• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 36 / 115 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 115

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.31. 10:13

(Patricia Kromhaar)

*Kedves mosolyt intéz a követnek, amikor odalép hozzá segíteni. Figyelmesen végighallgatja az útmutatást, s próbálkozik meg is valósítani. Több-kevesebb sikerrel - inkább kevesebbel. Avarath segítségnyújtását is mosollyal fogadta - s hála a két férfi segítségének hamarosan a sátor "beköltözhető" állapotba kerül. Pat szétnéz mikor végzett, csodálkozik, hogy hová lettek a többiek - Szita, Jeffete, Arbor. Csak úgy magának megvonja a vállát, s elindul fát szedni az erdőbe, hogy éjszaka a tűz táplálása folyamatos legyen.* <Inkább szedek fát addig amíg látok, nem szeretnék sötétben maradni... főlleg itt kint nem... :shock: :?> *Azért még odaszól Moriknak, hogy legalább tudják hová indul.*
- Megyek fát gyűjteni, hogy legyen jó sok. Ha valaki még tud jönni szívesen veszem a társaságot. - *intézi utolsó szavait mindenkihez.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.08.31. 11:42

(Maldar)

*Egy biccentéssel fogadja Szita válaszát, és nyomban távozik, amúgy is a nőnek dolga van, nem akarja zavarni. Pat kérdésére felszegi a fejét és elgondolkozik. Végül lefekszik és úgy tesz, mint aki nem hallotta meg a mondatot.*
<...még a végén azt hinné, hogy mászok rá és kellemetlen helyzetbe kerülnénk...mint a múltkor...>
*Megrázza a fejét és elhesegeti a gondolatait. Kezét támasztékként a tarkójára teszi, és úgy pihen, de nem alszik.*
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.08.31. 12:07

(Alauron)

Maldar felajánlására így felel:
- Most van sok tenni, de majd ha ülünk nyugodtan, akkor te segít nekem, mert új kötés jó...A közben elinduló Pat után tekint- Most...én segít Pat amit csinál...-mondja még sietve Maldarnak, és Pat után ered...
<Öhm...mi is ütött belém? Miért futok utána? Nem, nem futok utána csak segítek neki, abban nincs semmi....a másik lánnyal még egy szót se váltottam, de vajon Pat elmondta e neki amit beszéltünk? Lehet hogy még nem, akkor emlkeztessem?...>
Segít fát keresni, habár csak egy kézzel dolgozik, nem akarja felszakítani sebeit. Patra mosolyog ahogy a nő meglátja őt:
- Én jön, neked igaz hogy kell fa, nagyon igaz...-hangja kicsit szégyenlősnek tűnik... :oops:
<Hát igen, sosem tudtam szóbaállni a lányokkal...de egy bárgyú mondat volt ez az előző is...mintha egy falusi kisfiú segítene a köznyék legszebb lányának fát gyűjteni...>
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.31. 13:04

(Patricia Kromhaar)

*Apró ágak reccsenérére hátrafordul, s látja amint a követ igen gyorsan eredt utána.*
- Nem kell futni, megvár az a fa... , de nem gondolod, hogy sebedet kímélni kéne? - *a kicsit szégyenlős hanghordozásra felvonja a szemöldökét, de nem jegyzi meg* - inkább csak hordozgasd egy kupacba a száraz fákat amiket találsz, én meg majd elhordom a táborhelyhez. Véletlenül se szakadjon fel a sebed. - *Látszik rajta, hogy bár nem sokat tartózkodhatott eddig a szabadban, azért nem ódzkodik a munkától. Sőt, talán mintha örülne is annak, hogy valamit csinálhat. Pár forduló után már orcája ki is pirosodik, s nehezebben veszi a levegőt, de azért a fákat szorgalmasan gyűjtögeti, mintha egész hétrevalót akarna összeszedni... :roll: (Persze, ha közben Alauron beszélgetni szeretne áll elébe :) )*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.01. 9:34

