Vinidius: Nos, nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem itt, annak ellenére, hogy nagyon sokan nem is ismerjük egymást élőben, a társaság elég jó. Szal ezzel lehet, h nem lenne gond nejed esetében

Meridian
Moderátor: Admin
Ha Játékos szeretnél lenni, nem Fórumozó, akkor írj és küldjed el valamelyik adminnak.Nellas Telperien írta:sziasztok akkor kell valahova előtörit irni vagy nem?
imeezsee írta:Na High! Sikeresen regisztráltam én is. 22 éwes ex egyetemista wok mert kibasztak. Hát igen egy kicsit link wok. H honnan wok az mindig wáltozo mert egy életmüwész wok. A többi meg majd kiderül rolam közben. 3 éwe játszom a magus-t. nem wok fanatikus és szretem a normális játékot. őrült tp-wadászok kerüljenek. Talán elsőre ennyit:-)
Üdw: Zsee
Hogy is kerülte el ez eddig a figyelmem.... ja Hakea igazad van... hullott a levesbe...Hakea Ello írta:imeezsee írta:Na High! Sikeresen regisztráltam én is. 22 éwes ex egyetemista wok mert kibasztak. Hát igen egy kicsit link wok. H honnan wok az mindig wáltozo mert egy életmüwész wok. A többi meg majd kiderül rolam közben. 3 éwe játszom a magus-t. nem wok fanatikus és szretem a normális játékot. őrült tp-wadászok kerüljenek. Talán elsőre ennyit:-)
Üdv. Nem csodálkozom azon, hogy kicsaptak egyetemről, fogalmazásmódod vulgáris, és úgy látszik, az oldal szabályairól fogalmad sincs. Szerintem kicsit foglalkozzál a kissebségi komplexusoddal, mert a neved kis kezdőbetűjéből az jön le, hogy komoly problémák vannak. Egyébként meg semmi nem fog kiderülni rólad így, mert az ilyen futóbolondnak tűnő egyedeket Con mester általában csuklás nélkül törli. A "w"-t meg tartsd meg magadnak, nem leszel attól menőbb, hogy gügyögve írsz.
MegvoltQuator ar Zaraquer írta:Üdv!
Előre is bocs az offért![]()
//Ki volt ez az elmebeteg w-s?
Az elmúlt 3 oldalra néztem vissza. Vagy nem voltam elég alapos.Vagy már az elimináció is megvolt.
//
Mordakai írta:Hello 16 múltam, és mióta az eszemet tudom, akármikorra is tehető az fel szerepjátékon nöttem fel, és leginkább az eredeti zöldkönyves kiadású M.A.G.U.Sal és elsősorban itt is szeretném foltyani a játékot, bár a sokak annyira nem szeretett d20 M.A.G.U.S is bejött nekem.
Con Larrodan írta:Hogy is kerülte el ez eddig a figyelmem.... ja Hakea igazad van... hullott a levesbe...Hakea Ello írta:imeezsee írta:Na High! Sikeresen regisztráltam én is. 22 éwes ex egyetemista wok mert kibasztak. Hát igen egy kicsit link wok. H honnan wok az mindig wáltozo mert egy életmüwész wok. A többi meg majd kiderül rolam közben. 3 éwe játszom a magus-t. nem wok fanatikus és szretem a normális játékot. őrült tp-wadászok kerüljenek. Talán elsőre ennyit:-)
Üdv. Nem csodálkozom azon, hogy kicsaptak egyetemről, fogalmazásmódod vulgáris, és úgy látszik, az oldal szabályairól fogalmad sincs. Szerintem kicsit foglalkozzál a kissebségi komplexusoddal, mert a neved kis kezdőbetűjéből az jön le, hogy komoly problémák vannak. Egyébként meg semmi nem fog kiderülni rólad így, mert az ilyen futóbolondnak tűnő egyedeket Con mester általában csuklás nélkül törli. A "w"-t meg tartsd meg magadnak, nem leszel attól menőbb, hogy gügyögve írsz.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó