• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 33 / 115 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 115

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.23. 21:55

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Haonwell- A Völgy felső részeinél
Idopont: A Dal hava... az Ébredés, dél után valamivel
Résztvevok: mindenki

* Morik vállát vonogatja a többiek fintorgására... elvégre nem vajból van a társaság, hát had szokják a hasonlókat... elmosolyodik, majd nemlegesen int egyet Pat-nek...*
- Nincs szükség segítségre... az elfet emeljétek a hordágyra, a táskákat mindenki készítse elő...
* A gladiátor némi ételt is magához vesz, majd jól felpiszkálja a tüzet, hogy égjen jobban... pártíz perc, és már csak parázsló elszenesedett csonkok mutatják az egykorvolt harcosokat... a gladiátor hátán a maga csomagjával a társaság elé lépked, majd a szemközti vadcsapáson indul meg felfelé, a völgy teteje felé..*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.23. 23:10

(Patricia Kromhaar)

*Megvonja vállát Morik válaszára. Elkészíti táskáit miközben gondolatai visszatérnek Jeffetéhez. Pakolás közben rá-rá néz, majd mindét hátit kézben cipelve odalép Jeffete-hez. Kissé zavartnak látszik, bár kíváncsisága sokkal feltűnőbb arcán. Kicsit mélázik, hogy megszólaljon-e...
<Most kérdezzem vagy ne... Elvégre nem olyat kérdezek...aztán vagy válaszol vagy nem... végül is megérthető kérdésem, hisz már oly régóta nem láttam hitembéli papot...> Majd vesz egy nagy levegőt, Jeffetével szembe áll, belenéz szemébe és belefog mondandójába.*
- Jeffete, ha nem haragszol meg - hitbéli kérdésemmel zavarnálak... Öhh... csak annyit szeretnék tudni, hogy Ranil papja vagy-e? - *arcán, szemében látszik a remény, hogy igenlő választ kap, de mellette ott csillog a kétely is. Szinte csöpög a férfi ajkán, úgy várja válaszát.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.08.23. 23:34

(Jeffete Fortom)

- Kedves Patricia. Köszönöm, hogy őszinte vagy ennyire, és ilyen vakmerő egyúttal, hogy csak úgy rámersz kérdezni mivoltamra. - *Beszéde közben szemei elkerekednek, bal kezéből a jobb kezébe veszi át a botot. Immárom szabad kezével az állán végigsimít kettőt-hármat.* - Sajnálattal kell azonban közölnöm, hogy nem Ranil istenséget szolgálom. Hamem mást...és ha nem bántalak meg ... hm ... szeretném ha titokban maradna. - *Bal kezét a nő vállára helyezi, szemeit kissé hunyorítja.* - Őszintén sajnálom ha megbántottam ezzel. - *Majd ezek után elveszi kezét a nő válláról és Sziakötő irányába indul.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.23. 23:44

(Patricia Kromhaar)

*Láthatólag elszomorodik Jeffete válaszán. Szemei egy pillanatra elhomályosulnak, egy mosolyt próbál meg erőltetni az arcára, bár nem sok sikerrel jár - inkább torz grimaszk lett belőle. Hangja kissé remeg és reszelős amikor megszólal.*
- Óóó... hát sajnálom, hogy csak így... én... ígérem nem kérdezem többet. Csak ennyit szerettem volna tudni. Nem bántottál meg ... Te nem... csak túlságosan bíztam abban, hogy hitembéli pappal hozott össze istenem ... de tévedtem... Én kérek bocsánatot amiért tolakodó voltam ezzel.
*Megvárja míg a férfi válaszol neki ha akar, majd szótlanul magára aggatja táskáit és szomorúan vág neki az útnak Morik után.* <Hogyan is gondolhattam ... se napkorong, se a fény szeretete nem látszik rajta ... semmi... ráadásul hadja hogy egy nő .... áhh... ezt nem tudhatom. Ez van. Hát bizony Pat most jól odavágtál magadnak - hogy mennyire hülye vagyok néha... hogyan is gondolhattam, hogy ez ennyire egyszerű lesz... >
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.08.23. 23:54

(Jeffete Fortom)

*Sajnálkozó arcot vágva, de bátorító mosollyal néz Patra.*
- Nem kell bocsánatot kérned... nem történt semmi.
*Majd a botját visszaveszi bal kezébe és odamegy Szitakötőhöz.*
- Remélem készen állsz az útra - ha igen akkor mehetünk együtt is ha jó így neked... :roll:
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.08.24. 9:21

(Szitakötő)

A felcsapó szagra elsápad. Jókora bűz ez, a gyomtra megmozdul, de nem hányja el magát, csak orra elé teszi azt a darab anyagot, amivel az előbb a férfi vérét itatta fel.
<Mintha megint terhes lennék, úgy émelygek. Rémes! A máglyákra emlékeztet, amikor állítólag boszorkányokat...Ó, tűnjünk innen!>
Csipkedni kezdi magát, holmijait összeszedi, és az erdő szélére áll, hogyha indulnak, ő azonnal startolhasson. Szemét elfordítja az égő tetemekről, kicsit sápadt, már amennyire barna bőrétől látható. Jeffete felajánlását hallva megörül, mert ha valóban elszédülne a szagtól, akkor nem bukik majd orra sem...
-Jó, persze. Igyekezzünk, mert a reggelim mocorog. Borzalmas ez a hamvasztás...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.24. 9:38

Arbor Vitus

Latvan,hogy elindultak az emberek-na meg a felelfek- varja,hogy vajon cipelik-e a harcosok vagy tan az erdo segitseget kell kernie ebben az ugyben...
Kozben felfullel hallja Jefeete szavait,ami nagyon kivancsiva teszi...