KM esemény [Szitakötő]
Helyszín: Haonwell- A Völgyben
Idopont: A Dal hava... az Ébredés, késő délután, kora este
Résztvevők: Patricia Kromhaar [Yvett de Crei] Alauron [Alauron] ___________________________________________________________

Morik intett, hogy hallotta. A táborhelytől délre, a patak felett –mert a patak egy mélyebb sziklás mederben folyt- találni lehetett hol vastagabb ágakat, hol kiszáradt fenyőgallyakat. A koraesti szél megrezgette a nyírek levelét, elveszett a fenyőtűk között s néha cinege csipogott bele a levegőbe. Beszélgetés közben (ha beszélgetnek) lenyúlva egy magas fűcsomó melletti száraz ághoz váratlan éles rikoltással fácánkakas röppent elő, igencsak heves szívdobogást és megugrást produkálva a félelf nőnél, ám szerencsére nem ejtette el az addig kezébe gyűjtött tüzelőt.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.01. 9:37

KM esemény [Szitakötő]
Résztvevők: Maldar Yffil [Anathor] Avarath [Deval Bereth] ___________________________________________________________

Morik türelmesen letelepedett a majdani tábortűz mellé, várta, hogy a nő visszatérjen a tüzelővel. Addig hessegette kicsit a szúnyogokat maga mellől, holmiját kicsomagolta, hogyha aludni akarna térni, akkor csak egy pokrócmozdulat legyen az egész. Száraz kenyérdarabot és szárított húst vett elő, kényelmesen enni kezdett, közben a tábor körül nézelődött. Az elf lovának léptei a pataktól a rétsávra értek ki, nem legelt, csak mászkált, aztán visszatért s elkezdte a lepakolt hátizsákokat, miegymásokat szaglászni. Majd a félelf nő kiálló csomagrészét kezdte el rágicsálni. Morik futólag elvigyorodott, valahogy sejtette, ennek a nő nem fog örülni, ha kiharapja a dolgot a ló. Avarath Maldar mellé telepedett, mintha éppen gondolkodott volna valamin, de még nem hozta szóba, min.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.09.01. 9:38

(Jeffete Fortom)

*Elindul Szitakötő után, szótlanul lépdel mögötte. Végighallgatja mondandóját, kissé meglepődve - nem ilyen kérdésre-kérésre várt. Bal kezével szakálát simítja végig párszor, és eléggé gondolkodó arcot vág.*
- Attól függ ... egyszerű hívő szeretnél lenni, vagy netán pap... ? - *kérdőn néz a nőre, tekintete végtelen komolyságot tükröz.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.01. 9:42

KM esemény [Szitakötő]
Résztvevők: Jeffete Fortom [Ralog Gebbro] Szitakötő [exJK] ___________________________________________________________

Szitakötő csuklani kezd, amikro meghallja a kérdést, pislogott, aztán mikor megnyugodott, válaszolni is tudott:
-Én már annak is mélységesen örülnék, ha egyszerű, jámbor hívővé válhatnék, nem még szent papnővé...!Hisz az istencsaládnak is csak kevés részét ismerem...Nő pap...Kicsit abszurd, de hallottam, van ilyen..állítólag...
fejezte be bizonytalanul. Kicsit ideges lett, hogy valamit el fog szúrni és akkor mehet megégni a pokolba.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.09.01. 9:52

(Jeffete Fortom)

*Látván a lány zavarát, kicsit enyhít arcvonásin.*
- Nem hiszem, hogy egy ilyen szép nő mint te eddig istentelen lett volna. Mely istent szolgáltad? És miért fordultál el tőlle? Azt remélem tudod, hogy igen hosszú út fog várni rád, ha tényleg komolyan gondoltad a megtérést. Rengeteget kell tanuldod hozzá, elfogadnod istenem tanait, s lélekben meg kell tisztulnod ...
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.01. 9:56

