(Joey Merts)
*A válasz megnyugtatónak hangzik, ám a lovag és a fiú reakciója alapján úgy érzem jobb egyelőre ha a kölyök véleményét is megtudakolom a dologról. Főleg hogy miért lett olyan sietős a távozása. Persze ehhez nincs szükségem a lovag jelenlétére.*
- Akkor engedelmeddel, s amennyiben te is jónak látod, utána nézek mit avagy kit is láthattam egy pár pillanatra az előbb. Amennyiben rálelnék a fiúra, tudni fogsz róla. Addig is kísérjen Krad bölcsessége, s Kyel akarata utadon. *fogok vele kezet búcsúzásképp, majd lovam indulásra ösztökélem és a fiú után indulok, ezzel a bámészkodók felé haladva.*

... tőle tanulhatnék egy két dolgot az biztos...*
 ... tőle tanulhatnék egy két dolgot az biztos...*
 Nem volt semmi érdekes vagy igazán látványos. Csak leütöttem egy marhát és kész. Remélem a vacsora kárpótol az elvesztegetett délutánomért.
  Nem volt semmi érdekes vagy igazán látványos. Csak leütöttem egy marhát és kész. Remélem a vacsora kárpótol az elvesztegetett délutánomért.  >
 >

Persze nem tartom túl valószínűnek, hogy örömmel fog fogadni, ha már olyan gyorsan lelépett amikor meglátta Tivalust.”
 Persze nem tartom túl valószínűnek, hogy örömmel fog fogadni, ha már olyan gyorsan lelépett amikor meglátta Tivalust.” >
 > *
 *