Ezúttal kéretik rendeltetés szerint használni a csevegőt!
És mégvalami: a moderátor azért moderátor, hogy döntsön arról mi való egy topikba és mi nem! Akinek ezzel problémája van és nem tud PRIVÁTBAN dűlőre jutni a moderátorral, az még mindíg beszélhet egy ADMINNAL (aki vitatott helyzetben továbbra is a moderátor döntését fogja támogatni). Aki ezt a láncot megkerülve mindenki szeme láttára esik neki a modinak (azaz fórumon belül), azt 3 nap közügyektől való eltiltással (csevegő) büntetjük. Ez a büntetés NEM VITA TÁRGYA!
A szabad ynevről: Aki úgy érzi hogy nem saját akaratából lett részese és csak kolonc a nyakán, az szóljon nyugodtan és szabadon távozhat a projectből. Senkit nem akarok belerángatni...
Sion: Nem azt mondtam, hogy kolonc a nyakamon, de egyedül nem lennék képes húzni ezt a szekeret. Szerencsére úgy tűnik, minden megoldódott és folytatódik a munka.
Limit elvileg ma mesélem be, főleg, ha feljön Tyss, és vázolja a terveit, amikből kimaradtam... Szóval, reményeim szerint már ma tud játszani Ő is. Mindenesetre én megsürgetem a tempót, nálam nem lesz lazsálás Layla
Tyss segít nekem, ő már kidolgozta az egész kalandot -egyértelmű, hogy támogat engem, mint kezdő jk-t, hiszen nélkülem nem lenne kaland Na jó, lenne, de nem ilyen Layla-s
Támogatás köll Szívesen teszem... nomeg nem hiszem, hogy Giribichik nomeg Vértestvérek, a Kobratánc és egyebek Layla specialitásai lennének Uhhogy segítség azért kell... éss... most jó Ifin Legalábbis ha a Km iylen reagokat ír midnenképp minőségibb lesz
Szabad Ynev: Én kész vagyok. Hamarosan Hakea is. Meridian félkész, vele majd szóban egyeztetek. Nem hiszem, hogy hárman koloncnak éreznénk... de még mindig nem tudom mi van veled SIon, hogy hol állsz Már vagy 5-6 szor írtam be a tavernába, mesélőkhöz is ezt a kérdést, de még midnig nem kaptam rá választ... csak jó lenne tudni, hogy hol vagy... * GHJ fejet vág *
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
mond el neki es tudni fogja...mellesleg eleg ha csak a technikai resyt meseled el...es ez azert annyira nem sok info... hadd legyen egy kis sajt otlete is na jo nem szolok bele
Hmm, remélem én is, hogy Limi mihamarabb bekerül a kalandba. Este 9 után a rendelkezésetekre állok, és bemeséllek, Limi, addig is sok izgalmat meg minde egyebet
Limenel, ment a reag. Be vagy mesélve. Tudom, hogy nem vagyok jó km, tudom, hogy nagyon nem értek hozzá -de remélem, ez változni fog az idők és a játék folyamán. Nem kísérletezni szeretnék veletek, hanem jó játékot és kalandot nyújtani nektek. Mégha nem is fog menni.