KM esemény [Szitakötő]
Résztvevők: Jeffete Fortom [Ralog Gebbro] Szitakötő [exJK] ___________________________________________________________

Szita elkomolyodott:
-Attól, hogy valakinek szép a külleme, még lehett romlott, nem igaz? Mint a gorvikiaknak...Én nem vagyok az, de attól lehetnek még bűneim. Ezelőtt Domvik hű leánya voltam, de már ez a múlt, 4 éve ajkam ima nem hagyta el, és a belsőm üres, nem foglalja el helyét benne ő. Tudom, hogy tanulnom kell, az elmém nem pallérozatlan, mégha csak egy ragadványnevet adtam is meg mindenkinek név gyanánt. És minden vágyam, hogy végre megtisztulva lezárhassam a múltam annak érdekében, hogy új életet kezdhessek.
A paphoz lépett és a szemébe nézett kérőn.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.01. 10:17

Arbor Vitus

Az erdoben kulonflee gyumolcsoket szed ossze es egy kis mezet ker a mehektol.Visszafele a taborfele nehany foldon hevero agat is osszeszed es osszekotozi oket hoszabb fuszallakkal,hogy legyen mibol megfoznie a vacsorajat :P
Miutan visszatert a taborhoz furcsan nezegeti,hogy lova mit muvel azzal a hatizsakkal.Nehany perc mulva egy talba rakja az osszeszedett gyumolcsoket es a foldre az osszekotozott kisebb faagakat.Odasetal baratjahoz,de nem szolal meg.Kozelebb hajol a hatizsakhoz es nezegeti,hogy mit harapdal.Aztan legugol hozza es elfnyelven szolal meg:

-Ejnye benye...Mondtam,hogy ne rosszalkodj...nem fog orulni a holmi gazdaja,hogy igy megharapdaltad es nyalas lett :? Na lassuk mi teszett meg neked annyira...

megfogja a nyalas reszt es kihuzza a csomagot es egy kendovel elkezdi tisztogatni...

-Rossz vagy :x Nem szep dolog osszenyalazni es harapdalni mas holmijat...Tobbe ne tegyel ilyet...

Miutan letorolte szepen visszarakja a taskaba a csomagot es a vacsoraja fele igyekszik.Megrakja a kis tuzet,ami megsutogeti a gyumolcsoket aztan a kis talban a mezet egy kis vizzel osszefozi es beleforgatja a megsutott gyumolcsoket.Csipetnyi mentat is belerak a vegen aztan leveszi a tuzrol es egy fa alatt helyet foglal.Elovesz egy kis kanalat es lassan fujogatva neki all elfogyasztani a foztjet.Kozben argus szemekkel nezegeti baratjat nehogy megint megtetszenjen neki vkinek a csomagja...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.09.01. 14:09

(Alauron)

Az ágak szedegetése közben szorgalmasan beszélgetésbe elegyedik a lánnyal.
- Jó, úgy csinálok kis halmot fával, és..és te majd visz el. - magyarázza bólogatva - Áh, nem, semmi se véres, hanem jól van.- s jelezvén igazát megtapogatja sebét, lán nem fáj neki.
-Tud te azt hogy Szitakötő mit mond majd amit beszéltem neked? Még nem tud? Nem baj, majd lesz még fehér neki, ha majd mond te neki...
<Hiszen lehet még nem említette neki, ez nem volt egy jó kérdés :? >
-Ó, tudd nem akar én neked beszélni sokat, nem olyat ami, hogy elsőnek nem fehér hogy mi is beszélgetni végre valamit...
<Hát ez nem igaz! :x Haragszom magamra, hogy ilyen helyzetekben bég beszélni is elfelejtek...ideje valami értelmeset mondani...Megvan!>
- Mit is? Látom neked volt ősöd hosszúéltű elf. Talán szülő volt neked? Hogy vannak neked szülők? ...
<De bunkó voltam! :oops: Lehet meghaltak a szülei, vagy elváltak mint az egyémek :cry: , vagy valami...>
-Ó, nem akar én mondani sötétet neked szívvel, kicsit kérdés árnyas, te ne mond semmit ha nem akar. :roll:
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.01. 14:41

