Na de én se maradjak le:
1. Parti komoly küldetésre készül, megkeresni egy régi könyvtárat és szembeszállni az amundokkal, akik szintén erre hajtanak.
KM: "Irjátok össze a felszerelést, amit visztek!" Mivel a bárd éppen bajban volt, ezért nála felszerlés semmi. Így a játékos a következő listát készitette, poénból:
"Mit vinnék magammal, ha öngyilkos magánakcióba mennék néhány tucat ammund ellen, és még egy titkos, ősi, szuper-mágikusan-védett-könyvtárat is meg akarnák látogatni?
-1 db Kendrick (zsebben) {tápos njk, jött velünk}
-1 db Quevol (Kendrick mellett) {szintén tápos njk, jött velünk}
-1 db Rózsa (szigoruan másik zsebben) {tápos njk, Kendrick-kel nem szeretik egymást, jött velünk}
-1 db kráni lopakodó (rajtam)
-1 db pót kráni lopakodó (hátizsákban)
-1 db fregatt (legénységgel, mert sosem lehet tudni)
-1 db kahrei-mesterlővész-ismétlő-páncéltörö-kézi-aquir nyilpuska (mágikus, háton)
-200 db vessző, a kahrei-mesterlővész-ismétlő-páncéltörö-kézi-aquir nyilpuskához (mágikus, tegezben a háton)
-1 db Kraoraku, Ranagol, Domvik és Tharr által felszentelt tőr (övben)
-1 db Joriel (ha bármi elromlana, Kendrick és Quevol mellett elfér) {tápos njk, jött velünk}
-1 db idéző runa (bármit meg lehet vele idézni, tárgyat élőlényt is, farzsebben)
-idéző runa idéző runa (idéző runát tud idézni, másik farzsebben)
-4 db zseb (2 farzseb, 2 oldalzseb)
-1 db hátizsák (félvállon)
-1 db mobil Ellana szentély (utálom az unalmas estéket, hátizsákban)
-1 db Exa (jól jöhet, ráadásul az Ellana szentélyt is meg lehet unni, bennem) { ő egy angyal volt, aki egy darabig a kariban tartozkodott, miután kiüztek belőle egy démont, ami a saját kérésére került bele}
-2 db démon (miért ne?, nyakban, 2 amulettben)
-99 db összehangolt szerencse amulett (nyakban)
-1 db őssárkány (feltétlen hűséges és jó barátom, hátasként)
-1 db KM-től védő gyűrű
-1 db toi-toi WC (hordozható, táskában elfér, hátizsákban)
(ha már láttátok volna, akkor sry)
2. Utolsó mondat
(barbár méltatlankodva)
- Te pofázol nekem varázsló, aki csak a hat elemit járta ki?
3. A lovag, még mindig zabos lévén a vicces kedvű bárdra, elkábította azt, és az reggel a ruhái nélkül ébredt, egy iszonyú förtelmes, kövér, öreg, bibircsókos nő oldalán. Fogta magát, beváltoztatta a külsejét a lovagéra, majd azonmód, egy szál Szent Szimbólumban bevonult a citybe a fogadóba ahol a többiek már várták. Össze is szaladt a nép.
B:Add vissza a ruháimat!
D:

B:Jó, te akartad...
(láthatatlanná tette a lovag ruháit is)
A lovag maga elé húzta az asztalt. Megjelent a városi őrség, erre a bárd is láthatatlan lett. De előtte még betelepített mögé egy tükröt.
Őr:Maga meg mit keres itt?!Ráadásul így?!
B (a lovag hangján): b**i vagyok, és férfit akarok!!!
D (játékos vigyorog):Nem mozog a szám!
B: B**i vagyok, és hasbeszélő!
A tolvaj mindezek után beadta a városőröknek, hogy istentisztelet van, és ez egy dartonita szertartás...
Remélem, nem voltak nagyon rosszak

Meridian