• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 159 / 300 • 1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 300

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.09.09. 12:30

Én is szeretném kifejezni részvétemet. Tényleg vannak dolgok amiket nem könnyű átélni, de elkerülhetetlenek. Szóval sajnálom...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Welina Shire » 2006.09.09. 14:01

Layla
Kissé még kívülállóként csatlakoznék az előttem részvétet nyilvánítók társaságához.
Ha hiszel benne hogy egy számára is jobb helyre került a lelke, akkor már nem fáj annyira. Ha gondolsz rá, mindig veled lesz lélekben. Ha hiszel abban, hogy vannak a tudomány által még nem bizonyítható, ám mégis létező kapcsolatok az elhunytakkal vagy a velünk nem egy dimenzióban létezőkkel, akkor mindig tudni fogod, hogy csak a fizikai valóját veszítetted el, mindig melletted marad és segíteni fog bármiben neked. :wink:

Eh. Megint egy kissé elvont lettem. :?
Egyébként ugye az egypetéjű ikreknél már észrevették a pszichés kapcsolatot, illetve hogy képesek meg-/átérezni a másik testi fájdalmait, ezért aztán ki mond ellent annak, hogy a számunkra oly fontos személy pszichéjének (vagy inkább nevezzük lelkének?) egy részét a vele való kapcsolatunk kialakításakor megkaptuk és azt mi őrizzük magunkban.
Személyes tapasztalat.
A dédnagyanyám halálakor - holott tudtuk, hogy a vér szerinti dédi már több évtizeddel korábban, még a nagyapám gyerekkorában meghalt - megéreztem hogy valami történt a rokonságban. Rossz érzés fogott el.
A nagyapáim egyike békésen hunyt el 94 évesen az ágyában aludva, míg a másik elesett és a kórházba szállítását követő 2. napon - amikor anyuék végre bevihették volna neki a pizsamáját és a tisztálkodószereit - váratlan reggel halt meg. Anyuék csak az üres ágyat láthatták már mire odaértek és a vele egy kórteremben lévő bácsikától tudták meg, hogy mi is történt.
Anyu érezte, hogy baj lesz és aggódott is, de nem tehetett semmit.

Egyébként itt nálunk kellemesen meleg az idő és süt a Nap. Nézzük a dolgok szebb oldalát és akkor könnyebben megbékélünk a helyzettel. :wink:

Azt hiszem néha egy pszichomókus veszik el bennem. :roll:
"Nem ismertek félelmet, bajnokok.
Lelketek rezdületlen tó, hitetek a tökély üressége.
Talán csodálnom kellene."
/Arval d'Incarra/
Welina Shire
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 49
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.09. 16:55

Welina: Köszönöm, hogy írtál, jólesik, hogy ennyien mellettem álltok, hogy nem vagyok tejesen egyedül...nem érzek olyan nagy hiányt, ami egyrészről természetes, hiszen rokonom volt, és egy idős ember, így kelett lennie. Másrészt meg, különösebben nem is érdekel...néha kőből van a lelkem... :roll:
A dolgoknak jelenleg nincs jó oldala. Aki illetékes még, az tudja, miről beszélek. A többieknek meg csak annyit, hogy mindig vigyázzanak magukra és a szeretteikre, nagyon sokat jelenthetnek egy-egy zűrösebb időszakban, amikor hajlamosak vagyunk elveszteni a fejünket... :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.09. 17:42

Na hagyjuk a szomorú dolgokat...flevetnék egy másik témát :P

Merre van mostansság Tysson?Vagy csak nekem tünik úgy,hogy keveset van gép előtt?nem hinném,hogy annyit kellene tanulni és ha esetleg Layla nálad tanyázna,akkor üzend neki pls,hogy irhatna többet a kalandokba ha raér :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.09. 19:22

Nem nálam van. Tudod, van olyan, hogy az embernek a nyakába szakad egy csomó gond. :roll: Majd fog írni, de nem fog olyan gyakran fejárni az oldalra. A személyes okokat tőle kérdezd, én nem szeretnék rá válaszolni...*szomorú pislogás*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.09. 20:12

aha...
Akkor majd elmondja ha szeretné...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.09. 21:49

