Wow.. jájj Con nem lesz itt reméelm azért sikerül majd megoldani azt a nethozzáférést... remélem jó lesz az a koli, és őő... midnen szép és jó lesz, azaz a világ rózsaszínbe fordul, csokifolyók és vattacukorrétek fogják szabdalni az utat, amerre haladsz, és midnenki mosolyogni fog, szívárvány lesz az égen és apró pónilovak fognak levágtatni rajta... nyajó, amíg Con ellessz, itt lesz nekünk Sion, majd ő vigyázza a fórumokat Meg majd az újdonsült modink...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tyss ez a reag nagyon forró:shock: . Én vigyáznék a heléyedben. A Balti államokban már ott van a követendő példa. Az exhibicionista homokosok kapják az áldást. Főleg gumibot és vipera formájában
Hé, ez a rózsaszín cukoröntetes-kék vattacukros-epres nyalókás kis világ az enyém...már mások is nyúlják? Húh milyen híres lettem hirtelen...nem baj, egy vattacukor felhőben mindenki kedvére kiúszkálhatná magát. Talán még Sal is. ^^
Nem off!... Itt mindenről lehet beszélgetni - kivéve azt amit tilt a szabályzat... Nem vagyok olyan, hogy az elgépelt a betűért is szóljak.... csak ha már nagyon el van vetve a súlyk... azért hárpia nem vagyok, még akkor sem ha annak látszom néha (vagy én ismerem magam rosszul )
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Yvett: Biztosíthatlak nem vagy hárpia. A karakterem körüli hercehurcát is nagyrészt te vállaltad, mert a hosszú(nem 3-4 sorba bezsúfolt ) előtörténet megírása nekem nem ment volna.
A vampire-t meg csak azért nem tudtam, hogy off vagy nem off, mert elvileg a lentebbi topic lett kinevezve.
Nos emberek! Azért írok ide mert Terra firox megkeresett hogy nem érdeklődik senki a tábor iránt és szeretné ha tennék valamit ez ügyben szóval:
Akit érdekel a tábor az ne várjon tovább! Most van itt az ideje hogy beírja a megfelelő topikba hogy igen rám feltétlenül számíthattok, mert ha nem akkor rövidesen töröljük az egész dolgot úgy ahogy van!
Szóval várjuk a jelentkezőket minél hamarabb!
És egy kis jó hír: végre volt egy kis időm, így sikerült belekezdenem a Szabad Ynev Project rám eső részébe. Számításaim szerint egy bő 2-3 hét alatt pontot lehet tenni a végére, szóval kezdhetitek küldeni a karakterterveket az címemre. Szükségünk van egy előtörténetre ami távlati célokat is tartalmazhat, méghozzá olyanokat amiket egy közepes méretű, fejlődésben lévő városban meg lehet valósítani. A karakterek 4. szintről indulnak, szóval nem kell mindent feltétlenül a nulláról kezdeni de a túltápolt, varázstárgyakkal tűzdelt, stb karaktereket csípőből fogom törölni... A mese a Quiron tenger partján elterülő Damak városában játszódik. Ennek jelenleg a szürkecsuklyások oldalán tudtok utánnanézni, de természetesen rövidesen közzéteszünk egy ennél sokkal bővebb változatot ami foglalkozik a város hatalmi/politikai helyzetével. Szóval koncepciókat várok egyenlőre, ezeket fogjuk a továbbiakban a meséhez igazítani.
Wow.... én is csöpögtetek infómorzsákat....
Az én kontrollkarakterem a véreskezű Tiszteletes Damak legdurvbb ranagolitája... és egyben főpapja a gorviki diaszpórának, akiknek életét én vettem kezelésbe Készüjjetek fel aaa... véres menetelésekre, nomeg a kínzásokra... feketemárvány oltáron, a fincsi tőrrel...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr