózzuk Chrissel a dolgot, hogy ha megnő a lexikális tudásod majd elbújhatunk mögötted...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.22. 9:46

csakhogy nekem nem fog megnőni a lexikális tudásom olyan mértékűre, amellyel utolérhetnélek titeket. ezt mindketten nagyon jól tudjátok :wink: én nem is akarok profi lenni, csak jól érezni magam kaland közben. ennyi.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.22. 9:48

Meglehet, de akkoris van tehetséged hozzá :wink: Én csak egy leendő jövőképet villantottam fel... egyet a sok közül. :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.22. 9:53

Tysson-lar írta:Meglehet, de akkoris van tehetséged hozzá :wink: Én csak egy leendő jövőképet villantottam fel... egyet a sok közül. :)

igen, az is lehet, hogy síkhülyén fogok meghalni :) és mivel nem vagyok elf, nincs sok időm jóvá tenni, ha hibázom esetleg... :shock:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.22. 10:18

Hát ha beleszólhatok...
Én imádok játszanni ezzel a ... játékkal, csak nincs 1 jó csapat, semi, kb 2 éve és most lehet, hogy lesz vmi...
Utálok olvasni!!! Szal: Az ET-t majdnem "kiolvastam" a "tájleírást" leszámítva, onnan csak max 4-5 országot olvastam el; TF-t hááát a fajokat,harcosokat, 1-2 viadalrendszert, képzettségeket, kasztokat, és mindent a Songron hívőkről(TV,papjai,Főnix); Papok-Paplovagok 1-2: Sogron, Ranagol és Uwel olvastam el; UT majdnem minden képzettséget, kasztok, fegyverek, karakteralkotás; Reneszánsz; Neogenesis; Renegát.

Tömören: Ynevről semmit nem tudok szinte!!!:D
Szeretek játszani és slusz-passz!!! Nem tudok semmit a világról! Ami azt illeti nem is akarok tudom amennyit kell, hogy viszonylag jól játszak a karakteremmel és kész...

AVP

Ui.: a KM mire van ha nem arral hogy meséljen nekem:D majd ő elmondja mit kéne tudnom:P
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.22. 11:00

Jah, igen!

Nálunk vannak sztorik csak min. 2éve történtek meg és a memóriámra nem vagyok büszke...
De volt egy pár dokumentálva Aranyköpések címen csak eltünt:(...
Ez van ezt kell szeretni!

De volt egy kaland,ami nagyon odavágott. Pff!
Csapatfelállás: Dartonita paplovag és Dorani necromata (mint ha lett volna a történelemben egy hasonló felállású csapat, nemde?:) ), 5. színtűek voltunk és 6.ra léptünk a végén.
Kaland: egy "fémlap" elteleportált minket egy szigetre(az egész 1 vulkán volt-kialudt) ott volt 1 varázsló meg egy gonosz ikertestvére kővédermedve... és a jó nyomta az infót hogy szerezzük meg a gyűrűjét és huzzunk az ujjára, hogy feltámadjon...
Az "labirintusban" zombik hada várt, meg hassonlók... Volt kis hullámvasutazás bányászkocsi módra:) ok megyünk 100zal, éles balkanyar:)
Én:-Lassíts!!!
Ő:-OK.
Fékkar hát kicsit régi volt oszt eltörött:) :P
Oki, lovagikarddal pótoltuk... Hát az is eltörött-hozzáteszem már csak 1 pallosa maradt és azzal folyosókon nem lehet harcolni(nagyon)- de sikerűl annyira lelassítani, hogy amikor a kanyarban kirpűltünk akor még túléltük és a kocsi-takaró alatt pihenhettünk:P
Mentünk tovább, volt egy főzombi aki kicsit odab*szot éshát nah varázslás... vulkán miatt nem minden úgy müxik ahogy kéne természetesen,de vagy ez vagy a zombi kiherél...
volt leszakadva 1 folyosórész(csapda) alatta lávafolyam és utána jött a főzombi kedves dartonitánk nem bírt vele, jah hozzáteszem ott a láva átugrásnál a botom a lávába esett(asztrál próba sikertelen:) ) nah terv: zombi belökése elemierő csóvaformával, mert a paplovagunk kicsit K.O. szituban a falon csúszott le éppen... hát KM dob...
Nem jól jött ki a dobás és elemi kitörés lett vagy jópár E-vel nagyobb formában és hozzáteszem nem volt alapból sem gyenge... hát a zombi kipurcan,de nem a léva miatt hanem mert 4felé tört a "robbanástól" dártonitánk -amúgy is jó állapotban volt, most még jobban lett) repűlt mint a sasmadár, csak hát folyosón kicsit pattogva haladt...:D Én meg jópár méterre arrébb voltam de a 60-70kg-os karkterem is elsajátította a repülés képességét de én csak a falig jutottam:D vagy az ajtót nyitottam ki a repülés közben?:)
szal mi voltunk kb a következő élőhullák,de meglett a gyűrű...
Nah vissza a 2 kőszoborhoz... 30perces tanácskozás meik a jó meik a rossz... 800ezer kombináció hogy hova húzzunk föl a gyűrűket(mert most ugrik be 2volt)... oki sikerűlt -legalábbis vmi- mert kitört a vulkán!!!:P
oki nos félholtan szaladni... hát annyiszor még nem dobtam ügyességpróbát!:) :P
oki találtunk 1 csónakot...
mindketten qva jól hajóztunk...
nah szitu: elindúltunk kb úgy hogy 2körön múlott:P
akor hogy haladjunk mert azért még nem voltunk 100%-os biztonságban->motorcsónak filling elemierőcsóvabrümm-brümm:D -mázli hogy sikerűlt,mert még a vulkán mindig bezavart volna.
igen ám de a csónakban a ponyva alatt 1 zombicsek lapúlt:)
kedves dartonitánk majd leüti az evezővel, hát igen inkább fogalmazzunk úgy hogy leütötte volna ha nem borít be minket a vízbe...:) -végrére is sikerűlt csak nem így gondolta:)
oki a zombi kicsit lemarad azért...de csak én tudtam úszni...nos sodronyingbe vagy mivolt nála meg pallossal úszás nélkűl... pff...
én felmásztam a csónak aljára -fejjel lefelé állt- segítettem neki a 14es erőmmel szemben a 19esessel és a 100kg+40kg-val szemben:) nos vért le.. ok még mindig nehéz...
Én:-Pallost is!
Ő:-Soha!!!-->rúnázott volt:)
Ok. Tovább. Zombi úszik utánunk... De jönn a felmentősereg!!! vagy 3-4 cápa-->Juppí majd ők megeszik a zombit...
Persze hullan nem kell... jönnek felénk:) Valahogy már nem is kellett az a pallos annyira:D
Felszerelésünk tehát 1evező meg 1 felbotúlt csónak.
Jönn a zombi!!!(nem is a gólem!!!:) )
Mászik fel dartonitánk nem tud mit tenni ellen, majd én lapáttal támadok!!!
Dobás:00 :P
Zombi már csak a fejvesztett futtamban indúlhatott:D
A kaland vége hogy ahogy sokródunk megláttunk 1 hajót(már este van) és 1 tűzcsóványi manám van és azzal jelzek és a hajón vagyunk "holtan".

Remélem tetszet:)

De ha nem akor bocsesz:P

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.08.24. 14:40

Khmm : :off:

A legutóbbi HSZ nem, de odáig... GRRR. Sőt: :hogyaza: :grrr:

VAgy ami meg nem volt:
Kép
Wh.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
277 hozzászólás • Oldal: 6 / 19 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19

Vissza: Csevegõ