• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Al-Abadanai kalamajka

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1419 hozzászólás • Oldal: 25 / 95 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 95

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.09.14. 18:01

*Elrakja a borát az övére, felkel, és a lovag után kúszik, mint valami árnyék. Megáll Jaszaf teste felett és felteszi a világ leg értelmetlenebb kérdését :D*
-Na, őt meg mi lelte? Valami mérgezés?
*Talán csupán magának teszi fel, hisz a nyomok majdhogynem egyértelműek. Nem is vár választ.*
-Esetleg segíthetek önöknek valamiben?
*Kérdőn tekint a nőre, semmi ellenségeskedés nem érezhető a hanglejtésében...*
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.09.14. 18:13

(Fergia Yitulin)

A "nő" pedig nem rest válaszolni a félelfnek:
-Kövesd a törött karú nőt és férfi kísérőjét, nem szeretném, ha felfedezés címén magzatot hoznának össze suttyomban egy halálhajón. Ez minden, csak nem illendő a jelen helyzetben. Vigyázz rá. A nőre. Amien a neve, vagy mi.
<Kecskére bízni a káposztát...>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.09.14. 19:27

-Ha ennyit tehetek...
Vonja meg a vállát egy farkasvigyor kiséretében és zsebrevágott kézzel elindul a pároscka után. Remélhetőleg beéri őket :D
//Nemtom, hol érem be őket :D//
-Hello! Veletek tarthatok? Ohh üdvözlöm hölgyem! A nevem Flamme O'Styg! Szolgálatára...*kézcsók* Merre ilyen sietősen?
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.09.14. 19:53

(Salah)

A dzsadok hozzáfognak, és Salah pedig odalép az öreghez aki az előbb mély tisztelettel adózott neki.:
- Salah ibn Mu'tasim vagyok, a Félelmet Nem Valló Mu'tasim ibn Al-Nig fia. Mi a neved, bátyám? Szavaid, s hogy szóltál arra vall te vagy most a rangidős a karavánosok között...gyere velem, míg dolgomat intézem, mond el hová is tartottataok, és ki volt a vezetőtök, aki bűnnel terhesen cserbenhagyott titeket, temesse el a sivatag, és a homok játszon a koponyájában indulót...
Ezzel az idős férfival, miközben hallagatja őt Salah a fedélzetet körbejárva, a beszakadásokat veszi szeműgyre, hogy az ő tevéje vajon meglesz e...?
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.14. 20:44

(Avyen)

* Ránéz Kalmonra, aztán a sajtra. Elmosolyodik, majd tör belőle egy kicsit, a többit pedig visszaadja a férfinak.*
- Köszönöm. Aranyos vagy. Amúgy ha találunk valami ehetőt, akkor szívesen megcsinálom. Tudok sütni-főzni.
*Flamm szavaira odafordul és odanyujtja a kezét.*
- Üdv. Én Avyen on Vylemar vagyok. Éppen ételt keresünk. Elég baj lenne, ha nem lenne mit ennünk, míg ki nem kötünk akárhol is. Tőlem jöhetsz. Több szem többet lát.
*Azért küld Flamm felé is pár kedves mosolyt, aztán tovább indul, és keresi a konyhát, vagy esetleges raktárat. Ha megtalálja a konyhát, akkor körülnéz, hogy mennyire van felszerelve, ha nem talál ételt, akkor eszébe jut a teve és Kalmon felé fordul.*
- Étel híján muszáj lesz a tevére fanyalodnunk, már ha nem akarunk koplalni. Személyszerint nekem nincs kedvem hozzá. Mostanában eleget volt benne részem. Talán beszélnünk kellene a tulajdonosával.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.14. 21:26

(Kalmon)

*Lefele menet elgondolkodom.*

<Hm. A kormányost egy aljas ütéssel leterítette a lovag. Most ő Fergiát követi Flamm meg itt van. Akkor ki vigyáz az orkra? Főleg ki irányítja a hajót?!>

*Gondolatmenetemből Avyen zökkent ki. Szavai hallatán összeráncolom a homlokom, mint mindig mikor mérlegelem a lehetőségeket.*

-Szerintem a felszelt teve Gordené volt és akkor nem igazán fogja hagyni, hogy még meg is süssük. Nembeszélve arról, hogy biztosan nem enne belőle és nem hiányzik egy éhes, dühös harcos a puskaporos hordóba. Inkább keressünk egy másik közömbös tevét és abból próbáljunk húst nyerni.

<Legalább most egyszerre tarthatom szemmel Flamm-et és kísérhetem Avyen-t :D >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.14. 22:38

(Avyen)

*Helyeslően bólint Kalmonnak.*
- Igazad van. Akkor elöször a többi tevét dolgozzuk fel. Én fél kézzel nem tudom szétvagdosni őket, meg megnyúzni. Segíthetnétek nekem. Majd mondom, hogy melyik részére van szükség. Utána a konyhába visszük, én pedig elkészítem. Jó sok dolgunk lesz és nélkületek nem boldogulok. Számítok rátok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quiasse Limenel Umassyras 2006.09.14. 23:40-kor.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.14. 23:30

KM esemény [Yvett de Crei]
Helyszín: Ravanói-öböl, a Vészmadár nevű kétárbócos
Idõpont: Alborne terce - az Álmok hava
Résztvevõk: mindenki

*Joakim végighallgatja Fergiát, egyszer egy izomrángás szakítja meg a hideg tekintetet, majd mélyen hallgat a nő szónoklata után. Már-már azt hinni, hogy meg sem szólal, és ismervén tovább is áll kaján vigyorral a képén, de Fergia először kellemesen csalódhat benne e röpke ismeretségük alatt.*
- Jól van, meglátom mit tehetek. Nem vagyok vadállat, mégha néha annak tűnök is... ő is csak egy ártatlan álldozat akiért mint a küldetésem is megkívánja bosszút állok - feltéve, ha a Sakált megtaláljuk. - *az újabb üzenetre csak futólag tekint. Előbb inkább Jaszafot vizsgálja meg, hogy mit tehet érte.
*Flamm a lépcső alján éri utol Kalnont és a nőt. Bemutatkozásuk után azonban észreveszik Gordent megrökönyödött arccal feléjük fordulva egy kabinajtó előtt, amint épp a padlót vizslatja. Avyen rögtön tudja mi baja a dzsadnak - az előtt a kabin előtt áll, melybe ő belezuhant, s rá a teve, amelyet levágtak róla. Gorden pedig hallja, amint az épp leérkező társai épp egy teve sütéséről beszélgetnek...
Mindeközben Salah irányításával végeztek a szétválasztással élők és holtak közt. Az öreg dzsad egy kicsit homlokráncolva néz rá amikor bemutatkozik neki, de ahogy feléjük szokás ő is bemutatkozik.*

- Dahmad Khadde a becsületes nevem Salah uram! És bocsássa meg nekem amiért nem a kérdésére adok választ elsősorban, de kíváncsiságom határtalan, mint a csillagos ég. A neve... A neve annyira ismerős, hallottam már valahol... - *itt látszik nagyon töri a fejét valamin* - Megvan! Nem ismer véletlenül egy Isam nevű fickót?... Mert biza' tőlle hallottam ezt a nevet, de nem is egyszer...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.14. 23:46

(Kalmon)

*Felmérem Gordent, hogy mennyire valószínű nálla egy hirtelen ámokfutás. :twisted: Ha kitörni készül, akkor elélépek Avyennek és Flammnek, hogy fedezhessem mindkettőt.*

-Gorden sajnálom a tevédet. Nem akarjuk tovább növelni a veszteséged. Keresünk más hússzerzési lehetőséget, hogy a sok éhező ehessen végre egyet.
Avyen természetesen segítünk, amiben csak tudunk a darabolás, sütés körül.

<Remélem Flamm is így látja, mert egy kézzel macerás lesz tevét nyúzni.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.14. 23:47

(Avyen)

*Meglátva Gordent odalépked hozzá és jobb kezével végigsimít a férfi arcán.*
- Tudom, hogy milyen ha az ember elveszíti azt az állatot, aki a társa volt. Biztos hűséges és jó teve volt. Az én hibám is, hogy ilyen állapotban van szegény. Amikor ide estünk, a tevéd a lábaimra esett, és csak így tudtak kihúzni alóla. Biztos elszörnyülködtél a látványtól, de ha nem vágják le rólam, még mindig ott fekszem. És akkor már halott volt szegény jószág. Természetesen nem nyúlunk hozzá, ne aggódj. Van másik tevetetem a hajón. Menj és segítsd a lelkét mindenható Istened elé. Megérdemli.
*A vígasztalás után továbbmennek a kabinok között és keresnek egy másik tevét. Elmutogatja, hogy melyik részét vágják és nyúzzák meg, és amikor a konyhába viszik, előkészíti a húst a sütésre, és nekiáll az étel elkészítésének.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.15. 0:25

KM esemény [Yvett de Crei]
Helyszín: Ravanói-öböl, a Vészmadár nevű kétárbócos
Idõpont: Alborne terce - az Álmok hava
Résztvevõk:

*Avyen és Kalmon Gorden vígasztalása után szinte azonnal tovább állnak ... Mivel a lépcsőtől szinte minden ajtó nyitva volt - kivéve a lépcsővel szemben található, mely mellett egyébként egy terebélyes gyomortartalom látható eregetve bűzét, s mögüle mintha véres lábnyomok vezetnének a fedélzet felé - könnyű volt megkeresni a konyhát. A bal oldalon az utolsóban találtak rá. Előrébb egy kis étkezde - két asztalka 4-4 férőhelyes paddal, mögötte egy pici konyha. A konyhában egy újabb ajtó vezet valahová.
Azonban hiába Avyen alapos keresésének a konyhában semmilyen élelmiszert nem talál, de még egy lábas sincs, egy kés sem... semmi aminek ott kéne lennie, mintha kipucolták volna az egész konyhát.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.15. 0:56

(Kalmon)

*Összeráncolom a homlokom a belsőség és lábnyomok láttán, de most az étkeztetés tűnik sürgősebbnek. A konyhába érve szembesülök a sivár felszereléssel, ami egy kicsi vályog tűztér mindössze. Ránézek Avyenre és ahogy összevillan a szemünk szinte biztos vagyok benne, hogy mindketten ugyan arra gondoltunk. Néhány jólirányzott rúgással lebontom a falrész vályogját és elrendezem az aljrész mellett úgy, hogy széles tüzet rakva egyszerre nagyobb mennyiségű húst tudjunk elkészíteni,mert az emberek már biztosan éhesek.*

<Micsoda összhang! Ilyenre sem volt még példa életem során. :wink: :lol: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.15. 1:08

(Avyen)

*Amennyire állapota engedi, segít a férfinak, majd amikor készen van a tűzhely, nekilát az ételnek. A hús sütésekor egyre melegebb lesz a konyhába. Avyen szépen kipirul és elkezd gyöngyözni a homloka. Mikor már nem bírja a hőt, mivel egyszerre több helyen is süti a húst és kicsi a belső tér (Nem akar vitát, így egyszerre akar nagyobb adaggal elkészülni) odaszól Kalmonnak és háttal odafordul hozzá.*
- Megtennéd nekem, hogy kibontod a fűzőmet? Ebben a hőségben alig kapok benne levegőt.
*Ha a férfi kiszabadítja, akkor a fűzőt az asztalra dobja és kicsit leül. Ruhája testéhez tapad, és a két férfi láthatja karcsú testének lágy ívű vonalát, s ahogy veszi a levegőt, mintha éltető mannát szívna be. Szívverése kis idő múlva lassul. Érzi, hogy ha sokáig még a fűzőben dolgozik, el is ájulhatott volna. Kendőjével letörli a verítéket homlokáról és dekoltázsáról, és kis pihenés után folytatja a sütést. Közben lágy hangon dúdolászik és énekelget. Mikor nedves, csapzott haja hátához tapad, és az inge is lejjebb csúszik pár centit, láthatóvá válik egy korbácsnyom a törékeny lány bársonyos bőrén.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.15. 1:19

(Kalmon)

*Segítek ahogy tudok a sütésben. Aztán a kérésre elősször kicsit meghőkkenek, de minden különösebb probélma nélkül megoldom a fűzőt és kijebb lazítom a szálakat, hogy kapjon rendesen levegőt Avyen. Mivel csak az egyik kezem használható igazán, így egy kézzel kicsit tovább tart és többet is kell matatni, de nem bánom. A meleghez ugyan hozzá lehet szokni, de ki szereti, ha tapad rajta az átizzadt tunika. Amíg a nő piheg egy kicsit óvatosan kibújok a felsőrészből és ledobom a kinti asztalok egyikére. Szépen kidolgozott, inkább arányosnak mondható, semmint izmos felsőtestem van. Számos sebhely tarkítja testem, de egyik sem mondható csúnyának csupán emlékek a múltból.*
íNa előre látom, hogy Fergia ki fog zsigerelni minket ezért. :lol: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.15. 1:43

(Avyen)

*Mikor készen van az első adag hús, leveszi és kirakja az egyik asztalra, amit előtte letisztított. Utána felrakja sülni a következő adag húst és odamegy a férfihoz. Gyorsan végigmustrálja, aztán leül vele szemben. Magához veszi a hátizsákját és előkutatja a gyógyfüves zsákot. Közben magában káromkodik, hogy a kis üvegcséiből mind kifolytak a löttyei Kiválogatja a megfelelő gyógynövényeket és a kis őrlőtálkában péppézúzza. A tiadlani mögé megy és a tálka tartalmát a vállára önti, majd gyengéd masszírozással beledörzsöli. Jól átdögönyözi a férfi hátát, és közben néha a nyársakhoz megy és forgat rajtuk egyet.*
- Jó kötöttek az izmaid. Lefáradok, mire kimasszírozom belőled a csomókat. Feszültnek tűnsz.
*Mikor végzett, visszamegy a tűzhelyhez, leül és tovább foglalkozik az étellel. Fáradtnak és kimerültnek tűnik, és kicsit kedvetlennek.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1419 hozzászólás • Oldal: 25 / 95 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 95

Vissza: Régi Kalandok...