• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 108 / 120 • 1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 120

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.22. 13:41

(Rikku)

// harcértéknövekedés a kobratáncban nincs, tehát a fegyveres VÉ számít, mivel a kardjai az alkarjára vannak szorítva. Tehát a VÉ-je 124. Nem tudom, hogy ez elegendő e a foglyulejtéshez //

*Kandúr a lány szemében lángoló tüzet vesz észre, amilyet csak egy gorviki tud produkálni. Látja, hogy transzban van, és hogy nem fog meghátrálni. Ha pedig lefogja, akkor esetleg más eszközökhöz is nyúl majd.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.22. 17:00

Shanil Argus

//
Yvett: Danke schon :wink:
Foglyul ejtes:Ugy tom,hogy -5 (v tan 10) Te es tulutes kell :wink:
//

Tovabb indulna,de amint latja,hogy KAndur nem hagyja annyiban es egy tamadassal mintha le syeretne fogni a lanyt inkabb megall es az egyik kezet viszintesen tartja mig a masikkal megtamasztja kicsit a fejet es nezi a musort :lol: Kozben termeszetesen nem feledkezik meg arrol,hogy barmikor itt lehetnek azok a mocskos kobrak,akiken bosszut akar allni...Meg szerencse,hogy korben mindent lat,de sajnos nem tul messzire...Remelhetoleg ilyen sotetben nem is fognak probalkozni a fiuk olyan messzirol tavolsagi fegyverrel,kivilagitatlan utcakon :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.22. 20:36

(Kandúr)

//... Khm Schinter... nagyon elszaladt veled a ló. A kaland elején volt egy olyan, hogy a Szürke Kobrával kezdtél el szórakozni. Meg kellett volna ölnöm akkor a karidat, nem emlékszel? Most ugyanez a helyzet. Sajnálom, de nekem Kandúrt ki kell játszanom. Ha a karid folytatja, Kandúr meg fogja ölni. Bocsesz, de a Szrükecsuklyás Testvériség egyik legjobb orgyilkosáról van szó, előre meg lett mondva, kb úgy 6-7 szinttel magasabb a te karidnál de sebaj... Mellékesen: miért van az, hogy a megbízott pattog a feltételekről? A testvériség a munkáért cserébe Shanil életét adja... nekem végülis midnegy, te tudod... de csakhogy tudd, kb egy kézmozdulat, és jön az idegméregel felszerelt tű Shanil nyakacskájába... 5 mp-es biztos halál... aszittem eleget látott már a kari ahhoz, hogy tudja ki a főnök, de ha mégse... egészsségére... sztem vitának nincs helye, midnenki játsza ki a karakterét ahogyan szeretné és kész. A következményeket midnenki ismeri... offokat egyebeket priviben/msn-n, a kalandban fölöslegesek az ilyenek... ezután szerintem senki se írjon utólagosan semmit meg, abból nem lesz probléma...//
* Miután látja, hogy a gorviki lány nem engedelmeskedik, védekező állásából felemeli kezét... szájához emeli, majd egy éles füttyszót hallat... a Testvériség rejteknyelvén társait szólítja... reméli hogy az utca ködéből újabb orgyilkosok bukkannak majd elő...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.22. 20:46

Résztvevõk: mindenki

*A fütyszó élesen csendült fel a sötétségben. A sikátor, mely előtt a kis csapat lehorgonyzott, egy pillanatra mintha felüvöltött volna a hirtelen támadt, erős hangtól -a következő pillanatban pedig valami nagy és kemény csattant a macskaköves úton. Mindenki arrafele nézett, amelyről a zaj forrását sejtették -és egy pillanatra őrült dermedtség szállta meg az utcát. A három szürkecsuklyás fejvadász -akik a földre érve, miután visszanéztek eredeti rejtekhelyükre, a tetőre, villámgyorsan cselekedtek- szinte ráugrott a Rikku-Shanil alkotta párosra. Egyikük durván a földe lökte Shanilt, ereje olyan iszonytató volt, olyan mérhetetlen, hogy botorság lenne rátámadni...Rikkut a maradék két szürkecsuklyás fogta közre, szorosan megmarkolták a kezét, hogy moccanni se tudjon, szorításuk jóformán kettéroppantotta még a lány edzett csuklóját is. Kandúr szenvtelen arccal nézte, mi játszódik le az orra előtt...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.22. 20:57

(Kandúr)

* Amint társai feltünnek, kettőt lép hátra, hogy teret hagyjon a ténykedésüknek... még őt is meglepi a hév, a gyorsaság, mellyel társai viseltetnek: miután pillanatok alatt közrefogták Rikkut, Shanilt pedig a földre döntötték, megvárja, míg csend ül a társaságra...*
- Nos... most mondja valaki, ha valami baja van az utasításaimmal. Itt én vagyok a főnök. A klán első embere ezen akcióban, itt én diktálok. Akinek nem tetszik, most távoznhat. Olyan kedves és könyörületes leszek, hogy nem fogom hagyni, hogy a Kobrák áldozatai legyenek a távozók... én magam akasztok bélsálat a nyakukba a saját hasukból. Érthető vagyok? Fel is lehetne tenni úgy a kérdést: elviselik-e a felek a parancsaimat, vagy meg kívánnak szabadulni az életüktől? És... pap... ha még egyszer feleselni merészelsz, első leszel a sorban. Ha KIldar megértette, és a harcosok nem hőzöngnek, miért éppen a rendkívül műveltnek mondott egyházfi értetlenkedik? Midnenki döntösön most azonnal.
* Ha Riku bármivel is próbálkozna, úyg helyezkedik, hogy a két megjelenő társa cselekedni legyen képes, és meghiúsíthassa az esetleges interreakciókat... ő maga fenyegetően még inkább kivillantja dobótűit...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.22. 22:59

Shanil Argus

//na meg azt is,hogy nem elsz vissza azzal,hogy taposabb karid van...igen megolhettel volna,de nem sikerult es nem konyorogtem hanem megkerdeztem vmit es te igent mondtal...csak utolag derult ki,hogy mit szerettem volna... :wink:
6-7 szinttel magsabb?akkor eleg luzer a harcertekeid...mellesleg meg akkor sem biztos,hogy te nyersz... :wink: 5 segmens?Boven eleg,hogy meghalj :roll:
mellesleg ejnye benye nem jo kikezdeni egy Istensseg papjaval foleg ha Arelhez tartozik :twisted: //

MEglepodik,hogy milyen gyorsan ott termettek a fejvadaszok,de igazabol vhol szive legmelyen fel volt mar keszulve erre.Mivel el van fogva a foldre igy egyelore nem tud mit tenni igy hat el kezd gondolkodni es szive melyen ismet felgyulad az a kis szikra,ami kialudt egy evvel ezelott...Az a szikra,ami az embert sotet,kegyetlen es szamito embere valtoztatja.

Foldon heverve sziszegi a fogai kozt:
-Lattom gyavasagodbol nem vettel el Kandur.Inkabb ismerd be,hogy rosszul dontottel mikor tobb reszre akartad osztani a csapatot es hallgass egy olyan emberre aki nalad jobban ert a dolgokhoz...
es honnan tudod,hogy a harcosok nem lazonganak?Szerinted szo nelkul turik,hogy golyofogonak nezed oket is?Sosem leszel jo hadvezer es ez faj neked beismerni...

//azert meglehetosen gyorsan tette meg a nepek azt az 20 m-t -.-//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.22. 23:30

(Dzsana Khadde)

*Meg sem várja Kildar válaszát. A sikátorból előiramló csuklyásokra néz, s értetlenkedve figyeli őket Kandúrral egyetemben. Azonban amikor Shanilt a födre taszítják elpattan valami Dzsanában. Iszonyatos harag lobban lelkében, és szokásához híven egyféleképpen tudja kiadni azt. Egyszerűen nekiront annak a csuklyásnak aki Shanilt fellökte. Vállal taszít rajta egyet, hogy a következő mozdulatában már Shanil mellé térdepelhessen le. Megpróbálja a férfi fejét az ölébe venni, támasztani. A pap szavaira haraggal lobbanó tekintettel mered Kandúrra.*
- Hogy érti azt, hogy golyófogónak használsz bennünket? És mi folyik itt egyáltalán?... Most velünk vagy, vagy ellenünk dolgozol?... ....
Ez is egy szépen felállított csapda számunkra? Mi?... Ez sem szól másról csak a hatalom átvételéről ..Igaz?.... És mit számít nektek egy pár e városnak idegen ember élete... úgy gondolod felálldozhatóak vagyunk? Hm...??? Hát akkor nagyon tévedsz!... Elég álldozatot adtunk már!... És még nagyra voltál azzal a szöveggel, hogy a testvériség vagy mifene...a szegényeket és elesetteket védi... csak azt felejtetted el mondani hozzá, hogy ez nem vonatkozik az idegenekre... ...
Én addig innen nem megyek tovább, amíg mindent el nem mondasz..., hogy mi is felkészülhessünk bármire...hogy tudjuk, mikor hol és mire számíthassunk...
És megölhetsz, nyugodtan.... sejtem innen, ebből az átkozott városból úgysem lesz már kiutam.... de ha végzel velem, velünk... akkor te is kudarcot vallasz...... - *hangjában harag és eltökéltség hallatszódott. Tekintete kemény volt és elszánt. Mint egy dühös oroszlán, úgy meredt Kandúrra.*

** Ha kellene Támadódobás: 89 + alap TÉ:46 =135 **
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.23. 10:20

Shanil Argus

Igazan meglepodik Dzsana felelpesen azon meg meg inakabb,hogy az olebe is veszi a fejet :shock: Nehany pillanatig szohoz sem jut,de aztan ismet onmaga lesz.Kiszabaditja a fejet a dzsad no olebol es torokulesbe helyezkedik majd becsukja a szemeit.Latszolag mintha meditalna mint vmi nagy tiadlani slan mester,de kozben a szellem erejevel,ami most biztositja szmara,hogy mindent lasson alaposan felmeri a helyzetuket es az ellenfelek felszereleseit es pozicioit,jelen esetben ez Kandurt es a 3 fejvadaszt jelentette.A lanyt nem veszi szamitasba hisz egyelore ugy nez ki,hogy o sem eppen a helyzet magaslatan van...

//erdekelne a teljes felszereles/kinezet/elhelyezkedes a nepnek...thx//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.23. 12:47

(Rikku)

*Lassan kizökken a harci meditációból. Nem lepődik meg a fejvadászok megjelenésén, de azon igen, hogy elég hamar elkapják. Szemei szinte villámokat vetnek Kandúr felé, majd kifakad.*
- Te sehonnai sz*rk*pac. Minek képzeled magad? Te nevezed magad sürkecsuklyásnak? Te senkiházi. Nem vagy különb a legmocskabb kobránál sem. Tudod én régen harcoltam igazi szürkecsuklyások ellen, és akkor még azt hittem, hogy a becsületük a gyengeségük. De tévedtem. Benned viszont annyi a becsület, mint Kránban a jóindulat. Semmiben sem képviseled a szürkecsuklyásokat. Egy álnok disznó vagy. Egy patkány. Mondd el nekik szépen, hogy mit mondtál nekem szellemnyelven.
*Kildarhoz fordul.*
- Neked ugyanazt továbbítottam szó szerint.
*Visszafordul Kandúrhoz és a többiekhez.*
- Ez a sz*rházi azt parancsolta nekünk, hogy maradjunk hátul, és amíg ti lementek golyófogónak a fejvadászok csapdájába, addig várjunk kint, majd csapjunk le és intézzük el a veletek foglalkozó mocskokat. Ezek után várhattok valamit is tőle? A kobrák legalább világosak voltak. Vagy beállok, vagy meghalok. De ez a kétszínű disznó átgyalogol rajtatok. És az óvó szárnyak után milyen hamar kezd el fenyegetőzni. Nem azért vagyunk itt, hogy kényedre kedvedre játszhass velünk. Az életünket próbáljuk menteni. Ha te is meg akarsz ölni minket, akkor te is ellenség vagy. Vagy engedj el, vagy add ki a parancsot. Te kurafi.
*Rikku vonásai megkeményednek és tiszteletetparancsolóan áll a két fejvadász között várva Kandúr döntését. Még nem fejezte be a harcot. Nem adja magát olyan könnyen.*

// Amúgy meg semmi gondunk nem lenne, ha 6-7 szinttel nagyobb karival jössz, de akkor ne így játsszd ki, mert ez szín alázás csak. //

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.09.23. 17:17

(Kildar Cossagor)

*Hallja, ahogy Rikku kifakad, ő is megszólal, cs hogy megerősítse a lány szavait.

-Igen. Pontosan ezt mondta. Akkor nem akartam patkánynak titulálni, noha akkor is annak tartottam.
Csatlakozok Rikkuhoz. Nem tudom, micsoda mestervadásznak képzeled magad, de mindennek megvan a határa. Az, hogy miután a bunkóságod miatt ellened fordultunk, és utána a testvériség többi tagját hívod, egyenesen undorító.

*Hangjában harag és megvetés hallatszik. Tartása fenyegető, akár támadni, akár a Kandúr esetleges dobótűje elől elmozdulni tud ebbőla pozícióból.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.23. 18:48

//Emberek! Mi megy itt? Kicsit gondolkozzatok már: nektek a büszkeségetek fontosabb, mint az életetek? Most komolyan, ha tetszik, ha nem, Kandúr a vezetőtök, az egyetlen aki tényleges segítséget tud nyújtani, és amióta csak veletek van, vitáztok vele. Ez nem megy így tovább! Nem állok senki pártjára, de szerintem ti nem kezdenétek a vezetőtökkel, aki segít nektek, akármilyen goromba is...döntsetek, és majd kideürl, hány karakterrel folytatódik tovább a kaland.//
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.09.23. 18:53

//Figy layla: mindennek van határa...//

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.23. 18:54

//Van, de ha TE lennél a vezető, akkor te vezetnéd a csapatot. Nem így a logikus?//
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.23. 18:58

// Nem a gorombaságon van a lényeg. Az a lényeg, hogy nem segíteni akar nekünk, hanem feláldozni. És nem erről volt szó. Rikkunak elszólta magát, és felborult a kis terve. Innentől ki lenne, aki bizalmat szavazna neki? A mesélő topicban kifejtettem. //

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.23. 19:02

// Mi megy itt??? Játék. És itt a pont..... Kijátszuk a karakterjeinket. Ennyi. Nem csak a képzettségeket, hanem az érzéseiket, elveiket. Ennyi folyik itt.

Yvett //
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 108 / 120 • 1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...