Mint az illetékes írok...
Az élet nem habostorta... rájönni hogy az ember CSAK nem valami felemelő dolog :roll: Ma nem voltam otthon, rokonlátogatni kellett sajnos... bocsi hogy nem írtam, majd minnyár...
Szeretném énis kifejezni a részvétem kicsim. Beszéltünk már éss... sok minden történt azóta. Talán majd holnap... szeretlek szívem. Fujj de gány, hogy ilyen vagyok... mindegy. Az illetékes másik fele úgyis érti...
És nem szeretném elmodnani...
És... nem midnen a magus :wink:

Ja... és mi az a geek?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.10. 9:46

Khm... más téma...
Szabad Ynev.
Hogy áll a többi KM? Én úgy érzem kész vagyok... Limenel? Vled majd szeretnék beszélni az este... csak 10-15 percet, annyi elég is lesz. Többiek? Valami visszajelzésfélét szeretnék... meridian---> gyere át kedden, amint tudsz, és akkor megbeszélünk egyet... Chris.... te nemtom. Majd valamikor átbeszéljük a dolgokat... addig irogass szorgalmasan. Sion? Rólad nem tudok semmit...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.10. 10:30

Ez az Tyss, nem minden a magus, de nekem mégis nagyon sokat jelent...de elég, ha kicsit beleolvasol a saját prodba iwiw-en, és megnézed az első pár mondatot...mindenki szeret egy kicsit más lenni :roll: Ez rám is érvényes ^^ Jó dolog elrepülni egy másik világba. Jó lenne, ha nemcsak Szabad Ynev haladna, hanem a kalandok is, kicsit frusztráló kezd lenni, hogy alig lehet írni, mert a KM-ek éppen mással foglalkoznak. (Szerintem az érti, akinek ez szól... :? És szerintem nemcsak a sjaát nevemben bezséltem...) Ja és még mindig kerestetik a geek szó jelentése :lol:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Welina Shire » 2006.09.10. 10:41

Layla
Sajátos emlékeim szerint a geek jelentése:
Ábrázolásokban többnyire szemüveges, számítógép-bolond személy, aki sajátos világot és csak az ő hasonló érdeklődési körrel megáldott ismerősi körében használatos kifejezéseket használja, ezzel a többiek számára megrökönyödést és döbbenetet okozva. Néha szvsz. a looser szóval is egybefügg a jelentése.
Ha ez így nem lett volna értelmezhető, akkor nézd meg ezt a képregényt. :wink:
http://geek-central.org/comics.php?page=168
Eléggé kifejező szerintem. :D

Ui.:
Suliban annó (és valszeg mostanában is) egyébként az argót használlók között a stréber megszólításként ismerősebb lehet az angolról fordított szó, tehát mondhatnánk szebben azt is a geekre, hogy okostojás. :)
/Arval d'Incarra/
Welina Shire
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.10. 10:59

Jájj. Én meg Tyss ezen törtük a fejünket egész tegnap este, és végigkérdeztünk mindenkit :lol: Köszönöm a felvilágosítást! Így legalább értem, ha valaki szerint túlontúl játszom az agyamat játék közben... :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Welina Shire » 2006.09.10. 11:12

Bevallom én is gondolkoztam rajta tegnap este eleget, merthogy annyiféle jelentésre emlékeztem, hogy nem tudtam kiszűrni a valódit.
Az egyik RPG.HU-s banneren viszont eleget láttam és ott speciel a geek-konyháról van szó, azaz hogyan készíts - főzést és boltból összeszednivaló összetevőket nem igénylő - kaját magadnak játék közben, ha csupán pár percet akarsz rászánni értékes játékidődből. 8)
/Arval d'Incarra/
Welina Shire
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.09.10. 11:43

Na látod, Tysson? Nagyobb udással rendelkező embereket kell kérdezni!!Nem engem letiltogatni...

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.09.10. 11:50

Jah és ténylg elég durván állnak a kalandok, elsősorban az Északi-Ynev és az erion topicokban leledzők. :(

TYss: Szabad-Ynevről majd még beszélünk, meg persze a keddről is... még nem tudom, sajna. :?

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.10. 12:52

Welina: Nagyon kemény...geek mint konyha? 8) Főzzünk gyorsan valami kaját a karaktereinkkel, legyen az egész nagyon táp, mondjuk hozzáérünk a liszthez és már kezdődik is a kenyérkészítés, persze magától :lol:
Meridian, sajna Hakea bejelentette, hogy az ő kalandja addig nem halad, amíg nem végeznek a Szabad Ynev-projecttel. Tyss meg...hát, ő se nagyon ír :(
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 159 / 300 • 1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok