• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 105 / 120 • 1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 120

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.18. 6:14

(Kandúr)

* Amint Kildar kihátrál a szobából, elszabadul a pokol: mellette ajtó nyílik, és egy alak ugrik elő guggolásba... kezében nyílpuskájának fémtusa villan... mindjárt egy vessző röppen KIldar felé... a nyíl keresztülszeli a köztük lévő két lábnyi távot, majd KIldar combfelsőjébe áll meg... a fejvadász megtántorodik... a vessző a csontot érve elakad. ( 7 Fp sebz)*
* A AKandúr eközben a maga harcát vívja a földön a tőrt szorongató Kobrával... egy hatalmas rántás kíséretében azonban dobótűjével felfelé szúr... az orvtámadó szeme véres zuhatag kíséretében folyik ki az odataláló tűtől... a Kobra mindjárt ordítva hanyatlik le Kandúrról, aki oldalt elkaszál másik fegyverével... mellkason szúrva végül áldozatát... azonban sorban oldalt újabb ajtó nyílik... a Kandúr nem is láthatja, de egy kardot szorongató alak készül hátulról megrohanni KIldart... a kandúr felkászálódva a foylosóra lép... az alak ekkor indul rohamjára... vállával megpróbálja a Kandúrt félretaszítani, ő azonban az imént előkapott tőrével ügyesen hasbaszúrja ellenfelét...*
* Rikku eközben bravúros akrobatamozzanatok sorozata után ellenfele előtt landl, és mindjárt fel is szúr... mély, hosszanti vágást ejt ellenfele lágyékán és belső comján, aki a fájdalomtól kétrét görnyedve egy kiáltás következtében a földre hanyatlik... tőrével a lány felé kaszál, azonban kevés hozzá, hogy megsebezze a gorvikit...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.18. 6:30

KM esemény [Layla]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed, Ifin utcái
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, éjjel
Résztvevõk: Shanil Argus (Schinter)

A férfi Salamanca-t nézte. A szép metszésű arcát, angyali vonásait, és azon töprengett, milyen súlyos lehet a sebe...a sérülésekből ítélve nem esett komolyabb bántódása, a lány fájdalmát talán éppen a sokk okozta, mely rátelepedett a lelkére és kifacsarta belőle a negatív érzelmeket...Shanil hirtelen felkapta a fejét. Valaki lépkedett a sikátorban. A döbbenettől, mely eluralkodott rajta, nemhogy megszólalni, mozdulni sem tudott...várt, csendben és halkan, mindenre felkészülve...alakok tűntek fel a sötétben, csuklyával a fejükön, zordan, mogorván...odalépkedtek Shanilhoz, s mielőtt a férfi bármit is tehetett volna, az egyik feltűrte ruhája ujját, és némán, szenvtelenül Shanilra nézett. Egy tetoválás volt az...olyan, amit csak a Szürkecsuklyások viselnek. A férfi bólintott, majd Trisha felé nézett. A lány még mindig a földön hevert, holtan, ujjai görcsösen összetapadtak az ölében, s ahogy a halál kisimította ráncait, arcát mintha istenek faragták volna, olyan nyugodt volt, olyan szép...Az Csuklyások is a holt lány felé meredtek, majd az egyikük megszólalt. Hangja a feketénél s feketébb éjszakát varázsolt az amúgy is szomorú tájra.
-Azért jöttünk, hogy magunkkal vigyünk. Ugye, megérted, hogy ezt kell tennünk? A harc mindennapi része az életnek, de egy szövetséges -egy barát- halála nem...add ki nekünk a holttestét, hogy tisztességes nyughelyet készíthessünk a számára...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.09.18. 8:11

(Kildar Cossagor)

*Ahogy kilép a szobából, érzékei már előre bajt sejtetnek. Az előugró alak felé perdül, amikor annak lövedéke combontlálja. Legszívesebben ordítana, de legyűri a fájdalmat, és szabad kezével egy dobótűt ránt elő, amit a érfi felé hajít...

//Támadás: 71+ 78= 149, Sebzés: 7//

*A dobás után elméje erejével csökkenti a fájdalmát.

//Pszi fájdalomcsökkentés 7 Pszi-pont//
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.18. 9:10

Shanil Argus

Némán nézegeti ahogy az alakok közelednek feléjük és egy pillanatig az is az eszébe jutott,hogy nincs értelme tovább élni Yneven rgy olyan társ nélkül,aki mellette volt amikor a leginkább szüksége volt vkire és együtt voltak nem is oly kevés ideig....
<Jó hogy jöttök,ugyis dühös vagyok... :evil: >

-Nem...Majd én elviszem arra a helyre,ahol nyugodnia kell...ti nem ismertétek őt és látjátok azt az amuletet amit hord?
mutat Trisha nyakában levő szent szimbolumra,aztán a sajátjára.bár a kettő nem egyezik meg teljesen,de azért felismerhetőek,hogy mind Arelhez a természet, a harc Istennőjéhez tartozik.

-na és látjátok ezt?Majd én elmtemetem a megfellelő helyen mikor gyilkosai további sorsáról maga Darton fog dönteni.Azonban egy vmit megtehettek...Vigyázzatok a testére mig véghez viszem azt,amit kijelölt a számomra az Istennőm...

Beszédje közben arca kőmerev volt és semmilyen érzelemről nem árulkodott...Régi sebek mik újra a felszinre törtek vagyis inkább újra összetört testének s szellemének egy része...

Letérdel Trisha mellé és egy áldást mond rá,mikor is a szent szimboluma halvány fehéres derengéssel felviláglik.Ezzel óvja meg az Istennő segitségével,hogy mig végez a feladattal a test ne kezdje meg a foszlást.Aztán megcsókolja a homlokát és feláll a földről és várja a csuklyások válaszát.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.18. 12:26

(Rikku)

*Vér fröcsköl a lány körül, ahogy belehasít ellenfelébe. Szemei ridegek és elszántak. Transzban van. Egyfajta révületben. Mozdulatai automatikusak, de mégsem nélkülözik az improvizálást. Mozgása folyamatos és akrobatikus. Oly könnyedén szeli a levegőt, hogy az szemetgyönyörködtető. A vágás után oldalra cigánykerekezve tér ki, közben egyik kardját megpörgeti, hogy a másik kardjának utat nyitva belemarhasson az ellenfél fegyvert tartó kezébe még közelebb hozva harcképtelenségének elkerülhetetlen eljöttét.*

//
TÉ: 102 + dobás:82 =184
Sebzés: K6+5 (11)
Túlütésnél: 33 fp és 1 ép
Sima találatnál: 22 fp és 1 ép
//
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.18. 12:57

(Dzsana Khadde)

*Lecövekel az ajtóban, ám a figyelme a sötétben lankad. Egyedül van, fájó, vérző sebzett lélekkel. Ahogy a többiek felmennek a lépcsőn a magány hatalmas súlyként nehezedik rá. Észre sem veszi, hogy valaki a háta mögé settenkedett - összerezzen amikor Luure megérinti a vállát és reflexszerűen a kardjával felé sújt. Az utolsó pillanatban veszi észre, hogy ki áll előtte - szerencsére tud korrigálni mozdulatán, így a kardja elkaszál az elf mellett.*
- Bocs... én... áhhh.... - *szavai erőtlenek, lehangoltak mélabúsak. Nem is szól többet, reméli a férfi nem vette mozdulatát rossz néven. Kicsit lelke megnyugszik, hogy mégsem kell egyedül lennie, mégha nem is ismeri társát. Újra befelé fordul az ivóba, s figyel. A csatazajra téblábol, filózik menjen, vagy ne... de végül marad, hisz ezt az utasítást kapta.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.18. 13:56

Résztvevõk: Shanil Argus (Schinter) _____________________________________________________________

Shanil szavai nem igazán voltak hatással a csuklyásokra. Mindannyian komoran, sötéten álltak a férfi előtt -szemükből nem sok együttérzést lehetett kiolvasni...Shanil várt, miközben továbbra is Trishát nézte. A csuklyások pár másodperc múlva kelletlenül elfordultak, s az egyikük, ki legelöl haladt a sorban s minden bizonnyal a vezető szerepét töltötte be, halkan dünnyögött Shanilnak.
-Tégy, amit akarsz, reád bízzuk...de tudd, neked még feladatod van, nem azért jöttél idáig, hogy megfutamodj. Ugye érted?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.18. 17:56

Shanil Argus

Csuklyás szavait hallatán szinte villámok szórnak a szemei.

-Egeydül az Istennőmnek felelek...Most vigyétek Trisha holttestét és őt is ha akarjátok elvileg a sebei nem vészesek...De miután bosszút álltam kérem vissza sértetlenül vagy.... :evil:

Szándékosan nem fejezi be a mondatot majd kitör a csuklyások által bezártkörből és elindul arra,amerre Kandur és a többiek mentek....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.18. 19:03

Résztvevõk: Shanil Argus (Schinter), Luure (Kraal), Dzsana Khadde(Yvett)_____________________________________________________________

*Shanil a fogadó felé vette az irányt, melynek küszöbét nem is olyan régen társai lépték át. Mérge hatalmasabb volt most, mint bármi más, fegyvert rántott, és a sötétséget szinte belélegezve lépett az épületbe. Luure és Dzsana csendesen behúzódtak a sarokba, és első döbbenetükben majdnem lecsaptak a gyanútlanul belépő férfire...Shanil egy ideges ugrással hátrált, majd mikor felismerte társait, felhúzott szemöldökkel pillantott rájuk. Kérdő tekintetét még a sötétben is ki lehetett venni.
-Itt meg mi történt?...-kérdezte halkan. Körbenézett..orrát érdekes szag csapta meg, a halál förtelmes bűze. Odalépkedett a holttesthez, amely alig pár méterre tőle, a földön hevert, mint egy darab fa, teljesen sötéten, mereven...vigyázva lehajolt hozzá, majd pár másodperc múlva kiegyenesedett. Döntenie kellett, felmegy-e az emeletre, a többiek után, csatlakozik-e Luure és Dzsana párosához, avagy visszatér Sal-hez és Trisha földi maradványaihoz...körbenézett, és minden érzése, gondolata megfogalmazódott benne.*

//Én mondtam, hogy nekem ez nem megy...nem megy...így nem tudok élvezhető játékot nyújtani. Tényleg sajnálom hogy béna vagyok...//
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.09.18. 19:30-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.18. 19:23

// Layla!

Az hogy szóltam nem azért volt, mert béna vagy... elnézhetted, elfelejthetted. Én nem neheztelek, akkor nem így írtam volna... Megesik bárkivel az ilyen. Szóltam mert nem értettem...szóltam mert ha így hagyjuk értelmetlen lenne... szóltam mert úgy éreztem, hogy ezzel segítek... de ezek szerint tévedtem...
Bocsi

Yvett //
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.18. 21:33

Shanil Argus

Ránéz a társaira aztán elindul felfelé,ahol a valódi akció zajlik...

//
khm...Jól cisnálod egyébként,de azért a karimat nem kell irányitani :P
Elég ha csak leirod,hogy mit látt mit vesz észre...az érzelemi és viselkedéseit hagyd rám :P
Tudtommal még nem kerültem át njk státuszba,de ha mégis akkor arról tájékoztass pls ;)
thx
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.19. 6:22

(Kandúr)

* Kildar nyomban útjára bocsáltja dobóótűjét: a nehézkes alkotmány a férfi bal szemgödrében áll meg. A támadó a fájdalomtól kétrét görnyedve a földre dől, vaktában egy nyilat küldve el... mely a KIldar melletti falban áll meg... eközben Rikku folytatja táncát ellenfele körül. A magatehetetlen Kobra hiába védekezik, a nő fájdalmas vágásai hamar harcképtelenné teszik... a kandúr eközben oldalt pördül, hogy ellenfele válaszlépését elkerülhesse: a Kobra fegyvere felhasítja a férfi kezét, ám a tőrt jól megforgatva ellenfele hasában kioltja a támadó életét... a KAndúr a folyosón cikázva tovább rohan, hogy az esetleges támadásoknak elébe mehessen...*
//... Nem tudom mi volt ez az előbb... legyen elég annyi, hogy Layla még most tanul bele a dologba, szeretném ha midnenki segítené őt. Legjobb lenne msn-n elintézni ezeket a dolgokat... vagy mondjuk priviben...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.19. 15:27

(Dzsana Khadde)

*Az erős léptek zajára behúzódik az ivóba. A zaklatott lelkiállapotának köszönhetően azonban hamar támad az érkezőre - így Shanil sikeresen elugrik a kardja elöl. Amikor Dzsana felfogja kit akart leszúrni egy félhangos dzsad szitok hadja el a száját.*
- Rohadjon az ég erre a sötétségre...
*A férfi kérdésére, csak megvonja a vállát, elnézi ahogyan a másik vizsgálódik majd felsuhan a lépcsőn. Ő marad továbbra is őrködni az ajtóban.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.09.19. 15:39

(Kildar Cossagor)

*Rápillant a sebre. Megelégedve nyugtázza, hogy "volt más ennél rosszabb is", így aztán egy mozdulattal kirántja a sebből. Megnézi, mennyire vérzik, aztán a KObra ruhájának egy darabját ráköti a sebre kis gondolkodás után. A dobótűjét először megtörli, majd a helyére teszi, és csatlakozik a folyosón továbbhaladó Kandúrhoz...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.19. 17:22

Résztvevõk: mindenki _____________________________________________________________

A szobában furcsa szag terjengett. Az első, amit észre lehetett venni a sötétben, az ágy volt, mely közvetlenül az ajtótól jobbra állt -valami sűrű, ragacsos anyag borította, teljesen eláztatva a hanyagul rádobott ruhaneműket. A szoba közepén asztal, rajta fegyverek, papírok és íróeszköz...a helyiség teljesen úgy festett, mint egy átlagos fogadó egyik szobája. Valami azonban más volt. A szag. Baljós előérzet terjengett a levegőben, s valami láthatatlan erő megragadott minden lényt, szinte csalogatta magába, hogy felfedhesse titkát...egy test feküdt a földön, közvetlenül az ágy mellett. Hatalmas volt, rettentő, de a halálban már oly gyenge...Kandúr, miután belökte az ajtót, odalépett a kifacsarodott pózban fekvő orkhoz, lehajolt hozzá, és levonta a következtetést. -Halott. -mondta szenvtelen hangon.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 105 / 120 • 1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...