<Vajon melyik Istensseg papja lehet?Es vajon mi okbol nem arulhatja el?Igy hogy hirdeti Istenet es tanitasait az emberek kozt?Igazan kulonleges modszert valaszt...Erdekes,nagyon erdekes...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.08.24. 18:26

(Alauron)

Rosszízű gondolataiból kizökkenti az indulás, még enni sem volt ideje...habár nem ő atársaság erőbajnoka, odalépked Arbor hordágyához.
-Én visz téged meg valaki egy úton, míg bírni el.
<Legalább elvonja a gondolataimat a sötétségtől a megterhelés...remélem sokáig.>
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.25. 5:36

Arbor Vitus

Megvonja a vallat majd lassa nfelemelkedik a szekrol es a hordagy fele lepked...
<elegge nagy gond ha meglatnak igy,de ennyire csak nem kegyetlen egyik megtarto sem...kulonben is ha ok akarnak segiteni minek kerjem az erdo segitseget?!...>
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.08.25. 11:39

(Avarath)

*Mikor Maldarral összeszedték a faágakat amiket úgy véltek hogy egy elf cipelésére alkalmas visszamegy a többiekhez és kér valami szövet féleséget ami nélkül nem tudnák cipelni az elfet.... ha ez megvan akkor Maldarral befejezi a hordágyat és önként válalkozik az elf cipelésére.*

-Nos elf barátom remélem tetszik az arcom mert egy jó ideig ezt fogod látni meg az eget. Mondjuk az ég biztosan jobban fog tetszeni neked. :D

*A hullák égetése pedig nem zavarják különlegesen.... csak a szaguk.*
<Porból lettünk porrá leszünk. Ez van.>
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.25. 11:46

Arbor Vitus

Megvonja a vallat Deval szavaira.

-Ha te mondod...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.08.25. 17:39

(Maldar Yffil)

*Miután összerakták a hordágyat keres valami nagyobb követ hogy arra üljön le és vegye kezelésbe a sebeit. Ha nem talál a föld is jó neki. Előkeresi a táskájából a gyógyír és bekeni magát vele. Az ellátás végeztével vállalkozik az elf cipelésére is. A hullák elégetése őt sem zavarja igazából, nem először lát ilyet. Azért vet rájuk egy pillantást és sajnálkozásképpen megrázza a fejét.*
<...szegény ördögök...de az élet már csak ilyen, egyszer mind meghalunk...>
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.25. 20:38

Mindenkinek ezer bocsánat, de lenne egy igencsak rosz hírem: a kalandot nem tudom tovább vinni. Midnezt a felgyülemlett magánügyi elfoglaltságaim miatt, és azért, mert:
Vinnem kell ifint és Velyart is ami nagyon aktív elfoglaltság,
Dolgoznom kell a Szabad-Ynev topicon, és még sok-sok munka van hátra,
A leendő Om-es tábor kalandját el kell kezdeni tervezni,
Azstali játékba ahol KM vagyok, a kalandokat irogani kell serényen...
Ééés persze jön az iskola.
Mindezek mellett nem tudok egy ilyen aktív kalandot a gárda igényeinek megfelelően mesélni...
AZONBAN!
Köszöntsük az új KM-et: Szitakötőt!
* Tapsvihar!!!*
Ha midnen igaz a jövő héten valamikor sor kerül arra, hogy beindítsa ismét a kalandot... ezer bocsánat, de kevés szabaidőmből nem tudom kigazdálkodni, hogy folytassam a mesélést itt. SZitakötő azonban isteni tehetséggel megáldott KM-e lesz a kalandnak, remélem nagyon sok-sok igényes és szép reagot fog küldeni, és olyan mesélő lesz amit e kítűnő társaság megérdemel. Biztos vagyok benne, hogy így lesz. Másképpen nem őt, a legmegfelelőbben választottam a posztra... voltak a fejemben más elképzelések is ( Yvett :P ) de egyébb okok miatt nem rájuk esett a választásom. Nos.. pár napig úgy tűnik nem fog működni ak aland, de addigis a JK-knak: Türelem, türelem, az új KM-el folyik az egyetetés... :)
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.08.26. 11:26

Már csak a státuszt és az igrices kódokat várom, egyébként az otthoni net bekötése híján is elkezdeném a folytatást mindenki szíves engedelmével. Szitakötő Jk-m bár NJK-ba megy így át, de mivel kedvelem a nőcit, továbbra is úgy kezelem, mint Jk-t, azaz a gondolatait nem vonom meg a közönségtől, mégha oly fárasztó is szegény néha :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.08.26. 18:44

// Figyelem, a következőkre lenne szükségem: Kinek mennyi sebesülése van értékekben? Mennyi pszíje,és mannája fogyott? Anyagilag hogy állnak a karakterek? A vállaszokat priviben küldjétek el. Köszi, és amint lehet folytatom a játékot. :) //
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 33 / 115 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...