(Patricia Kromhaar)

*Örömmel nyugtázza, hogy Alauronnak megfelel a javaslata. A Szitával kapcsolatos mondandójára a fával a kezében megáll egy pillanatra, homlokát ráncolja. Látszik erősen koncentrál arra mit is akart a férfi ezzel mondani. Aztán mosolyra fordul az arca.*

- Nem még nem beszéltem vele erről. Tudod a harc és az utána történtek ki is vitték fejemből kérésed. De ígérem, ha ma nem is, de holnap mindenképp megbeszélem vele a dolgot.
Most pedig ezzel visszamegyek a táborhoz, s aztán folytathatjuk a beszélgetést...
*Azzal sarkon fordul és az öl fával visszaigyekszik a többiekhez. Amikor visszaért látja amint az elf a táskájából kivesz valamit. Dacosan összeszorított szájjal szótlanul lepakolja a fát a Morik álltal kialakított tűzhely mellé, s lassú léptekkel odaballag az elfhez. Amikor meglátja, hogy mi van a férfi kezében szemei szikrákat szórnak - ha képes lenne velük ölni, bizony Arbor már nem élne... - és jéghideg hangon szól hozzá.*
- Nem gondolod, hogy kicsit pofátlanság más táskájában turkálni és kivenni belőle valamit? Ennyire meguntad az életed, hogy ilyet cselekedtél?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.09.01. 15:08

(Maldar)

*A heverészés teljesen lefoglalja, elvan magában. Aztán arra lesz figyelmes, hogy a kényelmét valaki "megzavarja". Felül, és Avarathot véli felfedezni. Egy ideig csak nézi, majd amint látja, hogy nagyon gondolkodik valamin, rákérdez:*
- Valami nagy baj van, cimborám? - kérdi egy kicsit félénken, és a szemeit is összehúzza.
[/i]
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.09.02. 9:38

(Jeffete Fortom)

- Domvik? - *arcán megdöbbenés látszik egy pillanatra, de hamar rendizi vonásait.* - Tőlle elfordulnod az életed kettétörése lehetett. Nem kérdezek, mert nem ez a célom, nem ez a feladatom.
Az én istenemnek kevés híve van, de ha mindenáron megszeretnél térni először is tudnod kell Kivel állsz szemben.
Adront szolgálom mélységes igaz hittel, a mágia és a fény urát, minden gonosz, eretnek ostorát... Ő a Pyarroni istencsaládhoz tartozik, de ahhoz hogy őt szolgáld a következőket kell elfogadnod, s minden helyzetben ezek szerint kell élned:

Tiszteld az idősebbeket és a bölcsebbeket!
Tiszteld a rangban fölötted állókat!
Hajts fejet engedelmesen elöljáróidnak!
Az élet szent, kioltására csak a védelmében vetemedj!
Ne keresd a viszályt, de azt se hagyd, hogy jámbor tétlenségedben megalázzanak!
Légy gazdag, de ha nem vay az, élj úgy, hogy gyermekeid azok lehessenek!
Élvezd az élet szépségét, és kelj oltalmára, ha fenyegetik!
Légy türelmes más hitekkel, ha ők is türelmesek veled!
Hagyj másokat akaratuk szerint élni, ha ők is hagynak téged!
A tudás szent. Minden formáját óvni és védeni kell!
Gyűlöld Orwellát minden megnyilvánulásában, mert ellenséged ő; aki pedig a szolgálatába áll, túl soká élt már ezen a földön!

Nos, ha ezeket magadévá tudod tenni, akkor az első lépéseket már megtetted. A többit akkor ha felkészültél rá.
Ha van kérdésed, szólj nyugodtan, válaszolok rá.
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 36 / 115 • 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...