Dobótőrnél nincs keresztvas, és minden dobófegyvert pörgetve szoktak dobni...a hajítóbárd sokkal otrombább a dobótűnél, ami egy irtózatosan elkeskenyített dobótőr, mégis lazán el lehet dobni. Laikus persze azt hiszi, nehezebb, de akkor ajánlom, hogy valaki dobjon már el egy hajítóbárdot.
Csatlakozom. A keresztvas ponthogy hátráltatná a dobófegyverek röptét. Sőt a dobótőröknek általában a markolata is elég csökevény. Ha körbetekerik valamivel, akkor az már egy extra dobótőr. És igen. A dobótű létezik, és egy elég jó dolog. Jó egyensúlya van és a formája elég jó, hogy megfelelően repüljön.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Ez a dobótű végülis akkor a harci kötőtű amit a japános ninjás nénik szoktak a hajukban hordani? Egyébként a barbár dobótű valamivel jobb csak azt hajítótdárdának hívják. Előre barbik!
Hakea: Valóban nagyon reggel volt...még mindig álmosan pislogok. Milyen neveket találsz már ki nekem? Ilyenkor kap el a harci ideg, és kedvem lenne azt mondani, hogy KRISSZI. *gonoszul vigyorog, mint akinek elment a józan esze -vagyis, ahogy szokott*
Ja, és a dobótű nagyon lol, én egy csomót röhögtem rajta, amikor Tyss először magyarázott róla.
Úristen...én is, kellett neked mondanod? Ja, és mellette rózsaszín vattacukrot töm a trendi kis arcocskájába, mert az manapság olyan...finom, de ami még fontosabb: menő és pink! XD
Én indítok egy barbi bárdot... majd elénekli az I'm a barby girl stb stb... Meg csinál tünci varit, tündi-büdi-csilli-villi nemesi ruciban ééés... jó elég lesz A dobótű nem egyéni szellemi termék, létezik van, uhhogy őő... azért mert nicns benen az ETK-ban nem jelenti azt, hogy légbőlkapott dolog.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr